My Way of Exploring

Bruiloft update #3 | Ondertrouw, bloemist & we’re ready!

Bruiloft update #3 | Ondertrouw, bloemist & we're ready!
De laatste bruiloft update, want het aftellen is inmiddels begonnen! We hebben de afgelopen weken weer flink ons best gedaan om dingen te regelen. Van de bloemist tot de accessoires en in ondertrouw gaan. We hebben de laatste stappen tot de bruiloft gezet. Het aftellen is begonnen… :)

In de vorige bruiloft update waren we al flink opgeschoten met alles wat geregeld moest worden. Toch waren er wel nog een paar dingetjes die gedaan moesten worden:

Accessoires 

Het was me een partijtje getwijfel joh, niet te doen gewoon. Ik zat al zó lang op handgemaakte sieraden azen, maar ik wist gewoon niet of ik het geld er voor over had. Maar uiteindelijk heb ik dus de knoop doorgehakt en heb ik het gewoon besteld. Woohoooooo! Ik ben ZO blij! Op het moment dat ik dit typ (22 juni) heb ik de sieraden nog niet binnen, maar ze zullen aankomende week binnenkomen. Zo benieuwd! Ook heb ik nagellak gescoord en Pat heeft zijn schoenen binnen. Wat dat betreft zijn we helemaal klaar.

Bloemen

Alle bloemen die we voor onze dag willen hebben we ook geregeld. We hebben een super toffe bloemist gevonden die alles gaat maken. We zijn zó benieuwd hoe het gaat worden! Ze weet precies wat bij ons past en dat is zó fijn en geruststellend om te weten. Het komt helemaal goed dus. Ahhhh kan niet wachten om alles te zien hoor. :D

Ondertrouw

We zijn inmiddels in ondertrouw. Verder niks bijzonders ofzo. Het was een enveloppe met formulieren invullen en die opsturen of afgeven op het gemeentehuis, meer niet. :’) Ik kan er dus ook niet veel meer zinnigs over zeggen, haha.

Huwelijksreis

Jaja, finally! Onze huwelijksreis staat gepland, zoals je inmiddels waarschijnlijk al hebt gelezen. We zijn exciteeeeed. Kijk echt enorm uit naar deze mooie bijzondere reis. De bestemmingen zijn perfect, we gaan een hele maand weg (like whuuuut) en gaan weer zó veel dingen zien en doen. Fantastisch. <3

Eten en drinken

We hebben al flink wat ingeslagen als het om alcohol en andere drankjes gaat. We zijn goed in de aanbiedingen aflopen, haha. Dat scheelt zo veel geld! Is het natuurlijk wel waard. We moeten alleen nog het eten kopen eigenlijk, that’s it. De meeste dingen zijn verse dingen, dus die kopen we last minute.

Overige dingen

We hebben ideeën opgedaan voor een gastenboek en allerlei andere dingen die we ook graag wilden. De trouwringen zijn binnengekomen trouwens. Wat zijn ze TOF! We zijn er allebei verliefd op. Zelfs Pat vindt zijn ring super mooi, wie had dat ooit gedacht? Hihi. Ook hebben we alle laatste decoratie spulletjes nog weten te scoren. Ik ga na de bruiloft nog wel uitgebreider in op deze ‘overige dingen’. Wie weet kun jij dan daar ook nog wel inspiratie uit opdoen, toch? Altijd leuk!

Meer weet ik eigenlijk niet meer op te noemen… We zijn, op het eten na, al helemaal klaar voor de grote dag. We hebben er zo’n zin in allebei! Onze gasten ook allemaal, zo te horen, hihi. Zo leuk om iedereen enthousiast te zien over de bruiloft. Can’t wait. :) Ik kan zeggen dat dit de laatste update gaat zijn voor onze bruiloft. Wanneer het is? Dat houd ik nog eventjes geheim. Ik plaats vanzelf iets op mijn blog of Instagram wanneer het zo ver is. Voor nu nog genieten van de voorpret. Het aftellen is inmiddels begonnen!

Heb jij nog last-minute bruiloft tips? 

7 Comments

 1. Darina

  Geweldig! Een hele maand weg, heerlijk! Geniet van de voorpret.
  Darina onlangs geplaatst…Zon, zee, strand | Mijn strand essentials voor deze zomer

 2. Sanne

  Leuk om jullie voorbereidingen te volgen! Denk dat het een hele leuke en persoonlijke bruiloft gaat worden als ik het zo hoor. Ook benieuwd naar jullie huwelijksreis.
  Sanne onlangs geplaatst…5 redenen waarom jij jezelf niet op tijd uit bed krijgt

 3. Romy

  Oh wat spannend dat het nu echt aftellen geblazen is! Wat komt het allemaal al dichtbij. En helemaal leuk dat je ons meeneemt in de voorbereidingen. Uit alles blijkt dat jullie echt je eigen ding maken van de bruiloft – zó tof! Zo wordt het echt jullie dag :) Ik ben heel benieuwd, ook naar wat de bestemming van de huwelijksreis zal zijn.
  Romy onlangs geplaatst…Je grenzen aangeven? Dat kun jij! (7 tips)

 4. Simone

  Ik vind dit zó leuk om te volgen! Jullie doen het zo lekker relaxt (zo komt het tenminste over) en op jullie eigen manier. Volgens mij wordt dit echt een fantastische bruiloft.
  Simone onlangs geplaatst…Healthy lifestyle: Makkelijk Açai Bowl recept

 5. Jessica J.

  Zooo spannend! Ik vind het ontzettend fijn je voorbereidingen te volgen. Ik voel de voorpret haast zelf! 😃 Ik ben echt ongelooflijk benieuwd naar jullie huwelijksreis en het verslag van de trouw zelf. Wat gaan jullie er iets geweldigs van maken!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Turmeric Latte Bath Bomb

 6. Irene

  Echt zalig om je enthousiasme door je woorden heen te lezen. Geniet van de voorpret en van jullie dag! <3
  Irene onlangs geplaatst…You are not alone.

 7. Saskia

  Ohhh wat ontzettend leuk! Ben zelf eventjes een beetje afwezig in het blogwereldje en kwam net dus opeens deze update tegen, meteen alles teruggelezen haha! Van harte gefeliciteerd en ga genieten op jullie trouwdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑