My Way of Exploring

Photo Diary #28 | Nieuwe bikini, Erasmus MC en heel veel hockeysticks

Diary 28
Hallo herfst! Boeh, ik vind dit weer helemaal niks. Deze week kwam mijn nieuwe bikini eindelijk binnen, had ik een afspraak bij het speekselklier centrum van het Erasmus MC en vond ik een foto van een mega insect die in de jungle in Thailand leeft, waar ik dus heen ga. Whaaat?!

Zondag
20150830_143918
Mijn teennagels moesten écht opnieuw gelakt worden, het zag er namelijk niet meer uit. Dit deed ik buiten in het benauwde en zonnige weer. Het was een soort van onmogelijk om het er normaal op te krijgen want het droogde gelijk op. Heel apart was het, dus ik moest nog een keer opnieuw doen omdat het er echt niet uitzag, haha.
20150830_145822
Gelukt!
20150830_171638
We gingen lekker bbq’en bij mijn zus in de tuin. Zal wel de laatste keer geweest zijn, jammer genoeg. De zomer mag van mij nog wel even duren!

➼ Maandag
20150831_141728
Ik besloot om informatie in te winnen over een medische verklaring voor het reizen. Precies op de dag dat ik wilde bellen was er een nationale feestdag in Maleisië. Hierdoor was de ambassade dus niet bereikbaar. Écht iets voor mij om preciés op deze dag te bellen! :’)
20150831_213412
’s Avonds was de eerste aflevering weer van Streetlab! En wat heb ik gelachen zeg, het was een geniale aflevering. Zou hem zeker terug kijken als je hem niet hebt gezien. Lachen gegarandeerd!

Dinsdag
20150901_104035
Voordat ik ging werken kwam mijn zus met mijn neefje langs. Ondeugend koppie!
20150901_134910
Mijn nieuwe bikini was eindelijk binnen! Binnenkort laat ik hem zien!
20150901_143713
Na het werken ging ik langs mijn zus. Ze zette gelijk een bak meloen voor mij neer. Iedereen weet van mijn verslaving af…
20150901_151803
En ik kreeg een kop thee in deze geniale Nicci mok. Waren jullie daar vroeger ook zo gek op?

Woensdag
20150902_103306
Hoe kan het ook anders? Lekker ontbijtje! Jummie!
20150902_120906
Daarna haalde ik mijn neefje op uit de crèche. Hij was helemaal blij toen hij mij zag, haha. Hij zit nog maar twee weekjes op de crèche, dus het is allemaal nog helemaal nieuw voor hem.
20150902_151014Ik moest even iets ophalen in een winkel, en toen zag ik deze fiets handschoenen. Hoe geniaal is dit?!
20150902_174518
Deze ‘1 haps ijsjes’ kocht ik bij de AH. Ze zijn super lekker hoor, maar ontzettend klein. Jammer! Ananas smaak is mijn favoriet. :)
20150902_200812
’s Avonds speelde ik voor oppas tante. Deze foto vonden mijn neefje en nichtje helemaal grappig omdat mijn nichtje zo raar deed met haar hand. Snappen jullie hem? Ik niet, haha. Kinderhumor?
20150902_223422
Toen ze op bed lagen lag ik lekker te chillen op de bank met mijn laptop. Ik ging op Pinterest opzoek naar mooie plekjes in Thailand. Toen kwam ik dit grote beest tegen die in de jungle leeft waar wij heen gaan. WHAAAAT?!

Donderdag
20150903_165341
Donderdag was ik super moe en had ik hoofdpijn, leek wel een soort migraine. Ging toch maar mee met mijn ouders en zus om een hockeystick te kopen voor mijn nichtje. Ze gaat op hockey! Ik had trek dus kocht een broodje met olijven en tomaten bij La Place. Hij was super lekker, maar helaas dacht mijn maag daar anders over en ging dat niet goed. Maar ik heb er wel van genoten!
20150903_183946
Hockeystick heaven. Aaah ik had de neiging om alle sticks uit te proberen. Kreeg echt zin om weer te gaan hockeyen.
20150903_184142
Mijn nichtje die met een verkoper haar stick ging uitproberen.
20150903_212848
’s Avonds was de eerst aflevering van Expeditie Robinson. Leuk dat Teske er ook in zit! Ik ben altijd al gek geweest op Expeditie Robinson. Dit is echt zo’n programma waar ik thuis voor blijf. :)

Vrijdag
20150904_081128Om 6 uur ging mijn wekker. Ik had om 8 uur een afspraak bij het Erasmus MC in Rotterdam bij de speekselklier poli. Wordt je om 8 uur ’s ochtends voor een camera geduwd voor een foto voor je pasje. Nou mensen, hier ben ik dan met mijn vermoeide hoofd. Ik lijk wel een crimineel! (Ik had echt geen zin om te lachen…) Je kunt er zo ‘gezocht’ onder zetten! De arts gaat over 1,5 week een echo maken en misschien krijg ik later nog een soort van kijkoperatie onder narcose. Ik ben doodsbang voor een narcose, dus ik hoop dat dat niet hoeft.
20150904_102733
De Ikea was daar 10 minuten vandaan, dus mijn ouders wilden graag daar even wat gaan drinken en eten. Mijn neefje was ook mee, want daar moesten mijn ouders op passen. Deze grappenmaker ging elke keer ‘slapen’ op de banken in de winkel. En een lol dat hij had…
20150904_180655
En toen stortte ik in en voelde ik me ziek worden. Keelpijn, hoofdpijn, verkouden, zere spieren, … Oftewel: een griepgevoel. Ik heb de hele middag op bed gelegen en dat hielp gelukkig. Mijn ouders maakten mij blij met dit boekje die ze bij de kringloop hadden gevonden!
20150904_194940
I’m so fabulous. (Toelichting: ik ging er alleen maar met die sokken in de auto hoor!) Hallo herfst! :(

Zaterdag
20150905_172508
’s Middags had ik een verjaardag op de planning staan. (En ja, die schaal meloen waar nog twee stukjes in liggen, die heb ik dus keihard geplunderd haaaa.)

Zoals je ziet was het niet zo’n bijzondere week eigenlijk. Ben wel super blij met mijn nieuwe bikini! Zó blij dat ik hetzelfde model, met een andere print, eigenlijk ook wil. Maarja, geld hè. Struggles!

Wat was jouw grootste lichtpuntje de afgelopen week?

34 Comments

 1. Renske

  Wat een leuke diary! Ik had vroeger ook veel liefde voor Nicci. Zo leuk! :) Ik heb trouwens nog nooit zo veel toffe hockeysticks bij elkaar gezien, haha.
  Renske onlangs geplaatst…Sunday Baking Day – Appel-limoencake

  • Sandra

   Was jij ook zo gek op de sleutelhangers van Nicci? Ik was daar echt niet weg te slaan, haha. Die hockeysticks zijn inderdaad super gaaf. Al die kleuren!

 2. debby

  Oh die ijsjes zijn inderdaad erg lekker. Wel fijn dat er stappen worden ondernomen voor je klier. Ik hoop echt dat ze wat voor jou kunnen betekenen.
  debby onlangs geplaatst…Mijn leven in foto’s #10

  • Sandra

   Jammer dat ze niet wat groter zijn, maar ze zijn inderdaad wel super lekker! Ik hoop dat er iets uit die echo gaat komen. :)

 3. Suzanne

  Succes in het ziekenhuis met de echo. Ik heb zelf ook zo’n foto van het ziekenhuis, volgens mij zien al die foto’s er zo verschrikkelijk uit haha.
  Suzanne onlangs geplaatst…Mijn nieuwe schoenen – Cruyff Classic Sneakers

  • Sandra

   Dankjewel Suzanne! Haha, en ik denk dat je gelijk hebt over die foto’s op pasjes. Die zijn bijna nooit oké! :’)

 4. Laura

  Wat een leuke diary! Altijd als ik in de sportwinkel koop beginnen mijn kriebels ook weer voor hockey haha. Ben nu wel benieuwd naar je bikini haha!

  • Sandra

   Oeeeh ik snap je helemaal met die kriebels hoor! Krijg dan gelijk zin om lekker een balletje te gaan slaan. Deze week zul je m’n bikini wel voorbij zien komen trouwens. :)

 5. Marlijn

  Haha je neefje in de Ikea, dat had mijn vriend kunnen zijn bij wijze van spreke (de kind in de man moet je koesteren toch ;) ) . Geniet nog maar goed van die meloenen want binnenkort zijn ze niet meer in Nederland. En ziekenhuizen zijn over het algemeen ook niet om te lachen toch, gelukkig ben je geen echte crimineel haha.
  Marlijn onlangs geplaatst…Recept: plantaardige quiche

  • Sandra

   Haha, dus jouw vriend gaat ook op elke bank liggen in de Ikea? Ik zie het even voor me hoor, hahaha. Van die meloen ga ik zéker genieten nog. Kan niet zonder hoor, pffft dus dat wordt nog wat…

 6. Annelies

  Die sokken in die sandalen! Wauw…haha. Als het alleen voor in de auto is kom je er wel mee weg. Wat een leuk foto overzicht trouwens! Ach, en die foto op je ziekenhuis pasje valt wel mee! En anders zeg je gewoon dat je voor de ‘Orange is the New Black’ look ging ;-)
  Annelies onlangs geplaatst…Ik ben geen perfecte huisvrouw, maar wel gelukkig

  • Sandra

   Ben niet van plan om zo rond te gaan lopen op straat hoor! Zou wat zijn haha. Die ‘Orange is the New Black’ look vind ik wel een goeie. Misschien moet ik dat maar gewoon zeggen, mocht ik er ooit commentaar op krijgen. :’)

 7. Anne-Sterre

  Fijn dat er eindelijk wat meer onderzoek wordt gedaan naar je klier, een narcose lijkt mij ook eng, maarja als het helpt beter te worden..
  Meloen is zo heerlijk, dat wil ik ook wel altijd eten haha.
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…Hardlopen eindigde in een nachtelijk EHBO-avontuur

  • Sandra

   Heb je gelijk in hoor, die narcose moet gewoon gebeuren mocht het nodig zijn.

 8. Nesrin

  Leuke diary en ik vind de zwarte sokken in de Birkenstocks niet eens heel verkeerd.

  Ik ben benieuwd naar jouw nieuwe bikini.
  Nesrin onlangs geplaatst…Vlog | Mijn dochter & ik liepen de Airborne survivaltocht

  • Sandra

   Oh nee? Ik vind het afschuwelijk haha. Maar voor snel alleen in de auto vond ik het nog wel kunnen. Deze week zal ik een artikel plaatsen met onder andere die bikini!

 9. Anna

  Zo schattig, je neefje :)! En wat ziet de BBQ er lekker uit. Helaas komt nu inderdaad de herfst eraan, brr… Doe mij ook nog maar wat langer zomer!
  Anna onlangs geplaatst…Park Vliegbasis Soesterberg | Sfeerbeelden

  • Sandra

   Haha, het is een schatje ja! Nadeel van de herfst is die kou hè? Maar de kaarsjes kunnen dan wel weer aan!

 10. Sas

  Leuke diary om te zien! Ik vind die schapen mok erg leuk. En toffe kleurtjes heb je gekozen voor op je nagels.
  Sas onlangs geplaatst…De laatste films die ik afgelopen weken zag #13

  • Sandra

   Vind die twee kleurtjes de ultieme zomerse kleurtjes. :)

 11. kim

  Ohhh dat brood van La Place is zoo lekker, maar mijn maag reageert er helaas ook niet altijd goed op! Haha je foto is helemaal niet erg joh!
  Je had de foto op mijn studentenov moeten zien.. poeh! Gelukkig heb ik sinds dit jaar een nieuw pasje haha.
  kim onlangs geplaatst…Issues | Eten wat de pot schaft?

  • Sandra

   Hmm, wat zal er dan toch in dat brood zitten?! Haha, foto’s op pasjes zijn volgens mij altijd vreselijk. :’)

 12. Monique | WritingMonique

  Hele leuke foto’s! Ik heb streetlab gewoon gemist, ik vind dat zo’n briljant programma maar ik wist niet dat het weer was begonnen! Hoe erg!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…Appel Chocolade Partjes Met Nootjesdip

  • Sandra

   Ohjee, snel terugkijken dan!!

 13. Aurélie - lovelifelovefashion

  Thailand?! Lucky you! Ooh wel jammer dat je wat grieperig was. Gelukkig snel over gegaan. En hihi, die sokken in je birkenstocks ^^

  • Sandra

   Voelde me wel een tokkie met die sokken zo hoor!

 14. Kaylee Roxanne

  Ik ben zo benieuwd naar je bikini! En wat een lief neefje en nichtje heb je, kinderen hebben echt hun eigen soort humor inderdaad. Leuke foto’s en ik hoop dat je je nu weer helemaal ontgriept voelt! Ik voelde me ook een beetje naar afgelopen week, maar het schijnt in de lucht te zitten.
  Kaylee Roxanne onlangs geplaatst…De happy list van spuit elf

  • Sandra

   Ik voel me weer prima hoor! Hoor er inderdaad meerdere mensen over ja…

 15. denise

  Heel leuke photodiary! Die ijsjes zijn inderdaad lekker he! Het nadeel is dat ze klein zijn ja en ook best duur.

  • Sandra

   Vind ik ook. Maar ach, voor een keertje! Had ze immers nog nooit op. :)

 16. Margo

  Goed dat je klier nu onderzocht wordt! Wel grappig, mijn werk is daar vlakbij en ik begin elke dag om 8u, dus misschien hebben we elkaar wel gekruist ;)
  Ben je wel weer helemaal beter?
  Margo onlangs geplaatst…XS REVIEW | Let it Glitter – Space Ranger

  • Sandra

   Oh wat toevallig! Het was maar één dagje dat ik me niet zo lekker voelde. Inmiddels is het weer begonnen en kwakkel ik weer verder, haha.

 17. BySilke

  Aah, je neefjes en nichtje blijven echt zo schattig. Ik wil ze telkens in hun wangetjes knijpen! Dat beest is trouwens ontzettend grooooot, hopelijk kom je dat niet tegen hoor. Enne, die fietshandschoenen zijn echt zo grappig. Maar o zo handig! Je reis komt echt wel dichterbij he? :D
  BySilke onlangs geplaatst…Mini-review | &Other Stories body lotion, Kruidvat reinigingsgel en Freeman dead sea mask.

  • Sandra

   Haha, ze zijn leuk ja! Ik moest echt lachen toen ik die handschoenen zag, echt geniaal bedacht.
   Mijn reis komt super dichtbij nu! Nog 2 weekjes, aaaah! (De spanning stijgt:p)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑