My Way of Exploring

10 Dingen die je nog niet over mij wist #16

10 Dingen die je nog niet over mij wist #16
Het is alweer voor de zestiende keer gelukt om 10 dingen die je nog niet over mij wist te bedenken! Dat zijn in totaal al heel wat feitjes… Dit keer weer tien dingen over mij waarvan ik denk dat ik het nog nooit op mijn blog heb gedeeld. Iet smet mannen shampoo, skiles, ontbijten en heb ik heimwee? Ik vertel het je!

» Ik heb geen heimwee. Natuurlijk vind ik het leuk om mensen na een tijdje weer te zien na een vakantie, maar echt heimwee heb ik niet. Gelukkig maar, want het lijkt mij heel vervelend als je zo veel van reizen houdt.

» Als ik aan het koken ben lig je in een deuk. Ik ren namelijk van hot naar her in de keuken en doe werkelijk alles tegelijk. Ik ben niet iemand die alles klaar legt voordat ze gaat koken… Chaos dus. Maar toch lukt het me altijd wel. :’)

» Ik ontbijt nooit. En nu gaan sommigen vast denken: ‘Jeetje San, dat is slecht., maar voor mij is het beter. Ik doe dit al zo’n 4 jaar niet meer omdat ik merkte dat het mijn darmen niet goed deed. Nu blijkt het dus dat het helemaal prima is volgens de diëtiste die ik nu heb. Zo heb ik minder last van mijn intoleranties namelijk! Van nature heb ik het mezelf dus al aangeleerd omdat mijn lichaam tegen ging stribbelen. Ik drink wel altijd twee grote mokken thee én één of twee glazen opgeklopte soja melk. Dat gaat goed!

» Ik ben een ster in namen van artiesten verkeerd uitspreken.

» Als er iets is wat ik al-tijd vergeet, dan zijn het titels van liedjes. En ja, zelfs van mijn favoriete artiesten…

» Ik neem altijd een pepermuntje nadat ik iets heb gegeten.

» Ik was mijn haar altijd met mannen shampoo, hahaha. Al heeeeel veel jaren lang waste ik mijn haar met haarverdikkende shampoo, maar toen de vrouwen variant daarvan uit het assortiment ging ben ik maar overgestapt naar de mannen variant van hetzelfde merk. Tja, hij is exact hetzelfde en werkt echt super voor mij. :p

» Als er een geurkaars aan staat dan merk ik dat meteen. Ik krijg het dan namelijk super benauwd. Zo stom, want ik houuuu er van. Het is niet zo dat ik het nooit aan heb hoor, maar ik let wel op dat ik het niet te vaak doe.

» Vroeger toen ik klein was heb ik een paar dagen lang skiles gehad en dat vond ik mega leuk! Fun fact: één keer stond ik bovenaan de berg en toen durfde ik tòch niet naar beneden. Toen moest de skileraar mij met de sneeuwscooter ophalen en een stuk naar beneden brengen, hahaha! Vanaf daar durfde ik toen wel naar beneden te gaan. :’)

» Ik ben totaal niet bang voor naalden. Als ik moet bloedprikken of een infuus krijg dan heb ik daar echt niks mee. Ik kijk er gewoon naar alsof het niks is en het doet me ook niks. Ach, dat is misschien ook niet zo gek als je weet hoe vaak ik al geprikt ben ik mijn leven. :p

Dat waren ze weer voor deze keer! Ik blijf me er wel over verbazen hoe ik elke keer weer dingen weet te bedenken, haha. Om dit eens in de zoveel tijd te doen vind ik wel leuk! De laatste die online kwam is nu alweer 3,5 maand geleden, dus het werd wel weer tijd voor een nieuwe, hihi.

Meer feitjes over mij lezen? Klik hier!

Herken jij één of meerdere dingen van hierboven? 

6 Comments

 1. Romy

  Ik zou willen dat ik dat met naalden had, haha. Ik keek laatst op YouTube een video van NPO3 over te jonge vrouwen die aan de botox gaan en kon zelfs in de video niet aanzien dat er een naald in de lippen van die vrouw werd gezet. Ook ben ik ooit flauwgevallen toen mijn broertje een prik kreeg. Haha, held op sokken hier! ;)
  Dat van de titels van liedjes herken ik. Ik weet bijna nooit wie iets zingt of hoe het nummer heet. Ik zing gewoon lekker mee. En ik ben ook van de pepermuntjes (Smint) na het eten. In ieder geval altijd na mijn ontbijt, lunch en avondeten.
  Romy onlangs geplaatst…Wat heb ik geleerd over bloggen? 8 onmisbare lessen!

 2. Jessica J.

  Oh nee, wat jammer dat je het benauwd krijgt van geurkaarsen! Ik heb het soms bij heel zware geuren, maar bij de meeste gelukkig niet. En ik ontbijt ook niet. Nuja, ik eet wat sojayoghurt met fruit, maar wel pas op kantoor en nadat ik zo’n drie uur wakker ben. Vroeg eten lukt me om de een of andere reden enkel in het weekend en op vakantie, haha.
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #109 • Nu al winter in huis?!

 3. Darina

  Leuk om te lezen. Dat van de naalden is herkenbaar, gelukkig maar. Jammer dat je zo last krijgt van geurkaarsen.
  Darina onlangs geplaatst…Wat zijn mijn interesses naast het bloggen?

 4. irene | tussenmarsenjupiter

  Ik wou dat naalden me ook niets deden. Haha :p Ik val bijna flauw bij het idee dat ik bloed moet laten prikken. Die dingen zijn ook zo dik! De laatste keer had de dokter drie keer geprikt en zat het nooit goed waarna ze doodleuk zo’n piepklein naaldje tevoorschijn haalde waar ik dus letterlijk 0,0 van voelde. Waarom kan dat niet altijd? :p Ik moest ook ooit eens een infuus in m’n hand laten steken en alleen al van het idee dat die naald in mijn hand bleef zitten… brr. Krijg er nu nog de kriebels van!
  Ik ontbijt ook vaak niet maar ik probeer vooral gewoon te eten als ik honger heb. Soms is dat al om 7u ’s morgens en soms pas tegen 14u30.
  irene | tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf • Deel 99

 5. sammie

  Ik ontbijt alleen in het weekend (niet eens ieder weekend) maar dan is het meestal wel al rond een uur of 10/11. Lekker uitgebreid met broodjes uit de oven. Doordeweeks ontbijt ik nooit, heb ik geen tijd voor, blijf liever een half uurtje langer in bed :D

 6. Justine

  Ik vind het ook knap van je dat je dit soort weetjes blijft opnoemen hoor! Veel dingen zijn natuurlijk zo normaal van jezelf dat het moeilijk blijft om ze te ‘zien’. Wel grappig trouwens, ik moet ook altijd een smintje ofzo hebben na het eten. Of mijn tanden poetsen, maar dat gaat iets minder makkelijk haha.
  Justine onlangs geplaatst…My life in photos – september 2018 #5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑