My Way of Exploring

10 Dingen die je nog niet over mij wist #3

samos aroundsan griekenland greece
Degene achter een blog leren kennen vind ik zelf altijd erg leuk. Daarom heb ik een tijdje geleden besloten om een terugkerende blog serie te starten waarin ik elke keer weer 10 dingen die je niet over mij wist deel. Vandaag heb ik het derde deel van jullie klaar staan! Wist jij deze 10 dingen al over mij?

» Ik vind vogels eng. Het fladdert in het rond en vooral duiven en meeuwen vinden het leuk om je aan te vallen. Nope, ik loop er met een grote boog omheen. Als ik bij iemand thuis kom waar een parkiet of een andere vogel is, dan MOET dat beest in de kooi blijven, anders kom ik écht niet binnen.

» Ik kan er niet tegen als iemand iets gaat vertellen en daar veel te veel woorden voor gebruikt. Ik wil gewoon de rode draad van het verhaal horen, en niet tig bijzaken. Haha, ik kan hier zó niet tegen, dus als je mij wilt irriteren moet je vooral allemaal onzin gaan vertellen om je verhaal heen (doe maar niet).

» Normale sneetjes brood vind ik niet lekker. Het moet echt geroosterd zijn, want anders vind ik het niet te kanen. Gelukkig is er tegenwoordig wel lekkerder brood te vinden, maar alsnog eet ik het liefst harde broodjes. En dat heeft ook te maken met het volgende punt;

» Het liefst eet ik alleen de korstjes van het brood op. Van kleins af aan al trouwens! Hoe de meeste kinderen vaak alleen de binnenkant wilden, was ik juist dol op de korstjes haha. Dit geldt ook voor harde broodjes. Ik eet het liefst de buitenkanten op. Ik ben gewoon niet zo’n fan van het zachte gedeelte…

» Ik ben de slechtste whatsapp’er ooit. Als een bericht binnenkomt, dan lees ik die vaak niet gelijk als ik ergens mee bezig ben. Ik wil voorkomen dat ik dan 10 dingen tegelijk aan het doen ben, dus daarom laat ik hem dan ongelezen staan zodat ik later kan kijken. Máár er is dus een maar… Ik vergeet dan 9 van de 10 keer dat ik het berichtje nog moet lezen en beantwoorden. Bij deze: stuur mij gewoon 10 keer een herinnering als ik niet reageer.

» Ik gebruik nog steeds hetzelfde email adres die ik aanmaakte toen ik een jaar of 9/10 was. Je kunt je voorstellen dat ik regelmatig reacties krijg op dat email adres als iemand er om vraagt, haha. Zo gek is hij eigenlijk niet, maar de getallen die er in zitten slaan nergens op en daar moeten mensen vaak om lachen als ik mijn email adres uitspreek. Tja… :’)

» Als ik op een barkruk zit, dan gebeurt er altijd iets heel raars. Ik krijg namelijk dan meerdere keren (iets van elk kwartier ofzo) een gekke lichamelijke reactie waarbij het lijkt alsof ik naar achteren val, maar dit is niet zo. Met als gevolg dat ik uit het niets gil van de schrik en een debiele beweging naar voren maak omdat ik mij ergens aan vast grijp. Haha, call me crazy maar het is echt waar. Ik heb geen flauw idee hoe dit komt, maar het overkomt mij al-tijd als ik in een café of kroeg zit…

» Ik ben een pro in de weg terugvinden. Op één of andere manier kan ik in een onbekende omgeving altijd goed onthouden en herkennen waar we heen moeten. Goed richtingsgevoel denk ik? Ik zal nooit snel verdwalen.

» Op de middelbare school vond ik aardrijkskunde altijd ontzettend leuk. Nog steeds trouwens! Ik vond en vind het altijd interessant om te leren over vegetatie, culturen, waar de aardkorst uit bestaat en gewoon alles over de wereld. Misschien dat hier ook mijn passie voor reizen uit is ontstaan? Haha, wie weet!

» Ik heb een zwak voor Scrat, van Ice Age. Hahaha, ik schiet áltijd in de lach als ik dat beestje zie. Ik weet niet waarom… Hij hoeft niet eens iets grappigs te doen, hoe hij er uit ziet is al genoeg. Haha, lekker suf dit!

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om op deze manier een aantal random dingen over mij te weten zijn gekomen! :)

Herken jij iets uit deze 10 dingen?

44 Comments

 1. Charelle

  Haha dat van Whatsapp is heel herkenbaar, dat heb ik ook! :’] Opzich alleen maar goed natuurlijk, zijn we in ieder geval niet Smartphone addicted. ;)

  • Sandra

   Haha, dat is waar!

 2. jeapiebel

  Een pro in de weg terugvinden dat is super handig. Aardrijkskunde dat vind ik zelf één van de minst leuke vakken dat er is. Toen ik 9-10 jaar was kende ik niet eens een computer. ;-)

  • Sandra

   Haha, snap ik. Ik moet ook wel zeggen dat ik toen samen met mijn zus een email adres aanmaakte hoor, ik was nog wel jong natuurlijk. :p

 3. Naomi

  Ik gebruik ook nog het email adres van toen ik 8 was! Maar ik heb een nieuwe aangemaakt voor mijn blog enzovoort.

  x

  • Sandra

   Haha, yes, nog iemand! Ik heb ook wel verschillende email adressen hoor, alleen mijn ‘hoofd’ mail is dus nog die oude. :’)

 4. Sophie

  Ah wij eten bijna nooit harde broodjes haha. Alleen bij speciale dingen als pasen.
  Sophie onlangs geplaatst…Ik weet even niet zo goed wat ik moet zeggen…

  • Sandra

   Zo blijft het natuurlijk wel speciaal! :)

 5. Maaike

  Huh wat raar dat je zo’n rare lichamelijke reactie hebt als je op een barkruk zit! Daar heb ik echt nog nooit van gehoord haha

  • Sandra

   Ja hahah, ik snap het ook niet. :’)

 6. Lisa

  Dat van whatssap heb ik ook altijd! Of ik lees het wel maar vergeet dan gewoon te antwoorden. Maar van dat brood heb ik nog niemand horen zeggen eigenlijk, meestal is het juist andersom, dan lusten ze de korstjes niet en eten ze de zachte binnenkant van zo’n hard broodje alleen maar op!

  • Sandra

   Ja precies, irritant is dat he? Vooral voor de ander, maar zelf ga ik me er ook altijd zo schuldig om voelen als ik per ongeluk niet reageer… Het is inderdaad van dat brood altijd andersom haha, daarom vond ik het wel leuk om het als feitje neer te zetten.

 7. Bellamy Blogzthingz Over..

  Hey girl!! Dat what’is app issue pfff die ken ik wel ja same probleme here (maar soms heb ik ook geen zin om te antwoorden) … en die beestje van ice age omg ik moet er ook altijd om lachen. Was eergisteren naar Angry Bird gaan kijken in de Bioscoop en ze hebben een trailer van de nieuwe film van Ice Age nou toen ze die beestje lieten zien schoot ik in de lach iedereen keek me aan.. best akward hihihihi ik vind hem So Funny!

  Leuk artikel! Thnx for Sharing.

  Liefs, Miss B.

  • Sandra

   Haha, precies dat ja! Ik zag die trailer ook een paar weken geleden toen ik in de bioscoop was. :’)

 8. Irma

  Hahah, ik vind het barkruk stukje wel het beste van deze hele post! Het lijkt me zo grappig! (En stiekem ook ongemakkelijk en vervelend voor jou)

  • Sandra

   Ik denk dat het er heel komisch uit ziet. Gelukkig kan ik er elke keer achteraf wel om lachen hoor, maar op dat moment zelf schrik ik zó erg haha. :p

 9. Jessica

  Ik vind dit altijd zulke leuke lijstjes! En de meeste dingen zijn ook zo herkenbaar (behalve dat van de barkruk, dat blijft inderdaad iets aparts ;p) Ik ben zelf ook he-le-maal geen fan van duiven, op de een of andere manier hebben ze het op mij gemunt of zo…
  Jessica onlangs geplaatst…Capture the Color: reisfoto’s in alle kleuren #2

  • Sandra

   Die beesten pakken altijd de mensen die bang voor ze zijn, echt… Ik herken precies wat je zegt, dat ze het altijd op je munten. Ze voelen het gewoon aan. xD

 10. Bente

  Haha nou de weg vinden ben ik echt dramatisch in ;) En bijna van barkrukken vallen doe ik ook bijna nooit (tenzij ik teveel heb gedronken….)

  • Sandra

   Drink maar niet te veel dan!

 11. BySilke

  Wat een hele leuke verschillende weetjes weer :D Wij lijken echt zo hard op elkaar, haha. Behalve dan van Scrat -want ik vond Manny de coolste-. Maar dat barkrukfenomeen maak ik ook heel vaak mee, ik zit het liefst op een stoel met een degelijke leuning, haha ;) En vogels, bah. Vooral duiven, de andere zou ik nog wel kunnen appreciëren. Maar in Gent bijvoorbeeld, kunnen de duiven precies niet meer vliegen, waardoor je op den duur zélf aan de kant moet gaan, haha. Tof artikel weer :D Liefs!

  • Sandra

   Haha, zo grappig om er elke keer opnieuw weer achter te komen dat we zo veel op elkaar lijken. En dan ook nog eens op zoveel vlakken! Alleen Manny? Neeeeeee joh! Haha.
   Duiven zijn zó eng. En inderdaad, je moet ze zelf ontwijken want ze vliegen gewoon dwars door je heen als je niet uitkijkt. :’)

 12. Melle

  Zo leuk om te lezen! Vooral die rode draad. Heel herkenbaar. *houdt dit bericht ook kort en beperkt alles tot strikt noodzakelijk* Wat handig zeg dat richtingsgevoel en van what’s app, dat probeer ik dus altijd dírect te regelen. Vooral omdat ik zo iemand ben die niet tegen zo’n icoontje kan waar er nog ongelezen berichten zijn. Ik push mezelf ook altijd om direct mijn agenda erbij te pakken om bijvoorbeeld direct een afspraak te maken. Anders blijft het er zo bij.

  • Sandra

   Hahaha, ”kort en beperkt alles tot strikt noodzakelijk”. Hoeft niet hoor! Als iemand tegen mij praat vind ik het irritant, maar een berichtje is anders. (Dan kun je zelf het onnodige skippen, haha, nee grapje ik lees de comments wel helemaal natuurlijk!) Wat je zegt over gelijk antwoorden is iets wat ik ook in moet voeren. Je hebt echt helemaal gelijk dat het er anders niet van komt om je agenda te pakken en een afspraak te maken.

 13. Natasja

  Dat van Whatsapp is heel herkenbaar, ik lees het wel maar vergeet altijd te antwoorden. Vogels vind ik ook eng, en dan vooral duiven. De weg terug vinden is bij mij echt een drama, haha.

  • Sandra

   Duiven zijn echt heel eng ja. Ze fladderen als een malle, brrrr.

 14. saskia

  Haha ja heel leuk om te lezen :) Dat van die barkruk moet een rare gewaarwording voor jezelf zijn haha, iets met evenwicht te maken ofzo? Knap trouwens dat je de weg zo goed kan vinden, ik ben dan weer zo iemand die áltijd precies de verkeerde kant oploopt haha :)
  saskia onlangs geplaatst…25 Oh Nee! Momenten

  • Sandra

   Ik heb werkelijk geen flauw idee. Haha, standaard de verkeerde kant op lopen dus? Wil je een beetje richtingsgevoel van mij overnemen? :’)

 15. Sabine

  Leuk leuk!! :D Duiven vind ik ook altijd een beetje eng hoor, maar de rest mag wel bij me in de buurt komen haha. Dat van Whats App is behoorlijk herkenbaar trouwens. Ik word alleen juist soms zo moe van die hele gesprekken over Whats App. Ik bel of mail dan liever. Vreselijk irritant vind ik dat haha

 16. Ysanne

  Haha wat leuk San! Ik herken dat wel als mensen niet to the point komen. Dan ga ik ze onderbreken uit ongeduldigheid (echt niet netjes dus probeer er op te letten haha). Dat van die barkruk is hilarisch hahaha.

 17. Marushi

  Leuk om zo meer over jouw te weten te komen! Mijn vriend vind vogels ook helemaal niets haha, als zegt hij dat hij er nit bang voor is! ;) -x-
  Marushi onlangs geplaatst…MAC | Eyeshadow Temperature Rising

 18. Sofie Katelijne

  Geroosterd brood is inderdaad zooooveel lekkerder als gewoon!

 19. Marion

  hahah, dat barkruk verhaaltje! Apart dat je dat hebt! Is eigenlijk ook maar lastig zo’n stoel zonder leuning :P

 20. Nesrin

  Duiven, eksters en kraaien vind ik vervelende beesten ;-) Tenzij het een witte duif is.

  Het lijkt me heel fijn om een goed richtingsgevoel te hebben. Ik raak altijd de weg kwijt maar verdwaal gelukkig nooit ;-)

 21. Sylvia

  Haha, dat van die barkruk heb ik ook, maar ik heb ook een evenwichtsstoornis. Een vriend van me heeft barkrukken als eetstoelen, súper irritant. Ik probeer altijd heel sneaky richting de bank te gaan met m’n bord :P

  • Sylvia

   Owja, die ergernis over niet to-the-point komen herken ik ook ;)

 22. Ilse van Kreanimo

  Scrat is ook mijn favorietje! :)
  Ik vind je blog nog maar net, dus voor mijn wel tof om zo te beginnen met je te leren kennen!
  Ilse van Kreanimo onlangs geplaatst…Shanghai Disney Resort – reisfotochallenge 21

  • Sandra

   Leuk om te horen Ilse! Welkom op mijn blog hihi.

 23. Kim

  Ah handig zeg dat je zo goed bent in de weg! Ik verdwaal nog met een navigatie voor mijn neus :P En oooh vogeltjes zijn juist zo lief :)

  • Sandra

   Haha, nu moet ik eerlijk zeggen dat ik gister ook moeite had, ondanks de navigatie. :’)
   En neeeee!

 24. Marcella

  Leuk om zo feitjes over jezelf te delen, dat wil ik binnenkort ook weer eens doen! Het moeten luisteren naar langdradige uitleg herken ik trouwens wel. Er zijn ook boeken die zo langdradig verteld worden, vind jij vast ook vet irritant!

  • Sandra

   Moet je doen, leuk! :)
   Klopt, dat vind ik ook irritant. Onmogelijk om verder te lezen dan…

 25. Yvonne

  Ik dacht dat ik de enige was die niet tegen lange verhalen kon.. get to the point mensen! Ain’t nobody got time for that;-).

  • Sandra

   Nope, you’re not the only one! :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑