AroundSan

My Way of Exploring

Lichtpuntjes | Lieve mensen, zelfgemaakte pizza & cadeautjes

Blog5
Eigenlijk zou er vandaag een Photo Diary online moeten komen. Ik heb er voor gekozen om dit keer een overzichtje te plaatsen van de lichtpuntjes van deze week. Ik wil graag de focus nog meer op de leuke en positieve dingen leggen, dus daarom deze week een keer een ander soort blogje!

Om wat saaiheid te voorkomen is het ook dat ik nu een keer iets anders plaats op zondag. Het is gewoon zo dat ik de afgelopen weken een beetje in herhaling viel elke keer, en daarom vandaag dus een keertje iets anders. Op naar de lichtpuntjes van deze week! Ik kan je vertellen dat het er in ieder geval genoeg zijn. :)
lichtpuntjes geluksmomentjes
♥ De zelfgemaakte pizza die ik at. Op vakantie had ik voor het laatst pizza gegeten, veel te lang geleden dus. Ik had zó’n trek in pizza! Mijn lieve ouders haalden verse bodems bij de AH en ik ging hem zelf beleggen met allerlei lekkere dingetjes. Hmmm! Helemaal zelfgemaakt is het dus niet, maar wel zelf belegd, haha.
♥ De lieve kaart die Ysanne naar mij toe stuurde mét super lekkere theetjes! Met een big smile las ik de kaart en probeerde ik de theetjes uit. Zooo lief! Dit maakte mij echt heel blij. Ik kan het wel blijven zeggen tegen je haha, maar nogmaals dankjedankjedankjewel Ys! <3
♥ Zondag gingen ik met mijn ouders en Pat wat drinken bij Van Der Valk. Was heel gezellig en fijn om lekker even wat leuks te doen met elkaar. :)
♥ Ik ging een avondje naar mijn vriend. Samen keken we zijn serie, keek ik naar zijn nieuwe game en speelden en knuffelden we met Lizzy (voor de duidelijkheid, dat is de kat).
♥ Ondanks dat het de afgelopen week echt rotweer was, vond ik het getik van de regen op mijn dakraam wel heel rustgevend. :)
♥ Mijn schoonmoeder die mij een ‘Feel Good kleurboek’ gaf voor volwassenen. Ahhh zó lief en leuk! Het is zo fijn om lekker hersenloos te kleuren en niet heel erg te hoeven concentreren, want dat lukt me niet op dit moment. Heel leuk! En ja, je wordt écht blij van zo’n kleurboek. Er staat op elke bladzijde een mooie vrolijke spreuk en daarnaast een vrolijke tekening of patroon die je kunt inkleuren. Nice!
♥ Leuke reacties lezen op mijn blog. Super bedankt allemaal! Ik krijg keer op keer weer een grote glimlach bij het lezen van elke reactie. Daar haal ik wel echt kracht uit hoor! Thanks allemaal! <3
♥ Een pakketje dat binnenkwam voor een samenwerking met mijn blog. Binnenkort kunnen jullie zien wat daar in zat! Ik ben er in ieder geval razend enthousiast over. :D
♥ Mijn ouders haalden heerlijke asperges voor mij omdat ik daar zo’n trek in had. <3
♥ Oude baby foto’s terug zien van mij en mijn zussen. Haha, ik heb zo gelachen!
Blog3
♥ Dat één woordje al genoeg is om mijn hart een sprongetje te laten maken. Misschien ben ik dan wel zo’n emotionele trien nu, maar goed haha, sommige woorden maken me gewoon heel blij op dit moment.
♥ Mijn baas die een grote tas (aka ‘fruitmand’) vol met verschillende soorten fruit, spelt eierkoeken van de bakker en een cadeaukaart langs kwam brengen. Veel te lief weer! Wát een verwennerij. Elke keer weer word ik overdonderd door hoe lief mensen in mijn omgeving zijn!
♥ Dat ik woensdag me goed genoeg voelde om weer lekker te gaan ontbijten bij La Place met mijn ouders. Zó’n fijn momentje vind ik dat.
♥ Mijn neefje die mij aan het lachen maakt door zijn gekke fratsen. Twee stoeltjes pakken en dan languit gaan zitten, ‘i-ket’roepen in plaats van ‘iPad’ en vervolgens ook de koptelefoon (die veel te groot voor hem is) om dan Bumba te gaan kijken. Zijn gezichtje is dan echt onbetaalbaar. En als hij weg gaat krijg ik een dikke kus van hem, een high five én een boks haha. Rituelen…
♥ Mijn nichtje die bij ons logeerde en de losse pitjes van haar brood voor mij bewaarde ‘want Tante Sandra vindt dat lekker’. Haha, wat een schatje!
♥ Ik vond uit dat zo’n nekkussentje voor in het vliegtuig erg lekker is tegen de hoofdpijn en de bijbehorende nekpijn. Heel fijn!
♥ Expeditie Robinson terugkijken met Pat. Oeeh wat was het weer een leuke aflevering! Vandaag de volgende kijken. Ik kan niet wachten!
♥ De nieuwe pijnstillers die ik er bij mag nemen verlichten de pijn nog een extra beetje. :)
♥ Mijn nieuwe schoenen die ik zo gaaf vind en die zo fijn lopen!
♥ Een vriendin die mij jaloersmakende foto’s toe stuurt vanuit Bonaire. Oef, en als je het weer dan vergelijkt met hier in Nederland… Als ze deze week weer thuis komt gaan we snel een pizzadate regelen met nog twee vriendinnen er bij! Heb er nu al zin in. :D
20151121_141227♥ Gister voelde ik me het best van de hele week. Ik maakte me toen lekker weer een keer op (wat kan make-up wonderen doen, haha!) en deed normale kleren aan. En zo blij word ik dan van al deze bovenstaande dingen, haha! Eigenlijk stuurde ik deze foto naar Pat omdat ik vond dat ik op een kabouter leek met deze capuchon op. :’)

Het waren weer genoeg mooie lichtpuntjes deze week en daar word ik blijjjjj van! Lekker de focus op het leuke en het positieve. Op naar de volgende week waarin het hopelijk beetje bij beetje beter gaat en waarin ik weer veel mooie dingen ga meemaken.
Hoe het met me gaat nu? Het ging deze week op zich wel iets beter dan de week daarvoor. Daar ben ik blij om, want elk klein stapje is er één! Verder heb ik op dit moment niet zo’n ‘zin’ om er meer over te vertellen, want hey, de focus ligt op de leuke dingen vandaag op mijn blog! Ik hoop dat jullie ook deze week naar de stralende momentjes hebben gekeken en dat je genoot van de simpele en kleine dingen. :)

Nogmaals iedereen bedankt voor alle lieve berichtjes! <3

Wat is jouw grootste stralende moment van de afgelopen week?

40 Comments

 1. Wat een hoop fijne lichtpuntjes! En ja, het gekletter van de regen op het raam is echt iets waar ik ook enorm van kan genieten! Hoop dat je komende week weer zoveel lichtpuntjes hebt! Liefs Charelle
  Charelle onlangs geplaatst…10 Boeken Die Al 5 Jaar Op Mijn Verlanglijstje staan!

  • Fijn is dat hè, dat getik. Nu ik dit typ hoor ik het ook weer op mijn dakraam haha. Heerlijk! Ik hoop het ook Charelle, maar dat komt wel goed hoor. :)

 2. Dat is echt zo lief van je nichtje! Getik van de regen. Ik heb er ook enorm van genoten deze week. Lag weer veel op bed, dus dat was echt genieten. Het is nu trouwens echt koud als ik dit typ. Heb mijn berenvel er maar bij gepakt. Brrrrr! Mooie lichtpuntjes. Fijn dat je het positieve kan zien, terwijl het niet zo fijn gaat. Hopelijk volgende week nog weer wat beter. X
  Marion onlangs geplaatst…Ik heb dysthymie

  • Oeh lekker warm, zo’n berenvel! Het is ineens heel koud geworden de afgelopen dagen. De winter komt er aan… Het gaat inmiddels een stukje beter met me, dus ik ben al blij. Dankjewel voor je lieve berichtje weer Marion!

 3. Fijn dat er allemaal van die leuke dingen zijn! Dat kleurboek heb ik ook, ik vind het echt een hele leuke. Nu nog tijd vinden om te kleuren haha :)
  saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: de zomer vloog aan mij voorbij

  • Wat gaaf dat jij dat boek ook hebt! Ahh is het zo erg dat je daar geen tijd voor hebt? Hopelijk heb je snel dan een keertje eventjes de tijd om er aan te beginnen dan. Hij is erg leuk!

 4. Wat een ontzettend fijne momenten zeg! :-) De laatste tijd sta ik ook te weinig stil bij geluksmomentjes. Tijd om daar verandering in te brengen, want dat voelt zo fijn! Ik heb nu trouwens ontzettend zin in homemade pizza, haha!
  Renske onlangs geplaatst…Sunday Baking Day | Pepernoten

 5. Wat veel lichtpuntjes. Nichtjes en neefjes maken mij ook heel blij. Helemaal als ze steeds meer woordjes uit gaan spreken en zelf dingen willen ondernemen. Heel leuk! En zelfbelegde pizza… jammie!

  • Haha, leuk is dat hè! En grappig, want er komen de meest gekke woorden uit. Geniaal om te horen en om die ontwikkeling mee te maken! Ben jij ook al tante trouwens?

 6. Ooh, wat leuk dat je het een keertje zo deed! Superleuk om te lezen, ik ben blij dat je toch superveel leuke momenten in je week hebt om je er toch maar steeds door te slaan. Ik ben super trots op je, weet je dat? Geniet maar van je zondag :D
  BySilke onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #41 | Afgekeurd, REC & lekker eten

 7. Ik had helemaal niet meegekregen dat je ziek was geworden op vakantie (shame on me), maar heb het net even terug zitten lezen allemaal en wat heftig! Pff, ik hoop dat het nu beter met je gaat en dat je lekker rustig aan kunt doen! Dit soort fijne lichtpuntjes helpen daar natuurlijk wel bij :) Beterschap in ieder geval! <3
  Rianne onlangs geplaatst…Verhuizen!

  • Daar hoef je je niet voor te schamen joh gekkie! Je kan niet altijd álles van iedereen volgen toch? :)
   De lichtpuntjes helpen zeker! Komt allemaal wel goed. Dankjewel Rianne!

 8. Altijd fijn, zo’n lijstje met lichtpuntjes:) Mijn lichtpuntje op dit moment is dat ik gisteravond spontaan met vriendinnen de stad in ben gegaan. Dat was lang geleden, maar zó gezellig! X

  • Wat fijn dat je zo spontaan dat hebt gedaan! Leuk dat het zo gezellig was, ook al was de laatste keer zo lang geleden. Goed om te horen Sonja!

 9. Wat ontzettend fijn dat je zulke lieve mensen op je heen hebt! En een heerlijk lijstje vol met positieve dingen. Op naar een week vol met nieuwe lichtpuntjes!!
  Bente onlangs geplaatst…Foodie Friday: Pinda Curry met Kip

 10. Wat een fijne lijst en dat kleurboek lijkt mij echt leuk. Al heb ik er genoeg thuis liggen en doe het eigenlijk te weinig.
  Anita onlangs geplaatst…Als zwanger worden niet zo gemakkelijk gaat

 11. Ah wat lief dat je me noemt, nogmaals graag gedaan hoor :) En zoals ik al schreef in de kaart, je hebt echt heel veel lieve mensen om je heen!
  Ysanne onlangs geplaatst…WAAROM IK NACHTLENZEN ZO CHILL VIND

 12. Ahhh pizzas zelf beleggen, dat is zo lekker :)
  Gelukkig heb je genoeg lichtpuntjes, want het is maar klote wat jou nu weer overkomt!
  kim onlangs geplaatst…Verlanglijstje + e-reader tip!

  • Jaaaa, oeh ik heb er gelijk weer zin in. Pizza is gewoon een van de beste dingen, haha. De lichtpuntjes zijn er genoeg inderdaad, dus daar kijk ik gewoon lekker naar. Komt allemaal helemaal goed! :)

 13. Nu wil ik ook pizza’s zelf beleggen, heerlijk voer voor zo een zondag als vandaag.

  Fijn dat je je gisteren goed voelde en die capuchon vind ik cool.
  Nesrin onlangs geplaatst…Wat er momenteel speelt in het leven van yours truly…

  • Zondag vind ik er ook echt zo’n dag voor om lekker een pizzatje te beleggen en op te eten. Dat deden mijn vriend en ik eerst ook vaak op deze dag!
   Haha en thanks dat je de capuchon cool vindt. Binnenkort zul je het hele vest wel voorbij zien komen op mijn blog!

 14. Nu wil ik ook graag weer eens de pizzarette tevoorschijn toveren, te lang geleden dat ik voor het laatst zelfgemaakte pizza heb gegeten. Lizzy is een schatje!
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…Winactie | Shoptegoed van Sans-online

 15. Wat een vrolijk artikel!
  Jolet onlangs geplaatst…Bonbons uit Antwerpen

 16. Wat heerlijk om deze lichtpunten te lezen Sandra en al die lieve woorden op jouw site verdien jij ook. Asperges vind ik ook heerlijk.
  debby onlangs geplaatst…Jar of kindness #2 complimenten geven

 17. Ah wat fijn, zo’n week met veel lichtpuntjes. Word er helemaal vrolijk van om dit te lezen op de maandagochtend :).
  Anna onlangs geplaatst…Video | Vintage shoppen tips

 18. Volgens mij zie ik iedere keer fotos van je neefje met een koptelefoon op. Is dat ding vastgegroeid? :P
  Een pizzabodem beleggen is wel lekker en makkelijk. Maar … eerlijk gezegd is het ook niet zo veel extra werk om het pizzadeeg ook te maken (uit een pakje…). Ik had al trek in pizza en nu helemaal. Het is nog niet eens lunchtijd!
  Zondagochtend zag ik de zon opkomen toen ik met de hond liep. Dat was wel mooi, doordeweeks let ik daar nooit zo op.
  Daenelia onlangs geplaatst…Boeken over honden

  • Ha, gelukkig niet. Het is echt zijn ritueel om als hij elke dinsdag hier komt dat hij dan die koptelefoon pakt met de iPad erbij, hahah. Vandaar dus regelmatig die foto.
   Zelf pizzadeeg maken is inderdaad niet tijdrovend nee. Maar, je moet er wel zin in hebben om het te doen! Ik vind de kant en klare pizzabodems van de AH trouwens wel écht goed en lekker. Heb jij ze al eens geprobeerd?
   Mooi momentje dat je de zon op zag komen! Dat is altijd zo’n geweldig gezicht hè? En dat elke dag weer opnieuw. :)

 19. Zelfgemaakte pizza, goed idee! Ga ik zo ook eten :)
  karlien onlangs geplaatst…Curacao in foto’s: dag 1 – 3

 20. Wat leuk dat je zo maar een pakketje krijgt om te bespreken voor je blog. Net alsof Sinterklaas vroeg komt dit jaar : )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Computer desktop: make-over!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑