My Way of Exploring

AroundSan bestaat 2 jaar! + Een toffe winactie

AroundSan bestaat 2 jaar!
Vandaag, 26 februari, bestaat AroundSan bestaat 2 jaar, hoera! Om dat te vieren én om jullie, mijn lieve trouwe volgers, te bedanken heb ik een hele toffe winactie geregeld. Ik ben er super enthousiast over en ik hoop jullie ook! Wat vliegt zo’n jaar voorbij zeg. Ik kan gewoon niet geloven dat ik alweer twee jaar lang met deze grootste hobby van mij bezig ben. Tof!

Vandaag blog ik alweer twee jaar. Wát gaat dat snel zeg, bizar vind ik het. Ik kan me echt niet beseffen dat het alweer twee jaar geleden is dat ik mijn host en domein regelde en ik eindelijk iets kon gaan doen wat ik toen al een hele tijd wilde. Lekker bloggen! En wauw, wat een plezier haar ik hier nog steeds uit! Ik dacht van te voren dat het vast heel lastig zou zijn om elke keer weer nieuwe blog-onderwerpen te verzinnen, maar na twee jaar zit ik nog steeds vol inspiratie. Dat had ik niet gedacht! Ook vind ik het nog steeds heel erg leuk om te doen en schrijf ik nog steeds met plezier. Het wordt juist alleen nog maar leuker en leuker.

Dit jaar heb ik mijn blog ontzettend zien groeien. Wauw, ik kan het soms nog steeds niet geloven en blijf het maar bizar vinden dat mensen de tijd nemen om mijn blogs te lezen én de moeite nemen om een reactie achter te laten. Ik wil jullie daarom allemaal heel erg bedanken, en dat meen ik écht! Hoe dan ook, het is toch een soort van ‘bekroning’ op de blog die je geschreven hebt als je ziet dat mensen het lezen en er op reageren. Dat vind ik echt heel leuk en daar ben ik jullie erg dankbaar voor!

Deze week is mijn upload schema trouwens een keertje anders dan normaal. Vandaag is er geen photo diary online gekomen (dat had je vast al door, haha), maar in plaats daarvan moest ik natuurlijk deze blog online zetten over dat mijn blog 2 jaar bestaat! Daar wilde ik graag een hele blog aan besteden natuurlijk. Voor de photo diary fans (haha): die komt deze week gewoon online hoor, alleen twee dagen later dan normaal. Verder komen er deze week dinsdag en vrijdag nu artikelen online, in plaats van dinsdag en donderdag. Ik ben vrijdag jarig, dus vandaag dat ik dit keer iets online zet op vrijdag in plaats van donderdag. :)

Sorry trouwens voor de foto hierboven, De kwaliteit is bagger… Helaas kon ik de foto niet overdag nemen omdat mijn zaterdag anders liep van gepland, dus het moest ’s avonds gebeuren. Vandaar dus het lelijke licht en schaduwen. Ik baal er van, maar het is helaas niet anders. Maar hey, jullie snappen ‘m wel met die 2 toch? :’)


Winactie

En dan nu iets waar ik zelf super enthousiast over ben! Ik heb namelijk een winactie voor jullie waarbij jullie iets heel tofs kunnen winnen. :D
cadeaubon-wereldkaartenIk mag namelijk een tegoedbon van Wereldkaarten.nl van maar liefst €50,- weggeven aan één van jullie! Hóe tof is dat? Omdat ik zelf ook iets mocht uitkiezen komt de blog daarover later online (ik heb het namelijk nog niet binnen), maar omdat ik nu natuurlijk iets te vieren heb op mijn blog doe ik de winactie lekker nu al. Er zijn ontzettend gave dingen te vinden op de website. Wil je een wereldkaart op een poster, plexiglas, hout, aluminium of canvas? Het kan allemaal! Er zijn ook zo veel verschillende soorten kaarten te vinden. Hieronder heb ik een kleine selectie gemaakt van watvoor soort wereldkaarten je allemaal kunt vinden op de website. Dat ik helemaal fan ben wereldkaarten zal misschien geen verrassingen zijn, hihi. Wat ik heb uitgekozen krijgen jullie dus snel te zien. Nu eerst dus deze winactie voor jullie! :)
winactie wereldkaarten.nl
Wat kun je winnen? 
» Shoptegoed t.w.v. €50,- bij Wereldkaarten.nl

Wat moet je doen om kans te maken?
» Laat een comment achter waarin je laat weten dat je meedoet. Let op! Vul in het daarvoor bestemde hokje een geldig email adres in waarop ik je kan bereiken.
» Ik zou het leuk vinden als je mijn Instagram en Facebook pagina volgt!
» Maak extra kans door het Facebook bericht over deze winactie te liken, een reactie te geven en/of delen. Wat jij wilt! :)

Meedoen kan t/m dinsdag 7 maart en de winnaar krijgt op woensdag 8 maart een email van mij. De winnaar heeft 48 uur de kans om mij terug te mailen. Als dit niet gebeurd zal ik een andere winnaar moeten kiezen.


Op naar een mooi en leuk derde blog jaar! Woehoe, ik heb er in ieder geval heeeel veel zin in. :D

Doe jij mee aan de winactie? En als jij ook blogt: hoe lang bestaat jouw blog? 

39 Comments

 1. Jonna@burgertrutjesNL

  Gefeliciteerd, mooie mijlpaal! Ik sla de winactie even over, gun het een van de andere reisliefhebbers
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Jezelf wegcijferen voor anderen – waarom zou je?

 2. Susan

  Gefeliciteerd, 2 jaar is een flinke tijd alweer! Ik sla de winactie ook even over omdat ik geen helaas plek heb voor zo’n kaart :(
  Susan onlangs geplaatst…Battle: Kruidvat Summer Bronze bodylotion vs Dove Summer Revived bodylotion

 3. Romy

  Yay, gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik volg je blog al een tijdje met heel veel plezier. Je schrijft altijd zo heerlijk positief en blijft bij elk artikel lekker jezelf. Ook vind ik je reisverslagen en persoonlijke blogs altijd een feestje om te lezen! Hopelijk kun je er dus nog heel veel blogjaren bij optellen :)
  Wat een supertoffe winactie! Ik wil al een tijdje iets met een wereldkaart uitzoeken, dus ik doe heel graag mee. Ik volg je op Bloglovin en op Instagram.
  Romy onlangs geplaatst…Wat staat er op mijn bucketlist?

 4. Eline

  Wauw gefeliciteerd, alweer twee jaar!

 5. Silke

  Oooh, lieve San, fijne blogverjaardag! Ik vond die foto echt nog wel iets hebben, haha! Dus niet te negatief :D Dat je er nog maar heel veel jaartjes mag bijdoen, want jouw blog is nu al twee jaar mijn absolute lievelingsblog. Enne, ik doe heel graag mee met de winactie, hihi ;) Ik dacht dat ik je Facebookpagina al likete, maar besefte net dat dat jouw profiel was. Dus bij deze, gefikst! En je instagram en bloglovin’ volgde ik uiteraard al. Lieeefs!
  Silke onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #93 | Dat heet dan gelukkig zijn

 6. Melle

  HOERAAA! Gefeliciteerd met deze mijlpaal en proost, op nog vele jaren!

 7. Benthe

  Woeehoeee! Van harte gefeliciteerd ? en nog vele fijne blogjaren toegewenst!

 8. Diaan

  Gefeliciteerd San! Trots op m’n kleine zusje ;-)

 9. Arien

  Gefeliciteerd Sandra!! Erg leuk om je blogs te lezen. Ik hoop dat er nog veel volgen maar dat zit wel goed met zoveel inspiratie. De foto bovenaan vind ik juist leuk. Ik denk dat iemand hier thuis erg graag zo’n prachtige wereldkaart op haar kamer wil ? dus ik doe ook graag mee met de winactie. Nog veel succes met Around San !!

 10. Sabine

  Gefeliciteerd! We zijn ongeveer tegelijk begonnen denk ik. Al ging ik pas 1 jaar geleden over op een eigen domein. Leuke winactie ook! Al doe ik niet mee haha ? De winnaar zal er vast veel plezier aan hebben!

 11. Anita H.

  Ik doe mee!

 12. Simone

  Gefeliciteerd! Hopelijk blijf je nog lekker lang doorbloggen :)

 13. Nesrin

  Happy birthday! Wat leuk dat je al twee jaar met veel plezier blogt. Ik volg jou zeker een jaar als het niet langer is, en elke keer kom ik hier met veel plezier. Keep up the good work!

 14. Nesrin

  Happy birthday!
  Wat leuk dat je al twee jaar met veel plezier blogt. Ik volg jou zeker een jaar als het niet langer is, en elke keer kom ik hier met veel plezier. Keep up the good work!

 15. Sabrina

  Gefeliciteerd zeg! Ik vind je foto toch erg leuk hoor :)
  Ik doe graag mee en volg je op ig en fb. Op fb heb ik ook geliked en dgedeeld.
  Ik zou het graag willen winnen voor mijn zoon, die vindt wereldkaarten erg mooi

 16. Klaske

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Twee jaar is echt al behoorlijk lang, zeg. Fijn dat je nog steeds met zoveel plezier blogt. Ik geniet altijd van je artikelen en wens je een heel fijn derde blogjaar toe! De winactie sla ik over, omdat ik al een hele toffe wereldkaart heb, dus gun ik ‘m aan iemand anders. :)
  Klaske onlangs geplaatst…12 dingen die ik ga veranderen voor een groener leven

 17. Sarah

  Proficiat met je blog! Goed bezig. Die van mij bestaat ondertussen drie jaar. De tijd vliegt! En uiteraard doe ik heel graag mee met deze winactie. Zo’n leuke wereldkaart zou hier zeker passen :)

 18. Evelyne

  Proficiat met het 2-jarige bestaan van je blog. Nog veel fijne blogjaren toegewenst ;) Mijn blog bestaat ondertussen 2,5j.

  p;s; de winactie sla ik liever over, ik gun het een andere reisliefhebber

 19. Claire

  Wauw wat gaaf! Gefeliciteerd met je blog anniversary. Zo leuk dat je alweer twee jaar blogt. Ik waag ook een poging. Ik vind landkaarten zo razend fascinerend en het lijkt me zo leuk om pinnetjes te zetten in landen waar ik al ben geweest. Ha wel een beetje sneu twee pinnetjes in Duitsland en Frankrijk (ik lach me even dood om mezelf). Nee grapje, zo erg is het niet. Maar het lijkt me een mooie aanwinst. Ik volg je op Facebook, Instagram en Bloglovin! :)

 20. Joyce rdt

  Gefeliciteerd! Time flies when you’re having fun gaat in deze wel op, super jubileum en mega toffe actie waar ik heel graag aan mee doe :)! Liefs.x

 21. laura

  Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je blog! X

 22. Marian B

  Van harte gefeliciteerd met je tweede blogverjaardag! Hopelijk komen er nog vele jaren bij! Ik weet nog niet welke kaart ik zou kiezen, je hebt zoveel leuke, zou het wel graag op hout willen. Ik vind de foto trouwens wel meevallen hoor ;-)

 23. Irene

  Oh wauw, proficiat! “Wauw, ik kan het soms nog steeds niet geloven en blijf het maar bizar vinden dat mensen de tijd nemen om mijn blogs te lezen én de moeite nemen om een reactie achter te laten.” Dat vind ik echt super herkenbaar! Ik voel het ook zo :D
  Leuk dat je een winactie doet! Ik ga een poging wagen :)
  Irene onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf • Deel 24

 24. Jessica J.

  Gefeliciteerd met je blogjaardag! Ik doe graag mee met de winactie, mijn vriend en ik kunnen wel wat muuraankleding gebruiken – en die ‘antieke’ wereldkaarten zijn werkelijk prachtig! Ik volgde je al via Bloglovin’ en nu ook op Instagram. :-)
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #43 • Nieuwe Yankee Candle-geuren en cadeautjes!

 25. Sonja

  Wauw 2 jaar, gefeliciteerd! Mooi dat je blog je zo veel heeft gebracht. En een hele gave winactie!
  Sonja onlangs geplaatst…Persoonlijke Noot 7 • Terug in Nederland, nieuwe kamer, scriptie schrijven

 26. marleen

  Yeeey, gefeliciteerd! :) Ik ben net mn huis een beetje aan het leeghalen, haha, dus de actie sla ik over. Maar… WEL heel tof :)

 27. Wendy (B)

  Proficiat!

 28. Bente

  Zoo dat gaan snel he! Gefeliciteerd met je twee jarige jubileum! Ik blog alweer ruim 3,5 jaar.. Time flies when you’re having fun ;).

 29. Anne-Sterre

  Tof, gefeliciteerd hoor! Leuke winactie heb je geregeld, ik waag ook een kansje :) Wie weet kan ik zo iets leuks voor boven het bed scoren.

 30. Merel

  Gefeliciteerd! En wat een toffe winactie :) ik maak graag kans op de waardebon.

 31. Sophie

  Haha aaaah leuk zeg. Mijn blogverjaardag is morgen!
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #65 – Carnaval vieren en Wie is de mol!?

 32. Fleur Vooijs

  Jaaaaa ik doe mee San!! Super leuke win – actie ! Zou super leuk staan in m’n kamer, of in m’n eigen huisje (ooit).. X Fleur

 33. melissa

  Gefeliciteerd nog met je jubileum! En wat een superleuke actie organiseer je. ik doe nog mee op de valreep :-) uiteraard volg ik nu ook via instagram en facebook. Ik ga duimen dat ik win want we zijn pas verhuisd en de kinderkamers mogen nog wel wat opgeleukt worden en dochter elise van 6 wil graag dingen leren en wat zou dan zo’n kinderwereldkaart gaaf zijn voor op haar nieuwe kamer! liefs melissa

 34. Iris

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor mijn zusje, die zal het geweldig vinden en is volgende week jarig

 35. Liesbeth

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee aan je actie! Ik heb alle stappen ondernomen! Nu maar duimen dat er binnenkort zo’n mooie kaart bij ons aan de muur hangt…

 36. Lieke

  Nog gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Wat een leuke winactie. Je kan nu ook een stedenkaart laten ontwerpen dat lijkt mij erg leuk om te laten maken, dus ik doe graag mee!

  • Lieke

   Ik volg je ook op instagram (liekevv24) en op facebook (lieke van veen). Ik heb dit bericht ook geliked en gedeeld op facebook.

 37. Lynn Mahieu

  Nice! :D Ik weet al waar ik zo eentje zou kunnen hangen!

 38. Tamara

  Gefeliciteerd! Op naar het eerste Lustrum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑