My Way of Exploring

Photo Diary #10 – Nieuwe camera, concertkaartjes en wokken

Diary 10 aroundsan
Doei april, hallo mei! Een nieuwe maand waarin we hopelijk veel zonnestralen kunnen meepikken. Deze week begon met een hele zonnige Koningsdag, ik ging uiteten, kocht concertkaartjes, een nieuwe camera en had ik een cocktailparty. Laten we snel kijken naar de foto’s van deze week!

➼ Zondag
wokken luxor leiden
Mijn zussen en ik namen mijn ouders mee uiteten. We gingen naar wok restaurant Luxor in Leiden. Als ik daar ben dan eet ik me altijd helemaal vol tot er niks meer bij kan.  We zijn, voor zover ik weet, nog nooit alleen met zijn 5en uiteten geweest. Dus even zonder aanhang en kids! Aaaah wokgroente met vis, zoetzure saus en rijst, hier kan je me ’s nachts voor wakker maken. Die woksaus is in dit restaurant zo perfect. Ik heb dan ook vier  grote borden met wokgroente op!
wokken luxor leiden
Lekker sliptongetje van de grill! Daar ben ik gek op. :D
wokken luxor leiden

En als toetje heeeeeel veel fruit. Wel vier van deze borden vol, haha. Ik kan echt eten hoor…

➼ Maandag
koningsdag
Het is Koningsdag! Een foto’tje van een vlag met oranje wimpel kan dan niet ontbreken natuurlijk.
20150427_124101-001
En bij koningsdag hoort natuurlijk oranje abrikozen jam. Tja, alles moet op elkaar afgestemd worden hè?

➼ Dinsdag
20150428_115811-001
’s Ochtends op werk werd mij even uitgelegd hoe ik de standaard deviatie moet uitrekenen met een formule. De wiskundige in mij komt eindelijk tot uiting. Hoop ik. Ooit.
pickwick thee lemon pineapple
Een nieuwe theesoort! Ik hou niet van fruitthee, behalve als er groene thee bij zit. Maar deze is écht heel lekker mensen. Ik zeg: kopen!
20150428_171419-001
Even wat drinken bij de Hema met mijn zus, neefje en ouders. We moesten zó lachen om hem. Hij ging zijn ijsje eten met een hele lange lepel, en verrassend genoeg ging het nog goed ook. Dát noem ik nog eens een motoriek voor zo’n klein jochie!

➼ Woensdag
Imagine dragons ziggo dome nederland amsterdam
Aaah een  vriendin van mij stuurde dit op Whatsapp naar mij. Ik kon wel springen van geluk, haha. IMAGINE DRAGONS KOMT NAAR NEDERLAND!
la place zoeterwoude muntthee
’s Ochtends gingen we een ontbijtje scoren. Mijn zus ging gezellig mee! Daarna dronken we nog wat. Ik koos voor een muntthee en ja, dan moet je natuurlijk altijd even raar doen als je zo’n stokje er bij krijgt… Mijn haar zit trouwens zo raar omdat het alle kanten op stond toen ik wakker werd. Dan maar een knot… Maar hij was zwaar mislukt nu in het zo zie op de foto, haha.
20150429_172815-001

Lekker oosterse wokgroenten met kerrie massala kruiden er doorheen.
20150429_202546-001Zoek dekking! Ik zat op de bank en opeens hoorde ik een ‘plop’. Ik keek naar buiten en zag deze mega grote meeuwenflats op het raam zitten. HAHA, smerige beesten dat het zijn. :’)

➼ Donderdag
20150430_161007-001
Ik wil al een tijdje een goede systeemcamera. Ik heb heel internet afgespeurd en kwam tot de conclusie dat ik maar in de winkel moest gaan kijken. Even rondneuzen in de Mediamarkt dus!
20150430_171720-001

Naast de Mediamarkt zat een grote sportwinkel. Even snel naar binnen om bij de hardloopspullen te kijken. Bij de uitverkoophoek kwam ik deze schoenen tegen. Hier snap ik dus niks van hè. Waar is dit goed voor? Het ziet er zó raar uit!

➼ Vrijdag
naproxen
Ik werd wakker zonder stem en énorme keelpijn. Oké, even serieus hè… Ik kon niet meer slikken zonder te trappen met mijn benen van die scherpe pijn. Niet leuk! Mijn ouders kochten gelijk maar twee doosjes nieuwe pijnstillers voor me.
Imagine dragons nederland ziggodome amsterdam tickets
Jaaaa om stipt 11 uur zat ik achter mijn laptop toen de kaartverkoop begon van Imagine Dragons. We gaan in totaal met een groep van negen mensen, super leuk! Ik bestelde voor een paar mensen en mezelf kaartjes. Jeeeej! De laatste keer dat ik ze zag was op Rock Werchter vorig jaar, maar nu ga ik ze eindelijk weer zien en dit keer mét de nummers van hun nieuwe album! :D

tonijn salade
Alleen koud, zacht eten was een optie, dus ik gooide mijn kwak-van-alles-in-een-bak-salade à la San in een schaal.

➼ Zaterdag
aroundsan
Ik word zó blij van al die leuke reacties op mijn blog!
aroundsan sandra
Happy! Genietend achter mijn laptop alle reacties doorlezen. :D
kapotte panty
Leuk joh, panty’s… Ik had hem nog geen vijf minuten aan en gelijk zitten de gaten er al in. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik ook kneuzig met een panty omga hoor.
galia meloen

Fruit is op dit moment het enige wat ik nog een beetje normaal kan eten met die stomme keel van me. Ik had echt even een momentje dat ik dat zwakke lichaam van me even helemaal zat was… Maar goed, verder heb ik nergens last van dus het is gelukkig geen griep ofzo, én mijn stem was weer aardig terug ’s middags!
sissy boy hoofddorp
Sissy Boy! Ik was hier nog nooit geweest. Wat een leuke dingen hebben ze hier zeg. Kijk die veren kaart! Iets met een verenverslaving… Ik had hem eigenlijk moeten kopen.
samsung camera systeemcamera nx300m 16-50mm lens
Ennnnn, ik kocht EINDELIJK een nieuwe camera! Hi beauty! Wat ben ik blij zeg. Deze week komt er een artikeltje over welk type het is, etc. etc. Dus houd vooral mijn blog goed in de gaten. :D
20150502_225052-002’s Avonds ging ik naar een verjaardag van iemand. Een heuse cocktailparty, inclusief deze stokjes-brillen-monden-enzovoorts-dingen. Alle gekheid op een stokje! Haha, ik kijk wel lekker stoned trouwens en mijn hoofdbandje is best wel afgezakt zie ik nu, whoeps.

Vandaag ga ik mijn nieuwe camera uitvogelen. Gelukkig is mijn vriend een pro in camera’s bedienen en instellingen enzo, dus hij gaat mij alles uitleggen. Ik ben benieuwd!

Heb jij een leuke week achter de rug?

6 Comments

 1. Ysanne

  Haha die meeuwenflats sluit goed aan op je artikel over wonen aan zee. Wat tof dat je naar de Imagine Dragons gaat!! Lijkt me ook super leuk maar ik mis altijd wanneer dat soort dingen zijn haha. En oja, panty’s zijn ook niet mijn beste vriend.
  Ysanne onlangs geplaatst…VOOR AAN DE MUUR | 10 X LEUKE POSTKAARTEN

  • Sandra

   Ja, haha die ‘schijt’ beesten toch! Aaah wat jammer dat je niet wist wanneer de kaartverkoop begon van Imagine Dragons. Er zijn volgens mij nog wel kaartjes trouwens!

 2. Irma

  OHMEN. Zo verhipte jaloers om die Imagine Dragons kaartjes! Gaaf dat je erheen gaat zeg -alvast: geniet ervan!
  En wat sta je ontzettend leuk op die foto met het stokje en je knotje!
  Irma onlangs geplaatst…Over jezelf liefhebben en de tienjarige jij

  • Sandra

   Ja, inderdaad erg gaaf. Ik heb er super veel zin in! Oh en dankjewel haha.

 3. Vanessa

  Leuk overzichtje! Mooie camera heb je gekocht, en leuk dat je naar Imagine Dragons gaat. Ik schrok even van die Naproxen. Bij ons (België) krijg je dat alleen maar op voorschrift van de dokter. Blijf het gek vinden dat die dingen bij jullie gewoon te koop zijn in het Kruidvat, véél goedkoper! Fijne dag X
  Vanessa onlangs geplaatst…Opgemaakte producten april 2015

  • Sandra

   Oh echt waar? Ik weet niet beter dan dat het gewoon in de winkels te koop is hier. Dan maar soms in Nederland een doosje halen? Haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑