My Way of Exploring

10 Dingen die je nog niet over mij wist #18

10 Dingen die je nog niet over mij wist #18
Wow, het is al bijna een jaar geleden dat ik voor het laatst een blog zoals deze online heb gezet. Tijd om weer nieuwe dingen die je nog niet over mij wist te delen! Altijd leuk om degene achter de blog beter te leren kennen, toch? Here we go.

• Ik kan mezelf volledig verliezen is gave content. Bewegende of stilstaande beelden, als het er tof uit ziet dan kan ik daar zó blij van worden. Ik vind ook niet voor niks mijn werk fantastisch, haha.

•  Sinds ik mij aan mijn dieet voor mijn intoleranties houd (al meer dan een jaar inmiddels), vind ik ineens dingen helemaal niet meer lekker die ik voorheen veel at. Denk aan meloen. Ik was daar echt DOL op, maar nu ineens geef ik er helemaal niks meer om. Ik weet dat mijn lijf het niet goed kan verteren en dat ik er pijn door krijg, dus ik heb nu ineens een soort van afkeer gekregen tegen dat soort voedingsmiddelen.

•  Begin dit jaar heb ik een keer een bestelling bij Yves Rocher gedaan en sindsdien bestel ik het liefst alleen nog maar daar mijn doucheproducten en al dat soort geneuzel (klinkt lekker positief dat woord, not, haha). Eindelijk dingen daar ik geen jeuk van krijg en wat ook nog eens SUPER fijn is allemaal. Ik heb zelfs een gezichtscrème (die ik 9 van de 10 keer vergeet op te smeren, maar oke) waar ik geen vlekken krijg. Nou, ik ben helemaal enthousiast, haha. Nu ben ik verslaafd aan dit merk.

•  Het lijkt wel alsof ik mijn probleem met geld uitgeven een beetje aan het overwinnen ben. Sinds die 1000001 betalingen voor de verbouwing lijk ik veel minder ‘bang’ te worden om geld uit te geven. Nog steeds denk ik lang na voordat ik iets koop en probeer ik nog steeds alles zo goedkoop mogelijk te kopen, maar het gaat nu op een veel ‘chillere’ manier.

•  Op mijn eigen bruiloft was ik bezopen. Hahaha, dit klinkt echt goed. :’) Ik kan natuurlijk helemaal niet goed tegen alcohol. Tja… Maar ik kan het je aanraden. Ik dacht eerst van: ‘Neh, ik moet echt niet veel gaan drinken op mijn eigen bruiloft, dat kan echt niet.’, maar ik was al snel van gedachte veranderd ’s avonds. :-) Het was juist super leuk!

•  Ik ga de laatste tijd nooit meer de deur uit zonder mijn noise cancelling oordopjes. Ik wil altijd rustgevende muziek kunnen luisteren wanneer ik dat wil. Zeker in deze chaotische periode merk ik dat ik regelmatig even tot mezelf moet komen. Dan zet ik op Spotify lekker een nature sounds playlist op en voel ik me al snel helemaal zen worden.

• Ik zet de meest gekke stemmetjes op tegen Suzie. Mensen lachen me altijd uit. Maar weet je wat nou het leuke is? Suzie reageert er al-tijd op! Laat ik het er op houden dat ik een heel eigen taaltje met Suz heb, hahaha. Pat ook trouwens. Oh my, ik laat het maar nooit aan jullie horen. :’) #catmom

•  Ik doe het al vanaf eind september met 2 leggings, 1 flared broek, 1 andere broek, 1 trui en 3 shirtjes en 1 blouse. Er hangt wel meer kleding in mijn kast hoor, maar ik merk dat ik het veel fijner vind om een paar setjes te hebben die ik écht leuk vind, in plaats van veel dingen. Ik bedenk me nu: je kan het een soort van capsule wardrobe noemen, maar dan met nog minder kleding. Zal ik er eens iets over schrijven? Het geeft mij echt rust merk ik!

•  Als ik op vakantie ben dan MOET ik puzzelboekjes bij me hebben. Sudoku, woordzoekers en mijn grootste favo ever: legletter- en blokwerkpuzzels. Ik puzzel alleen op vakantie. Waarom weet ik niet, want ik vind het oprecht echt leuk. Maar dat hoort gewoon bij vakantie, ofzo. :p

•  Sinds ik ACNES heb slaap ik met een voedingskussen in bed. Klinkt misschien een tikkeltje gek, maar dit slaapt zo fijn. Ik ben een zij-slaper, maar dat kan niet omdat ik daar nu pijn van krijg. Een voedingskussen kan ik zo neerleggen dat ik toch een beetje ondersteund word aan de zijkant en dan een mini beetje gekanteld kan liggen. Haha, volg je hem nog? Ik vind het in ieder geval de uitvinding van de eeuw!

Dit waren ze weer voor deze keer. Ik heb mijn best gedaan om dingen te verzinnen waarvan ik denk dat ik ze nog ooit eerder op mijn blog heb gedeeld. Maar hey, ik blog nu al zo lang dat ik er misschien dingen al eerder eens verteld zijn. Ik ben benieuwd of jullie iets van hierboven al wisten, hihi.

En nu jij: vertel jij eens iets over jezelf! :D

1 Comment

  1. Ilona Wielinga

    Leuk om te lezen! En hier nog iemand die eigenlijk alleen op vakanties puzzelt.
    Lijkt me trouwens leuk om een keer over je ‘capsule wardrobe’ te lezen!
    Ilona Wielinga onlangs geplaatst…Hier ben ik trots op | Deel 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑