AroundSan

My Way of Exploring

Photo Diary #37 | Spam aanval, Sinterklaas & snuffelen bij de kringloopwinkel

Photo Diary 37
Hallo december! De feestmaand is weer begonnen, yay. De afgelopen week was best een fijne en leuke week met weer genoeg foto’s die ik aan jullie kan laten zien! Zo vierde ik Sinterklaas, ging ik naar de kringloopwinkel en lag mijn blog er maar liefst twee keer uit. Al was dat laatste wat minder leuk…

Zondag
20151129_183546
Zal het weer zondag pizzadag worden? Dit keer at ik weer lekker zelfgemaakte pizza met mijn vriend. Jummie!

Maandag
instagram Zondag op maandag nacht lag mijn website er uit wegens een mega spam aanval. MWEH! Wat was dat súper vervelend zeg. Ik kon ook niet een artikel inplannen of mijn mail checken, helemaal niks. Ik baalde echt als een stekker de hele dag. Gelukkig ook een leuk iets deze dag! Ik zag namelijk dat ik boven de 200 volgers had gehaald op Instagram. Voor mij een hele mijlpaal hoor, haha.
20151130_174442
Dit bordje groente was echt een perfecte combinatie. Hierbij at ik nog een broodje. Rare combinatie misschien, maar voor mij is het inmiddels normaal geworden haha.

Dinsdag
20151201_130902
Er stond een controle afspraakje bij de tandarts gepland. Gelukkig was alles oké! :)
20151201_211619
Ook was mijn blog weer online, eindelijk! Gelijk heb ik er andere spamfilters opgegooid en met wat hulp van Margo (thank you!) nog een andere plug-in geactiveerd. Nu werkt alles helemaal prima, yes!
20151201_162002
’s Middags ging ik even lekker m’n huis uit en wat rondstruinen door Hoofddorp. Niks gekocht, maar dat hoeft van mij ook niet. Ik vind het al lekker om een beetje rond te lopen en te ontspannen. :)

Woensdag
20151202_104606
Mijn zus, neefje, ouders en ik begonnen onze dag goed met een lekker ontbijt. Milan gaf zijn Spiderman pop ook te eten. ;)
20151202_120344
Ook ging ik weer een keertje Noah van de crèche halen, samen met deze andere drie boefjes. Vooral met die twee kleintjes moet je 360 graden ogen hebben, haha. Ze gaven elkaar buiten wel heel schattig allemaal een handje! Trotse tante hihi.
20151202_132938
Ik was deze dag aardig op dreef en ik kan het dan ook wel tot de beste dag van de week benoemen! Ik voelde me best goed deze dag, yay. Ik ging snel mee met mijn neefje om zijn zaalvoetbalschoenen te halen, want die had hij ineens nodig die dag. Wat wordt hij groot en wijs, ik kan me nog herinneren dat hij geboren werd 8,5 jaar geleden en nu is het al zo’n grote stoere jongen. Blijft toch bijzonder om de kids van je zussen op te zien groeien hoor!
20151202_163217
En daarna was ik gesloopt, ook niet gek natuurlijk want ik had veel te veel gedaan. Gelukkig had ik een nieuwe dosis pijnstillers gekregen die dag, dus ik kan weer een voor uit.
20151202_201922
’s Avonds was ik bij mijn vriend en knuffelde ik met Lizzy.
20151202_210855
Haha, we hadden een vogel filmpje opgezet en Lizzy haalde gelijk uit naar de tv. Ik lag in een deuk! :’) Daarna keken we nog een hele leuke film, namelijk The Illusionist. Ik heb gewoon de hele film gezien mensen, applaus voor mij ghehe.

Donderdag
20151203_161330
Donderdag was een off day waarin ik de hele dag in bed lag en sliep. Alleen aan het eind van de middag kon ik er even uit en besloot toen te gaan kleuren in het kleurboek voor volwassenen die ik van mijn schoonmoeder heb gekregen. Chill!

Vrijdag20151204_152903
Vrijdagochtend was ook naar, maar daarna ging het weer een stuk beter. Ik ging met mijn ouders snuffelen bij een grote kringloop in de buurt!
20151204_153244
Echt grappig, ze hebben hier namelijk een trouwjurken afdeling. Al vond ik het stiekem meer op klederdracht lijken. :’)20151204_154943
Boeken kijken!20151204_155959
Dit soort vintage dingen vind ik echt geniaal om tegen te komen in kringloopwinkels. Van die hele oude naaimachines vind ik echt mooi. 20151204_171337
Denken jullie wat ik denk? Inmiddels hoef ik vást niet meer te vertellen dat ik er een aantal heb ingeslagen.

Zaterdag
20151205_114834
Check mijn rechter wenkbrauw. Iets met uitschieten met je mascara. Ik leer het nooit!20151205_121340
Ik had een nieuw nagellakje gekocht van Rimmel, hij heet ”Berries and Cream”. Eigenlijk wilde ik zo’n bordeaux kleurtje van Essie, maar uiteindelijk koos ik toch maar voor mijn vertrouwde favoriete nagellak merk.20151205_122846
Zo mooi, dat kleurtje! Ik vind hem fantastisch, en al helemaal in combinatie met mijn gele trui. :D20151205_163646
’s Avonds kwam Sinterklaas langs en was mijn zwager jarig! Ik nam een lekker stuk spelteierkoek. We vierden Sinterklaas voor mijn neefjes en nichtje met ons hele gezin en mijn oma’s. 20151205_174907
Robin was helemaal blij! Wat is die Sint toch een goede man. ;)20151205_185940
Wat die kids dan nog het leukst vinden zijn de dozen waarin het speelgoed zit.  Noah en Milan vermaakten zich prima, zittend in de doos. Ondertussen werden ze vooruit geschoven en zijn ze 100x omgevallen, haha.
Screenshot_2015-12-06-00-38-58’s Avonds laat was het weer feest met mijn blog. Ik vreesde voor opnieuw voor een spam aanval. Uiteindelijk bleek het dat de schijfruimte van mijn blog vol zat, dus ik heb snel mijn pakket laten upgraden naar een hoger pakket bij mijn host. Helaas heb ik toen mijn Photo Diary niet in kunnen plannen voor zondag, want ik kon niks doen. Daarom een dagje later dit keer! Gelukkig was het allemaal snel weer opgelost. In één week tijd lag gewoon twee keer mijn blog er uit, tss!

Vandaag is mijn vader jarig! Dat gaan we natuurlijk goed vieren! Verder ga ik deze week hele leuke dingen doen, maar dat zie je wel in mijn Diary van volgende week, hihi.

Heb jij nog Sinterklaas gevierd? Zo ja, heb je nog wat leuks gekregen?

38 Comments

 1. Awh, wat een schattige neefjes heb je :) En inderdaad een leuke kleur nagellak!

 2. Ik hoop altijd dat mijn site nooit uit de lucht is. Helaas gebeurt het bij iedereen weleens en dat is niet leuk. Ik bezoek ook graag een kringloop soms vind je inderdaad leuke oude dingen. De oude naaimachine dat je hier laat zien staat nog in mijn oude huis in Thailand. Die heeft mijn moeder al meer dan 50 jaar. Leuk om hier foto van terug te zien. :-)

  • Vervelend is het, maar soms kun je er bijna niks aan doen meh. Maar als het uiteindelijk maar weer goed komt toch? Wat gaaf dat jij zo’n oude naaimachine in je oude huis in Thailand hebt staan. Geniaal!!

 3. Bah, wat naar met je site! Ik zou niet weten wat ik zou moeten doen dan! Mag ik vragen welk kleurboek dat is wat je gekregen hebt? Ziet er echt superleuk uit! Oeh die witte kerstboom is mooi. Dat ga ik onthouden voor volgend jaar.

  • Het is even stressen ja, maar gelukkig is het uiteindelijk weer goedgekomen! Het is een ‘Feel Good kleurboek’, gekocht bij de Primera volgens mij. :)

 4. Wat vervelend dat je problemen met je blog hebt gehad. Ik heb er zelf geen verstand van maar het is mij ook vaak overkomen.

  De vintage winkel ziet er tof uit, leuk dat ze daar ook trouwjurken hebben hangen.
  Nesrin onlangs geplaatst…Keeping up with Nesrin

  • Bleh vervelend dat jij het ook wel eens hebt gehad. Niet leuk! Die kringloopwinkel is inderdaad heel tof. Ik had ook nog nooit gezien dat ze bij zo’n winkel überhaupt trouwjurken hadden.

 5. Hmm, heerlijk iedere zondag pizza. Dat lijkt mij ook wel een heel goed idee. En pff, wat stom van de spamaanval :/, ik zou me echt dood schrikken. Waarom bestaan er toch van die stomme inbrekers… Hebben ze niets beters te doen. Gelukkig werkt het nu allemaal weer, yay!

  • Heel irritant die mensen! Ik snap ook niet waarom ze dit doen, pfft. Maar inderdaad wat je zegt, het is nu weer helemaal goed en alles werkt weer!

 6. Hahah, mascara in je wenkbrauw omdat je uitschiet? Ben je behoorlijk uitgeschoten ;)

  Gelukkig doet je site het weer helemaal naar behoren! Super stom zo’n spamaanval..

  • Haha, echt ernstig. Ik wilde de mascara omdraaien zeg maar, maar dat ging een beetje fout. Ik kijk er al niet meer van op dat dit soort dingen bij mij gebeuren eigenlijk. :’)

 7. Gefeliciteerd met je vader!
  Wel vervelend dat je blog eruit lag, zeg.

 8. Oeh wat vervelend dat je site er twee keer uit lag. Gelukkig is het opgelost. Fijn dat het wéér wat beter gaat, alle kleine beetjes helpen. Gefeliciteerd met je vader! :)

 9. Oeh, kringloopwinkelen vind ik ook erg leuk (en mijn partner ook, dus dat scheelt haha). Vooral als ze van die vintage dingen hebben. Als ze een leuk assortiment hebben die dag, moeten we vaak uiteindelijk allemaal spulletjes terugleggen, want het past toch echt niet allemaal in huis (en de keer daarvoor hadden we ook al prullaria gekocht xD).

 10. Hoe heet die kringloop? Is dat van Help ons Helpen of … Ik woon in hetzelfde vissersdoro dus ben benieuwd. Het ziet er leuk uit. Volgens mij wacht die kringloop op mijn bezoekje haha.

  En gefeliciteerd met je vader!

  • Hij zit in Lisse, op een industrieterrein. Ik weet niet hoe hij heet, maar weet wel dat 100% van de opbrengst naar KIKA gaat! Ik ben nu wel erg benieuwd of ik je ken trouwens, haha, aangezien je in hetzelfde dorp woont. :)
   Thanks!

 11. Gefeliciteerd met je vati! Wat rot van je site zeg. Ik wil altijd helpen hoor, geef maar seintjes enzo, je weet me te vinden!
  Zo schattig al die kindjes haha, vast een dagtaak om erop te letten idd! En zo te horen gaat het langzaamaan iets beter met je he?!

  • Thank you Margo! En ook nogmaals voor het helpen. Als er iets is in het gevolg dan weet ik je te vinden. :)
   Het gaat inderdaad langzaamaan wat beter. Heel fijn!

 12. Wat een leuke, positieve kleurplaat heb je gekleurd! Zo leuk!

 13. Hele gezellige photo diary! Wat balen dat je blog er 2x uit lag! Dat is echt heel vervelend, ik weet hoe het voelt! Het nagellakje van Rimmel heeft een mooie kleur! Wat gezellig ook, Sinterklaas vieren met de familie! Het ziet er gezellig uit!

 14. Wat vervelend die probleempjes met je blog! Maar al die foto’s zien er wel super leuk uit! :-)

 15. Superleuke nagellak San! En inderdaad in combinatie met die trui heel leuk :D Je hebt weer een toffe week gehad, ik zou ook wel zondag-pizzadag willen introduceren hier, hihi. Spijtig van die spamaanvallen, ik hoop dat ik ervan gespaard blijf want ik zou niet weten wat te doen, brr.. Ik dacht al dat je artikel er niet was toen ik kwam kijken! Maar vandaag is minstens even leuk :D Liefs!

 16. Haha die neefjes/nichtjes van jou zijn écht grappig en schattig. Lijkt me ook leuk om tante van te zijn. Balen van je spam.. ik denk dat eigenlijk nooit zo bij na dat dat kan gebeuren. Gelukkig alles weer gefixt maar ik snap dat het wel even balen was. Mooie kleur van je nagellak, een echt kerstkleur en past inderdaad heel mooi bij je trui. Gefeliciteerd met je vader :)

  • Het zijn een stelletje draakjes bij elkaar, maar wel heel leuk. Je ligt continue in een deuk om ze! Ik dacht er ook nooit bij na dat het zou gebeuren dat mijn site er uit zou komen te liggen, maar het gebeurd dus eerder dan je denkt. Maar goed, alles is nu weer gefixt! Thanks. :)

 17. Volgens mij gaat het steeds wat beter met je! Zo fijn. Ik kan me echt niet voorstellen hoe het is om kleine neefjes/nichtjes te hebben. Bij jou lijkt het altijd zo’n feestje, haha. Gefeliciteerd met je vader!

  • Inderdaad! :)
   Het is ontzettend leuk, druk en grappig tegelijk. Vooral al die verschillende leeftijden bij elkaar is geniaal haha. Dankjewel Anne-Sterre! :)

 18. Jaa, snuffelen in de kringloopwinkel vind ik ook altijd zo fijn. Ik ben echt uren zoet in de boekenhoek. Hier in Den Helder hebben ze zelfs een hele etage vol boeken. Heerlijk! En die geur ook..! Genieten met een hoofdletter G!
  Sytse onlangs geplaatst…Oorbellen in m’n lellen

  • Wat gaaf dat ze daar een hele etage vol met boeken hebben! Dat lijkt me echt geniaal om eens rond te kijken. En die geur, daar ben ik het mee eens. Dat is heerlijk!

 19. Gefeliciteerd nog met je vader! Hopelijk hebben jullie een leuk dagje gehad. Zo te zien was het een leuke week! Ik vind het ook heerlijk om gewoon lekker te slenteren door een winkelcentrum en 2nd hand is ook echt mijn favoriet. Heerlijk al die spulletjes van weleer. I like! :D Wat heb je leuke neefjes. Wat worden ze al groot, de tijd vliegt he!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2022 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑