My Way of Exploring

Photo Diary #49 | Utrecht, ziek & 1 jaar bloggen

photo diary 49
Deze week bestond mijn blog 1 jaar, sloten wij het weekendje weg met het gezin af in Utrecht, zag ik mezelf voorbij komen in een video en was ik (wéér/nog steeds?) ziek. Jep, niet de meest leuke week omdat ik het nu echt goed te pakken had door die ellendige griep, not funny. Maar goed, alsnog waren er genoeg fijne dingen die ik óók kan vertellen, dus let’s go: op naar de foto’s!

Zondag
20160221_134243
Zoals je vorige week hebt kunnen zien, waren we met het hele gezin een weekendje weg! Iedereen was naar de indoor speeltuin omdat het regende, en mijn vriend en ik chillden in de sauna en de jacuzzi in ons huisje. Ahh, wat een relaxte middag was dit zeg, heerlijk! Daarna haalden wij lekkere verse broodjes op het vakantiepark en kookten een eitje voor daarop. 20160221_152605
Loïs, Robin en Levi vermaakten zich met de iPad toen zij terug waren van de indoor speeltuin, haha. De kids van tegenwoordig willen niks anders meer dan schermpjes… ’s Avonds keken we nog 3OpReis en dat programma van die gevaarlijke wegen.

Maandag
20160222_112033
Het weekendje weg zat er op! Op de terugweg stopen we bij de Ikea in Duiven om even iets te eten. Ik nam een lekker fruitje en daarna nog een broodje. Hier hebben we nog lekker even gezellig gezeten.
20160222_122405
Daarna glipten we nog even de winkel in! De Ikea blijft leuk om lekker rond te neuzen.
20160222_143800
Mijn ouders hadden Pat en mij afgezet in Utrecht zodat wij lekker nog even de stad in konden. Yay, ik vind dit altijd zo’n leuke stad om te winkelen!
20160222_141205
Mijn vriend had zoooo’n toffe trui gepast. Achteraf super balen dat hij hem niet gekocht heeft, meh. Echt balen…
20160222_144402
Nog een fotootje van de grachten natuurlijk. :) We hadden trouwens wel geluk, want het regende de hele dag al en toen wij uit de auto stapten werd het droog. Yay!
20160222_153023
De Episode blijft een toffe winkel! Ik was in Amsterdam al in deze winkel geweest, maar in Utrecht nog nooit. Het was even zoeken maar gelukkig vonden we de winkel redelijk snel, haha.
20160222_152231
Toch blijven de Nederlandse steden wel mooi qua gebouwen. Jep, soms moet je je even beseffen dat je niet zo ver weg hoeft te zijn om te genieten van je omgeving. Nederland heeft ook hele toffe plekjes!
20160222_150846Ik kocht eindelijk een gaaf oversized shirt bij de Pull&Bear! Voor het eerst dat ik iets van de heren afdeling heb geplukt, haha. Nou en, ik vond hem gewoon heel tof en hij was maar 8 euro. :D (ja, ik weet dat ik een beetje raar sta, HAH xD)
20160222_180200
Toen we klaar waren in Utrecht pakten we weer de trein richting Leiden. Hier sloten we het heerlijke weekend af met een mega pizza bij de VIP, mijn favo pizzeria. Het weekendje weg met zijn allen was echt ontzettend leuk en fijn, ik heb er van genoten! Mooie herinneringen weer. :D

Dinsdag
20160224_113118
Ik werd ziek wakker, maar dan ook écht ziek in de zin van dat ik zo beroerd was dat ik de hele dag in bed lag. He weer? Ja, wéér ja. Maar dit keer waren mijn maag, keel, darmen en holtes aan de beurt. Je kan waarschijnlijk wel begrijpen dat ik echt ontzettend chagrijnig hier van werd. Maar goed, dat resulteerde dus in een bende in mijn kamer omdat ik mijn koffer maar half had uitgepakt en alles overal neerpleurde (de troep op mijn bureau bespaar ik jullie). Ik voelde mij steeds zieker worden en moest het etentje ’s avonds met mijn vriendinnen afzeggen, MEH. Ik vond dat zó klote! Nadat ik iets had gegeten ’s avonds ging het helemaal mis en heb ik op de wc gewoond met als afwisseling mijn bed. Ik bespaar jullie de details, dus laten we er op houden dat mijn lichaam zeg maar van geen enkele vorm van eten en drinken gediend was. Man, ik was zó beroerd.

Woensdag
20160224_121206
Ik zou met mijn nichtje Loïs naar de bioscoop gaan in Den Haag. Nou, mooi niet, want ik was nog steeds bevriend met de wc en was zo slap als een vaatdoek. Beroerdheid in het kwadraat. Ik haat misselijk zijn, blegh! Brandnetelthee is altijd wel iets wat dan wel naar binnen gaat.
20160224_185932
’s Avonds had ik het idee dat ik wel weer wat kon eten, dus ik at snijbonen want daar had ik ineens ontzettend zin in, hahah. Call me crazy, maar serieus, ik genoot er echt van. Ook al was ik daarna weer ontzettend misselijk. :’)

Donderdag
20160225_133709-001
Ik voelde mij vandaag gelukkig weer wat beter en kon weer iets eten zonder dat ik het idee had dat het er gelijk weer uit kwam. Eindelijk kon ik weer aan mijn blog werken en werkte aan het artikel over mijn 1e blog verjaardag, heuh!
Onlangs bijgewerkt15
’s Middags wilde mijn zus naar de Ikea. Ik wilde wel mee zodat ik er even uit was en mijn ouders moesten nog wat terugbrengen, dus wij gingen gezellig mee met mijn zus en Noah. Dat hij een schoffie is was wel duidelijk toch? Maar dat hij werkelijk de hele winkel op zijn kop trekt is toch wel heel grappig hoor, hahaha. Ik heb mij kapot gelachen. Hij ging zijn jas in de wasmachine ‘wassen’, als een malle schommelen in de schommelstoel (en er half uitvliegen) en bakjes pakken en stapelen en neerzetten op de grond. :’)
Onlangs bijgewerkt14
Ook was hij helemaal in love met zijn nieuwe speelkleed (die hij koste wat het kost zelf moest tillen naar de auto daarna), vond de knuffels wel errrrg interessant en ging hyperactief gooien met die beesten en hij trok zijn schoenen uit (rechtsboven) zodat hij als een tokkie door de winkel liep. Haha, wat een neefje heb ik toch. Ik had mijn portie lachen wel weer gehad voor die dag, haha.

Vrijdag
winactie sans-online 1 jaar bloggen
Mijn blog bestond vrijdag 1 jaar! WOEHOE! Heb je al gezien dat je een shoptegoed twv 50 euro kan winnen? :D
20160226_110439
Ik voelde mij wel goed die ochtend, dus ik ging mijn eerste ‘blogverjaardag’ vieren met een lekker ontbijtje, uiteraard. Dat had ik wel verdiend na dat zieke gedoe en natuurlijk het feit dat ik al een jaar lang blog. :) Ah ja, helaas was de pret na dat ontbijt weer voorbij, want mijn maag ging weer in protest. Te vroeg gejuicht.
20160226_111353
Op de terugweg stond ik in de file, meh. Altijd he, in Leiden…
20160226_122820
In de supermarkt spotte ik deze mooie bloemen nog. Love it! <3 Voor de rest lag ik de hele dag weer ziek op de bank.

Zaterdag
20160227_123755
Van bed naar de bank, en andersom, again and again. Ugh.
Screenshot_2016-02-27-15-41-33
Mijn vriend en een oud klasgenoot van hem hebben samen een video gemaakt voor hostel keten in Europa. De video was deze week eindelijk af, en zoals je ziet (goed kijken, haha!) zit ik er ook in. Jep, ik heet ineens Katie. :’) Trots op hun dat ze weer zo’n vette video hebben weten te maken, wauw ! 
20160227_153506
Toen ik weer naar bed was verkast scheen précies de zon midden in mijn gezicht. Haha, whyyyyy! Verder sliep ik wat en keek ik vlogs.
20160227_172408
Aan het eind van de middag besloot ik dat ik weer wilde proberen om normaal avondeten te eten, dus ik ging mee naar de supermarkt om dat te gaan kopen. Ik deed voor de grap mijn sokken voer mijn legging, maar eigenlijk vond ik het nog zo tof staan dat ik het zo liet zitten haha. 
20160227_185446
Tonijnsalade it is. En dat ging best wel goed eigenlijk.
20160228_004430
Vol met pijnstillende troep, aka mijn powermiddeltjes, ging ik ’s avonds naar mijn vriend. Hij vierde zijn verjaardag voor vrienden en daar wilde ik kosten wat het kost wel bij zijn natuurlijk. Het ging best goed hoor met die pijnstillers, maar pfff, ik voel me zo beroerd nu ik weer thuis ben en al die troep aan het uitwerken is.

Sjongejonge, sorry dat ik al drie weken achter elkaar zit te mopperen over ziek zijn en kwakkelen. Ik wou dat het anders was, maar ik kan er ook niet veel aan veranderen. Om mij heen hoor ik dat veel meer mensen ook al zo lang aan het klooien zijn, dus dat stelt mij wel gerust haha (al blijft het stom). Volgende week hoop ik een diary te kunnen maken waar dit onderwerp niet in voorkomt. :’)

Deze week ben ik jarig! Aanstaande donderdag om precies te zijn. Dan wordt deze smurf alweer 22 jaar, jaja. Dat is dus wel leuk! :) Vandaag is weer een lekkere chill-dag met mijn vriend, fijn fijn. Een leuke zondag toegewenst allemaal en maak er een leuke week van. OH! En super bedankt allemaal voor de veel te lieve reacties op mijn 1 jarige blog artikel. ♡

Doe jij trouwens al mee aan de winactie op mijn blog?

Weet jij nog leuke Youtubers? Ik ben op zoek naar nieuwe kanalen om te volgen! 

48 Comments

 1. Sanne

  Gelukkig heb je nog leuke dingen kunnen doen, terwijl je ziek was. En ook gefeliciteerd met je één-jarig blogbestaan. Ik zal eens meedoen met de winactie, en waarschijnlijk komt deze (als je het goed vindt) te staan in mijn artikel van morgen. En ahh, ik wil ook nog eens graag naar de IKEA.

  • Sandra

   Thanks Sanne! Leuk dat je meedoet met de winactie! Ik heb vandaag het artikel van jou gezien en ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor het delen en de lieve woorden. :)

 2. Britt

  Ik hoop echt dat je je snel wat beter voelt Sandra! Dat donderdag een mooie dag voor je mag worden :-)

  • Sandra

   Lief, ik hoop het ook Britt! Dankjewel. :)

 3. Kim

  Hè wat vervelend dat je zo blijft kwakkelen :( Ik duim mee dat je een ziek-vrije week hebt hoor. Of nee, een ziek-vrije maart!
  Hahaha je neefje! Volgens mij maakt hij de IKEA extra leuk :)

  • Sandra

   Pfoe, mag ook wel een keer ja, een ziek-vrije maand hahah. Noah maakt de Ikea zeker weten extra leuk! :’)

 4. Ysanne

  Haha jeeej mede jarige job! Ik ben dinsdag jarig hah. Wat vervelend trouwens dat je nog steeds ziek bent, maar goed uitzieken dan! Je neefje is echt hilarisch in de IKEA met zijn acties, schattig!

  • Sandra

   Yaaay, extra groot feest deze week heuhhh! :D

 5. BySilke

  Ik hoop ergens dat ik mijn kinderen later wat van de schermen kan weghouden, maar daar vrees ik wel een beetje voor… Wat een schatje toch, Noah, zo grappig om al die foto’s van hem te zien! Moet zeker leuk zijn om eventjes te vergeten dat je ziek bent. Wel stom trouwens dat je nog steeds ziek bent, ik begin nu wel al wat beter te worden, hopelijk is dat bij jou ook zo! Word maar heel snel beter lieve San! Liefs :)

  • Sandra

   Dat voornemen heb ik ook! Ik vind het niks van de kids van nu zo veel achter schermpjes zitten. Wij speelden vroeger altijd buiten, en dat vind ik eigenlijk veel beter haha. Gelukkig begin jij nu wat beter te worden! Bij mij gaat het nu ook al weer wat beter, dus het gaat de goede kant op. :)

 6. Eline

  Wat vervelend dat je je nog steeds niet lekker voelt. Gelukkig wel een beetje een leuke week en die pizza ziet er echt super lekker uit, hmmm.

  • Sandra

   Jaaaaa, als ik die foto van die pizza terug zie lust ik er nog wel eentje hoor, haha.

 7. Nina Simplynspecial

  Zo rot dat je laatste weken zoveel in het teken staan van ziek zijn :( Ik hoor het idd erg veel om me heen. Ik heb zo af en toe van die dagen dat ik me niet lekker voel, maar steeds zet het niet door. Dus ik ben nu op zo’n punt dat ik denk “werd ik maar even ziek, dan kan ik hopelijk weer fit en gezond verder”. Nogmaals gefeliciteerd met je blogjaardag, 1 jaar. Time flies hé :) Hopelijk kom ik hier over een weekje terug op je blog en lees ik NIETS over ziek zijn hihi. Maar als dat niet het geval is, dan kun jij daar ook weinig aan doen. Beterschap en geniet van je zondag samen.

  • Sandra

   Dat begrijp ik wel Nina! Dat punt dat je denkt: ”Laat mij nu maar eens echt ziek zijn, in plaats van heel van half.” heb ik ook een tijdje gehad. Dan ben je daarna er tenminste van af (hoop je dan…). Haha, ik hoop ook dat je volgende week niks leest over ziek zijn. Ik ga er voor!

 8. Veerlez

  Ik krijg nu helemaal zin in snijbonen, zo gek is het dus niet dat je daar zo van kon genieten! :)
  Heel veel beterschap voor de komende tijd, ik hoop dat je je snel beter voelt!

  • Sandra

   Lekker is dat he? Ik vind ze nu wel errrrg lekker. Zal het nu het snijbonen seizoen zijn? :’)
   Thanks Veerle!

 9. Linda

  Wat leuk dat je blog een jaar bestaat, gefeliciteerd want volgens mij had ik dat nog niet gezegd! Dat je ziek bent is minder, het heerst inderdaad echt de laatste weken. Ik hoop dat het deze week beter zal gaan met je!

  • Sandra

   Thanks Linda! :)

 10. Kim

  Meh wat een gekwakkel zeg! Jammer dat je steeds zo ziek bent. Lijkt wel alsof je een virus te pakken hebt. Snel weer fit worden :)

  • Sandra

   Ja, zo’n idee heb ik ook. Het gaat inmiddels al weer een stukje beter, dus er zit verbetering in!

 11. joelle

  vervelend dat je ziek was, maar echt heel goed van je dat je van alle kleine dingetjes geniet! En je hebt gelijk, nederland heeft ook echt mooie plekken. Je moet gewoon goed om je heen blijven kijken.
  Gefeliciteerd met je ‘one year anniversary’ ! Ik ga gelijk even kijken naar de win actie

  liefs joelle

  • Sandra

   Ik zag dat je meedoet aan de winactie. Heel leuk!!

 12. Nienke

  Balen dat je je steeds zo ziek voelt! :(
  Ik kijk altijd naar EnterpriseMeTV op YouTube, ken je haar al? Ze vlogde eerst in het Nederlands maar nu in het Engels. Vind ik iets minder leuk, maar nog steeds wel leuk om te zien. Ze heeft heel veel reizen gemaakt in Azië en daar gefilmd, altijd leuk om naar te kijken. :)

  • Sandra

   Die ken ik nog niet! Thanks! Ik ben benieuwd nu, want zodra ik iets over reizen hoor dan sta ik al te trappelen. Maar volgens mij delen wij die mening, hahaha.

   • Nienke

    Haha, klopt! Boncolor is ook leuk trouwens! Gaat niet over reizen, maar is vooral heel vrolijk en positief en prettig om naar te kijken.

 13. Marlijn

  Gelukkig tussendoor wel leuke dingen gedaan. Haha duidelijk Ikea fan.. ik kan me er ook altijd prima vermaken. Gefeliciteerd met je 1jarig blogbestaan en hopelijk kun je snel schrijven dat je je weer beter voelt :) .

  • Sandra

   Dankjewel Marlijn!!

 14. Miss

  Wat leuk dat je blog al 1 jaar bestaat! Je bent echt goed bezig meid doe zo verder! :D
  En hopelijk voel je je wel snel terug beter hoor! Veel beterschap toegewenst!
  Miss onlangs geplaatst…DKNY: be delicious eau de parfum & body lotion

  • Sandra

   Ah wat lief, dankjewel. Dat vind ik heel leuk om te horen! En thanks, het gaat inmiddels al weer een stukje beter dan het afgelopen weekend. :)

 15. Marion

  Zo ongelooflijk knudde (ik wilde een ander woord gebruiken, maar ik hou het beschaafd) als je lichaam onverwachtse dingen doet. Ik weet er alles van. Bij is het meer alleen pijn van de ontstekingen. Ik heb echt met je te doen dat je er ook misselijk bij bent en al die andere rotkwaaltjes. Bah. Dat t-shirt staat je tof. Ik wil ook graag weer een keer naar Utrecht. Zo’n leuke stad! Ik volg niet zo heel veel youtubers. Ken je Lifestyle by Linda? Ik vind haar reisverslagen vooral heel erg tof! Wie weet vindt jij dat ook. :-)
  Marion onlangs geplaatst…Loving Lazy Sundays #81

  • Sandra

   Heel naar dat jij zo vaak ontstekingen hebt Marion. Het is inderdaad heel knudde als je lichaam steeds zijn eigen gang gaat… Maar goed, jij weet daar ook alles van, helaas. Die YouTuber ken ik trouwens nog niet, dus thanks! Ik ga meteen even kijken. Oeh, en je moet echt een keertje naar Utrecht gaan. Het is echt een toffe stad om lekker rond te lopen en te winkelen! :D

 16. Sas

  Wat een goede tip, die brandnetel thee… Leuke foto’s en leuk oversized shirt

  • Sandra

   Oeh, brandnetelthee is ook errrrg lekker. Het is echt een perfecte thee als je je niet zo chill voelt en misselijk bent. Zeker een aanrader dus! En thanks, ik ben heel blij met het shirt. :D

 17. Anna

  Ah, wat naar en vervelend dat je zo ziek bent :(. En ook dat je soms denkt dat het beter gaat, maar dan toch ineens niet zo blijkt te zijn. Meh! Nog maar eventjes een paar daagjes rustig aan doen :). Ik vind de sokken boven je legging combi mooi, hihi! Draag ook heel vaak mijn sokken júist zo zichtbaar! Beterschap <3!

  • Sandra

   Hihi, tof he! Echt leuk dat jij dat ook doet. Ik wist ooit zo goed hoe ik dat dan moest doen met die sokken. Thank you Anna!

 18. Justine

  Allereerst gefeliciteerd met je blogverjaardag! Hoe leuk!
  Wel echt balen dat je ziek bent. Ik herken het helemaal, ik heb namelijk precies hetzelfde. Ziek, verkouden, koortslip, wéér verkouden..
  Justine onlangs geplaatst…Travel bucketlist 2016

  • Sandra

   Dankjewel Justine! :)
   Blegh, wat rot dat jij precies hetzelfde hebt. Heel veel beterschap voor jou!

 19. saskia

  He bah wat rot dat je weer zo ziek was. Klopt hoor dat heel veel mensen zo kwakkelen. Hopelijk heb je alles nu zo’n beetje gehad en mag je weer opknappen. En wat super dat je blog al een jaar bestaat, onwijs leuk zeg, dat is echt iets waar je heel trots op mag zijn! Ik hoop voor je dat deze week beter zal zijn en dat je een hele leuke verjaardag krijgt!

  • Sandra

   Ik hoop het ook Saskia. Het gaat inmiddels al weer wat beter dan in het weekend, dus het gaat de goede kant op. :)

 20. Lilia | Lily Like

  Gefeliciteerd met je blog anniversary <3

  • Sandra

   Thanks Lilia!!

 21. Nesrin

  Beterschap! Heel vervelend om weer ziek te zijn. Ik hoop dat je je snel weer goed voelt want het zal vast slopend zijn als je gezondheid elke keer een duw naar achteren krijgt.
  Loïs, Robin en Levi wat een mooie namen! Nogmaals congrats met je eerste blogverjaardag.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #9

  • Sandra

   Dankjewel & dankjewel Nesrin! Haha

 22. Jorinde

  Jaaa, de Ikea is altijd zo leuk en fijn om even rond te neuzen! Wat zonde dat je zo blijft kwakkelen. Ik ken het, in januari een flinke griep gehad maar blijf nu ook doorsukkelen van verkoudheid naar verkoudheid. Denk dat het flink in de lucht hangt! Beterschap! En gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag!

 23. Nathalie

  Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog! Klinkt als een heerlijke week (op het ziek zijn na dan natuurlijk). Ik ben stiekem ook best wel weg van de Nederlandse steden.

 24. patricia

  Ik hoop dat jij je gauw weer beter voelt, beterschap. En gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van je blogpagina.

 25. Anne

  Balen dat je je de laatste tijd zo kut voelt, hopen dat als het mooie weer weer tevoorschijn komt en het griepvirus weer een beetje vervaagt je je weer veel beter voelt! Ik vind je clarks zo ontzettend gaaf, ik zie ze steeds vaker tevoorschijn komen hier in leiden, met name bij de mannen wat ik echt heel erg leuk vind! Veeeel beter dan al die vreselijke nike air max en alles :p

 26. Margo

  Nog gefeliciteerd met je blogverjaardag! En je neefje is echt een boef ja, kan me voorstellen dat je hard hebt gelachen :D wat rot dat de griep je zo te pakken heeft. Hoop dat je je nu alweer weer beetje beter voelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑