AroundSan

My Way of Exploring

16 april | Wow, wij zijn 10 jaar samen!

16 april | Wow, wij zijn 10 jaar samen!
Vandaag, 16 april 2020, is de dag dat Pat en ik 10 jaar samen zijn. 10 jaar, whut? Dit is natuurlijk wel een bijzondere mijlpaal en kan ik niet zomaar voorbij laten gaan zonder er over te schrijven. Hier moet ik natuurlijk wel een hele blog aan besteden! Inclusief 10 leuke dingen/feitjes/gebeurtenissen. :-)

10 jaar geleden

Meer dan 10 jaar geleden ontmoette ik Pat en wist ik niet dat hij degene zou zijn waarmee ik zou trouwen. Ik was net 16 en hij 17. Twee jonge vogeltjes dus. Oh man, nu ik hier over nadenk vind ik mezelf echt een oude doos nu. 10 jaar is écht heel lang. Ondanks dat het al zo lang geleden is, weet ik (gelukkig!) nog veel van de periode dat ik hem leerde kennen. Ze zeggen dat de liefde van je leven onverwachts op je pad komt, toch? Nou, dat was zeker zo in mijn geval, haha.

16 april | Wow, wij zijn 10 jaar samen!

10 jaar, 10 random leuke dingen

In die 10 jaar hebben we, cliché genoeg, veel meegemaakt. De mooie dingen springen er absoluut bovenuit! Laat ik eens (lekker random) 10 leuke dingen/feitjes/gebeurtenissen delen:

 • Op de eerste date verslikte ik mij in mijn drinken omdat ik (uiteraard) moest lachen. Ik proestte het uit en het kwam ook nog eens door mijn neus. Typisch ik. Hij vond het grappig. Ik ook. :’)
 • Hoe onze bruiloft zo typisch Pat&San was. Werkelijk iedereen vond het ook precies zoals wij zijn. Dat is het grootste compliment die we over die dag konden krijgen!
 • Samen achterlijk zingen en dansen. Altijd. Overal.
 • Die keer dat we op Rock Werchter (zooo, die blog is oud!) waren en ons luchtbed lek was. Een paar keer per nacht moesten we hem opnieuw oppompen. Ik lag lekker op het luchtbed en hij lag op de grond omdat hij zwaarder was. Tja. Wel gelachen.
 • De manier hoe wij tegen Suzie praten. Mensen kijken ons raar aan als ze het horen, maar wij (en Suz) vinden het geweldig en kunnen er zelf ook heel hard om lachen.
 • De ontelbare geweldige dingen die we meegemaakt hebben tijdens onze reizen. Van ons eerste weekendje samen weg in NL tot de laatste gemaakte reis: onze huwelijksreis naar de Filipijnen, Indonesië en Australië. Heb je even? :’) Hier eentje van toen we in de Filipijnen waren: de receptioniste vroeg of wij broer en zus waren, aangezien we dezelfde achternaam hebben. Hahaha, je kon me opvegen! :p
 • Het moment dat we ons huis kochten en we allebei door het dolle heen waren. Het is en blijft een lot uit de loterij. Écht!
 • Een gemeenschappelijk feitje van ons: allebei veel te perfectionistisch in interieur en kleding. We hebben allebei ook exact dezelfde smaak. Very handy én very vermoeiend soms, aangezien we altijd een beeld voor ons hebben dat afwijkt van de makkelijke weg. Gelukkig zijn we hier hetzelfde in…
 • Op straat hebben wij een me-ga aantrekkingskracht voor katten. Het komt regelmatig voor dat wij, tijdens een avondwandeling, met 3 katten om ons heen over straat lopen hier in de wijk. Serieus! Zó droog. Maarja, wat wil je? Kattenfreaks, dus 1+1=2!
 • Als afsluiter een speciaal feitje: wij hebben allebei, voordat we elkaar leerden kennen, nog nooit een relatie gehad. Voor allebei de eerste dus. Hoppa, meteen raak. Haha! Da’s toch bijzonder?

Lekker random de dingen hierboven, maar dat is misschien ook juist wel leuk. 10 jaar samen zijn is wel echt een mijlpaal vind ik! Kan zeker zeggen dat ik de leukste man heb die op deze wereld rondloopt. :-)

Door de corona crisis zit iets leuks doen buiten de deur er niet in. Jammer de bammer, helaas. We halen het nog wel een keertje in. Over 2,5 maand zijn we 1 jaar getrouwd. We proppen gewoon later dit jaar alles in één en gaan dan alle hoogtepunten van dit jaar vieren. Goed idee toch? Ik keur ‘m goed!

Heb jij een relatie? Zo ja, hoe lang al?

24 Comments

 1. Gefeliciteerd! En wat een leuke feitjes. En dat feestje komt er wel! Ik ken mijn man nu 20 jaar en we zijn dit jaar 11 jaar getrouwd.
  Darina onlangs geplaatst…Een korte blog time out!

 2. Gefeliciteerd met jullie jubileum! Hopelijk kunnen jullie het later dit jaar uitgebreid vieren. Ik ben bijna 6 jaar samen met mijn vriend. De tijd vliegt.
  Shirley onlangs geplaatst…Dit heb ik geleerd na een jaar in België

 3. Wauw gefeliciteerd San! Bijzondere mijlpaal hé? Super leuk dat jullie al zo’n lange tijd jullie leven met elkaar delen en tof om die feitjes te lezen! Wij zijn dit jaar in juni ook tien jaar samen en ik vind het soms nog altijd gek hoe lang dat is maar ook hoe snel de tijd voorbij gaat. Ik kan me echt nog exact het moment voor de geest halen dat ik dacht: “dit is ‘m!”
  Irene onlangs geplaatst…Zwanger zijn, een update. Soort van.

  • Dankjewel Irene! Echt een bijzondere mijlpaal ja.
   Jullie dus ook dit jaar 10 jaar samen? Tof! Grappig dat jij dat moment ook nog voor je kan halen. Heeft indruk gemaakt… :-)

 4. Gefeliciteerd!! Wat een mooie mijlpaal!

 5. Wauw, wat een lange tijd al! Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Heel bijzonder ook dat jullie elkaars eerste en enige liefde zijn :) Leuke feitjes ook! Ik moest wel lachen om de eerste over het verslikken. Op mijn derde date met Bart verslikte ik me in een tosti doordat er iets in mijn keel schoot. Bart ging heel lief meteen water halen toen ik hoestend en proestend met tranen in mijn ogen tegenover hem zat. Wel echt weer iets voor mij dat dat net bij een date moet gebeuren ;)

  • Thanks Romy!
   Hahaha, dus jij bent ook zo’n kluns? Super grappig. Gelukkig was het geen afknapper voor Bart, haha. Zou was zijn als het wél een afknapper voor iemand zou zijn… :’)

 6. Ik kan wel relaten met het laatste feitje! Mijn vriend en ik hadden allebei ook nog nooit met iemand anders een relatie gehad. De foto’s van jullie samen zijn echt prachtig. Gefeliciteerd met het 10 jaar samenzijn!
  Marielle onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn BulletJournal

 7. Gefeliciteerd!!! Goed plan alles later vieren in 1 keer proppen 🎉
  Echt leuke verhalen en feitjes! Jullie zijn een leuk stel samen!

 8. Gefeliciteerd met jullie 10 jarig jubileum.. Wij zijn 24 jaar getrouwd dit jaar en in augustus zijn wij al 27 jaar samen..pffff da’s echt lang!! Hahaha maar gelukkig nog gek op elkaar..

  Wat super fijn om te lezen dat jullie het huis zien als een lot uit de loterij! Doet me goed 🥰 Na dit alles kom ik ( vd laatste keer) kijken hoe alles geworden is…

  Groetjes Eveline Schaap- de Vries

  • Dankjewel Eveline! Zooo, dat zijn nog eens veel jaren, haha! Gelukkig nog steeds gek op elkaar. :-)

   Je bent zeker welkom na het corona gedoe. Vinden we leuk! We houden contact.

 9. Wij zijn alweer ruim 6,5 jaar samen waarvan ruim 1,5 getrouwd. Zo leuk he, dat je samen je eigen gekke dingen hebt <3 Gefeliciteerd!!
  Simone onlangs geplaatst…Teatopic: Wat motiveert jou?

  • Thank you Simone!
   Dat is ook al een hele lange tijd dat jullie samen zijn. Die gekke dingen die je samen hebt zijn inderdaad leuk. Voel me regelmatig echt gestoord om onze ‘dingetjes’, hahaha.

 10. Van harte gefeliciteerd! Wat een leuke blog heb je geschreven over dit jubileum. Erg origineel en ook inspirerend. Hopelijk nog heel veel jaren bij elkaar!

 11. Gefeliciteerd! Wat fijn dat jullie zo gelukkig zijn met elkaar :)

 12. Alsnog gefeliciteerd, San en Pat! Wat zijn jullie toch een mooi koppel. Erg schattig, trouwens, die foto’s van op Werchter. 😄
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Magic Rabbit Bath Bomb

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2020 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑