AroundSan

My Way of Exploring

Een ellendige start van 2020…

Een ellendige start van 2020...
Dat nú pas mijn eerste blog van 2020 online zou komen stond niet op de planning. Oooh, wat vind ik dat stom. Maar helaas kon het niet anders, want ik was er simpelweg niet toe in staat. Ik klets jullie even bij over hoe 2020 zo rot begon…

Ik vind het zo rot dat ik zo lang al niet geschreven heb. Zoals ik net al schreef: ik was er simpelweg niet toe in staat. Ik ben al een tijdje in de weer met mijn gezondheid. Voor de mensen die mijn diaries van december hebben gezien is dat misschien wel opgevallen. Maar goed, dat ‘kwakkelen’ had dus een reden. Op 31 december werd ik maar zieker en zieker en belandde ik in het ziekenhuis met kolieken door een……. galsteen. Wát een kreng was dat zeg. GELUKKIG kan ik zeggen dat hij uiteindelijk vanzelf is weg gegaan (!!!), want een operatie is iets waar je niet om staat te springen natuurlijk. Tenminste, ik niet, ghehe.

In het ziekenhuis liggen was klote. Het was de meest rotte oud en nieuw ever. Happy new year, San! Goede start van het jaar. NOT. Tijdens de jaarwisseling in het ziekenhuis, zo stoned als een garnaal door de morfine en nergens iets van meekrijgen… Dat is niet hoe je oud&nieuw wilt vieren zeg maar. :-( De afgelopen weken was ik regelmatig in het ziekenhuis te vinden. Van onderzoeken tot controles en injecties halen tegen de pijn. Kreeg ik ook nog eens een allergische reactie op een drankje én een middel die ik ingespoten kreeg bij de CT-scan. Nou, toen was het helemaal ‘feest’. PFFFF. Dan denk je alles gehad te hebben… Nope. Een paar dagen geleden werd ik in de isolatie in het ziekenhuis gelegd wegens mogelijke besmetting met een ziekenhuisbacterie uit Azië, aangezien ik daar 5x in verschillende ziekenhuizen ben geweest. Staat nog op kweek, dus hopen dat de uitslag goed is. Conclusie? Het geluk mag op zich nu wel deze kant op komen en mijn galblaas moet normaal gaan doen. Anders gaat ‘ie er maar uit als het zo door blijft gaan.

Tot zo ver mijn update. Ik voelde me toch wel een beetje rot over dat ik zo lang niks kon laten horen. Niks voor mij. Niet dat ik mezelf moet verantwoorden, maar toch voelde het gewoon stom. Naast die rot pijn voel ik me ziek en ben ik intens vermoeid. Kan dus niks beloven over of ik de komende week/weken weer meer kan schrijven. Ik hoop het wel, want ik mis het zo erg! Ga mijn best doen.

Happy new year nog allemaal! Lekker laat, maar beter laat dan nooit toch? Ik wil jullie ieder geval ook heel erg bedanken voor de lieve berichtjes die ik op Instagram kreeg! <3

Fijne zondag en veel liefs!

Hoe begon 2020 voor jou?

6 Comments

 1. Wat ontzettend vervelend zeg. Ik heb vorig jaar mijn oud & nieuw (en kerst) gevierd in een kliniek, dus ik denk dat ik het gevoel wel ken. Ontzettend vervelend, maar wel fijn dat het nu beter met je gaat. En ik hoop voor je dat je het schrijven weer lekker op kan pakken!
  Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Groeiend geluk | Gedicht

 2. Veel beterschap en voor jou ook nog een fijn nieuw jaar. Kan nu alleen maar beter gaan toch? Hopelijk!
  Irene onlangs geplaatst…Tuinverbouwingen part 29893. Wat we nog graag willen doen.

 3. Super klote zeg (ja, ik vind dat dat best met deze woorden mag)! Heel veel beterschap. Hoop dat het je nu snel eens mee mag zitten met je gezondheid.
  Simone onlangs geplaatst…Brief aan Joyce #5 | Daar ben ik weer even!

 4. Een heel vervelend begin van 2020. Ik wens je heel veel beterschap toe!
  Darina onlangs geplaatst…Gelukkige momenten in Parijs #9

 5. Jezus, Sanne. Dit is zo oneerlijk. Beterschap! 💖
  Jessica J. onlangs geplaatst…Dit scoorde ik tijdens de Lush Sale!

 6. Ah jeetje, wat een *#@-start van dit jaar, zeg. Ik kan me voorstellen dat je er flink van baalde het jaar zo te moeten beginnen. Ik hoop echt dat je voor dit hele jaar alle mogelijke pech al hebt gehad en dat het alleen maar beter kan worden. En natuurlijk dat je het schrijven en bloggen weer lekker kunt oppakken.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2020 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑