My Way of Exploring

Happy 27th birthday to me!

aroundsan eentofhuis happy 27th birthday to meHet is vandaag 3 maart en dat betekent… Happy birthday to me! Vandaag ben ik 27 jaar geworden. Eindelijk doei zeggen tegen het 26 zijn en het nieuwe levensjaar verwelkomen. Klinkt misschien gek, maar ik keek er echt naar uit! Zoals elk jaar, besteed ik ook dit jaar weer een blog aan mijn verjaardag. So, here we go!

Happy 27th birthday to me!

Deze meid is 27 jaar. 27, dat is weer een stapje dichterbij de 30, haha. Ja, het blijft een dingetje hoor, elk jaar weer. :’) Nee grapje, ik lijk het elk jaar iets minder erg te vinden, dat ouder worden (en dan bedoel ik het getal 30, haha). Gelukkig maar. :-)

Op dit moment is het 8:30 en lig ik verplicht in bed. Pat heeft een dagje vrij genomen (súperlief!) en is allerlei fratsen aan het uithalen. Ik hoor gestommel, maar heb geen idee wat hij aan het doen is. Ja oke, ik hoor de afzuigkap, dus ik denk dat hij een ontbijtje voor mij aan het maken is, hihi. Jullie zullen het in de photo diary van aankomende zondag wel zien, of op Instagram natuurlijk. Verder wordt het een rustig dagje, I mean, een knalfeest geven kan niet door Coroni. Niet dat ik dat anders überhaupt van plan was, maar toch… Mijn ouders komen ergens vandaag nog even een taartje eten en verder gaan we gewoon lekker alleen maar leuke dingen doen! Een dagje alleen maar doen waar je zin in hebt, I like.

Doei 26, hallo 27!

Het 26 jaar zijn was ik spuugzat. Dat klinkt misschien heftig, maar zo is het wel. Ik heb echt een kaa uu tee jaar gehad. De heftigste ooit. Ik keek daarom de laatste dagen ineens enorm uit naar 27 zijn. Gewoon een frisse nieuwe start, een nieuw levensjaar, wat hopelijk zó veel mooier en beter wordt dan het vorige. Het leven is momenteel nog steeds een grote rollercoaster en ook dit jaar zal ongetwijfeld zware momenten met zich meebrengen, dat weet ik helaas zeker. Het geeft mij in ieder geval wel een fijn gevoel dat ik nu een nieuwe start maak. Gek hoe je zoiets aan een getalletje kan koppelen hè? Achja, als dat helpt en wat vertrouwen geeft, dan is het goed.

Vanavond komt er een birthday winactie online op mijn Instagram account @eentofhuis! Ik zou zeggen: neem een kijkje en doe gezellig mee! Je kunt namelijk echt iets heel leuks winnen. Om maar alvast íets te verklappen: het is shoptegoed bij een supertoffe webshop. Duuuuusss lieve mensen, vanavond even mijn Insta checken! :D

Ik ga een eind breien aan deze verjaardagsblog. Ik gok dat Pat bijna klaar is, hihi.

Fijne dag lieve allemaal!

7 Comments

 1. Darina

  Gefeliciteerd met je verjaardag en een hele mooie dag gewenst!

 2. BySilke

  Proficiat San! Dat je 27e levensjaar een topjaar mag worden, het is je alleszins gegund :D

 3. Simone

  Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een leuke dag gehad vandaag :D
  Simone onlangs geplaatst…Hier kan ik niet zonder

 4. Karlijn

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad? X

 5. Meaghan

  Beetje te laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop echt dat je een fijne dag hebt gehad en natuurlijk wens ik je een heel mooi nieuw levensjaar toe. Dat het een nieuwe en frisse start mag zijn voor je.
  Meaghan onlangs geplaatst…De thuiswerk-tag

 6. Laura

  Yay van harte, wat een mooie leeftijd! Van harte gefeliciteerd, ik hoop dat je een mooie dag hebt gehad.

 7. Heidi

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Tis wel aan de late kant, maar beter dan nooit e😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑