My Way of Exploring

Photo Diary #41 | Gourmetten, jaarwisseling & kostbare bestanden weg

photo diary 41
Iedereen de beste wensen voor in het nieuwe jaar! Ik vierde de afgelopen week natuurlijk oud&nieuw, ging gezellig met onze vriendengroep gourmetten en raakte hele kostbare bestanden kwijt (die ik hopelijk nog terug kan krijgen, help?). Dit en meer vandaag mijn weekoverzicht!

Zondag
20151227_155030_001
Zondag was een chill dag. Ik heb onder andere lekker gezocht naar muziek voor de Thailand video, heel veel theetjes gedronken en aan mijn blog gewerkt. Deze oordopjes kreeg ik bij mijn nieuwe telefoon. Eindelijk eens normale, want de vorige keren had ik elke keer die irritante dingen die steeds uit mijn oren vielen. Deze zijn top! Ik gebruikte ze dus tijdens mijn muziek zoektocht. :)
20151227_175132’s Avonds haalde ik nog wat dingen voor het avondeten in Noordwijk. Check hoe dit huis versierd is! Super veel lichtjes. :’)
Daarna kwam er een portie hoofdpijn op en lag ik voor pampus in bed. Helaas!

Maandag
20160102_170415
Maandag was een bleh-dag met heel veel hoofdpijn, dus ik bracht de hele dag slapend in bed door. Toen ik ’s avonds me weer wat beter voelde ging ik lekker even douchen met deze douchefoam van Etos. Super lekker is hij, echt een aanrader dus! Oh, en niet geheel onbelangrijk… Hij schuimt als een malle.
20151228_193910
Mijn neefje kwam logeren, aangezien hij vakantie had. We gingen samen spelletjes spelen op de iPad, wat hij helemaal geweldig vond.

Dinsdag

’s Ochtends ging ik voor het eerst weer werken! Toen ik onderweg naar werk was zag ik deze prachtige zonsopkomst met een onwijs mooie lucht. Ik wist niet hoe snel ik mijn telefoon moest pakken om dit vast te leggen, haha. Genieten!
20151230_132510_001
Deze twee Victoria Secret bodysprays kocht ik een paar weken geleden toen ik een midweekje weg was. Super lekker zijn ze! Eindelijk had ik ze gevonden, na een hele zoektocht. Ik spray regelmatig één van de twee op, mmm.
20151228_214559
Voordat ik naar bed ging keek ik nog even twee afleveringen New Girl. Ik had dit al een tijd niet meer gekeken, dus het werd wel weer tijd.

Woensdag
20151230_174150
We gingen met onze vriendengroep gezellig gourmetten in een vriendin haar nieuwe huisje! We moesten keihard lachen om deze augurken lamp die ophing. Hahaha, hoe geniaal is dit?
20151230_174215
Fleur en ik waren de keukenprinsessen van vandaag.
20151230_174234
Charmant, héél charmant… We weten het! Oh, en ik heb uiteraard weer in mijn vinger gesneden.

Een fotootje met zijn allen voordat we aan gingen vallen! :)
20151230_184237
Allemaal lekkere dingen. We hadden zo veel dat het allemaal niet meer op de tafel paste uiteindelijk. :’)
20151230_231030
Nadat alles was afgeruimd en schoongemaakt gingen we een lekker theetje doen. Blueberry muffin thee is trouwens lekker zeg.
20151231_000109
Ik zat bij een vriendin achterop de scooter en het was nogal koud. Aangezien we allebei gaten in onze broek hadden deden we op de terugweg keukenpapier er achter in de hoop dat het minder koud zou zijn. Het hielp mega goed! Tip van de dag mensen, haha.

Donderdag
20151231_113736
Het leed dat zorgverzekeringen vergelijken heet. Man oh man, wat een gedoe is dit elk jaar weer. Ik heb uiteindelijk besloten om gewoon bij mijn verzekeraar te blijven en niet over te stappen. Vorig jaar was het dikke stress, maar nu een keer niet. Yes!
IMG-20151231-WA0002Ik vlechte mijn haar een keer een stukje in. Ik weet nog steeds niet zo goed wat ik er van vind. Ik vind mezelf altijd zo’n klein kind als ik iets met een vlecht heb. Weet niet of dit nou een kwestie van wennen is of dat het me echt veel jonger maakt…
20151231_135718Ik ging met mijn ouders mee om wat boodschapjes te halen op de laatste dag van 2015. Bij de AH kwam ik deze drie gekke fruitsoorten tegen. Dit heb ik werkelijk nog nooit gezien!
20151231_223753_001
’s Avonds gingen we met een deel van onze vriendengroep bij elkaar zitten in de schuur van vrienden. Was super gezellig! Deze ‘Happy New Year’ vlaggetjes hingen er op, leukleuk.

Vrijdag
20160101_001744
Happy new year! En happy birthday to mijn oudste zus! Het nieuwe jaar ging ik samen met mijn vriend vallend op de grond in, haha. Het moet er vast komisch uit hebben gezien. Iets met hyperactieve rennende mensen. Wel een bijzondere manier om het nieuwe jaar te beginnen! :’)


Met Fleur. Was echt een mega gezellige avond! Ik besloot om daarna niet meer naar een groot feest te gaan in ons dorp. Ik moest echt even verstandig zijn, want anders had ik waarschijnlijk nu met een mega terugval 24/7 op bed gelegen. Veel te druk en te veel herrie is hoofdpijn uitlokkend, dus ik sloeg dit jaar over. Toch heb ik nog een mega gezellige oud&nieuw gehad met vrienden! Om 2 uur dook ik mijn bed in om vervolgens nog tot 5 uur wakker te liggen omdat ik de muziek zo hard hoorde van dat grote feest in het dorp. Achja, was niet erg!
20160101_123514
Nieuwjaar wensen bij familie. Noah vermaakte zich wel met chips naast zijn tantetje. :)
20160102_170444_001
Auuuuw, de twee sneeën in mijn vingers gingen ontsteken. Serieus, wat kan dat zeer doen, zo’n klein rot sneetje. Bij mij ontsteken bijna altijd sneeën, maar dit keer was het wel echt heel pijnlijk. Gelukkig gaat het inmiddels heel goed en is het bijna over. :)
Wat voelde ik me trouwens verbazingwekkend GOED deze dag!!

Zaterdag
20160103_151207Koos make-up-loos. Ik voelde me deze dag weer heel erg goed qua hoofdpijn. De tweede dag op rij! Ik had lekker een lui dagje, omdat ik daar echt super zin in had en lag lekker de hele dag in bed en rommelde wat op mijn laptop en telefoon. Echt heerlijk om een keer meer achter een scherm te kunnen zitten!
20160102_173709
’s Avonds maakte ik een heerlijk groentesoepje met mijn moeder. Daar had ik nou echt weer eens trek in. :)
20160102_173659
Deze Philadelphia is trouwens lekker! Het is een limited edition volgens mij, dus mocht je hem ook willen proberen dan moet je niet te lang wachten denk ik. Ik ga snel een nieuw kuipje kopen, want hij is echt té lekker. :D
20160102_174248
It’s time for dinner! Jum, lekker de zelfgemaakte vega groentesoep met stokbrood en die lekkere smeersel.
20160102_212211
’s Avonds ging ik verder met editen van de Thailand film. Hij is zo goed als af! Alleen nog wat dingetjes bewerken zoals de colorgrading, de audio en nog wat beelden waar ik over twijfel veranderen. Hij komt binnenkort online! Maar eerst nog dit onderstaande fixen:

Er is iets heel ergs gebeurd, althans, ik vind het echt heel erg. Alle foto’s en videos van Maleisië en Thailand staan op een externe harde schijf én op mijn oude laptop. Nu heb ik natuurlijk sinds vorige week mijn Macbook en heb ik mijn oude laptop aan mijn ouders verkocht. Ik dacht dat alle foto’s op mijn externe harde schijf stonden, dus gaf mijn vader vrijdag een Go om de laptop leeg te gooien en opnieuw te installeren. Nu kwam ik er zaterdag tijdens het editen achter dat de foto’s en videos van één dag (toen we naar de Phi Phi eilanden gingen) helemaal niet op de externe harde schijf staan. Ik raakte serieus echt in paniek en werd helemaal gek. Alles van die dag weg, foetsie, kwijt, voor altijd. En laten nou net de gaafste foto’s van ons samen die dag zijn gemaakt en ook de filmpjes van onder water toen we de vissen een banaan gingen voeren. :'( Na een tijdje bedacht ik me dat er misschien nog iets op mijn SD kaart zou kunnen staan. Ik keek en… Alles was er af TOT die dag, dus de foto’s en videos die geschoten waren met mijn camera hadden we. WAT EEN GELUK! Ik kan het nog steeds niet geloven. Ongelofelijk! Het voelde echt alsof er een engeltje op mijn schouder zat. Het kloterige is alleen dat we de hele gave Go Pro filmpjes en foto’s niet meer hebben. Gelukkig is mijn vader zo technisch dat hij nu met allemaal programmaatjes probeert om alles terug te halen. Hopelijk gaat dit lukken. Gelukkig heb ik nog wel een stuk film met mijn telefoon vanaf mijn laptop gefilmd een tijdje geleden, en dit was precies de video waarin we die vissen aan het voeren waren onder water. De kwaliteit is bagger, maar gelukkig hebben we iets. Ik hoop zo erg dat we alles terug krijgen! Een les: voortaan alles 10x controleren. Ik baal zo erg. :'(

Als iemand nog tips heeft hoe je dingen terug kan halen, dan zijn die heel heel heeeeel erg welkom!

Wat heb jij gedaan met oud&nieuw?

44 Comments

 1. debby

  Nog de beste wensen lieve Sandra. Ik ben te lang niet online geweest, en lees deze diary met veel plezier. Ik hoop trouwens dat het qua gezondheid al beter met je gaat. Die foam van de etos lijkt mij heerijk zeg, ik hou van jasmijn.

  • Sandra

   Dankjewel Debby! Jij natuurlijk ook de beste wensen voor in dit nieuwe jaar. Ik hoop dat het steeds beter met jou blijft gaan. :)
   Qua gezondheid gaat het zeker beter. Heb gemiddeld zo’n 3 of 4 dagen per week dat ik me niet zo goed voel, maar de rest van de dagen gaan best wel goed. Gaat dus de goede kant op!

 2. BySilke

  Hahaha, dat keukenpapier, zalig! Altijd handig als je het zo kan oplossen he ;) Ik heb ook gegourmet (of hoe spel je dat) vorige week, eigenlijk m’n eerste keer! Wel lekker ;) Ik ben blij voor je dat je zulke goeie dagen had, dat verdien je hoor :D En onee, ik duim echt heel erg dat je alles terugkrijgt hoor! Succes papa van San :D Veel liefs!

  • Sandra

   Gewoon een beetje creatief zijn met oplossingen bedenken, haha. :’)
   Wat leuk dat je ook gegourmet hebt (ja, zo schrijf je het volgens mij). Gelukkig vond je het lekker! Ahw en dankjewel Silke, ik ben ook heel blij dat het steeds een stukje beter gaat.
   Ik zal het mijn vader even laten lezen, dat zal hij vast leuk vinden haha. Ik hoop echt dat het teruggehaald kan worden!

 3. jeapiebel

  Ik haat het als ik hoofdpijn heb. De nieuwe productlijn van Etos vind ik ook super fijne producten en ze ruiken zo heerlijk. Ik zou ook super balen als alle foto’s helemaal weg is. Zeker op Phi Phi eiland. Het is zulk mooi eiland. ;-) Gelukkig heb je nog wat in je camera.

  • Sandra

   Hoofdpijn is inderdaad heel vervelend… Phi Phi is inderdaad erg mooi! En ja, gelukkig had ik nog dingen op mijn sd kaart staan. Alsnog hoop ik dat ik de go pro bestanden wel terug krijg, want hier staan één van de vetste beelden van heel de vakantie op. :(

 4. Ysanne

  Aah dat laatste is echt heel zuur, hopelijk kan je pa het nog terughalen! Gelukkig heb je wel iets kunnen terugvinden op het SD kaartje. Voor de rest ziet je week er weer leeuk uit! Ik merk echt (zo aan je dagboeken te zien) dat het steeds beter met je gaat gezondheid-wise, mooi om te zien :) Fijn dat je ook weer bent gaan werken!

  • Sandra

   Ik hoop het ook! Heb inderdaad nog wel wat bestanden op mijn sd kaart, dus dat scheelt al dat ik niet alles van die dag kwijt ben nu. Alleen de vetste beelden wel… Maar goed, ik hoop echt dat het nog gaat lukken om ze terug te krijgen!
   Dat merk je goed! Het gaat steeds een stukje beter. Niet snel, maar er zit wel vooruitgang in en dat is hoe dan ook heel fijn! :)

 5. Nesrin

  Ouch…helaas ben ik helemaal niet handig met camera’s, laptops en noem die hele zooi maar op. Ik hoop dat het weer helemaal goed komt.

  Keukenpapier lachkick hier. Leuk weekoverzicht weer.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin #1

  • Sandra

   Ik ben er ook niet de aller handigste mee. Gelukkig heb ik wel wat technische mensen in mijn omgeving!
   Haha, het ziet er ook wel erg raar uit zo dat keukenpapier. Dat ben ik met je eens. :’)

 6. Nienke

  Balen dat je bestanden kwijt bent, zeg! Ik hoop dat er nog iets gedaan kan worden! :(
  Verder is dit een superleuk overzichtje! Wat fijn dat je je wat beter voelde en een dagje kon werken. :) Wat voor werk doe je trouwens? Een hoop gezellige foto’s. En ik moest ook lachen om het keukenpapier in je broek hahahha (wel een goede tip!)

  • Sandra

   Ja blegh, het is echt zwaar klote. Ik hoop het ook!
   Ik werk een ochtendje bij mijn zus haar bedrijf. Beetje administratieve dingen enzo, dus niet heel intensief maar wel leuk. :) Haha, dat keukenpapier ziet er heel stom uit. We hebben er zelf ook hard om gelachen. :p

 7. Rachel

  Bestanden kan je altijd door een pc winkel terug laten halen! het moet altijd nog ergens opstaan! alles is terug te vinden namelijk liefs en hoop dat het goed komt!

  • Sandra

   Dankjewel voor de tip Rachel! Mocht het niemand lukken in mijn omgeving, dan ga ik dat doen. Hopelijk heb ik snel die gave beelden weer terug!

 8. Birgit Roobol

  De zorgverzekering-struggle, haha. Verschrikkelijk! Nu ik mijn eigen baan heb, betaal ik ook vanaf 1 januari mijn eigen zorgverzekering, dus ging ik me er maar in verdiepen. Dat was nog niet makkelijk, haha. Gelukkig is het goed gekomen. Wel balen dat je je bestanden bent kwijtgeraakt zeg. Ik hoop echt dat je ze terugkrijgt. :(
  Liefs, X!

  • Sandra

   Het is zeker niet makkelijk nee! Er staan zo veel kleine lettertjes bij overal, zucht… Hoe wil je het mensen ontzettend lastig maken? Nou, zo dus. Niet leuk! Ben blij dat het helemaal goed is gekomen bij jou. Scheelt een hoop stress zo op het laatste moment haha.
   Ik hoop het ook!

 9. Mariska

  Ik vind het om de een of andere manier best leuk om een zorgverzekering te kiezen, dan voel ik me volwassen, haha. Even schrikken zeg met de bestanden! Verder zie ik heel veel gezelligheid, leuk!

  • Sandra

   Hmm, het is ook wel leuk om dingen uit te zoeken. Het stomme is alleen dat ik op wat dingen moet letten zoals medicijnen en andere vergoedingen. Sommige verzekeraars doen daar moeilijk over en anderen weer niet, dus het is een hele klus om alle kleine lettertjes door te lezen. Maar ach, het hoort bij het volwassen leven haha. Het scheelt dat jij het leuk vind om te doen, dan is het al minder erg! :)

 10. Desiree

  Oh no! Ik zou echt helemaal gek worden als ik van alles kwijt zou zijn van zo’n onvergetelijke reis! Was Thailand echt zoooo mooi? Stiekem staat Thailand bovenaan mijn wishlist wat betreft reizen. Gourmetten met een grote groep is zo gezellig. Lekker eten, drinken en kletsen. Heerlijk! Kwam er net pas achter dat ik je helemaal niet volgde! Shame on me. Liefs!

  • Desiree

   Ho! Iets te snel alles doorgeklikt… Geniet van deze week!
   Desiree onlangs geplaatst…Spread the happiness #5

   • Sandra

    Ik werd ook helemaal gek. Complete paniek. Ik hecht zooo veel waarde aan foto’s en videos van vakanties, en al helemaal als je zo ver weg bent geweest. Dat doe je niet zo snel meer over! Thailand is wel heel gaaf, alleen vind ik dat je wel de minder toeristische dingen moet uitzoeken en/of (net als wij) in het laagseizoen moet gaan. Maar er zijn dus zeker hele gave dingen te zien in Thailand! Geweldig land, prachtige natuur, een hele vette cultuur, lieve mensen en heerlijk eten. :D
    Leuk dat je me nu volgt trouwens! Jij ook een hele fijne week toegewenst Desiree. :)

 11. gea

  Wat een gezellige foto’s zitten er tussen!

  • Sandra

   Leuk om te horen Gea! :)

 12. Laura

  Ik ben zo benieuwd naar je film!! Balen dag je dat kwijt bent maar vaak kun je dingen op een bijzondere manier toch nog wel terughalen. Dat heb ik ook wel eens gehad en toen heeft een ICT vriend het toch terug gehaald. Ik hoop het! Zou enorm sonde zijn maar gelukkig heb je de herinnering!

  • Sandra

   Hihi, ik kan niet wachten om hem online te zetten! Ben heel benieuwd wat je er van vindt! Wel fijn om te horen dat jij ook wel eens bestanden kwijt was en het ook weer terug hebt gekregen. Dat geeft hoop!

 13. Jenzll

  Hele leuke foto’s! Hopelijk gaat alles al een stuk beter met de 2 sneeën in je vinger? Ik vind dat Noah ontzettend mooie ogen heeft trouwens. Wow! Nog een prettige jaarwisseling trouwens!

  • Sandra

   Ja hoor, gaat nu helemaal goed. Het is niet meer ontstoken! Noah heeft inderdaad geweldig mooie ogen. Dat zag je vanaf dag 1 dat hij geboren was al heel duidelijk. Jij ook nog de beste wensen voor het nieuwe jaar Jenzll!

 14. Charelle

  Haha dat keukenpapier, geniaal! En Super verstandig dat je niet meer naar het feest bent gegaan. Wat zonde van de verloren bestanden, begrijp dat je blij was toen de phi phi foto’s er nog wel bleven te zijn. :) gelukkig maar!

  • Sandra

   Haha, het ziet er echt stom uit he? Maar wel heel handig!

 15. Margo

  Wat een prachtige lucht was dat zeg! Lukt mij nooit om zulke dingen vast te leggen op dat moment :P en wat fijn dat je weer kon werken! Het ziet er echt allemaal super gezellig uit, deze week.. maar wel ellende van je foto’s. Hoop voor je dat het nog goed komt!

  • Sandra

   Whoeps, dat is jammer. Gewoon je telefoon er bij pakken wanneer je zoiets ziet joh! Het was inderdaad heel fijn om weer een keer te kunnen werken, eindelijk. :)

 16. Frédérique

  Super leuke foto’s! Het verhaal met de foto’s heb ik meerdere keren gehad, ooit begeeft m’n hart het denk ik. Ik herken de paniek-gevoelens die je dan krijgt erg goed haha! Gelukkig is het goed nu :) Helaas heb ik geen ervaring met de Go Pro (I wish…, super gave dingen zijn het)

  • Sandra

   Oh no, wat vreselijk dat je dit al een paar keer hebt gehad. Bleeeeh, het is echt klote als zoiets gebeurd! Nu maar hopen dat het nog terug komt…

 17. Eline

  Hoihoi! Die kringloop in Lisse waar we het in één van je andere artikelen over hadden. (kan het niet 1, 2, 3 terugvinden) is dat De Driesprong? Kan je me de naam geven? En je vroeg of we elkaar kenden omdat we uit hetzelfde dorp komen. We kennen elkaar niet. Ik vond je blog via google. Stomtoevallig dat we uit dezelfde plaats komen! Haha!

 18. Bodi

  Wat leuk om te zien! New Girl is echt een van mijn favoriete series, ik kan daarbij huilen van het lachen haha

  • Sandra

   Haha, leuk dat jij het ook kijkt. Ik vind die humor zo leuk in New Girl! :’)

 19. saskia

  De douchefoam van de etos ben ik eigenlijk wel heel erg benieuwd naar. Veel schuim is sowieso altijd heel goed en lekker :) Gezellig je neefje op bezoek, hier ook altijd feest als mijn nichtjes en neefje komen. En ik vind het vlechtje super leuk hoor! Twee vlechten vind ik voor een volwassene nooit zo. Maar een vlechtje zoals jij hebt, of een enkele vlecht vind ik wel altijd heel leuk! Je zou het vlechtje ook bij je staart kunnen doen, vind ik ook altijd mooi :)
  saskia onlangs geplaatst…Outfit: Tommy Hilfiger & Peter Kaiser

  • Sandra

   Twee vlechten vind ik ook niks bij volwassenen. Eentje vind ik dan veel leuker inderdaad! Dat is ook nog een leuk idee, om het bij je staart te doen. :)

 20. Lizzy

  Heel leuk om te zien! Wat gezellig zeg, gourmetten met je vriendengroep! Dat heb ik toevallig ook pas gedaan! En wat ontzettend stressen zeg, dat je je foto’s bijna kwijt was! Gelukkig heb je ze weer, en hopelijk kan je vader de andere foto’s en video’s ook terug krijgen! Ik wens je een prachtig 2016 Sandra!

  • Sandra

   Wat leuk dat jij dit ook pas nog hebt gedaan! Dat is altijd erg gezellig ja met zijn allen. Jij ook een heel mooi 2016 gewenst Lizzy!

 21. evelien

  Ahhhh wauw dat huis! Wat een lichtjes haha! En New Girl is zo’n geweldige serie! Ben er helemaal verslaafd aan. <3

  Liefs! Evelien

  • Sandra

   Grappig he? Ik vind het echt bizar om te zien dat mensen zooo veel lichtjes ophangen, haha.

 22. eva

  Ik zou echt huilen als ik mn foto’s kwijt zou raken. Ik zet nu ook alles is de Dropbox. Ook alles van mn camera met een kabeltje naar mn ipad en dan ook in de Dropbox. Mn vriend is een keer al z’n foto’s van heel Australië verloren… Ik krijg al de kriebels als ik dat hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑