My Way of Exploring

Photo Diary #5 – Kluizenaar, tentamen en dode planten

Diary 5
Wat heb ik de afgelopen week een kluizenaars leven geleid zeg. Maar, het heeft zijn vruchten afgeworpen! De beste omschrijving van mijn week is: leren, leren en leren. Haha, erg afwisselend. Maar ik vond het niet erg, het was toch een grijze, regenachtige week. Wat nou lente? Maar goed, laten we snel naar de foto’s gaan kijken!


◊ Zondag
zwaan
Even een frisse neus halen tussen het leren door. Ik kwam deze zwaan onderweg tegen. Hij was erg op zijn hoede, dus ik liep er maar met een grote boog omheen, haha. Ik  vind dat maar niks.
trivia crack triviantDeze vraag kreeg ik bij Trivia Crack. Ik vond het wel een screenshot waard… Die antwoorden kan je toch niet serieus nemen?

◊ Maandag
meloen blond amsterdam thee lipton
Mijn dag bestond weer uit jawel, leren. Daar hoort meloen en heeeeel veel thee bij. Je moet jezelf verwennen tijdens het studeren. :-)
katwijk boulevard
’s Avonds heb ik nog een stuk gewandeld over de boulevard. Het stond een super koude wind, maar ondanks dat was het toch nog wel lekker om even buiten te zijn.

◊ Dinsdag
20150324_103804-001
’s Ochtends moest ik, zoals elke dinsdag, weer naar het bedrijf van mijn zus. In de pauze eten we dan altijd een lekkere spelteierkoek!

◊ Woensdag
regen nederland
Blèh! Noem je dit nou lente?
ontbijt la place
Uiteraard weer een lekker ontbijtje ’s ochtends! Er stond weer een hele dag leren op de planning, dus dit was een goede start van de dag.
diagnostiek psychologie snacktomaatjes
Ik merk dat diagnostiek mij wel ligt. Al die formules en verbanden, ik had nooit verwacht dat ik dit leuk zou vinden en dat ik het zou begrijpen. Ik vond het dus totaal niet erg om te leren voor dit tentamen, mét snacktomaatjes!

◊ Donderdag
NTI Leiden tentamenIk krijg één dag voordat ik een tentamen heb altijd een sms’je van het NTI. Toch wel leuk dat ze dit doen!
neefjes spelen
Mijn neefjes waren ’s ochtends op bezoek. Gezellig!
neefje
Toen mijn andere twee neefjes weg waren kwam dit kleine draakje lekker naar mij chillen op de bank. Mijn telefoon is altijd erg interessant namelijk… Wat ik voor de rest nog deze dag nog heb gedaan hoef ik denk niet meer te vermelden. Valt wel te raden, toch?

◊ Vrijdag
boho bohemian girl veren feathers hoofdbandje
Vandaag had ik het tentamen waar ik zo hard voor geleerd had. JEEEEEH ik heb hem gehaald! Met een dikke 7,8! Dit was gelijk een goed begin van het weekend.
strand katwijk boulevard
Op de terugweg in de bus terug naar huis. Ik vind het stuk over de boulevard altijd fijn. Ik besef toch elke keer weer dat ik op een mooie plek woon!
thee
Ik kwam deze thee soorten tegen in de supermarkt. Wat een súper leuke verpakkingen! Misschien koop ik er wel een keer ééntje. Ben wel benieuwd! Verder kwam Pat ’s avonds want hij was weer terug gekomen uit Schotland, jeej!

◊ Zaterdag
aardbei
We hadden aardbeien in huis. Oeh, die waren dus echt niet veilig bij mij. Ze waren zo lekker zoet, mmm!
bamboe
Tja, dit zegt genoeg. Ik ben geen goede planten-verzorgster. Ik laat altijd alles dood gaan. Die linker heeft het niet gered.
cactusMet als toppunt een cactus dood laten gaan. Hij was eerst mooi groen met rood, maar daar is nu niks meer van terug te zien. Ik heb hem in een half jaar tijd maar één keer water heb gegeven bedenk ik me nu. Sorry cactus… Ik moet eerlijk zeggen dat deze twee planten al een tijdje zo in mijn kamer staan. Ik ben gewoon te lui om ze weg te gooien, haha.
wokken italiaanse roerbakgroente inproba zoetzure woksaus
Wokgroente is één van van mijn favoriete gerechten. Had dit al een tijdje niet meer gemaakt, dus het werd wel weer tijd!

Het was een fijne week. Lichamelijk voelde ik me ook met de dag beter, dus daar was (en ben) ik heel blij mee. Ik hoop dat jullie ook een leuke week achter de rug hebben. Voor nu wens ik jullie een fijne zondag!

Hoe ziet/zag jouw weekend er uit?

2 Comments

  1. Ramona

    Gefeliciteerd met het halen van je tentamen! Hopelijk heb je komende week wat meer vrije tijd! Trouwens, ik lees nu al een paar weken ‘werken bij het bedrijf van mijn zus’. Nu ben ik natuurlijk wel superbenieuwd wat voor bedrijf dat is en wat voor werk je doet! Fijne week gewenst! Ramona

    • Sandra

      Dankjewel! Het is een financieel adviesbureau. Ik help een beetje mee met wat simpele dingetjes. Jij ook een hele fijne week toegewenst Ramona!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑