My Way of Exploring

Photo Diary #33 | High, mooie herfstkleuren en rust nemen

Photo Diary 33
Het is alweer november. Wat vliegt de tijd! De afgelopen week lag ik vrijwel alleen maar op bed, genoot ik soms van de mooie herfstkleuren en was ik high door de pijnstillers. Ik probeerde mij vooral te focussen op de leuke dingen deze week. :)

Zondag
20151025_100222
Zondagochtend werd ik wakker in het ziekenhuis. Dit rot infuus had de hele nacht zitten irriteren, want hij zat op een heel vervelende plek. Gelukkig mocht hij er een paar uur later uit!
20151025_074115
Een écht misselijkheids ontbijtje, haha. Een beschuitje met jam gaat er dan gelukkig wel in bij mij! De thee was overigens echt vies. Ik kon niet kiezen wat ik wilde, en volgens mij is dit zo’n engelse thee iets, blegh!
20151025_075652
Mijn uitzicht tot de middag, want toen mocht ik lekker naar huis! Eenmaal thuis haalde mijn ouders een heerlijk vers broodje voor me, en daarna dook ik mijn bedje in. Gelukkig kwam mijn vriend mij vergezellen, yay. :)

Maandag
20151022_085309
Je moet jezelf wel goed blijven verzorgen natuurlijk. Mijn handen waren super droog, dus ik pakte mijn favoriete hardcrème weer uit de kast. Deze van Balea is suuuuper lekker!
20151026_064314
Drie keer per dag grijp ik naar deze doosjes paracetamol en tramadol, mijn grootste vrienden op dit moment.
20151026_173210
’s Avonds dacht ik trek te hebben in salade, maar dat viel toch niet zo lekker. Het stokbrood daar in tegen wel! Toch nog kunnen genieten. :)

Er kwamen gezellig twee vriendinnen op bezoek. Zij namen, héél lief, de Happinez voor mij mee!

Dinsdag
20151027_161929
Ik werd verwend met een heerlijk bakje vers fruit. Makes me happy. :D
20151028_094819-001
Ik zette voor het eerst weer een stap uit de deur om even naar de mooie herfstkleuren in de straat te kijken. Daar kan ik toch wel echt van genieten hoor!

Woensdag
20151028_102145
Ik had al dagen lang zin om te ontbijten bij La Place, maar het lukte steeds niet. Nu voelde ik me voor het eerst ’s ochtends wel enigszins oke omdat ik een dubbele dosering van de pijnstillers mocht nemen. Eindelijk dus een lekker ontbijtje kunnen scoren! Én gelijk een uitje, want van alleen maar in bed liggen word je ook niet vrolijk.
20151028_105826
Er lagen daar allemaal van deze herfstdecoratie dingetjes. Zo leuk en gezellig zag het er uit! Toen ik thuis kwam was ik kapot en dook ik gelijk mijn bed weer in. Maar het was wel heel fijn om er even uit te zijn!
20151028_152447
Mijn ouders moesten een paar uurtjes op mijn neefje passen. Hij is helemaal Bassie & Adriaan fan, dus continue luistert hij dat liedje op de iPad, haha. #jeugdsentiment

Donderdag
20151029_093650
Weer een ik-ben-even-buiten-en-moet-je-al-die-bladeren-zien foto.
20151028_163514
We aten romanesco, hmmm! Eten jullie dit wel eens? Ik vind het er altijd uitzien als een mooi kunstwerkje.

Vrijdag
20151030_161759
Ennnn ik werd weer verwend met een lekkere krentencarré. Nèt een oliebol, maar dan veel lekkerder. Jummie!
20151031_152422Jep, het is me weer niet gelukt om deze bamboe plantjes in leven te houden. Whoeps… :’)

Zaterdag
20151031_102222
De mandarijntjes zijn onwijs lekker nu! Heerlijk zoet en sappig, perfect gewoon. Die gaan er wel in nu!
20151031_162835
Ik ging er weer eventjes uit met mijn ouders. We gingen naar een winkeltje met biologische dingen. Daar zag ik deze schattige theeverpakkingen! Super leuk!
20151031_171903
Daarna reden we naar huis en zag ik deze mooie lucht. Zo fijn dat ik weer even weg kon! En dat allemaal dankzij de ophoging van de pijnstillers, daar ben ik zó blij mee. Het is nu enigszins uit te houden met de hoofdpijn als ik dat heb ingenomen. Al merk ik wel dat me dan alsnog heel rustig moet houden, want anders komt de pijn er gewoon doorheen zetten. Ik word er wel helemaal high van, haha! Mijn ouders liggen soms in een deuk om hoe ik doe en praat. :’)

Deze week was niet zo interessant om te bekijken voor jullie denk ik. Ik lag natuurlijk alleen maar op bed… Maar toch heb ik nog wel wat fotootjes kunnen maken, dus hopelijk was het alsnog wel leuk om te zien hoe mijn week was.

Oh, en wat ik nog even wil zeggen is dat ik deze week regelmatig een big smile op mijn gezicht had door de leuke gesprekken in de whatsapp groep met een aantal bloggers. Jullie zijn stuk voor stuk top meiden! Thanks voor de lachmomentjes deze week, haha. <3

Genieten jullie ook zo van die mooie herfstkleuren?

47 Comments

 1. ys

  Ah ik vind het zo sneu voor je. Hopelijk ga je je heeel snel beter voelen en heb je steeds minder pijnstilling nodig. Fijn dat je er wel tussen uit bent kunnen gaan :) dat helpt altijd heel veel! Die roente wil ik heel graag eens proberen, maar weet niet hoe haha. Moet ik maar eens googlen. Heel lief san dat laatse stukje, geldt natuurlijk ook andersom!

  • Sandra

   Ik hoop het ook Ys! Heb er alle vertrouwen in, gaat helemaal goed komen. Je moet zeker eens romanesco proberen. Het is net bloemkool eigenlijk, maar dan net anders. Heel lekker!

 2. Renske

  Oeh, ontbijten bij La Place is zo lekker! Lunchen trouwens ook, haha. Ik vind het nog steeds rot voor je dat het niet zo lekker gaat. Hopelijk gaat het snel weer beter en kun je echt optimaal genieten van de mooie herfstkleurtjes! :)
  Renske onlangs geplaatst…My Monthly Challenges | November

  • Sandra

   Hihi dat ben ik met je eens! Gelukkig kan ik er nu ook al een beetje van genieten. Hopelijk lukt het deze week om even het bos in te gaan met mijn camera. :)

 3. Kim

  Gelukkig kan je in ieder geval thuis uitzieken en voel je je snel weer wat beter :) Oeh en die thees zou ik niet kunnen laten liggen haha. Wat lief dat laatste stukje! Ik vind het zo jammer dat ik niet mee kan afspreken door die stomme angst :(
  Kim onlangs geplaatst…Waarom studeren best leuk is!

  • Sandra

   Ahh Kim, ik vind het ook heel jammer en vooral balen voor jou. Maar weet je, het komt echt nog wel een keer, dat weet ik zeker! :)

 4. Anne-Sterre

  Zo’n krentencarré lijkt me echt heerlijk! Nooit van gehoord maar ik ga eens kijken of ik zo’n ding een keer ergens kan scoren, nomnom. Fijn dat het beter gaat door de medicatie, af en toe even naar buiten kan sowieso geen kwaad, lekker aansterken nu.
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…Lekker lezen | Boektober stapel

  • Sandra

   Bij de Digros (Dirk, whatever haha) hebben ze de lekkerste! Ze zijn echt perfect hihi. Af en toe naar buiten is zeker lekker. Geniet momentje van de dag!

 5. Bente

  Poeh wat ontzettend balen dat je aan het bed gekluisterd bent! Hopelijk knap je snel weer een beetje op. Die romanesco’s vind ik er ook altijd zo mooi uit zien, maar heb het nog nooit gegeten! Moet ik me er een soort broccoli smaak bij voorstellen?
  Bente onlangs geplaatst…Home sweet home en een Amerikaanse winactie

  • Sandra

   Het is meer een bloemkool smaak vind ik. Maar wel erg lekker! Probeer het eens zou ik zeggen. :)

 6. Jeapiebel

  Vervelend van de pijn en het ziekenhuis. Gelukkig heb je lieve vrienden die je thuis vergezellen. Romanesco wil ik al heel lang proberen. Ik vind hem leuk, maar ook weer niet als ik het eten zie. ;-)

  • Sandra

   Een mooi kunstwerkje is het hè? Vraag me altijd af hoe dat zo perfect kan groeien haha. Zou het gewoon eens proberen als ik jou was!

 7. Hilde

  Jeetje,, ik hoop dat je je snel beter gaat voelen! Fijn dat je wel ’n paar keer de deur uit kon en zulke lieve mensen om je heen hebt :)
  Hilde onlangs geplaatst…Fijne dingen – Hello November!

  • Sandra

   Dat is zeker waar Hilde! Heel fijn!

 8. Laura

  Zo vervelend voor je! Gelukkig heb je nog wel wat van het mooie herfstweer kunnen genieten! Hopelijk voel je je snel wat beter. Wat is romanesco? Echt nog nooit van gehoord haha.

  • Sandra

   Gelukkig wel ja! Kan ook niet anders met al die mooie herfstkleuren buiten! Romanesco is een groente, een soort van bloemkool/broccoli achtig. :)

 9. Margo

  bluh wat een rotweek heb je achter de rug zeg. Bij voor je dat je er toch nog een paar keer uit kon! Ja die romanesco, ik zag dat vanochtend in de supermarkt en ik dacht, wat is dattt/hoe smaakt dat/hoe maak je dat klaar? Is het net bloemkool?
  Same here, heel erg gezellig met jullie!
  Margo onlangs geplaatst…Vietnam trip deel 3: Trang An grotten, Bai Dinh pagode en ziekenhuis

  • Sandra

   Ach, ik sla mezelf er wel doorheen hoor. Komt goed! Romanesco is inderdaad net bloemkool trouwens.

 10. Stephanie

  Blegh toch wel echt rot voor je dat je je zo ziek voelt. Gelukkig gaat het al iets beter door de medicatie en kun je thuis lekker uitzieken. Liefs
  Stephanie onlangs geplaatst…Personal Life #16 – Oktober

  • Sandra

   Daar ben ik ook heel blij mee ja, met de pijnstillers!

 11. Nesrin

  Toch een leuk weekoverzicht ondanks dat je je zo slecht voelt. Ik ben een sucker voor leuke verpakkingen en zou het liefst alle thee willen kopen. Krentencarré ken ik niet, klinkt goed.
  Nesrin onlangs geplaatst…Blog wishlist Olympus Pen E-PL7

  • Sandra

   Haha, ik zou het liefst ook alles meenemen! Heb mezelf ingehouden want thuis heb ik best nog wel veel thee staan. :)

 12. Nina Simplynspecial

  Echt zo balen dat je nog steeds niet helemaal opgeknapt bent :( Lijkt me geen pretje. Die ‘gewone’ thee is echt ranzig, bleh. Ik wens je heel veel beterschap.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Blog | 1 jaar bloggen + aankondiging winacties/blogplanning

  • Sandra

   Thanks Nina!

 13. debby

  Nou voor iemand die ziek is vind ik het weekoverzicht ontzettend leuk Sandra. Ik hoop dat je snel weer de oude bent
  debby onlangs geplaatst…Dag Oktober&welkom November

  • Sandra

   Ik hoop het ook!

 14. Lizzy

  Meid zo vervelend dat je je nog zo slecht voelt. :( Heel veel sterkte! Doe rustig aan en geef je lichaam veel ontspanning! Wat lief dat je vriendinnen de Happinez voor je mee hebben genomen! Dat tijdschrift lijkt me zo tof! En mandarijnen zijn nu inderdaad zo lekker! Ik vind ze het lekkerst als ze super zuur zijn haha!
  Lizzy onlangs geplaatst…Doe-boeken die ik graag zou willen hebben

  • Sandra

   Is inderdaad een super leuk tijdschrift!

 15. BySilke

  Aah, de comments gaan weer :D Ooh, als het Breakfast tea was, snap ik je walging, haha! In Engeland kregen we dat eeeeeelke morgen, maar een echte fan was ik daar ook niet fan. Tof dat je af en toe naar buiten kon, ik kan ook echt genieten van de prachtige kleuren momenteel. Eigenlijk echt een mooi seizoen hé! & Die thee uit die biologische winkel vind ik superlekker! En de verpakking is inderdaad ook heel cool, hihi.
  BySilke onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #38 | Elke dag toneel & een nieuwe auto.

  • Sandra

   Jep, die thee was het. Baaaaah!

 16. Neelke

  Wat rot dat je je zo slecht voelt! Maar wel fijn dat er nog een La Place ontbijtje in zat. Ik ben eigenlijk nooit wezen ontbijten bij La Place, maar het ziet er erg goed uit!
  Neelke onlangs geplaatst…Hallo november – doelen voor deze maand

  • Sandra

   Zeker een aanrader! Is erg lekker en uitgebreid. :)

 17. Sanne

  Eerst en vooral wens ik je veel beterschap. Want alleen in bed liggen is helemaal niet leuk. Je had ook een paar mooie momentjes. Een bakje fruit is altijd lekker en genieten.
  Sanne onlangs geplaatst…Wandelen in Wijvenheide

  • Sandra

   Dankjewel Sanne!

 18. saskia

  Heel veel beterschap, wat balen dat je zo veel op bed hebt moeten liggen. Gelukkig ben je er nog wel even uitgeweest en heb je kunnen genieten van de herfst!
  saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! Worteltaart, duplo & opruimen

  • Sandra

   Precies, en daar die kleine dingen kijk ik dan maar. :)

 19. Annelies

  Het is niet echt je week geweest, maar ik vind je echt een topwijf omdat je er toch weer wat van weet te maken. Je hebt ondanks alles weer zo’n leuk foto overzichtje geplaatst.
  Annelies onlangs geplaatst…Zelfportret & Happy Halloween

  • Sandra

   Thanks voor je oppeppende woorden Annelies!!

 20. Dina

  Vervelend zeg, zo’n kriebelend en irriterend infuus. Ik hoop dat het snel beter met je gaat zeg, beterschap! Leuk idee trouwens, ontbijten bij La Place, dat heb ik nog nooit gedaan (ik wist niet eens dat dat daar kan!).
  Dina onlangs geplaatst…Lui dagje

  • Sandra

   Dankjewel Dina! En jaaaa, je moet zeker eens gaan ontbijten daar. Ik ben echt verslaafd haha.

 21. Sytse

  Ik vraag me altijd af hoe mensen romanesco eten. Ik heb het zelf dus nog nooit gegeten..

  En wat die bamboetjes betreft, die van mij staan buiten in een pot. Misschien is dat een idee?
  Sytse onlangs geplaatst…Prikkel je zintuigen – TAG

  • Sandra

   Gewoon net zoals je bv ook bloemkool en broccoli eet! Goed idee van die bamboe trouwens. :)

 22. Jeanine

  Ah, een infuus kan inderdaad soms zo irriteren als het op de verkeerde plek zit, gelukkig dat ie er snel weer uit mocht. Die biologische theeën zien er echt super leuk uit, nu ben ik natuurlijk bevooroordeeld want ik ben echt gek op thee.
  Jeanine onlangs geplaatst…Ik hou van je, Jan Dirk

  • Sandra

   Het valt me op dat die biologische theeën ook altijd zo’n leuke verpakking hebben!

 23. evelien

  Wat vervelend dat het niet zo goed ging, beterschap meis! Hoop dat het snel over gaat <3 En wat lief van je neefje, dat is inderdaad echt jeugdsentiment! haha!

  Liefs! Evelien
  evelien onlangs geplaatst…Photo diary 27 – Fright nights, mijn eerste zwarte leren jackje & nieuwe lay-out!

  • Sandra

   Thanks Evelien! :)

 24. Simone

  Kei leuk dat je in een blogger-whatsapp groepje zit! :) Gezellig hoor. Ik vind je foto’s niet saai hoor! Het is wel herkenbaar op zich voor mij :) Fijn dat je toch nog even eruit kon en kon genieten van het eten. Soms zijn pijnstillers even de enige manier om enig kwaliteit van leven te hebben. Hou je haaks meis!
  Simone onlangs geplaatst…10 redenen waarom ik Snapchat geweldig vind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑