My Way of Exploring

Photo Diary #11 – Fotograferen, bijzondere foto’s en ziek

Diary 11
Het liefst zou ik vertellen dat ik een leuke week achter de rug heb, maar helaas is dat niet zo. De keelpijn waar ik het vorige week over had was bijna weg. Helaas kwam het donderdag tien keer zo hard terug en ik word helemaal gek nu. Eten, drinken en praten is een drama, echt niet leuk meer. Gelukkig waren er ook nog een paar dagen bij die wel oké waren. Ik heb alsnog wel aardig wat foto’s gemaakt deze week, dus ik kan jullie wel een indruk geven van hoe mijn week was.

➼ Zondag
SAMSUNG CSC
Zondag ging ik samen met mijn vriend in duin mijn nieuwe camera uitproberen. Normaal doen als ik een foto maak is zeldzaam haha.
SAMSUNG CSC
Over bijzondere foto’s gesproken… HAHAHA ik lag in een deuk nadat ik deze foto had gemaakt. Zo toevallig dat dat effect précies daar terecht kwam op de foto. Zie jij het ook?
SAMSUNG CSC
Even langs de koeien in duin die wortels aan het eten waren.

➼ Maandag
samsung nx300m systeemcamera
Ik werd om 12 uur ’s middags (!) wakker gemaakt. HUH, heb ik uitgeslapen? Whut? Maar het was toch echt zo, wauw. Daarna ging ik naar de winkel omdat de accu van mijn camera raar deed en er kwam een vreemd geluid uit de lens. Achteraf bleek dat van de lens te horen. In de winkel ging ik weer hevig twijfelen tussen wit en zwart. Uiteindelijk heb ik hem tóch omgeruild voor de zwarte. Ik ben echt een twijfelkoningin…
20150504_190402-001
We aten worteltjes met snijbonen. Oeehoee ik genoot hier echt van!

➼ Dinsdag
20150505_130019-001

Bevrijdingsdag! Ik ging eerst werken ’s ochtends en daarna kwam mijn zwager lunchen want mijn zus en de kinderen waren er niet. Ik verzorg hem goed hoor als hij alleen thuis is… Omdat hij zo graag op mijn blog wilde: nou Hen, hier sta je dan!
watermeloen
De eerste watermeloen van dit jaar mensen! Ik was gelukkig.

duin katwijk
Op Bevrijdingsdag heb ik niks bijzonders gedaan. Ik voelde me niet top dus had geen zin om actie te ondernemen. Ik ging ’s avonds wel nog met mijn camera op pad en ging een heel stuk lopen. Onder andere door duin.

katwijk aan zee boulevard meeuwen
Eenmaal op de boulevard aangekomen liepen er twee vrouwen met een ijsje. Die werden keihard aangevallen door meeuwen. Ze lieten hun ijsjes vallen en renden keihard weg. Ik stond uiteraard klaar met mijn camera (haha). Hier vertelde ik ook al over die vervelende beesten.
dodenherdenking tweede wereldoorlog bevreidingsdag katwijk monument vissers
Extra speciaal vind ik monument in mijn dorp rond deze dagen van Dodenherdenking en Bevrijdingsdag. Mijn overgroot opa staat er ook op, daar waar de bloemen liggen. Hij is (waarschijnlijk, want niks is zeker) omgekomen op zee door een mijn. Dan sta je toch altijd wel even stil bij dit prachtige monument. Ook een heel bijzondere foto vind ik dit.

➼ Woensdag
Waar! zoetermeer
Ik was in de Waar!, dat is een super leuke winkel met van alles en nog wat. Kijk al die lekkere theesoorten dan!
waar zoetermeer
Hoe leuk is dit? Gewoon een notitieboekje gemaakt van olifantenpoep.
waar! zoetermeer

Ze hadden een heel rek vol met kaartjes als deze. Het zijn kaartjes om op de sturen, maar dan van hout. Erg leuk bedacht! Eigenlijk zal ik ze niet opsturen maar zelf houden en neerzetten in mijn kamer. Nice!

➼ Donderdag
bollenvelden nederland lisse noordwijkerhout
Ik werd helemaal beroerd wakker. Mijn keel was weer flink bezig. :( Ik besloot na een rustige ochtend toch even met mijn ouders mee te gaan naar de kringloopwinkel om even rond te snuffelen. Onderweg kwamen we langs deze mooie bollenvelden. Ik vind het zó jammer dat ze bijna allemaal alweer weg zijn.
sd kaart sandisk
Toen ik thuis kwam was mijn SD kaartje binnen gekomen voor in mijn camera!
katwijk boulevard strand

Na het eten liep ik nog een rondje over de boulevard en keek naar de zee.
uitwatering zee katwijk zonsondergang
En ik keek natuurlijk ook nog naar de zonsondergang vanaf de uitwatering.

➼ Vrijdag
aardbeien moederdag
Fruit is op dit moment het enige wat er nog aardig in gaat omdat het zacht en koud is. Ik at de Moederdag aardbeien op, haha.
20150508_142531-001Daarna dook ik snel mijn bed weer in. Bluh.
postelein
Het was maar weer de vraag wat ik als avondeten kon eten. Ik had in geen járen meer postelein op, dus ik ging naar de groenteboer om dat te kopen. Dit was altijd mijn favoriete groente. Ik vond het zó lekker om dit weer te eten!

➼ Zaterdag
20150509_092637-001
Ik hoopte dat ik wakker werd en dat er een wonder was gebeurd. Maar nee, nog steeds tranen in mijn ogen als ik slikte. Dan maar weer meloen eten. Ondertussen keek ik de nieuwe blogs op Bloglovin’.
20150509_132019-001
’s Middags werd ik verwend met een heerlijk handgemaakt speltbroodje van Van Maanen. Met pijn en moeite probeerde ik het weg te krijgen. :( Verder had ik nog lenzencontrole en daarna heb ik niks meer gedaan.

Er is al verschillende keren tegen mij gezegd dat ik naar de huisarts moet gaan voor mijn keel. Misschien moet ik dat maar gaan doen na het weekend. Dit houd ik niet lang meer vol zo. Eigenlijk heb ik nog nooit zo’n enorme keelpijn ervaren als dat ik nu heb. Ik praat alleen als het niet anders kan, en dan is het alsnog onverstaanbaar. Ik ben op dit moment dan ook hélemaal klaar met dat stomme lichaam van me. Alles komt bij mij altijd nog drie keer terug en duurt ook drie keer zo lang als bij anderen. Ik zoek de positieve dingetjes op, maar het lukt me nu gewoon even niet meer… Daarom geen positieve afsluiting van deze photo diary, want ik zou niet weten wat voor leuks ik nog kan vertellen. Wel wil ik iedereen een hele fijne Moederdag wensen vandaag!

Wat heb jij je moeder gegeven voor Moederdag?

14 Comments

 1. BySilke

  Ik ben altijd blij als ik zie dat er een blogpost van jou online komt. Stom dat je het weer lastig had deze week, maar hopelijk kan het zicht van de zee je wat helpen :) Ik snap het zeker dat je niet altijd positief kan blijven, maar hopelijk kan je je wat optrekken aan de kleine dingetjes die je tegenkomt. Fijne dag vandaag, hopelijk gaat je keelpijn gauw weg en kan de huisarts je helpen :) Liefs!
  BySilke onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #25

  • Sandra

   Wat super leuk dat je blij wordt als je een blogpost van mij online ziet! Ik heb nu een glimlach van oor tot oor hihi. :) Ik ga m’n best doen om naar de positieve dingen te kijken vandaag. Jouw reactie behoort in ieder geval al tot het eerste leuke van vandaag! Bedankt voor je lieve woorden!

 2. Ysanne

  Wat vervelend dat je zo’n last hebt van je keel! Ik heb dat ook eens gehad en ik bleek toen pfeiffer te hebben, was echt vreselijk die keelpijn. Kreeg toen uiteindelijk medicijnen die goed hielpen tegen de pijn, dus ik zou gewoon even langs de doktor gaan :) En jaa ik vind de zwarte camera leuker dan de witte dus niet meer twijfelen haha :D
  Ysanne onlangs geplaatst…RECEPT | SPINAZIE, POMPOEN, FETA & WALNOTEN QUICHE

  • Sandra

   Oh bah, Pfeiffer is echt klote. Dat van die medicijnen klinkt goed. Het gaat al beter dus ik wacht het nog af tot morgenochtend, anders maak ik een afspraak. Ja je hebt gelijk, de zwarte is het leukst haha!

 3. Beau

  Oooh wat vervelend! Beterschap! En die zwaan met die vlam uit z’n kont, hahaha.
  Beau onlangs geplaatst…Een hele week: mijn horoscoop lezen

  • Sandra

   Dankjewel! Haha ja! Ziet er zó gek uit hè.

 4. alexa

  heel erg leuk om te lezen aar keelpijn is echt heel vervelend heb het een tijdje ook gehad en eten deed zelfs zeer, maar ik houd van eten.. :(
  alexa onlangs geplaatst…It’s a love spell

  • Sandra

   Keelpijn is inderdaad heel vervelend, en vooral met eten ja… Pfffft!

 5. Bente

  Wat ontzettend vervelend dat je zo’n last van je keel hebt! Misschien inderdaad toch handig om even lang de huisarts te gaan (want wie weet is het met een anti biotica kuur wel in no time over!).
  Verder: prachtige foto’s heb je gemaakt! En ik denk dat ik hem in het zwart ook het leukst vind (de camera dus!)
  Bente onlangs geplaatst…Mijn lichaam snapt het niet zo goed…

  • Sandra

   Je hebt gelijk, ik maak morgen misschien een afspraak. Ik wacht deze nacht nog even af. Ah dankjewel! Ik vind zwart uiteindelijk ook het leukst. :)

 6. Charlotte

  Het lijkt me toch geen slecht idee om een keer langs de huisdokter te gaan. Je moet dat niet zo lang uitstellen! Hopelijk kan hij je van de pijn afhelpen.

  Prachtige nieuwe camera trouwens. Ook qua fotokwaliteit ziet het er super uit.

  Wat ik mijn ma gegeven heb voor Moederdag? Wel, begin augustus mag ze samen met mij en mijn zusje naar de musical Mamma Mia gaan in het kursaal van Oostende. Ze wilde dit zo graag, maar vond het nogal veel geld. Dus besloten mijn zus en ik ons eigen ticket te betalen en mijn vader heeft gesponsord voor het ticket van mijn mama. Oh, wat was ze blij! Het was geweldig om haar ogen zo te zien fonkelen. :-)
  Charlotte onlangs geplaatst…Lupus? Wat is dat?

  • Sandra

   Je hebt gelijk. Ik blijf het op een of andere manier lastig vinden om naar de huisarts te gaan. Maar ik moet het doen, i know! Wat super leuk dat je met je moeder en zusje naar Mama Mia gaat! Veel plezier alvast. :D

 7. Irma

  Wat knake van die keelpijn steeds joh. Hoop dat het snel weer minder wordt en weg gaat voor je -vervelend iets! Die foto dat je wandelt met de zon in de achtergrond is trouwens vet mooi!
  Irma onlangs geplaatst…Zelfvertrouwen vergroten: 5 tips!

  • Sandra

   Hij is inderdaad wel gaaf ja! Credits voor mijn vriend, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑