My Way of Exploring

Mijn hoogtepunten van 2015

Collages3-001
Het is de één na laatste dag van 2015. Dit jaar is naar mijn idee voorbij gevlogen. Wat was het een mooi jaar vol met bijzondere momenten! Ik vind het tijd voor een overzicht van de hoogtepunten van het afgelopen jaar. :D

Waar moet ik beginnen? Eerlijk gezegd heb ik geen idee, want ik kan niet kiezen. Het was een jaar met ups en downs, maar de ups overheersen ontzettend gelukkig. Ik heb heb mijn hoogtepunten van 2015 verdeeld in een aantal categorieën. Het is een lang stuk geworden!

Blog
♥ Eind februari dit jaar begon ik mijn blog. Dit wil ik benoemen tot de beste keuze die ik dit jaar heb gemaakt! Het bloggen heeft mij tot nu toe zo veel positiefs en leuks gebracht. Ik heb geleerd om beter te verwoorden wat ik bedoel, mijn schrijfvaardigheden zijn verbeterd, ik heb mijn grootste en leukste hobby ooit gevonden, ik kan mezelf helemaal uitleven en mijn creativiteit loslaten, ik heb ontzettend leuke meiden leren kennen waarvan ik er een aantal ga zien in 2016 en ik heb ontzettend gave reacties gekregen over mijn blog van mensen om mij heen en krijg dit nog steeds. Eigenlijk kan ik zo nog wel een tijdje doorgaan! Ik ben vooral erg blij dat ik deze stap heb gezet. Ik had nooit durven dromen dat mijn blog nu al zo veel bezoekers zou trekken en dat het zo super snel zou groeien. Thanks lieve mensen!!
aroundsan taman negara maleisie malaysiaPersoonlijk
♥ 
Dit jaar heb ik mezelf ontwikkeld tot iemand die weet wat ze wil, die nog meer de kleine mooie dingen weet te waarderen en ik heb vooral geleerd om mijn dromen achterna te gaan. Mijn blog is daar het grootste voorbeeld van. Stiekem ben ik ook best wel trots op mezelf dat ik gewoon mijn blog ben begonnen en deel wat ik er op wil delen. Van begin af aan heb ik er geen geheim van gemaakt en heb vanaf mijn eerste artikel mijn blog gedeeld op social media met onder andere mensen uit mijn omgeving. Niet denken, gewoon doen! En ja, dat hielp zeker. Ik heb heel veel leuke reacties gekregen en ik krijg ze nog steeds, zoals ik net ook al zei. :D
♥ Ik heb dit jaar meer het besef gekregen om te genieten van en met de belangrijkste mensen om mij heen. Ik ben niet echt een mega familie-mens en dat zal ik waarschijnlijk ook nooit worden, maar het samen zijn met mijn gezinsleden ben ik wel nog meer gaan waarderen dan ooit. Natuurlijk kan ik mijn lieve vriend ook echt niet vergeten die mij altijd laat lachen, gewoon mijn leukerd is (jaja even slijmen mag wel toch) en waarmee ik één van mijn grootste dromen heb mogen waarmaken, namelijk de verre reis die wij hebben gemaakt dit jaar! Daarnaast vind ik de momenten van het afgelopen jaar samen met mijn vriendinnen en vrienden ook heel waardevol natuurlijk! Ik hoop in het nieuwe jaar nog veel meer leuke dingen met hen mee te maken. :D
♥ Ook heb ik in 3,5 maand tijd iets meer dan 2/3 van mijn propedeuse binnen weten te halen. Dit is het bewijs dat ik het kan en dat ik, als mijn gezondheid meezit, door mijn opleiding heen kan vliegen. Dit geeft mij goede hoop en vertrouwen voor het nieuwe jaar! Ik ga knallen. :) Collages1
Reizen

♥ Ik ben dit jaar op vakantie geweest naar Parga in Griekenland, samen met mijn vriend. Dat mijn ouders ons deze vakantie gaven vind ik nog steeds heel lief en bijzonder! Wat was het heerlijk daar en super leuk. Nog steeds kijk ik hier met een grote glimlach op terug! De video van deze vakantie kun je trouwens hier terug kijken, mocht je hem nog niet gezien hebben. :)
♥ Ook is één van mijn allergrootste dromen uitgekomen. Ik heb namelijk, samen met mijn vriend, een verre reis gemaakt naar Maleisië en Thailand! Iets waar ik zo lang voor heb gespaard. Wauw, ik straal weer nu ik er aan denk. Mijn hart maakt gelijk weer een sprongetje. Wat was het fantastisch! Dit is absoluut een van de mooiste dingen die ik ooit heb mogen doen en daar ben ik heel dankbaar voor. Dat ik dit samen met Pat heb mogen doen vind ik geweldig en ik kan niet wachten tot de volgende reis! Mocht je de video van Maleisië willen zien, dan kun je hier klikken. De video van Thailand is nog in de maak. Wel staan er al een boel foto’s online, die je onder ‘Travel’ kunt vinden. :)
♥ Als laatst ben ik begin december nog met mijn ouders een midweekje weggeweest in Limburg. Dit was heel fijn, vooral na het gedoe met de tropische ellende die ik heb opgelopen in Azië. Het was heerlijk om samen met mijn ouders te genieten, te relaxen en leuke dingen te doen. Zulk soort mini vakanties maken mij blij!Documents2
Leukste aankopen
♥ 
In mei kocht ik mijn eerste echte systeemcamera, een Samsung NX300M. Dit is zeker een hele goede aankoop geweest waar ik nog steeds super blij mee ben. Ik gebruik hem om te fotograferen voor mijn blog en privé, op vakanties en om video’s te maken van vakanties. Ik heb echt nog geen moment spijt gehad dat ik deze camera heb gekocht! De kwaliteit is perfect van de foto’s en van de video’s die ik er mee maak. Mijn liefde voor fotografie is hard gegroeid. :)
♥ Mijn gele trui, Clarks en zwarte broek die ik op mijn profielfoto en op de foto hierboven aan heb zijn echt mijn fijnste kleding aankopen van dit jaar, samen met nog een andere zwarte highwaisted jeans en vier cropped shirts. Investeren in iets duurdere en mooie kleding en het dan met minder kleding doen vind ik trouwens ook een van de beste beslissingen van dit jaar!
♥ Vorige week kocht ik een Macbook Pro. Wat een geweldig ding, serieus. Ik ben er ontzettend blij mee, ook al vind ik het nog wel een beetje lastig dat het een behoorlijke investering was. Hij is het geld sowieso waard! Ik kan nu heerlijk bloggen, editen en foto’s bewerken zonder dat mijn laptop vastloopt. Wat een verademing! Een leuke bijkomstigheid is dat het ook écht een beauty is, hihi.
♥ Mijn ronde hipster bril die ik in januari kreeg. Het is de chillste bril ooit en ik blijf hem zo gaaf vinden. Misschien moet ik hem overdag maar weer vaker op gaan doen. :)
♥ Ook kocht ik vorige week een nieuwe telefoon, zoals je hier hebt kunnen zien. Het is een Samsung Galaxy S6 Edge Plus. Opnieuw een geweldige aankoop waar ik ontzettend blij mee ben. Heerlijk dat ik nu weer een telefoon heb die niet meer vastloopt en kuren heeft.
♥ De rugzak die ik kocht voordat ik naar Maleisië en Thailand ging. Het is echt een super ding! Heb er ontzettend veel plezier van gehad op vakantie, maar nu nog steeds. Vind hem zo tof met die riempjes. :)
♥ De Lush lipscrub die ik een paar weken geleden in Oberhausen kocht. Hij is zo fijn! Ik heb altijd droge lippen. De vellen hangen er altijd aan, maar gelukkig helpt deze scrub goed bij mij!
♥ Mijn eigen domein naam en host! Wiehoe, zonder dit bestond AroundSan.nl niet. Het leuke is ook dat ik dit voor mijn 21e verjaardag had gekregen van mijn ouders. Tof verjaardagscadeautje, vind je ook niet? :D
Collages2
Random mooie dingen
Het bezoekje aan de kapper dat resulteerde in kort en dikker haar, waar ik nog steeds enorm blij mee ben – de altijd leuke pizzadates met mijn vriendinnen – OranjeRock met vrienden – elke reactie op mijn blog – de gezellige en heerlijke ontbijtjes met mijn ouders bij La Place – mijn neefjes en nichtje zien opgroeien – mijn ouders die alles voor hun kinderen en kleinkinderen over hebben – mijn sterke zussen en zwagers – het dagje Groningen met een vriend en twee vriendinnen – mijn vriend die afstudeerde met een super gave filmde mooie herfst van dit jaar – mijn Ray-Ban zonnebril die ik won bij een winactie – de fijne avondwandelingen met mijn vader – alle momenten die ik in de natuur doorbracht – elke Expeditie Robinson aflevering die ik met mijn vriend altijd terugkeek op zondag – mijn 21e verjaardag – de tentamens en opdrachten die ik allemaal met mooie cijfers heb gehaald – mijn medicijnen die nog steeds zo top hun werk doen en waar ik elke dag nog steeds dankbaar voor ben! – en zo kan ik nog wel even doorgaan, aangezien het er ontelbaar veel zijn. :)

Een applaus voor iedereen die deze 1488 woorden heeft gelezen! Hihi. Ik kijk met een glimlach terug op 2015. Op naar een nieuw mooi jaar vol met hoogtepunten! Mijn 10 persoonlijke- en blogdoelen heb je hier al kunnen lezen, en zo niet dan kun je even op het linkje klikken.

Dit is mijn laatste blog van 2015. Iedereen een hele fijne jaarwisseling toegewenst en tot in 2016! Dat het voor iedereen een mooi jaar mag worden. Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle leuke reacties en bezoekjes dit jaar op mijn blog. Dit waardeer ik enorm! <3

Wat was het mooiste moment van 2015 voor jou? 

50 Comments

 1. BySilke

  Ooooh wat ben jij toch een lieverd, San! Ik lees normaal gezien geen overzichtjes van 2015, maar die van jou moest ik toch even aanklikken, hehe. Heel fijn om te lezen, ik ben blij dat 2015 voor jou zo’n goed jaar was en ik ben zeker dat 2016 minstens zo goed wordt voor jou! Ben ontzettend benieuwd om je te blijven volgen hierin, woep :D Liefs xx

  • Sandra

   Dankje dankje dankje voor je lieve reactie Silke! <3
   Leuk dat je mijn overzichtje wel wilde lezen. Tof dat je mij blijft volgen, dat is zeker wederzijds. :)

 2. jeapiebel

  Wat fijn om te lezen over wat de blog je aan positief kan geven. En zo te zien heb je ook veel moois meegemaakt dit jaar. En zeker een mooie aanwinst. Je camera ziet er goed uit.

  • Sandra

   Er waren zeker hele mooie dingen dit jaar! De camera is echt iets waar ik heel blij mee ben. :)

 3. Ysanne

  Wat heb je het weer mooi beschreven :) Ik word er gewoon vrolijk van als ik het lees. Je hebt zeker een hele hoop leuke dingen meegemaakt en ik ben blij dat ik dat mee krijg door je blog! Je camera ziet er heel mooi uit trouwens (nu ik daar in verdiept ben, wekt dat opeens mijn interesse haha). In middels heb ik ook een systeemcamera besteld, woehoe!

  • Sandra

   Heel leuk om te horen Ys, dat je er vrolijk van wordt! Super tof dat je een systeemcamera hebt besteld. Ik ben nu wel erg benieuwd welke het is geworden eigenlijk! :D

 4. cuisine celine

  Wat een leuk overzichtje!

  • Sandra

   Thanks Celine. :)

 5. Irma

  Wauw. Die punten over jezelf. Wat heb je dat mooi en waardevol benoemd en wat hoop ik dat je dat in 2016 meer en meer mag ervaren/ontdekken (en dat je er nog meer trots op mag zijn)!
  (Overigens dacht ik dat ik je al lang volgde, maar nu bij deze haha)

  • Sandra

   Dankjewel Irma! Ik vind het ook zo leuk dat je mij nu volgt. :)

 6. Sophie

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt tijdens je reizen en wat voor mooie reizen heb je gemaakt zeg! Je hebt er een nieuwe volger bij :)
  Sophie onlangs geplaatst…Lieve ik

  • Sandra

   Thanks Sophie! Leuk dat mij nu ook volgt, wiehoeee. :D

 7. Anne-Sterre

  Wat een mooie punten, op naar weer een mooi jaar!
  (Ik ga je binnenkort even een mailtje sturen mbt tot de manier waarop jij studeert, want ik denk dat dat misschien ook wel wat voor mij is, dat je het vast weet haha)

  • Sandra

   Is goed! Vraag maar raak zou ik zeggen, hihi. Ik wacht je mailtje af. :)

 8. Sas

  Wauw, wat een mooie hoogte punten heb je opgenoemd. 2015 is een heel mooi jaar voor je geweest zo te lezen & zien. Ik wens je hetzelfde voor 2016!

  • Sandra

   Dankjewel Sas! Ik wens jou ook een geweldig 2016. :D

 9. Hilde

  Wauw wat een waanzinnig jaar heb je achter de rug!! Echt gaaf om dit allemaal te lezen! :)
  Heel veel plezier tijdens de jaarwisseling!! En ik hoop in 2016 nog veel leuke blogposts van je te lezen :)

  • Sandra

   Dat zeker! Het was een leuk jaar. Jij ook een hele fijne jaarwisseling toegewenst Hilde. :D

 10. Marijke I easydailyfood

  Wat ontzettend leuk om te horen dat het bloggen je zo goed bevalt! Ben er ook nog maar 1 jaar mee bezig en is echt zo’n leuk hobby!

  • Sandra

   Tof dat het ook een leuke hobby voor jou is geworden! Ik kan me daar wel in vinden, haha. Het is ook gewoon super leuk om te bloggen. :)

 11. Lisa

  Aaawh zo tof en leuk dat je allemaal verschillende dingen benoemd! Ik vind je gele trui echt heel mooi, echt een eye-catcher! Ik wil ook nog graag een systeemcamera, lijkt me geweldig.

  • Sandra

   Dankjewel Lisa! Ik vind de kleur zelf ook zo gaaf. Heb nog ooit zo’n kleur gehad, dus dat is extra leuk. Ik dacht nooit dat het me zou staan, maar blijkbaar kan ik het wel hebben. :)
   Zeker een keer voor een systeemcamera gaan. Het is zo handig en lekker compact. En niet geheel onbelangrijk: de meesten leveren perfecte kwaliteit!

 12. Laura

  Wat een mooie hoogtepunten heb je! En je hebt je macbook pro! Wat gaaf, hoop dat je er veel plezier van hebt. Wat fijn dat je je nieuwe hobby hebt gevonden afgelopen jaar. Hopelijk mogen we nog heel veel jaren genieten van jouw blogs!

  • Sandra

   Jaaaaa! Heb er nu al een week heel veel plezier aan. :)
   Ik hoop het ook Laura, ik ga in ieder geval stinkend mijn best doen om leuke artikelen online te zetten!

 13. saskia

  Ik word helemaal enthousiast van je blogje! Wat heb je een mooie reizen mogen maken en wat moeten dit inderdaad onwijs gave herinneringen voor je zijn! Leuk ook dat je zo onwijs enthousiast bent over bloggen, dit is ook onwijs leuk om te doen :)
  saskia onlangs geplaatst…Plaats een aanbouw bij gezinsuitbreiding..

  • Sandra

   Hihi, leuk om te horen Saskia!

 14. Monique | WritingMonique

  Klinkt als een goed jaar! De macbook is absoluut een investering, maar hij is top; en een ‘beauty’ inderdaad; haha!

  • Sandra

   Precies! Zeker een investering, maar besef me nu dat het wel echt een top investering is. Als het goed is doe je lang met zo’n ding, dus prima. :D

 15. sunny mama

  Een prachtig jaar om op terug te kijken. Maar ik hoop wel dat je snel van die ’tropische ellende’ af mag zijn.
  Ik wens je veel succes bij je studie in 2016, nog heel veel blogplezier en wederom zo’n mooie verre reis samen met je vriend.
  Fijne jaarwisseling!

  • Sandra

   Ik hoop het ook! Maar ik heb er vertrouwen in hoor. Komt helemaal goed met mij!
   Thanks! Jij ook een hele fijne jaarwisseling. :)

 16. Marion

  Wauw, wat mooi om te lezen. Ik wist heel veel hiervan nog niet, omdat ik je blog nog niet zo lang volg. Leuk dus om te lezen. Wat heb je veel gedaan en veel bereikt. Super! En wat ben je lekker enthousiast over het bloggen. Bloggen is zo tof om te doen. Kan mijn leven al niet eens meer zonder blog voorstellen! Ik wens jou een hele gezellige jaarwisseling en voor 2016 heel veel geluk en gezondheid. X
  Marion onlangs geplaatst…Wat cool! Mijn 1000e artikel!

  • Sandra

   Precies, een leven zonder blog zou ik mij ook al niet meer kunnen voorstellen eigenlijk. Het is echt zo’n deel van je leven geworden en dat is super leuk! Jij ook een hele fijne jaarwisseling gewenst en een heel mooi 2016 waarin jouw herstel hopelijk sneller gaat dan ooit!

 17. Maaike

  Wauw, wat een mooie momenten bij elkaar! Ik heb ook vooral door het bloggen geleerd hoe ik mij moet verwoorden en ook hoe ik beter kan schrijven. Het heeft me zelf mn stage opgeleverd! En ik wens je trouwens ook een fijn 2016, dat die nóg veel mooier mag worden dan 2015 <3

  • Sandra

   Wauw, wat gaaf dat het jou zelfs een stage heeft opgeleverd! Dat is wel heel vet zeg. :D Jij ook een hele fijne jaarwisseling en een tof 2016 toegewenst.

 18. Kim

  Ha! Het geeft maar aan hoe fijn jij schrijft – dat ik 1488 woorden lees en daar niet eens bij stil sta. Wat een mooie momenten Sandra. Ik merk ook dat de duurste aankopen vaak de beste aankopen zijn :)
  Alvast een gelukkig nieuw jaar!

  • Sandra

   Ahhh thanks lieve Kim! ♡
   Jij ook een heel fijn 2016 gewenst, zoals ik al op de kerstkaart schreef. :)

 19. Margo

  Wat een mooi jaar heb jij gehad lieve San! Ik ben zo blij voor je dat je gezondheid vooruitgaat met de medicatie. En je reizen zijn prachtige momenten geweest! Een hele fijne jaarwisseling gewenst, en tot volgend jaar! <3

  • Sandra

   Daar ben ik ook heeeeul blij mee!! Tot over een paar weekjes Margo. :D

 20. Renske

  Wat heb je een heerlijk jaar achter de rug, ondanks de downs die om de hoek kwamen kijken. Je bent echt een topper en ik wens jou een ontzettend liefdevol en inspirerend jaar tegemoet! <3 Zo lief hoe je alle dierbare momenten beschrijft. Hetgeen dat mij echt bijgebleven is het afgelopen jaar is toch wel de start van mijn blog in maart. Dat is bij mij ook uitgegroeid tot mijn grote hobby!

  • Sandra

   Dankjewel lieve Renske! ♡
   Zo leuk dat bloggen ook jouw grootste hobby is uitgegroeid. Vind het tof dat ik jouw blog heb mogen ontdekken! :)

 21. Nesrin

  Je hebt een mooi jaar gehad Sandra en hoop en wens het aller beste voor je in 2016. Ondanks de downs ben je toch gaan knallen en genieten en hier heb ik bewondering voor.
  Nesrin onlangs geplaatst…Het 1 januari gevoel

  • Sandra

   Lief berichtje van je Nesrin! Ik wens jou ook het allerbeste in dit nieuwe jaar. :)

 22. Bente

  Wat een mooi overzicht! Op naar een nog mooier jaar! Ik hoop dat je een hele fijne jaarwisseling hebt gehad en natuurlijk de beste wensen :)

  Mijn hoogtepunt van dit jaar was toch wel onze roadtrip door Amerika, ook een droom die uit kwam :)

  • Sandra

   Voor jou ook de beste wensen voor in fit nieuwe jaar Bente! :)
   Dat dat jouw hoogtepunt was kan ik zeker begrijpen. Wat een gave reis hebben jullie gemaakt! Om nooit meer te vergeten. :D

 23. Kim

  Wauw wat een jaar! Zo mooi om te lezen en alle lieve warme reacties. Iedereen gunt het je zo. Fijn 2016

  • Sandra

   Ik heb inderdaad zulke lieve reacties gekregen. Zo lief en speciaal! Net als jouw reactie, dankjewel Kim! Jou ook een heel fijn jaar gewenst. :)

 24. Birgit Roobol

  Ik heb zojuist je blog ontdekt. Wat een leuke vrolijke blog heb je. Volgens mij heb jij een leuk 2015 achter de rug, gave hoogtepunten zeg! Supertof dat je met je vriend bent gaan reizen door Maleisië en Thailand. Mijn vriend en ik vertrekken in april voor een maand, backpackend door Thailand. Ik heb er echt superveel zin in!

  • Sandra

   Ah wat leuk Birgit! Dankjewel voor je lieve compliment. :)
   Wat gaat dat je door Thailand gaat backpacken. Super vet! Heel veel plezier alvast. Je zal je ogen uitkijken. :)

 25. Lesley

  Wat een heerlijk jaar is dit geweest en wat heb je mooie dingen gedaan allemaal! Maleisië en Thailand dat is iets wat je ook nooit meer zult vergeten en altijd bij je draagt!

  • Sandra

   Dat was het zeker Lesley! Een van de mooiste jaren ooit, en dat komt vooral door de reis naar Maleisië en Thailand hihi. Dat vergeet je inderdaad nooit meer. Zo bijzonder!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑