My Way of Exploring

Back in Holland! | Waar hing ik de afgelopen 3,5 week uit?

burano venetie veneto venezia italy italie icecream ijs
Aan mijn blog hebben jullie (als het goed is) niet gemerkt dat ik 3,5 week weg was. Inmiddels ben ik weer terug in Nederland en geniet ik na van een fantastische reis waarbij ik maar liefst 4 (oké, 5) landen heb bezocht! Oh, en ik ben vooral ook bezig met acclimatiseren. Wat is het hier koud, boehoe! Vandaag vertel ik waar ik uithing en hoe ik het heb gehad. :)

Weten jullie nog het artikel dat ik de photo diary’s tijdelijk moest staken op mijn blog? De reden, dat ik lichamelijk en geestelijk totaal niet lekker in mijn vel zat, was niet gelogen. Dit was namelijk wél echt zo, maar voor mij echt niet de hoofdreden om mijn photo diary’s een paar weken niet door te laten gaan. Dit kwam namelijk deels door hoe ik mij voelde, maar óók omdat ik dus 3,5 week op vakantie ging. Ik wilde dit absoluut niet openbaar op mijn blog neerzetten, en aangezien ik met mijn photo diary dan foto’s van de vakantie moest gaan delen leek het mij een goed plan om dit een paar weken lang niet te doen. Je weet het maar nooit met bepaalde figuren die niet van andermans spullen af kunnen blijven…

De oplettende mensen hebben misschien op mijn Instagram wel gemerkt dat ik niet in Nederland verbleef de afgelopen weken, haha. Ineens een overload aan foto’s van landen waar ik voorheen nog nooit ben geweest. Ik ben iemand die dit echt niet stil kan houden. Maar aangezien ik ook reisfoto’s deel op mijn Instagram als ik niet op vakantie ben, leek dit mij geen probleem om het nu ook te delen. Weten anderen veel dat de foto’s nu wél op dat moment gemaakt zijn? Hihi, ik en iets stilhouden als ik op vakantie ga is geen combinatie in ieder geval. Wat had ik er een moeite mee zeg, haha. Ik wilde alles het liefst gelijk delen! Gelukkig kon ik elke dag wel een foto plaatsen op Instagram. :)

Gister ben ik thuis gekomen van een fantastische vakantie. Echt, wat was dit geweldig! Ik kan er nog steeds niet over uit over alle ontzettend gave dingen die ik heb mogen zien. We hebben van alle dagen maar twee keer regen gehad en voor de rest een overload aan zon. Heerlijk! We hebben het echt getroffen met het weer, niet normaal gewoon.

En dan nu waar ik allemaal naar toe ben geweest! Op maandag 12 september vertrokken we naar een hotel om te overnachten in Zuid-Duitsland. Vervolgens verbleven we vijf dagen in Oostenrijk, in Salzburgerland om precies te zijn. Daarna waren we vier dagen in Slovenië, vervolgens reden we door naar Kroatië waar we een overnachting hebben gehad bij de Plitvice meren (AAAAAH!). Daarna hebben we 12 dagen doorgebracht in het zuiden van Kroatië, vlakbij Split. De ‘roadtrip’ was daarna nog steeds niet afgelopen, want we zijn toen nog 2 nachten in Venetië geweest zodat we een volle dag hadden om Venetië te verkennen. Daarna was het tijd om richting huis te gaan, hebben we nog één nacht overnacht in het zuiden van Duitsland en kwamen we dus gisteren thuis van deze lange, maar fantastische vakantie.

Ik heb genoten en heb heel, maar dan ook heeeeeeel veel te vertellen en te laten zien! Op mijn blog komt er dus weer een overload aan reisartikelen online de komende tijd, dus ik hoop maar jullie hier op zitten te wachten hihi. Dit keer staan dus Oostenrijk, Slovenië, Kroatië en Venetië in de spotlights. Whaaa, ik heb er nu al zin in om alles te laten zien en te vertellen! Geloof mij, er komen zulke toffe dingen aan. Ik heb veel foto’s gemaakt en ook heel veel gefilmd, dus er komen ook weer video’s. :D

De photo diary van deze week zal een speciale editie worden. Ik begon deze natuurlijk toen ik nog op vakantie was, maar misschien ook wel des te leuker om al een kleine sneak peak te krijgen. Vanaf deze zondag zijn er dus gewoon weer elke zondag photo diary’s op mijn blog!

Zien jullie die foto bovenaan dit artikel? Ik was hier als een kind zo blij, haha. Dit was in Venetië op het eiland Burano. Ik at hier een IJSJE! Hallo, ik at een écht Italiaans ijsje mensen! En dát met mijn maag. Na wat speurwerk op de ingrediëntenlijst van de ijssalon, kwam ik er achter dat ik de meloen ijs daar kon eten. Het bestond alleen maar uit meloen, water en wat suiker namelijk. Ik heb al 5 jaar geen ijsje meer op bij een ijssalon, dus voor mij was dit best bijzonder, haha. Dat ik blij was is wel te zien gok ik! Moest dit even vertellen hoor, hihi. Hierna nam ik nóg een bolletje omdat het zo lekker was en ik er geen last van had. :D

En, hoe gaat het met jou? Hoe heb jij het de afgelopen weken gehad? 

48 Comments

 1. Sabine

  Aahh wat tof! Er gewoon stiekem 3.5 week ertussenuit :P En al die landen. Ben heel benieuwd naar je verhalen en foto’s. Vooral Salzburgerland en Kroatië. Zo mooi lijkt me! Ik in Venetië nog nooit geweest, dus kom maar op met die foto’s! En ja: je ziet er inderdaad dolgelukkig uit met je ijsje :D

  • Sandra

   Hihi, ik ga er iets moois van maken! Binnenkort zie je het allemaal wel verschijnen. :D

 2. Shirley

  Klinkt als een heerlijke vakantie! Ik zag al wat prachtige foto’s voorbij komen op Instagram (gelukkig kan ik van spullen afblijven ;-)) Ik ben benieuwd naar de artikelen die je erover zult gaan schrijven. Succes met acclimatiseren. Ik ben net terug uit Rome en dat is wel even wennen.

  • Sandra

   Haha thanks! Wil nog niet zo erg lukken… Brrrr! Jij ook succes met acclimatiseren. Heb je het leuk gehad in Rome?

 3. Sonja

  Aaah wat een mega gave reis!! En haha zo gek dat je weg was, ik had oprecht niks door..! Ben super benieuwd naar je reisverhalen, het klinkt nu al fantastisch! Liefs
  Sonja onlangs geplaatst…Onze favoriete plekjes van de Garden Route (Zuid-Afrika)

  • Sandra

   Haha yes, dan heb ik goed mijn best gedaan! :’) Je ziet binnenkort alles wel verschijnen. :D

 4. Marcella

  Ik gokte al dat je op reis was, aan je Instagram te zien :-) Je reisroute klinkt leuk, mooie landen heb je ontdekt! Ik ben zelf 3 jaar geleden in Salzburgerland geweest, wat is het daar mooi hé?! Slovenië en Kroatië staan nog op mijn wishlist, dus verras me vooral met alle mooie foto’s en toffe verhalen. Welkom terug lady!
  Marcella onlangs geplaatst…Slovenië, Småland & Seoul – Wishlist ABC

  • Sandra

   Haha, goed gegokt! Het is inderdaad ontzettend mooi in Salzburgerland. Ik ga je verrassen met mooie verhalen en foto’s. Soon!

 5. Kim

  Oooh super!! Ik zag inderdaad op Snapchat dat je lekker aan het genieten was :) ik kijk heel erg uit naar de vakantie artikelen, dit zijn plaatsen die voor mij ook haalbaar zijn om op vakantie te gaan :D zin in!

  • Sandra

   Hihi jaaa. Leuk dat deze landen ook haalbaar voor jou zijn! Dat vind ik serieus tof, yay. Ik ga m’n best doen om het zo leuk mogelijk in elkaar te zetten! :D

 6. Silke

  Ik kijk er zó naar uit om je verslagen te lezen :D Was al superbenieuwd door je mooie foto’s op Instagram, dus die verhalen worden waarschijnlijk echt wel de max. Hoe leuk dat je die reis kon maken! Was het met je gezin of met je schoonfamilie? Hoe dan ook, ik ben ontzettend benieuwd -maar dat heb ik nog maar x keer gezegd, haha-. Liefs!

  • Sandra

   Ik was met mijn ouders! Gewoon met zijn drieën. :) Hihi, en leuk dat je al zo benieuwd was door mijn foto’s. Je zal snel meer zien op mijn blog!!

 7. Anita

  Heel benieuwd naar je verslagen! Heerlijk dat je eindelijk weer eens kon genieten van een ijsje bij een ijssalon!

  • Sandra

   Jaaa! Was echt als een kind zo blij haha.

 8. sammie

  Ik had het wel in de gaten vanwege je Instagram en het feit dat je niet zoveel reacties achter liet bij mij en andere bloggers. Heel erg benieuwd naar al je verhalen en foto’s! Nu al zin om foto’s te kijken :D

  • Sandra

   Aha, dat zijn natuurlijk ook wel opvallende dingen ja. Snap dat je het wel een beetje door had! Ik ga er hopelijk leuke verslagen van maken. :)

 9. Nina Simplynspecial

  Ahh heerlijk meis, wat een heerlijk lange vakantie! Mij was het ook niet opgevallen dat je er “niet echt” was :) Dat heb je goed gedaan dus, hihi. Ben heel benieuwd naar al je verhalen en foto’s.

  • Sandra

   Ja! Haha, en grappig dat het jou niet is opgevallen. Yay. :p

 10. Anne - Ditisanne.nl

  Gaaf! Het Salzburgerland is echt prachtig! Kroatië ongetwijfeld ook, maar daar ben ik nog nooit geweest!

  Overigens heb ik wel eens gelezen dat nauwelijks 1% van de inbraken wordt gedaan naar aanleiding van social media-updates. Dus ik deel altijd gewoon als ik op vakantie ben, ik kan het ook erg moeilijk stilhouden, dus herkenbaar! :-)
  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…New York: de allerbeste tips van andere bloggers!

  • Sandra

   Dan ga ik alsnog niet het risico nemen om bij die 1% te zitten, hahaha! Zal je net zien… :p Tof dat jij ook wel eens in Salzburgerland bent geweest. :D

 11. Merel Teunis

  Wauw wat leuk Sandra!! Ik ben ontzettend benieuwd natuurlijk naar al je verhalen, foto’s en video’s. Ik ben zelf vorig jaar nog in Kroatië geweest en was verbaasd over de schoonheid van dit land. Welk land vond je het leukste of mooiste?

  Veel liefs, Merel
  http://www.healthywanderlust.nl

  • Sandra

   Oeeh, wat een moeilijke vraag! Oostenrijk heeft mij denk ik het meest verrast, maar dat komt omdat ik nog nooit echt tussen zulke hoge bergen was geweest. Heeft veel indruk gemaakt. Vooral Dachstein! Slovenië heeft mij verrast door de bijzondere sfeer en hele mooie natuur. In Kroatië vond ik Plitvice echt een sprookje. Dat vergeet ik nooit meer!! Venetië was ook heel tof. Tja, ik kan niet kiezen hahaha!

 12. karlien

  Wat heerlijk zeg! Ik bereid mijn blog ook altijd erg goed voor als ik op vakantie ga. Dan zorg ik dat er in de vakantie + minimaal de week erna voldoende blogs ingepland staan. En dan daarna met mega veel inspiratie weer verder.
  karlien onlangs geplaatst…Buitengewoon, een heerlijk strandhuis in Noordwijk

  • Sandra

   Inderdaad! Jouw manier vind ik zelf ook het prettigst. Zo heb ik het ook gedaan. :)

 13. Anna

  Ohhh, zo fijn <3. Lekker lang er tussenuit! Heb je inderdaad goed verborgen gehouden. Ik ben heel benieuwd naar de verhalen!

  • Sandra

   Hihi, yay! Je zal binnenkort wel artikelen voorbij zien komen. :D

 14. Anne-Sterre

  Oh men, ik wist het wel, inderdaad door die foto’s op Instagram. Zo’n roadtrip wil ik ook weleens maken. Hadden jullie alles van tevoren geboekt of bedachten jullie tijdens de reis waar jullie heen zouden gaan en keken jullie ter plekke of jullie ergens konden overnachten?

  Ben benieuwd naar de verhalen en nog meer foto’s :D

  • Sandra

   Haha, grappig dat je het wel een beetje doorhad! We hebben niet alles van te voren geboekt. Het hotel in Duitsland wel en ook de appartementen in Oostenrijk en Slovenië. In Kroatië, Venetië en het hotel op de terugweg in Duitsland hadden we nog niet vaststaan. We boekten dan gewoon een dag van te voren via internet. :)

 15. Evelijn

  Wat leuk om te lezen, ik hou echt van je enthousiasme, haha <3. Ben benieuwd naar de komende artikelen!!

  • Sandra

   Ahhh wat leuk om te horen! :D

 16. Evelien

  Oh sneaky! Hahahaha, begrijp het helemaal hoor. Ik zet het ook niet online wanneer ik op vakantie ga. Tof dat je het naar je zin hebt gehad & mooie foto’s heb je gemaakt! Ondanks dat ik ze voorbij zag komen op Instagram, had ik niks door! :’)
  Evelien onlangs geplaatst…Zo word jij onvergetelijk!

  • Sandra

   Haha, yesssss. Al had ik zelf wel het idee dat mensen het echt wel door zouden hebben eigenlijk. :p

 17. Nesrin

  Op Instragram dacht ik even dat je throwbacks aan het plaatsen was ;-)
  Fijn dat je het zo goed hebt gehad en welkom terug.

  • Sandra

   Hihi, dat was ook mijn bedoeling. Al had iedereen het aan mijn haar wel kunnen zien dat het niet zo was. :p Thanks!

 18. Jonna@Burgertrutjes

  Super toffe reis zeg! Oostenrijk is zo mooi <3.
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Lekker op vakantie – vliegen met TUI naar Florida

  • Sandra

   Jaaa zeker!!

 19. Sher

  Oeh can’t wait voor je mooie foto’s en verslagen!

  • Sandra

   Coming soooooon. :)

 20. Bente

  Ik had al een vermoeden dat jij lekker op vakantie was! Wat fijn dat je zo enorm hebt genoten! Kom maar op met al die reisverhalen en foto’s! De foto’s op instagram zagen er in ieder geval al veelbelovend uit!

  • Sandra

   Haha, goed gedacht! De verslagen komen er aan. :)

 21. saskia

  Ik zal inderdaad al een heleboel foto’s voorbij komen op ig, echt super gaaf!
  saskia onlangs geplaatst…Review: Erica Herbals

  • Sandra

   Hihi, ja! :D

 22. Marion

  wat gaaaf, zo lekker lang weg geweest! Zag het idd al op Instagram haha :) Kroatië lijkt me heel leuk! Staat zeker nog op mijn lijstje. Ben benieuwd naar je fotos!

  • Sandra

   Kroatië staat terecht op je lijstje hoor!! :)

 23. Marielle | About That Blonde

  Klinkt als een toffe reis!

  • Sandra

   Dat was het zeker! :)

 24. Malou | Blonde Blossom

  Wat leuk, ik ga het lezen! En goed dat je het niet op je blog zet hoor. X

  • Sandra

   Yay, leuk dat je het gaat lezen Malou! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑