My Way of Exploring

Mijlpaal | 10k volgers voor @eentofhuis!

Mijlpaal | 10k voor @eentofhuis!

Eindelijk kwam dat magische getal gisteren tevoorschijn op mijn Instagram account @eentofhuis: de 10k volgers! Natuurlijk deel ik meer over deze bijzondere mijlpaal op mijn blog. Want hoe is het eigenlijk allemaal begonnen en hoe ben ik op dit punt gekomen? Check it out!

Droom, doel, actie

Toen ik mijn interieuraccount begon, had ik daar nog niet echt het doel voor ogen om flink te groeien. I mean, ik wilde gewoon mensen inspireren en vond dat Insta daar het juiste platform voor was. Dat deed ik dus.

Al na een paar dagen had ik 1000 volgers, zonder actief bezig te zijn met veel/gericht zichtbaar zijn. Ik had er superveel plezier in om met het account bezig te zijn, en daarnaast merkte ik ook dat mensen het blijkbaar leuk genoeg vonden om mij te gaan volgen. Op dat moment ontstonden mijn dromen op het gebied van @eentofhuis. Tijd om aan de slag te gaan!

Groeien

Ik had continue kleine en grote doelen voor mezelf. Ik hou van uitdaging! Daarnaast wist ik ook mijn Insta-kennis goed toe te passen. Het groeien liep als een trein en het plezier wat ik er uit haalde groeide met de minuut! Van sprongen wat content maken betreft, naar steeds meer volgers. Die 10k hè, die moest er ooit komen. Dat wist ik zéker. Ik heb er enorm veel tijd in gestopt, maar het leverde absoluut de vruchten af. :-)

Uiteindelijk heb ik na 1 jaar en 3 maanden deze magische mijlpaal gehaald. Wauw, hoe tof is het dat ik mijn grote doel heb bereikt, wat volgers betreft! Het is zeker niet zo dat alles om de volgers draait, maar ik ga ook zeker niet ontkennen dat ik het niet leuk vind om meer bereik te hebben. Ik vind het zo tof om op allerlei gebieden, dus niet alleen interieur, mensen te inspireren en daar dus lekker mee bezig te zijn!

Trots op deze mijlpaal!

Gisteren was het tijd om de partypopper te pakken en het huis onder te knallen met confetti. Hello enorme mijlpaal! Hello trotsheid! En weet je waarop ik vooral zo trots ben? Dat ik mezelf heb laten zien dat ik alles kan bereiken, zolang ik er maar in geloof. En geloof me, dat had ik echt nodig. Mijn strategie werkt, mijn manier van content maken slaat blijkbaar aan en het belangrijkste: ik haal er zó veel voldoening uit! Ook heb ik tot nu toe supergave samenwerkingen gehad, wat mega leuk is. Wist je dat ik zelfs door @eentofhuis een YouTube reclame heb mogen maken voor een bedrijf? Hoe bijzonder is dat?

What’s next?

Die ene grote mijlpaal heb ik nu dus behaald. Ik heb nu ook eindelijk de swipe-up, waardoor ik eeeeeeindelijk direct kan linken naar mijn blog, in plaats van alleen een link in de bio. Wiehoe, dat vind ik helemaal leuk! Ik krijg hierdoor meer zin om tijd vrij te maken om blogs te schrijven. Jullie weten: schrijven blijft mijn ding! Ik kan niet zonder. Gek genoeg geeft de swipe-up mij een grote boost om weer meer te gaan bloggen.

En verder… Ik heb zeker nog doelen staan op mijn lijstje! Geen doelen hebben staat niet in mijn woordenboek, haha. Ik wil bijvoorbeeld al heel lang een e-book/cursus gaan lanceren over… dat hou ik nog even geheim, haha. Moet nog niet alles weggeven, toch? :p Op dit moment is mijn leven daar nog te hectisch voor om er keihard aan te werken, maar alles komt op zijn tijd!

Thanks for following!

En of dat nou op mijn blog en/of op Instagram is maakt mij niet uit. Ik vind het sowieso al bijzonder dat mensen de moeite nemen om een kijkje hier of op mijn Insta te nemen. Thanks! ♡

Ben jij ook iemand die vaak doelen stelt, op welk gebied dan ook? 

 

2 Comments

  1. Simone

    Super tof! Gefeliciteerd!
    Simone onlangs geplaatst…Gezien op Netflix #1

    • Sandra

      Dankjewel nog! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑