My Way of Exploring

AroundSan bestaat 3 jaar!

AroundSan bestaat 3 jaar!
AroundSan bestaat vandaag 3 jaar, hoera! Drie jaar geleden, op 26 februari 2015, verscheen mijn blog op het internet en vanaf dat moment begon mijn mooie en grote avontuur. Een avontuur waarin ik al ontzettend veel heb geleerd en waardoor ik al veel gave dingen heb mogen meemaken. Vorig jaar werd mijn blog zelfs mijn eigen bedrijf, een droom die eindelijk uitkwam!

Happy Blog Birthdaaaaaaay! Volgens mij zeg ik het elk jaar weer, maar wát vliegt zo’n jaar om zeg. Er is alweer een blogjaar voorbij waarin ik weer zo veel toffe dingen heb gedaan. Het aller gaafste is toch wel dat ik vorig jaar van AroundSan mijn eigen bedrijf heb kunnen maken! Het voelt zó tof om je eigen bedrijf te hebben en het dan ook nog eens je grootste hobby is. Ik kon daar alleen maar van dromen en vorig jaar is die droom dus werkelijkheid geworden. YESH!

Mijn blog is nog steeds mijn uitlaatklep voor gedachten en creativiteit. Daarnaast is het ook een groot dagboek van al drie jaar lang. Dat vind ik heeeeel gaaf! Als ik wil weten wanneer ik precies iets heb gedaan twee jaar geleden, dan duik ik gewoon even mijn archief in, haha. Het is echt mijn eigen plekje en daar ben ik eigenlijk wel een beetje heel erg trots op! Ik heb al zo veel bereikt met AroundSan. Dit had ik never nooit gedacht toen ik drie jaar geleden begon. Ik wist niks en schreef maar gewoon wat in het wilde weg en had eigenlijk gewoon geen flauw idee wat het boogwereldje inhield. Inmiddels heb ik al drie jaar lang ervaring en heb ik ZO veel geleerd, bizar gewoon. Het wordt steeds leuker en ik haal er nog steeds onwijs veel positieve energie en plezier uit.
AroundSan bestaat 3 jaar!
Sinds dit jaar heb ik er ook voor gekozen om meer te gaan bloggen. Ik ben van drie naar vier blogs per week gegaan en nog steeds bevalt mij dit prima. Beste keuze van dit jaar, haha! Het liefst zou ik elke dag een blog online hebben staan, maar dit is nu gewoon niet haalbaar voor mij dus laat ik daar nog maar even mee wachten. Maar wie weet over een tijd! Zeg nooit nooit toch? Ik zou het in ieder geval geweldig vinden. :) Nu alleen nog een keer mijn lay-out veranderen, want ik heb al drie jaar lang dezelfde. Maar aan de andere kant ben ik hem ook nog niet onwijs zat, aangezien de header pas nog veranderd is. Dus, misschien ga ik er dit jaar iets aan doen, maar misschien ook niet. We zullen zien! Verder weet ik nog niet zo goed of ik dit jaar nog iets wil gaan veranderen. Ik ben eigenlijk wel heel blij met hoe het nu gaat en ook over de onderwerpen waarover ik blog voel ik mij goed. Daarnaast krijg ik ook onwijs leuke reacties nog steeds, dus ik vertrouw er op dat het wel goed zit. :)

Ik wil al mijn lieve volgers bedanken voor alle leuke berichtjes, lieve woorden, steun en inspiratie. Ik heb nu al meerder malen van andere bloggers gehoord dat het opvalt dat ik van die leuke vaste volgers heb. Jullie willen niet weten wat zoiets met mij doet en hoe dankbaar ik daar voor ben! Dat kan ik niet eens goed verwoorden… Dat er mensen zijn die mij volgen en dat mensen ook nog eens de moeite nemen om te reageren op mijn blogs of te mailen/dm’en, dat is zó ontzettend leuk! Ik heb daar heel veel aan in goede en minder goede tijden. Daar wil ik jullie allemaal heel erg voor bedanken! Ook wil ik nog even extra vermelden dat ik het onwijs leuk vind dat mensen die zelf geen blog hebben ook steeds vaker reageren, thanks thanks thanks! Elke reactie geeft een big smile op mijn gezicht. <3

Deze week zal mijn upload schema misschien wat afwijken. Ik weet nog niet of het mij gaat lukken om deze week te uploaden zoals ik altijd doe, want ik ben nog steeds behoorlijk ziek en moet echt even aankijken hoe dat gaat. De review van woensdag is wel al zo goed als klaar, dus die zal sowieso online komen. Voor de rest kijk ik het dus even aan! Balen, maar ik moet even aan mezelf denken. Ik hoop dat jullie dit begrijpen!

Nogmaals bedankt voor alles, lieve mensen! Zonder jullie geen AroundSan op de manier als hoe het nu is. THANKS!

Hoe lang volg jij mijn blog al? 

37 Comments

 1. Romy

  Wauw, drie jaar al?! Gefeliciteerd met je jubileum! Ik ben nog altijd blij dat ik je blog heb ontdekt. Je schrijft leuk, eerlijk, enthousiast en met veel positiviteit, ondanks dat het je vooral qua gezondheid niet altijd meezit. En zo gaaf dat je van je blog, je grote passie, nu ook je bedrijfje hebt kunnen maken :)
  Op naar nog heel veel mooie en succesvolle blogjaren! ♥
  Romy onlangs geplaatst…Blij met je baan | 4 lessen die ik leerde van solliciteren

 2. Aneta

  Van harte gefeliciteerd Meis!! Je mag er trots op wezen! Ik kom altijd graag een kijkje nemen op je blog. Ga je nog iets leuks doen om het te vieren?
  Aneta onlangs geplaatst…Hoe kun je besparen op boodschappen?

 3. Merel Anne

  Gefeliciteerd! Jij was de eerste blog die ik volgde en een paar dagen later pas volgden er meer. Ik volg je pas twee maanden, maar lees elk artikel dat je schrijft, iets wat ik bij sommige andere blogs niet altijd doe.. Blijf zo doorgaan!

 4. Sylvia - alovelyadventure

  Gefelicieerd wat een mooie mijlpaal alweer. Je blog bezoek ik sinds anderhalf jaar met veel plezier. Ik hoop dat ik nog heel veel meer Leuke, ontroerende, persoonlijke en reisverhalen van je mag lezen.
  Sylvia – alovelyadventure onlangs geplaatst…About last week.. week 7 & 8 – 2018

 5. Darina

  Gefeliciteerd met deze mooie blog mijlpaal! Ga zo door! Ik lees je artikelen altijd erg graag.
  Darina onlangs geplaatst…3 Outfits met de Maritieme Voorjaars Look

 6. Anna

  Van harte Gefeliciteerd! Tijd gaat echt snel in blogland. Over 9 dagen wordt mijn blog 4 jaar… Is echt ongelofelijk om over na te denken! Liefs

 7. evelien

  Wauw wat een lange tijd alweer! Super leuk <3
  Liefs,
  Evelien

 8. Jessica J.

  Drie jaar al?! Gefeliciteerd, San! Ik volg je blog al een hele poos met veel plezier. Door je eerlijke, open schrijfstijl heb ik echt het gevoel dat ik je ken. :-) Wat geweldig dat je van je blog je bedrijf kunnen maken hebt. Op naar de volgende drie succesvolle, maar vooral leuke jaren!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #92 • Gezonde lunches en pluizige kittens

 9. Bente

  Gefeliciteerd met de 3 jaar! Ik moet bekennen dat ik eigenlijk geen idee heb hoe lang ik je al volg, maar redelijk sinds het begin denk ik :)

 10. Johanne

  Jeeeh, van harte gefeliciteerd! Wat een mooie mijlpaal. Ik volg je…nu bijna een jaar denk ik en vind vooral je eerlijkheid heel fijn! Op nog vele mooie blogjaren!
  Johanne onlangs geplaatst…8x even zeuren over volwassen zijn, hoor! (#firstworldproblems)

 11. Judith

  Gefeliciteerd :) wat een mijlpaal!
  Judith onlangs geplaatst…Mijn Standaard Boodschappenlijstje

 12. Loes

  Wauw, drie jaar! Gefeliciteerd! Echt een mega mooie mijlpaal. Ik volg je denk ik een jaar nu, ongeveer sinds ik mijn eigen blog startte.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #52 – Heel veel ETEN!

 13. Claire

  Aaahhh wat super tof! Van harte gefeliciteerd met je toffe blog. Ook al laat ik niet altijd een reactie achter, ik lees bijna al je artikelen. Je leukste artikelen vind ik toch je weekoverzichtjes ;)

 14. Justine

  Gefeliciteerd topper!! Ik hoop dat je je ook snel beter voelt zodat je het echt kunt vieren. Op naar vele jaren erbij <3

 15. Mevrouw Marloes

  Wauw, drie jaar! Gefeliciteerd 🎈 Wat een mooie mijlpaal.
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…NYX palette en ervaring

 16. kaylin

  Whooehoow proficiat! Ik lees je blog met heel veel plezier en hoop dat nog lang te mogen doen!

 17. Simone

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag, wat een mooie tijd al! En beterschap, hopelijk knap je snel wat op.

 18. laura

  Ahh zo tof dat je blog alweer 3 jaar bestaat! Ik heb eigenlijk geen idee meer hoe lang ik jou al volg, maar al wel een poosje sowieso. Gefeliciteerd! <3
  laura onlangs geplaatst…WINTER FOTO’S

 19. Wendy (B)

  Happy blogday :D !

 20. Celine

  Happy blog birthdaaaay! 3 jaar alweer zeg jeetjeee! Ik volg je nu denk ik een half jaartje en lees elk artikel met veel plezier! En ik ben ook echt gek op je mooie foto’s! Zowel op je blog als op je Instagram!

 21. Marian B

  Van harte gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog! Op naar de vijf! Geen idee eigenlijk hoe lang ik je volg, een jaar ?

 22. Jorinde

  Wow, 3 jaar alweer! Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Dat er nog maar veel mogen volgen! Tof dat je van je passie je eigen bedrijf hebt kunnen maken!

 23. Laurine

  Gefeliciteerd! Toen ik dit artikeltje in mijn feed zag staan dacht ik: hé, wat gek? Het lijkt nog vorige maand dat ik je artikel las over je tweede blogverjaardag. Haha, ik kan de tijd duidelijk ook niet bijhouden. Dit betekent alleen maar dat ik nog steeds met veel plezier je artikels lees, blijven doorgaan! :)

 24. Ellen

  Wauw, gefeliciteerd! :) en veel beterschap, rust lekker uit.

 25. Jessica

  Wauw de tijd vliegt inderdaad snel voorbij, gefeliciteerd en op naar het volgende leuke blogjaar! :)

 26. Simone

  Yeaah gefeliciteerd! Ik weet eigenlijk niet precies hoelang ik je nu volg maar zeker een jaar!
  Simone onlangs geplaatst…GASTBLOG | Blog waar ik het meest trots op ben – door Leonie

 27. Britt

  Zo leuk! Hoop dat ik nog lang je blogje kan volgen.

 28. Jonna@Burgertrutjes

  Woehoe gefeliciteerd wat een mijlpaal :-)
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…WIN WIN WIN! Review & Winactie Rose Hip Seed Oil van O’right

 29. sammie

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Op naar weer een jaar blog plezier :)

 30. Nina Simplynspecial

  Gefeliciteerd ;) Enne, je hebt gelijk hoor. Time flies! Ik weet niet goed hoe lang ik je al volg, ik denk al een hele poos hoor. Ik blog zelf ook al ruim 3 jaar nu.

 31. Sabine

  Van harte gefeliciteerd meid!! Nog vele blogjaren gewenst :D

 32. Rowan

  Wauw wat een mijlpaal zeg! Gefeliciteerd Sannie!!!

 33. Neverdullmoments

  Gefeliciteerd, wat een gave mijlpaal! Ik volg je blog eigenlijk pas net, dus ik heb nog lekker veel om terug te lezen ;) Op naar de volgende blogjaren! Beterschap!
  Neverdullmoments onlangs geplaatst…Naar de bowling (clichés #10)

 34. Anne - Ditisanne.nl

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Hopelijk knap je snel op om echt een feestje te kunnen vieren…! ;-)
  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Dit was februari! Skiplezier, twee ladiesnights en reisplannen!

 35. Janet | thatonetime

  Whoehoe wat een mijlpaal! Gefeliciteerd met de afgelopen drie jaar, op naar de volgende drie! :)

 36. Saskia

  Gefeliciteerd met je 3 jarig blog verjaardag!<3
  Ik volg je al heel lang met veel plezier.

 37. sabrina

  Ben best wel een ietsie laat, maar gefeliciteerd! Ik volg je al een hele tijd, fijn als er nog een hele tijd achteraan komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑