My Way of Exploring

4 Veranderingen op mijn blog die nú ingaan!

4 Veranderingen op mijn blog die nú ingaan!
Veranderingen? Ja! Zo heb ik onder andere een nieuwe header en ga ik meer uploaden! Ik vertel jullie vandaag álles. :) Ik vond het tijd worden dat er dingen zouden gaan veranderen op mijn blog. Ik liet er in een blog van vorige week al wat over los, maar dan is het natuurlijk nog de kunst om je plannen concreet te maken. Dat lukte afgelopen week en ik heb een beter beeld gekregen over wat ik precies wil.

Nieuwe header

Ik wilde al ontzettend lang een nieuwe header, maar vond nooit een juiste foto hiervoor. Het is nogal passen en meten en kon daardoor nooit een foto vinden die goed paste en ook nog eens 100% ‘AroundSan’ uitstraalde. Tóch ben ik er in geslaagd! Of ik lang deze header ga houden weet ik nog niet, maar ik ben wel al heel blij met hoe het er nu uit ziet. Ik was die ander écht zat want die had ik natuurlijk ook al twee jaar lang… Het vervelende is nog wel dat ik bij deze nieuwe header een probleem heb met mobiele websites. ‘AroundSan’ staat dan namelijk heel groot op mijn hoofd en je ziet dus mij niet meer, haha. Ik heb al wat geprobeerd maar het is nog niet gelukt om dit te verhelpen. Een standaard mobiele website vind ik ook niet leuk, want dat is zo onpersoonlijk… Ik ga dat dus nog even uitvogelen! Mocht iemand een tip hebben, let me know please! Voor nu ben ik in ieder geval al blij met het resultaat en vind het ook écht bij mijn blog passen. Nog een leuk detail: als je over de titels heen gaat met je muis wordt het nu groen in plaats van blauw, maar ook de categorieën staan er nu in deze kleur op!

4 Artikelen per week!

Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt: ik ga vanaf nu vier artikelen per week online zetten! Ik wil dit al zó lang, maar twijfelde steeds of ik het wel zou redden. Afgelopen week bedacht ik me dat ik veel te perfectionistisch ben op het gebied van mijn blog als het om veranderingen gaat. Als ik vier keer niet red, dan ga ik toch gewoon weer terug naar drie keer per week? Wie weet gaat het super goed en kan ik er gewoon mee door blijven gaan. Ik wil zekerheid hebben voor mijn lezers en juist dáár gaat het mis voor mij: ik moet en zal dan door blijven gaan met vier keer per week uploaden, ook al gaat het eigenlijk niet. Ik merk dat ik bang ben dat ik het niet red, maar met bang zijn schiet ik niks op. Ik ga het gewoon proberen! Ik spreek bij deze met mezelf af dat ik kijk hoe het gaat en mocht er een keer een week zijn waarin er drie online komen in plaats van vier, dan is dat ook goed.
Aan de upload dagen verandert er bijna niets. Ik blijf posten op zondag, dinsdag en donderdag, alleen komt daar nu de woensdag bij! Dus op zondag, dinsdag, woensdag en vrijdag zullen jullie een blog zien verschijnen.

Nieuwe blog-serie

Ja je leest het goed! Ik ga een nieuwe wekelijkse blog-serie starten. Zoals je net las komt er op woensdag vanaf nu ook een blog online en op die dag komt mijn nieuwe blog-serie online! Elke woensdag komt er een review op mijn blog over verschillende vleesvervangers of andere vega/vegan dingen die ik test óf een recept. Dit idee schoot mij ineens te binnen toen ik vorige week aan het wandelen was en sindsdien is het niet meer uit mijn hoofd gegaan. Het lijkt mij ontzettend leuk om hier over te gaan schrijven! Woensdag gaat daar dus de vaste dag voor worden. Misschien dat er soms een weekje overgeslagen wordt, maar dat heb ik net al uitgelegd en ik hoop dat jullie dat begrijpen. :) Morgen komt er in ieder geval al een review online dus!

Meer interactie

Zoals ik vorige week in de blog over mijn 12 aandachtspunten voor in 2018 al vertelde, wil ik weer gaan reageren op iedereen die op mijn blogs reageren. Ik ben daar een tijd geleden mee gestopt omdat het ontzettend veel tijd in beslag nam. Ik wil namelijk óf op iedereen reageren óf niet. Ik vind op de ene wel en de ander niet reageren zelf niet zo leuk, dus dat is voor mij al geen optie. Hoe ik het nu doe, dus niet reageren, is niet leuk vind ik. Ik vind júist de interactie met mijn lezers ontzettend leuk en ga daar vanaf nu gewoon weer tijd voor vrijmaken! Vanaf nu ga ik dus gewoon weer op iedereen reageren. :)

Voor nu zijn dit de veranderingen die jullie kunnen merken op mijn blog. Ik ben benieuwd hoe het vier keer uploaden per week gaat en heb er zin in om mijn nieuwe blog-serie te starten! Hopelijk vinden jullie het ook leuk. Misschien dat het mensen niet interesseert, dat kan natuurlijk, maar ik ga gewoon kijken hoe het loopt. Het zou ook best kunnen dat ik met die serie een ander soort publiek ga trekken en dat zou ook erg leuk zijn! :)

Wat vind jij van de veranderingen op mijn blog? 

18 Comments

 1. Darina

  Wat een leuke ideeen! Mooie header ook! Ik ben heel benieuwd naar de reviews en receptjes!
  Darina onlangs geplaatst…Fashion Notes | Mijn aankopen uit de Winter Sale

 2. Romy

  Wat een leuke veranderingen en ik vind je header erg mooi. Ik ben nu al heel benieuwd naar je vleesvervangerreviews. Als vegetariër kan ik dat alleen maar aanmoedigen ;) Ik herken wel wat je zegt met reageren op alle reacties. Ik doe dat ook bij elk artikel, maar er gaat best wat tijd in zitten. Zelf reageer ik overigens niet op iedereen, maar alleen op reacties waarbij ik het gevoel heb dat ik er iets zinnigs op kan antwoorden ;) Een reactie als “Leuke blog! Dat herken ik helemaal.” laat ik meestal maar onbeantwoord ;) Wel merk ik hoe leuk mensen het vaak vinden als je op hun reactie reageert. Het kost wat tijd, maar ik vind het wel heel fijn om die interactie te hebben :) Ik ben benieuwd hoe het jou bevalt.
  Romy onlangs geplaatst…Een verrassingsreis: durf ik het wel of durf ik het niet?

 3. Aneta

  Heel leuk deze dingen! Met de header kan ik je helaas niet mee helpen. Dit soort dingen kunnen mij ook overkomen waar ik vervolgens geen raad mee weet. Ik ben ben benieuwd naar de reviews
  Aneta onlangs geplaatst…Column van MC Kleuver: Voorbereiden voor wat komen gaat

 4. Sylvia - alovelyadventure

  Wat een prachtige header! Al vond ik de oude ook heel mooi hoor. Ik wil ook graag naar 4 artikelen in de week en een vlog. Echter op dit moment gewoonweg te weinig tijd. Straks als mijn dochtertje halve dagen naar school gaat. Ga ik er zeker mee beginnen. Ik ben erg benieuwd naar je artikelen over vleesvervanger. Ik reageer ook niet altijd op iedereen. Als zou ik het wel willen.. Ook weer iets met te weinig tijd😉
  Sylvia – alovelyadventure onlangs geplaatst…Even bijkletsen: Niet naar Portugal en nu..

 5. Bente

  Jaa, dat blijft echt een prachtige foto van je! En leuk dat je een extra dag iets gaat plaatsen op je blog. En inderdaad, niet te streng zijn voor jezelf, lukt het niet dan lukt het niet!

 6. Sarah

  Leuke veranderingen. Inderdaad gewoon niet te streng zijn voor jezelf. Het is echt niet erg als er eens iets niet lukt dat je wel gepland had. Zolang je het maar geprobeerd hebt. Je struggles met reageren op reacties herken ik wel. Ik weet ook niet zo goed wat ik daarmee aanmoet soms. Ik apprecieer elke comment ontzettend erg, maar reacties a la ‘Mooie foto’ of ‘Leuk artikel’ laat ik soms toch onbeantwoord.

 7. laura

  Ah, fijne veranderingen! Nog de beste wensen voor dit nieuwe jaar en voor je blog! <3
  laura onlangs geplaatst…INSTA RECAP 2017

 8. Loes

  Wat een leuke veranderingen! Ik vind je nieuwe header heel mooi! Ik kijk echt uit naar je nieuwe serie, want ik vind je mini reviews op insta stories altijd al heel handig!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #45 – Happy 2018 en nieuwe cameralens

 9. Simone

  Wat een leuke veranderingen voor je blog. Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe artikelen!
  Ik probeer zelf zoveel mogelijk te reageren op reacties. Overigens is het wel afhankelijk van de inhoud van mijn blog en de reactie.
  Simone onlangs geplaatst…PERSOONLIJK | Lieve 18-jarige ik

 10. Rosita Elise

  Ik herken de struggles van 4 artikelen per week, en de struggle van het reageren! Ik heb soms gewoon een uurtje voor mezelf ingepland dat ik echt op IEDEREEN ga reageren. Vet awkward, want ik lees alle reacties en vind ze altijd zo lief! hihihi
  Rosita Elise onlangs geplaatst…Fashion | shoplog eind december (Zara, C&A, Loavies, Van Haren)

 11. Michelle

  Heel veel succes! Vooral het 4 keer per week een post plaatsen vind ik erg ambitieus, maar dat komt vooral omdat ik dat dus niet doe, haha.

 12. Marjoleine

  Wat een prachtige header! Leuk je nieuwe ideeën voor je blog, ben heel benieuwd :-)

 13. Sammie

  Ik ben hier op mijn IPhone en de titel van je blog staat inderdaad op je hoofd :D kan je er helaas niet mee helpen. 4 artikelen! Ben benieuwd of ik het ga halen om ze allemaal te lezen iedere week :)

 14. Djuli

  Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe vleesvervangers-serie! En wat knap dat je 4 keer per week gaat bloggen. Super leuk! En heel veel succes!

 15. Sabine

  Mooi die header! En ja reageren kost tijd, heel veel tijd. Weet er alles van haha. Ik doe het wel altijd, maar niet meteen, dat lukt gewoon vaak niet.

 16. Jessica J.

  Erg mooi, je nieuwe header! Dat groene past ook beter bij je blog, vind ik. En ik kijk ontzettend uit naar je vleesvervangersrubriek! Veel succes met je nieuwe blogschema, Sandra!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Opgemaakt • 2017, Q2, Q3 en Q4!

 17. Irene

  Ja leuk! Mooie header en ik kijk uit naar reviews. Ik eet wel vlees maar ik vind die vleesvervangers er altijd heel lekker uit zien, dus ben wel benieuwd of het ook effectief zo is. En nieuwe dingen ontdekken is altijd fijn.
  Ik vind reageren ook moeilijk waardoor ik nu vooral selectief reageer. Ik zit er op zich niet zo mee maar ik snap wel dat mensen het vervelend vinden dat er op de ene wel wordt gereageerd en op de andere niet. Misschien voor mij ook wel een werkpuntje. Hihi.
  Irene onlangs geplaatst…16 personalities test

 18. Evelyne

  Mooie header! I like ;) Ik kan je helaas niet helpen met het mobiele deel omdat ik daar zelf eerlijk gezegd geen rekening mee houd *oeps* Ikzelf ben ook een verandering gaan doen op mijn blog, nl 365 dagen bloggen. Loopt goed op dit moment en daar ben ik blij om. Nu nog volhouden ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑