My Way of Exploring

10 Dingen waar ik momenteel naar uitkijk

 10 Dingen waar ik momenteel naar uitkijk
Leuke dingen waar ik naar uitkijk, dát maakt mij blij! Soms moet je jezelf, als je je even minder voelt, er weer aan herinneren dat er fijne dingen in het vooruitzicht staan. Voor mij zijn die er zeker wel! Een aantal dingen waar ik naar uitkijk heb ik opgeschreven.

 1. De bruiloft. Deze is vanzelfsprekend, toch? Ik heb er zin in! De voorbereidingen zijn in volle gang, zoals je al in laatste bruiloft update hebt kunnen lezen. Super leuk om hier naar uit te kijken, hihi. We zijn er allebei elke dag mee bezig natuurlijk, dus ik ben heel benieuwd of alles uiteindelijk ook zo gaat zijn zoals we het voor ogen hebben. Tot nu toe gaat dat helemaal goed komen. :)
 2. Ons huis. Ik kan niet wachten tot we eindelijk in ons huis wonen. Ook al moet er nog veel gebeuren en durf ik nog geen uitspraken te doen over wanneer we er wonen, is het uitkijken er naar natuurlijk wel fijn. Zeker nu er eindelijk aan de afwerking is begonnen zie je dat het steeds meer ons eigen huis gaat worden.
 3. De zomer. Barbecuen, naar strand, fijne zomerse wandelingen maken, genieten van de zon… Oh man, ik verlang naar een bruin kleurtje hoor. Gelukkig heb ik al een ini mini beetje een tintje gekregen (ik was eerst zó bleek), maar ik kan zeker nog wel een flink kleurtje gebruiken. Ik kijk er dus uit om lekker in de zon liggen in bikini. Heerlijk! Een budgettipje van mij: bij OTTO krijg je nu 15% korting op alle badmode, dus mocht je nog op zoek zijn naar een toffe bikini of badpak? Check! :D
 4. Voor een deel buikpijn vrij zijn. Ik hoop dat ik snel van die ellendige buikpijn af ben. Ik heb mijn eerste injectie hiervoor gekregen en hoop dat het gaat werken. Ik kijk dus enorm uit naar het moment dat ik geen pijn meer heb! Natuurlijk blijf ik nog met andere buikklachten zitten, maar deze klacht kan gelukkig meestal wel verholpen worden dus dat stelt gerust.
 5. Huwelijksreis plannen en voorbereiden. JA, die komt er zeker! We zijn zelfs al bezig plannen. Ik word er zó blij van! Het vooruitzicht dat we heerlijk samen op reis gaan weer, daar word ik intens gelukkig van. De ideeën zijn tof en ik ben al als een malle vliegtickets aan het vergelijken, want ik wil altijd de goedkoopste beste tickets you know… Haha.
 6. De huwelijksreis. Dit slaat natuurlijk op het puntje hierboven. De huwelijksreis zélf is natuurlijk ook iets om onwetend naar uit te kijken. Can’t wait!
 7. Mijn ondernemingsideeën uitwerken. Ik al een tijdje bezig met bedenken wat ik allemaal wil op het gebied van ondernemen. Ik heb al een tijd dingen staan op mijn ik-ga-lijstje, maar het plan uitwerken moet natuurlijk ook gebeuren. Vanaf de verbouwing en mijn baan heb ik simpelweg weinig tijd en energie om hier aan te denken, maar als de rust er weer is als we in ons huis wonen, dan ga ik hiermee aan de slag. Kijk ik echt naar uit! Ik wil mijn dromen waarmaken. :)
 8. Meer rust in mijn leven. Ik kijk naar het moment uit dat er weer rust is. De afgelopen tijd was door veel te veel factoren hectisch en stressvol. Gelukkig weet ik dat er een betere en rustigere tijd aankomt en dat is voor mij zeker iets fijns om naar uit te kijken.
 9. Huis inrichten. Ohyeah, I love it! Ik kan niet wachten op het moment dat we ons huis kunnen gaan inrichten. Oeh, en weet je wat leuk is? Ik ga een Instagram account aanmaken voor ons huis! Tegen die tijd zal ik het account hier wel delen. Iemand nog suggesties voor een naam? Moeilijk…
 10. Het moment dat ik een nieuwe camera kan kopen. Dit staat al te lang op mijn lijstje. Je kan geld helaas maar één keer uitgeven en aangezien de prioriteiten nu ergens anders liggen blijft dit op het lijstje staan. Maar er naar uitkijken en soms wat dingetjes over camera’s opzoeken mag, toch? Ach, het komt vanzelf wel!

Het helpt echt om af en toe dit soort lijstjes te maken. Nadenken over leuke dingen en je er op verheugen, yesh. Nu ben ik natuurlijk ook benieuwd naar wat jij op deze vraag zou beantwoorden:

Waar kijk jij momenteel enorm naar uit?

34

7 Comments

 1. Darina

  Leuk om te lezen. Je hebt hele mooie dingen om naar uit te kijken. Geniet ervan!
  Darina onlangs geplaatst…Tips voor een dagje uit naar Antwerpen

 2. Jessica J.

  Prachtige vooruitzichten, Sandra. Ik kijk nu al uit naar de foto’s en video’s van jullie huwelijksreis. 💚
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #25 • Zonnekloppen, feesten en geld opdoen

 3. Saskia

  Leuke dingen om naar uit te kijken! Ben erg benieuwd naar jullie bruiloft en huwelijksreis. Ik kijk zelf erg uit naar mijn verlof, die volgende week Woensdag van start gaat<3

 4. Simone

  Wat een mooie vooruitzichten heb je, ik snap dat je daar heel blij van wordt. Ik ga trouwens voor je duimen dat de injecties helpen en je binnenkort een stuk minder buikpijn gaat hebben.

 5. Madelon

  Wat een fijne en blije vooruitzichten allemaal! Zo leuk dat jullie gaan trouwen en er al volop mee bezig zijn, nog van harte gefeliciteerd daarmee! :) Ik kijk nu vooral uit naar de zomer en lekker weer, daar heb ik nu wel echt zin in. En mijn vriend en ik zoeken een groter huisje dus we zijn volop aan het reageren op huurwoningen. Nog totaal geen zicht op wanneer we er eentje hebben, maar kijk er nu al naar uit.

 6. Romy

  Wat een fijne vooruitzichten allemaal! Heerlijk dat jullie over een tijdje echt van de woning kunnen gaan genieten door er lekker te wonen. En hoe leuk dat je al met de huwelijksvoorbereidingen én aan de voorbereidingen voor de huwelijksreis bent begonnen. Zo spannend allemaal!
  Ik kijk er enorm naar uit dat ik hopelijk dit weekend of volgende week gezelschap van een eigen kat krijg. Daar heb ik echt enorm veel zin in :)
  Romy onlangs geplaatst…Outfit | Een nogal opvallende gestreepte pantalon

 7. Yvonne

  Een hoop grote dingen heb je om naar uit te kijken zeg! Ik kan me ook wel voorstellen dat je daarnaast ook wel uitkijkt naar wat rust. Maar toch ook genieten van deze tijd hoor! :)
  Yvonne onlangs geplaatst…YouTube-yoga voor beginners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑