My Way of Exploring

Photo Diary #13 – Lichtpuntjes, uitzieken en oppassen

Collages1
Dit was een week waarin ik voor mijn gevoel werd geleefd. Vooral veel zorgen speelden deze week door mijn hoofd, maar dit laat ik op mijn blog voor wat het is en houd ik voor mezelf. Ik laat jullie de lichtpuntjes van mijn week zien want die waren er zéker. Naar de mooie en fijne dingen kijken is immers veel leuker!

➼ Zondag
20150517_173713
Een fijne wandeling in duin op deze mooie zonnige zondag! Het was wel erg vermoeiend op dat moment omdat ik ziek was, maar alsnog was het toch nog wel lekker om buiten te zijn en te bewegen.
20150517_222757
’s Avonds aten mijn vriend en ik lekker meloen terwijl we tv keken. Twee fruitmonsters zijn we, haha.

➼ Maandag
20150518_154038
Deze foto omschrijft deze hele dag… Ziek in bed.

➼ Dinsdag
20150519_123831
’s Ochtends was ik toch maar gaan werken zodat ik er even lekker uit was. Daarna werd ik door mijn ouders verwend met een heerlijk speltbroodje van de bakker!
20150519_165258
Nadat ik op de bank had gelegen wilde ik graag iets ontspannends gaan doen. We gingen wat drinken bij de Hema. Lekker een groene thee en een bakje fruit!

➼ Woensdag
20150520_103503
Ik begon de dag met een heerlijk ontbijt met mijn twee zussen, ouders en mijn neefje. Van dit soort momenten dat we samen zijn, daar kan ik echt van genieten.
20150520_144325Mijn twee neefjes waren naar de kapper geweest. De twee voetbal-fanaten moesten natuurlijk wel echt ‘voetbal-haar’ hebben, haha. Het staat echt stoer bij ze!

➼ Donderdag
20150520_144531
’s Ochtends had ik al vroeg een afspraak bij de huisarts. Gelukkig scheen het zonnetje lekker, dus kon ik in de middag wat zonnestraaltjes meepikken. Wel met een windscherm, want anders bevroor ik in de tuin haha.
20150521_181137
Omdat ik wel wat afleiding kon gebruiken ging ik gezellig naar mijn vriend toe. We gingen lekker wokken bij hem thuis! We aten groenten met zoetzure saus en rijst. Jummie! Het was de eerste keer dat ik warm eten at deze week, gelukkig ging het goed en gooie mijn maag het er niet uit. Dat was namelijk deze week wel een dingetje door die rot antibiotica. Maar yes, het ging dus goed vandaag!
20150521_220632
Chillen met tha cat.
20150521_225959
Ik was zo’n sukkel om een zomerjas aan te doen toen ik ’s middags naar mijn vriend fietste. Toen ik om 11 uur ’s avonds naar huis ging was het toch wel erg fris. Gelukkig kon ik een trui van mijn vriend aan. Ik zag er echt uit als een gangster op de fiets, haha.

➼ Vrijdag
20150522_100610-001
Vrijdag passen mijn ouders altijd op mijn twee neefjes. Altijd gek doen ofcourse!
20150522_100855
Ennnn nog een keer! Die mond van mijn neefje met zijn tanden zo, haha, ik moest hier echt om lachen. Van deze twee draakjes word ik blij. Wat is het toch mooi om tante te zijn. :)
20150522_135632
Mijn zus vroeg of ik even mee ging naar de stad. Dat vond ik wel een goed idee om even te ontspannen. In de Sissy Boy zag ik deze leuke fotolijstjes/schilderijtjes! Het was een gezellige middag. :)

➼ Zaterdag
20150523_104257
Dit was de eerste nacht deze week dat ik meer dan een paar uurtjes had geslapen. Dat was wel fijn! Ik stond op met een dansje, want het was tijd voor mijn laatste antibiotica capsule! Eindelijk ben ik van die krengen af!
20150523_122408
Mijn oudste neefje had een nachtje gelogeerd bij ons. Hij wordt altijd maar al te goed verwend hier, haha. Lekker lunchen dus! Verder heb ik alleen nog wat boodschappen gehaald en rustig aan gedaan. ’s Avonds ben ik niet weg geweest. Ik had er even geen behoefte aan, ik voelde me nog niet goed genoeg en ik was ontzettend moe. Slaap inhalen was toch wel wat verstandiger!

Ik merk deze dagen dat ik heel dankbaar ben voor de mensen om mij heen. Het is even een lastige periode waarin ik de kracht haal uit positief blijven, genieten van lichtpuntjes en goede hoop te houden. Het gaat met mezelf lichamelijk natuurlijk niet zo lekker, maar ik kan wel zeggen dat het deze week wel is verbeterd gelukkig! Maar er spelen ook nog andere dingen die zorgen opleveren. Hier steek ik nu het liefst mijn energie in. Ik had gelukkig afgelopen week nog wat artikelen klaar staan om te publiceren zodat jullie tóch nog wat te lezen hadden. Op de gepubliceerde artikelen van de afgelopen week heb ik ook (nog) niet gereageerd op de veel te lieve en leuke reacties van jullie. Ik wist gewoon echt even niet wat ik moest zeggen en er kwam gewoon niks uit. Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Ik had en heb even wat andere dingen aan mijn hoofd waar ik mijn energie in steek.
Ik hoop dat jullie genieten van het lange weekend. Fijne Pinksterdagen allemaal! Ik ga ook genieten. :)

Heb jij nog iets leuks gepland op je extra vrije dag morgen?

13 Comments

 1. Cherissa Blans

  Leuke week en wat een grappige neefjes heb je! Fijne zondag! X
  Cherissa Blans onlangs geplaatst…Weekly pictures 17 – Veel eten & Adidas superstars

  • Sandra

   Dankjewel, ik hoop dat jij ook een fijne zondag hebt gehad!

 2. Zonnewolk

  Ah, ja, tante zijn is echt super! :) Ik kan er ook elke keer weer intens van genieten!
  Vervelend dat er wat mindere leuke dingen gebeuren… Ik hoop dat alles goed komt en je er goed mee om kan gaan. Verstandig dat je nu aan jezelf denkt hoor!
  Sterkte en liefs
  Zonnewolk onlangs geplaatst…Zonnestraaltjes ~ 4

  • Sandra

   Wat mooi dat jij er ook zo van kan genieten! Dankjewel voor je lieve berichtje. :)

 3. Laura Steenks

  Wat een leuke neefjes heb je! ;) Ik hoop dat het snel weer helemaal beter met je gaat!
  Laura Steenks onlangs geplaatst…Spam je blog!

  • Sandra

   Ja hè, haha! Ik hoop het ook.

 4. Bente

  Wat een schattige draakjes heb je als neefjes! Fijn dat je daar, en de andere mensen om je heen, toch nog energie uit kan putten! Veel sterkte en hopelijk knap je snel weer een beetje op :)
  Bente onlangs geplaatst…No tabula rasa 3.0

  • Sandra

   Hihi, dat zijn ze zeker. Dankjewel Bente!

 5. BySilke

  Ik ben blij voor je dat het al wat beter gaat, maar spijtig dat je nog met zorgen zit :( Hopelijk verdwijnen die vlug en straal je weer! Maar dat deed je nu ook hoor, je bent echt onzettend mooi, hopelijk laat dat je nu glimlachen :) Je neefjes zijn zo schattig, haha! Jullie hebben alledrie zo’n blond haar, heel leuk om te zien. Fijne avond nog!
  BySilke onlangs geplaatst…Update: Examens

  • Sandra

   Sowieso dat ik nu een glimlach heb door jouw lieve reactie!

 6. Ysanne

  Ah wat een fijn weekje en wat chill dat je van die antibiotica af bent! Daar kan je flink ziek van worden soms. En btw, thanks voor de sissyboy tip want die lijstjes zijn echt te leeeeeeeeuk. Hebben hebben hebben. Hopelijk komt het allemaal goed met je persoonlijke dingetjes, naar om te lezen dat dat nu aan de gang is :(
  Ysanne onlangs geplaatst…CLIPBOARDS IN JE INTERIEUR

  • Sandra

   Ja, ze zijn echt onwijs leuk! En graag gedaan hoor, haha.

 7. Rachel

  super leuke foto’s zeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑