AroundSan

My Way of Exploring

Onze trouwfoto’s | Deel I | 1 juli 2019

Onze trouwfoto's | Deel I | 1 juli 2019
JAAA, eindelijk is het zo ver: deel 1 van onze trouwfoto’s! Ik had beloofd om foto’s te laten zien van deze geweldige dag, dus hier zijn ze dan. We zijn er ZO ontzettend blij mee! Het neemt ons echt weer terug naar 1 juli 2019. Vandaag deel 1: de foto’s die in de kas zijn genomen. :-)

Ik kan niets anders zeggen dan: HAPPY ME! Heeft Angélica zo goed gedaan. Maar had ook niets anders verwacht, hihi. Het gebeurd niet vaak dat ik veel favoriete foto’s heb… :-) Kijk mee, want vind het mega leuk om dit allemaal met jullie te delen. <3 Veel plezier met kijken:

Onze trouwfoto’s | Deel I : In de kas

angelicavisfotografie_groot-2

angelicavisfotografie_groot-1

angelicavisfotografie_groot-13

angelicavisfotografie_groot-12

angelicavisfotografie_groot-17

angelicavisfotografie_groot-22

angelicavisfotografie_groot-19

angelicavisfotografie_groot-33

angelicavisfotografie_groot-26

angelicavisfotografie_groot-38

angelicavisfotografie_groot-30

angelicavisfotografie_groot-31

angelicavisfotografie_groot-27

angelicavisfotografie_groot-4

angelicavisfotografie_groot-36

angelicavisfotografie_groot-35

Een selectie maken is zo makkelijk nog niet hoor, oef haha. We hebben zó veel foto’s. Dit waren de foto’s van de eerste locatie, in een kas dus. Daar was overigens ook ons feest ’s avonds en de bbq. Daarna zijn we nog naar een bos/duin gebied gereden en hebben we daar ook nog toffe foto’s gemaakt. Die later! Ik vind het te veel om allemaal in één blog te proppen. Is ook een beetje zonde, toch? Maar het tweede deel komt snel hoor, beloofd! Die zijn ook super tof geworden. Vind het echt leuk om foto’s op verschillende locaties te hebben. Daar hebben we lang over getwijfeld ivm tijd, maar ben heel blij dat we het uiteindelijk tóch last minute hebben besloten. Zo heb je toch veel afwisseling qua achtergronden. Het leuke aan de kas vind ik uiteraard de achtergrond, maar ook dat onze fotografe gespeeld heeft met de voorgrond. Ben zo blij dat deze foto’s helemaal zijn geworden zoals we het voor ogen zagen. Béter nog zelfs! Helemaal Pat & San.

Ohhhh wat is het toch fijn om terug te blikken naar onze bruiloft. :-)

Vinden jullie een kas als fotolocatie ook zo tof? 

18 Comments

 1. Wauw, de foto’s zijn echt prachtig geworden! <3 Wat mooi, zo in een kas. En wat staan jullie er ook ontzettend mooi op. Ik kan me voorstellen dat je héél blij bent met de foto's.
  Een vriendin van mij gaat volgend jaar juni trouwen (inclusief ceremonie) in een kas. Volgens mij wordt dat ook wel heel tof :)
  Romy onlangs geplaatst…Op tv komen, hoe was dat nou echt?

  • Lief, thank you!! Super tof dat een vriendin van jou ook een kas als locatie heeft op de bruiloft. Het is zó sfeervol. Wordt vast en zeker een mooie dag. :)

 2. Prachtige foto’s en wat zien jullie er prachtig uit en de locatie vind ik geweldig.
  Darina onlangs geplaatst…5 favorieten van de week #24

 3. Oh de foto’s zijn zo mooi! Jullie zien er ten eerste echt geweldig uit (dat ‘pak’ van je hubby <3) en de locatie… prachtig! Ben heel benieuwd naar de volgende lading foto's. Fijn dat je dit met ons wil delen ^^
  Irene onlangs geplaatst…Ik liet mijn okselhaar bijna een maand groeien.

 4. Ohhh heerlijk, een hele post er aan! Het was zo leuk om te doen, jullie waren 1 van de makkelijkste stellen die ik heb gefotografeerd :D Ging vanzelf!

  • Echt waar?! Dat had ik niet verwacht hoor, hahaha. Wel super leuk om dat te horen! We voelden ons snel op ons gemak met jou, dus ik denk dat het ook dat het feit dat je vindt dat het vanzelf ging óók met jou te maken heeft. :D

 5. Wauw, prachtige foto’s<3 Dat wordt terug genieten van de mooie herinneringen als je deze bekijkt.

 6. Jullie blikken! De liefde spat van de foto’s. Prachtig! 💖
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Hi Ho Silver Bath Bomb

 7. Heel uniek en mooi! Vind je trouwboeket echt prachtig!
  Lief zo die poes mee op de foto :-)

  • Dankjewel voor je leuke reactie!! Ben ook super blij nog steeds met mijn boeket. Het leuke is dat ik hem gewoon kan bewaren en neer kan zetten, want er zitten geen ‘verse’ bloemen tussen hihi. Extra leuk. :-)

 8. Wat een prachtige foto’s zeg! Ik snap dat je hier keuzestress van krijgt. En wat een origineel boeket had je. Heel tof!
  Simone onlangs geplaatst…Insta Shots #1 | Augustus

  • Thank you! ♡ Wilde heel graag geen ‘standaard’ boeket. Een bloemist heeft tien deze gemaakt. Super tof en nog steeds heeeeel blij mee hihi.

 9. Wauwww zo mooi en bijzonder jullie foto’s 💜 jullie zagen er prachtig uit op toffe locaties 🙏

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2020 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑