My Way of Exploring

Photo Diary #25 | Ziekenhuis, cactusverslaving en mooie zonsondergangen

 Diary 25
Deze week bestond o.a. uit een onverwachts ziekenhuisbezoekje, ik liet mijn cactusverslaving op zijn vrije loop en keek naar hele mooie zonsondergangen. Ik heb het idee dat de weken steeds sneller voorbij vliegen. Even een besef momentje dat het alweer half augustus is…

➼ Zondag
sandra aroundsan katwijk
Lekker een stuk wandelen en even stoppen om naar de zee te kijken. :)
20150810_124314
Mijn neefje in de chill-modus met zijn voeten op tafel, haha.

➼ Maandag
20150810_150804
Eerst moet ik weer mijn herhaalvaccinatie van Rabiës halen. Daarna dook ik lekker de tuin in om van nog een paar zonnestraaltjes te genieten. Wij hebben in de tuin lavendel staan en daar komen dus allemaal bijen op af. Prima, want zo komen ze niet naar ons!
20150810_165056
Stiekem speel ik nog met houten treinen enzo. Nee grapje, alleen als mijn neefje er is. ;)
20150810_210753
’s Avonds was er deze week vaak een mooie lucht tijdens zonsondergang. Tijdens het wandelen moet dan natuurlijk wel een fotootje gemaakt worden!

➼ Dinsdag
20150811_100302
Milan :)
20150811_104954
Jummie, lekker een broodje ei eten! Hmm, dit zal nooit gaan vervelen.
20150811_115439
Chillen op een bankje terwijl mijn zus en vader met de kids in de speeltuin zijn. Mijn Birkenstock slippers lopen zó fijn!
20150811_212439
En jawelllll, ’s avonds was er wéér een mooie lucht! Dit keer was ik iets te laat, maar gelukkig had ik deze foto onderweg al kunnen nemen.

➼ Woensdag
20150812_130929Een shop-dagje met mijn nichtje Loïs! Mutsen passen in de zomer, tja…
20150812_133600Ik paste deze broek bij de Zara, want ik wilde wel eens weten of dit model mij zou staan. Ik vond het erg leuk staan, alleen de print en kleur niet. Ik weet in ieder geval wel dat zo’n broek wel leuk staat met mijn smurfenlengte!
20150813_163432
Jihoeee, ik heb weer een nieuwe cactus! (verslaafd, klein beetje maar hoor *kuch*) Die vorige was namelijk wéér dood gegaan. Ik zeg niks… Ik laat expres een foto er van achterwege, want dan schelden jullie mij allemaal uit voor cactus-moordenaar. (iets met een grijs en verschrompeld hoopje cactus)
20150813_095836
Toen ik thuis kwam ging ik nog mijn favoriete blogs langs, want dat had ik die dag nog niet kunnen doen.

➼ Donderdag
20150813_144737
Eindelijk was het weer lekker om in de tuin te liggen. De nieuwe psychologie magazine viel ook op de deurmat, dus dit was dé perfecte combinatie!
20150813_163513
Bij Kruidvat hadden nu extra korting op producten die al in de sale waren. Mijn moeder vond dit paar Havaianas in mijn maat, voor maar 7 euro! Het was het enige paar dat ze hadden, dus ik had geluk. Voor 7 euro gingen ze dus echt wel mee naar huis! Komt altijd wel van pas. :)
20150813_181956
Genieten van het BBQ weertje als het kan, dus het het was grill-time!
20150813_191521-001
En wie sneed weer in haar duim tijdens het snijden van de groenten? Yes, it’s me. Wéér op dezelfde plek als twee weken geleden…

➼ Vrijdag
20150814_121055
Na een heftig nachtje met veel pijn, overgeven en koorts belandde ik in het ziekenhuis bij de KNO arts. Voor de mensen die niet weten waar ik het nu over heb: ik heb een chronische oorspeekselklier ontsteking. Er is nu een kweek gezet in de hoop dat er gevonden kan worden welke bacterie mij zit te pijnigen. Helaas zei hij ook dat hij heel weinig vocht uit de klier heeft kunnen krijgen, dus de kans dat de kweek mislukt is heel groot. Maar goed, positief blijven en hopen dat het genoeg was! Ik ben in ieder geval blij dat ik nu eindelijk eens goed geholpen ben en dat er weer onderzoek wordt gedaan! Gelukkig besloot de arts om geen antibiotica mee te geven, want daar word ik altijd nog veel zieker van. Maar goed, duimen dat ik over twee weken de uitslag heb!
20150814_174216
Thuis bijkomen met een schaaltje meloen. Geniet momentje!
20150814_211455
Beroerd in bed liggen met Netflix. New Girl seizoen 3 staat er op, dus ik kan mijn lol weer op. En weet je, ik heb gewoon drie afleveringen achter elkaar gekeken zónder dat ik in slaap viel of afgeleid werd, haha! Record joh. Eigenlijk moest ik nog een blogje maken voor zaterdag, maar dat lukte me niet, helaas.

➼ Zaterdag
20150815_113852Ik deed mijn veren jurkje weer een keer aan. Liefduuuh!
20150815_155226
’s Middags ging ik met mijn ouders naar de biologische winkel bij de Olmenhorst in Lisse. ”Chips uit zee”, ik vond dat zo’n droge benaming haha. Moest er echt even een foto van maken. :’)

Ondanks dat ik me deze week ronduit ”ka uu tee” heb gevoeld door de pijn en koorts, doe ik ook nog wel genoeg leuke dingetjes. Ik ben écht heel blij dat er in het ziekenhuis nu weer wat gedaan wordt om mij hopelijk snel beter te maken! De aankomende weken lekker veel afleiding zoeken, rustig aan doen (lees: mezelf inhouden niet te gaan hardlopen) en hopen dat er uit uit de kweek komt!

Heb jij nog iets grappigs meegemaakt deze week? (Ik heb wel zin om te lachen om leuke verhalen, haha!)

23 Comments

 1. Laura

  Vervelend dat het afgelopen week niet zo goed ging. Hopen dat ze er iets mee kunnen in het ziekenhuis! Wat staat het model van die broek je goed zeg! En wat een mooie zonsondergangen

  • Sandra

   Ik hoop het ook heel erg! Ah dankje, losse broeken zitten echt lekker. Vooral als je in de zomer even niet aan skinny’s moet denken. :p

 2. Margo

  Knap hoor, dat je alweer in je duim snijdt haha! Natuurtalentje ;) maar wat kut dat je er weer zo ziek van was! Hoop ook dat ze gauw wat vinden. De bbq zag er wel top uit zeg :)
  Margo onlangs geplaatst…Bozegezichtendag

  • Sandra

   Haha, ja i know… Blijf mezelf er ook steeds over verbazen dat ik elke keer weer in mijn vingers snijd. Die bbq was zéker top! ;D

 3. kim

  He wat vervelend dat je weer zo ziek was! Maar idd heel fijn dat ze er nu wel wat beter naar gaan kijken. Ik duim met je mee dat de kweek goed genoeg was :)
  Helaas geen grappige verhalen hier, morgen mijn tentamen en als ik uitga van oefententamens denk ik niet dat ik t ga halen buhh. Mijn doel voor nu is: rustig blijven tijdens het tentamen haha!
  Oeeh ik ga de nieuwe Psychologie Magazine zsm kopen :D
  kim onlangs geplaatst…Rijlessen met angst(stoornis)?

  • Sandra

   Lief! Ik duim ook! Ohja, je hebt morgen je tentamen natuurlijk. Spannend! Ik ga voor je duimen dat je het gaat halen. Ik heb er alle vertrouwen in!!

 4. BySilke

  Hahaha, je neefje met zijn kleine schattige voetjes op de tafel! Zo’n rebel ;) Aargh, ik wil echt eens naar het stukje zee waar jij woont, zo’n mooie foto’s altijd! Mijn vetplantje is ook kapot gegaan, maar deze ziet er wel heel stoer uit met dat rode bloemetje. Je bent dus niet de enige die cactussen laat doodgaan.. Hoe stom dat je weer in het ziekenhuis lag! Maar ik duim heel hard mee hoor, hopelijk kan dat helpen! Heel veel liefs :)
  BySilke onlangs geplaatst…Terug in de tijd | 15 augustus 2000: Ik ben JARIG!

  • Sandra

   Ahh nou dan kom je toch een keer gezellig langs om naar de zee te kijken? :) Haha, je vetplantje dood, jij bent dus ook al zo’n ramp in planten water geven? Gelukkig ben ik niet de enige!

   • BySilke

    Ooh, ik had helemaal niet door dat je antwoordde! Nu ga ik elke keer toch eens terug moeten kijken ;) Enne, laten we eens een wedstrijd houden wie het langst een vetplantje kan in leven houden haha ;)
    BySilke onlangs geplaatst…Vrijwilligerswerk | Een dagje helpen bij Poverello.

 5. debby

  Wat is jouw haar toch prachtig en wat een heerlijke week, behalve het verhaal over je klier. Sterkte ermee.
  debby onlangs geplaatst…Wat ik doe bij een paniekaanval

  • Sandra

   Ahhh ik vind het zó leuk om te horen dat je mijn haar leuk vind! Lief, dankjewel! En thanks, het komt wel goed met die klierende klier. ;)

 6. Suzanne

  Fijn he altijd die ziekenhuis bezoekjes, komen altijd heerlijk uit. Dus niet .
  Suzanne onlangs geplaatst…Je dromen volgen

  • Sandra

   Die komen inderdaad nóóit uit!

 7. Ysanne

  Wat een leuk jurkje is dat met die veertjes en wat een geluk dat je Havianna’s vond voor een prikkie. En ik vind je haar echt leuk zo met een knotje :) Vervelend van die pijn, gelukkig wordt er wel echt iets aan gedaan. Hopelijk was het genoeg voor de kweek. Hopelijk voel je je deze week weer wat beter!
  Ysanne onlangs geplaatst…DEAR DIARY #3 | BBQ, MAASTRICHT & EEN PUNKY HOND

  • Sandra

   Zo, dat was inderdaad écht een gelukje! En thanks, ik twijfel soms nog wel of het echt leuk staat bij mij. Tof om te horen dat je het leuk vindt staan! Is vooral wennen denk haha. Het gaat trouwens al beter dan vorige week hoor!

 8. Bente

  Misschien toch een kinderbestekje overwegen, aangezien je je elke 2 weken in je duim snijdt ;) Ik kan me met al die nichtjes en neefjes voorstellen dat die wel in huis zijn!
  Bente onlangs geplaatst…Lesje Psychologie: Locus of Control

  • Sandra

   Hmm, ja, dat is een hele goeie Bente, hahaha!

 9. Sofie Katelijne

  LOVE CACTUSSEN! Heb er hier echt een stuk of tien staan haha!

  • Sandra

   Wauw, een stuk of 10! Een hele collectie heb jij joh. Gaaf!

 10. Anne-Sterre

  Ik herken het in duimen snijden, ook wel eens een stukje van mijn duim afgesneden met de kaasschaaf. Gelukkig is dat al twee jaar geleden en daarna ben ik volgens mij toch een stuk voorzichtiger geworden haha.

  Balen van die steeds opspelende speekselklier. Lijkt mij ook gruwelijk vervelend. Hopelijk vinden ze iets in het kweekje en kunnen ze er iets aan doen. Sterkte met de pijn!
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…Get-to-know-me Tag

  • Sandra

   Aaautsj, de kaasschaaf is altijd zó’n gevaarlijk ding voor mensen die er niet goed mee om kunnen gaan. (gheheh) Ik hoop het ook dat er iets wordt gevonden. Positief blijven! :)

 11. Talitha

  Wat een leuke diary! Wel heel erg balen dat je naar het ziekenhuis, hopelijk wordt het snel opgelost!
  Ik ben ook echt een tijdje verslaaf geweest aan New girl, haha leuke serie!
  Die broek vind ik trouwens echt heel leuk bij je staan, je kan het goed hebben!
  Ik heb helaas niets grappigs te vertellen, moest vorige week helaas ook naar het ziekenhuis :(
  Talitha onlangs geplaatst…Winactie: 3x sportarmband met verlichting

  • Sandra

   Leuke serie he, haha. Het kijk zo lekker weg, en de humor ligt mij helemaal! Ah thanks dat je de broek leuk vindt staan! Wat balen dat je ook naar het ziekenhuis moest. Hopelijk was het niks ernstigs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑