AroundSan

My Way of Exploring

Happy Birthday to me!

aroundsan 22 jaar
Vandaag ben ik 22 jaar geworden! Al kan ik het echt niet voorstellen, want het voelt zo raar en het lijkt alsof steeds sneller gaat zodra je de twintig hebt bereikt *zet sentimenteel muziekje aan*. Maar goed, vandaag is het dus feest, heuh! Ik heb speciaal voor dit artikel nog een paar leuke baby- en kinderfoto’s van mij opgezocht die ik aan jullie laat zien. Haha, zo leuk!

Grappig om te bedenken dat ik vroeger wéken van te voren de dagen aftelde tot mijn verjaardag, de nacht voordat ik jarig was niet sliep, op dé dag als een malle naar beneden sprintte om cadeautjes uit te pakken en dagen lang twijfelde over welke versiering ik op mijn taart wilde (Winnie de Poeh, ohyeah!). Nu is dat allang allemaal niet meer en is het allemaal niet zo mega fantastisch meer als toen, haha. Alsnog maak ik er vandaag natuurlijk wel een leuke dag van die ik weer kan herinneren met een glimlach!

Gisteren heb ik mijn foto’s van vroeger onder het stof vandaan gehaald. Het was hoogst tijd om weer eens terug te blikken naar mijn baby- en kinderjaren! Er zijn zó veel foto’s door mijn handen gegaan, wat een boel heb ik er zeg. Super leuk om weer een keertje terug te zien! Één foto sprong er voor mij toch wel uit. In de categorie ‘schattigheid’:
22e verjaardag babyfoto
Little me, 22 jaar geleden dus! Hóe mini, ahhhhhw. Ik wist helemaal niet dat ik met zo’n bos haar ben geboren joh! Zo vaag om te bedenken dat ik dat zelf ben, haha. Is het gek om jezelf schattig te vinden? :’)
foto's vroeger
Links ben ik met een pluim op mijn hoofd, een witte blouse, een tuinbroek en een sjaaltje om mijn nek. Ik pas zo in het modebeeld van nu, haha. De foto rechts is in 2000 genomen in de dierentuin in Amersfoort, toen was ik dus 6 jaar. Die dag in de dierentuin kan ik trouwens nog heel goed herinneren, want dat was super leuk!
oude foto's
Kijk hoe eigenwijs ik ben op de linker foto, haha! En die kleding… Mam, pap, moest dit nou echt? De rechter foto was tijdens een schoolreisje en was ik getransformeerd naar een mini indiaantje. Tot zo ver een terugblik met baby- en kinderfoto’s. :)

Ik ga lekker genieten van mijn dag! Ik ga er wat leuks van maken en wat ik heb gedaan zullen jullie aankomende zondag wel in mijn photo diary voorbij zien komen. Nu ik dit type heb ik nog geen concrete plannen, maar dat ik mezelf ga trakteren op iets lekkers dat staat sowieso vast (dùuuuhu), hihi.

Een dikke knuffel van deze 22-jarige! 

70 Comments

 1. Leuke foto’s heb je hier. Echt schattig. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Sandra! Genier ervan..

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag! Super schattige foto’s!
  Darina onlangs geplaatst…Writer’s Diary February

 3. Wat een schattige foto´s! Gefeliciteerd en maak er een hele mooie dag van.

 4. Een dikke verjaardagsknuffel terug! :-) En nogmaals: gefeliciteeeerd! Wat was je toch een kindje om op te vreten, zo lief! Haha, ik vind mijzelf ook schattig als baby, dus het mag!

 5. Gefeliciteerd! Maak er vandaag een geweldige verjaardag van! En wat een geweldige foto’s haha

 6. Van harte gefeliciteerd!! :)

 7. Ahh, wat schattig! Gefeliciteerd en natuurlijk veeeel plezier op je verjaardag! (:

 8. Wat een super leuke foto’s! En natuurlijk gefeliciteerd!!

 9. Ahhhh heel schattig! Gefeliciteerd! Fijne dag vandaag :)

 10. Van harte gefeliciteerd! Leuk die foto’s, ik ga de mijne ook eens opzoeken, aan het eind van deze maand word ik ook 22. En ja.. die tijd gaat zo snel :’)

 11. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een leuke foto’s allemaal.

 12. Een hele dikke verjaardagsknuffel terug! Gefeliciteerd Sandra, ik wens je een hele mooie, fijne dag toe!! En aahw, die foto’s zijn inderdaad heel erg schattig^^
  Geniet van je dagje! Liefs!
  Sonja onlangs geplaatst…Hoogtepunten van de maand ♡ FEBRUARI

 13. Wat leuk die oude foto’s van jou! Gefeliciteerd met je verjaardag, fijne dag!

 14. Gefeliciteerd!! Altijd leuk om baby en kinderfoto’s terug te kijken :) Geniet van vandaag! X

 15. Wat een lieve foto’s. Van harte gefeliciteerd! Ik wens je een hele fijne dag vandaag!

 16. Gefeliciteerd meid! Hele fijne dag vandaag :)

 17. Gelukkige verjaardag en vier het goed.

 18. Gefeliciteerd! Geniet van je dag! :)

 19. Gefeliciteerd met je verjaardag, meis! ♥

 20. Gefeliciteerd San! :)
  En je was inderdaad een schattig kindje! Ik vind mezelf ook altijd schattig op mijn kinderfoto’s. :’)

 21. Gefeliciteerd!!! :D

 22. Wat ontzettend schattig! En happy birthday to yooou! Maak er een topdag en een nog topper jaar van!

 23. Gefeliciteerd lieve San! Ik hoop dat je een fijne middag hebt gehad en je nog lekker geniet van je avond :) Het is altijd zo leuk hè om oude foto’s terug te vinden. Ik vind mezelf ook schattig als kind – dat is niet gek haha! Sowieso vind ik bijna alle kinderen er wel schattig uitzien. Die kleding ook altijd. Hilarisch!

 24. Ahhh wat een lieve foto’s. Cute! En gefeliciteeeeeerd meis!<3

  Liefs! Evelien

 25. Gefeliciteerd!
  Ilse onlangs geplaatst…Treets bruisbal: Rose Uplifting

 26. Ahhw Sanne, wat een ontzettende lieve foto’s van jou hierboven! En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je 22e verjaardag! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad! :) X

 27. Nog gefeliciteerd! Het is zo leuk om foto’s van vroeger te kijken haha!
  Sophie onlangs geplaatst…Het verboden woord

 28. Aahw ik heb je verjaardag gemist! Hopelijk had je een heel leuke dag en natuurlijk alsnog van harte gefeliciteeerd!!! : )

 29. Jeetje wat een lieve foto’s, maar bovenal gefeliciteerd! :) Ik heb hetzelfde wat betreft het enthousiasme vroeger vs nu, maar alsnog is het een feestje waard!

 30. Alsnog gefeliciteerd! Wat een schattig kindje :-) En het gaat idd steeds sneller dat ouder worden

 31. Hopelijk had je een superfijne verjaardag San! <3 Nu ik die foto's zie denk ik echt van 'wowieee, je nichtje lijkt zo hard op jou', toch?! Heel veel liefs <3

 32. Nog gefeliciteerd Sandra! Hoe lief, die foto’s!

 33. Ah leuk, gefeliciteerd en geniet ervan!

 34. Haha, het lijkt inderdaad ineens sneller te gaan zodra je de twintig bent gepasseerd! Ik word deze maand alweer 26… het gaat zo hard! Maar dat lijkt natuurlijk extra zo wanneer je (bijna) jarig bent, dan sta je ineens weer stil bij je leeftijd. Ook al ben ik er inmiddels heel laat mee: alsnog gefeliciteerd ;)

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑