My Way of Exploring

Bruiloft update #2 | Trouwringen, fotografe & ga zo maar door

Bruiloft update #2 | Trouwringen, fotografe & ga zo maar door
Tijd voor een nieuwe update over onze bruiloft! We zijn inmiddels alweer bijna een maand verder sinds de laatste update. Ik heb weer genoeg te vertellen, want we zijn al aardig op weg. Ik praat jullie even bij!

De laatste weken hebben we zeker niet stil gezeten. Er was nog genoeg te regelen en dat hebben we gelukkig ook gedaan, want het komt steeds dichterbij. Ik heb weer een overzichtje gemaakt. :)

Trouwringen

We hebben eindelijk de trouwringen besteld! We kwamen er niet uit bij de ‘standaard’ setjes ringen, we zijn nogal moeilijk allebei… We vonden werkelijk niks mooi, dus we moesten toch maar naar andere opties gaan kijken. We hebben onze eigen ringen ontworpen samen met een goudsmid, super tof! Onze ringen worden dus exact hoe we het voor ogen hadden. Ik ben zó benieuwd! Over ongeveer twee weken komen ze binnen, yay.

Fotografe

In de vorige update vertelde ik al over dat we waarschijnlijk een fotografe hadden. Toen zei ik dat ik hoopte dat ik in de volgende update kon zeggen dat het 100% rond zou zijn. Yesh, dat kan ik nu zeggen! We zijn heeeeeel blij met haar en kijken er naar uit om straks toffe toto’s te hebben. We hebben al ideeën over de locatie(s) voor de shoot, maar dat is allemaal een beetje afhankelijk van het weer. We zullen op de dag zelf wel zien wat de beste optie is. Leuk leuk!

Decoratie

Inmiddels hebben Pat en ik voor het eerst dingen besteld op AliExpress. Jaja, het moest er maar eens van komen. Een paar decoratie dingen hebben we al binnen. Tot nu toe is alles goed, behalve dat we van één ding de verkeerde variant hebben ontvangen dus daar moeten we nog de goede van krijgen. Maar feit is wel dat we nog niet alle decoratie hebben en er nog wel werk aan de winkel is. Ik vind het lastig in te schatten hoeveel we nodig hebben. Gelukkig is de locatie waar we het feest houden al enigszins versierd en is het al gezellig dus wat dat betreft hebben we ook niet heel veel extra nodig.

Activiteit

Dat wat we gaan doen overdag met onze daggasten staat eindelijk vast. Na heel wat inspiratie opdoen en alsnog gewoon bij het eerste idee uitkomen (haha), staat de activiteit nu vast. We gaan varen door de Leidse grachten. Dit idee vond ik eerst heel afgezaagd en kon niks beters verzinnen, maar nu we een super leuke boot hebben geboekt zie ik het toch wel anders voor me. We hebben een leuk gezelschap voor overdag, dus het gaat helemaal goed komen. Nu nog hopen dat het weer meewerkt!

Draaiboek

Het draaiboek is af, oehlala. Dat is op zich ook niet zo heel moeilijk bij onze niet-zo-uitgebreide-bruiloft, maar toch. Een inschatting van de tijden en alles is wel duidelijk nu, dus dat is fijn. Weten we in ieder geval wat het programma is, wel zo handig haha.

Waar zijn we nu mee bezig?

Accessoires voor bij onze outfits: De vorige keer stond dit er ook al bij. Oh man, wat is dit moeilijk! Één ding scheelt: de afspraak voor bloemen staat wel al. Maar verder? Ik moet nog sieraden en twijfel al veel te lang of ik ze bestel omdat dat wat ik wil prijzig vind. Ik ben zo’n drama met sieraden, want ik vind niet snel iets mooi. Ik ga toch wel één van de aankomende dagen een knoop doorhakken. Oja, en Pat moet nog schoenen.

In ondertrouw gaan: De formulieren liggen al veel te lang op tafel en er is nog niks mee gedaan. We moeten in ondertrouw gaan, de getuigen doorgeven, achternaam doorgeven…

Eten en drinken regelen: Voor het feest, de BBQ, iets van taart… Kortom: genoeg te regelen nog. Deze maand gaat een maand worden waarin we nog veel moeten doen. Maar waar moet je beginnen? Moeilijk om een begin te maken. Lastig, lastig. Zeker om in te schatten hoeveel we nodig hebben. Iemand tips? Hellllllp. We gaan alles zelf regelen, dus catering wordt het niet. Extra werk, maar scheelt wel enorm in de kosten.

• Huwelijksreis plannen: Ook leuk! We zijn druk bezig met het plannen van onze huwelijksreis. We gaan overigens niet gelijk nadat we getrouwd zijn op reis, maar later. Kunnen we lekker naar uitkijken, hihi.

• Overige dingen: We moeten nog ideeën opdoen voor een gastenboek achtig iets, willen een hoekje waar foto’s gemaakt kunnen worden, moeten nog kijken of mensen bij het feest wat dingen willen doen (aka drinken en hapjes klaarzetten, etc.), kijken wie wil helpen met versieren van de kas, vragen of mensen willen helpen met het eten voorbereiden. Genoeg te doen.

Ik denk dat dit het zo ongeveer wel weer is voor deze keer. Je bent met zo veel dingen tegelijk bezig, dat je de helft ook vergeet. Nouja, we zijn alsnog wel goed op weg denk ik. Het aftellen is inmiddels al begonnen hoor, oehoeee.

Weten jullie nog dingen die we niet moeten vergeten? Roep alles maar wat je te binnen schiet, haha!

6 Comments

 1. Romy

  Wat zijn jullie al goed op weg met alle voorbereidingen! Zo fijn dat onder andere de trouwringen en de fotograaf nu gelukt zijn. Zo te lezen komt er toch altijd meer kijken bij een bruiloft dan je denkt, maar wel heerlijk om daarmee bezig te zijn lijkt me :)
  Romy onlangs geplaatst…Blij Lijstje #10 | Stoelmassage, Rotjeknor & vliegjesjacht met Pippa

 2. Irene

  Jullie hebben toch al veel kunnen regelen! Lijkt me een heel gedoe, maar wel leuk gedoe :) Er komen precies toch ook altijd meer dingen bij kijken dan je in eerste instantie dacht. Mijn schoonzus had een bbq op haar bruiloft en we hebben ook de hele zaal zelf versierd met super goedkoop materiaal maar het zag er heel mooi uit. Ik vind het ook wel bijzonder om zelf ringen te laten maken hoor, dan heb je iets wat echt 100% bij jullie past en niet zo’n standaard setje. Ik zou het ook zo willen doen denk ik. Kan ook niet meteen iets bedenken wat nog moet geregeld worden behalve muziek.
  Irene onlangs geplaatst…Bullet Journal Juni

 3. Darina

  Heel leuk om te lezen! Ik vond de voorpret ook ontzettend leuk en al het geregel ook trouwens. Fijn dat je het draaiboek af hebt, dat was voor mij een fijne leidraad.
  Darina onlangs geplaatst…8 Pleinen in Parijs die je gezien moet hebben

 4. Simone

  Ahhh al een heel eind op weg, zo leuk en spannend! Ik ben super benieuwd naar jullie uiteindelijke ringen, heel tof dat jullie ze zelf ontworpen hebben.
  Simone onlangs geplaatst…On My Mind #2

 5. Angélica

  Jaa zo leuk, heb er zin in! :D

 6. Marjoleine

  Zo leuk om jullie plannen te lezen! Lijkt me zo spannend om al die voorbereidingen te doen voor dé grote dag. Kijk uit naar de volgende update :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑