My Way of Exploring

10 Dingen die je nog niet over mij wist #17

10 Dingen die je nog niet over mij wist #17
Weet je nog niet genoeg over mij denk je? Nou, dan heb ik hier nog 10 dingen die je nog niet over mij wist voor je klaar staan! Ik heb weer 10 dingen opgeschreven waarvan ik denk dat ik dit (volgens mij) nog nooit eerder op mijn blog heb verteld. :)

→ Ik vind het heerlijk als ga wassen en dat daarna dan de wasmand leeg is. Ik kan er oprecht een beetje chagrijnig om worden als diezelfde avond (ik was vrijwel avond in de avond) ineens weer was in de wasmand ligt terwijl ik nèt daarvoor heb gewassen, haha.

→ Ik heb een gruwelijke hekel aan zonnebrand en ben daar dus daarom ook heel selectief in. Zodra het ook maar een beetje plakt of enorm geparfumeerd is, dan word ik GEK en voel ik me smerig. Gelukkig heb ik het geluk dat ik totaal niet snel verbrand, maar alsnog is het natuurlijk wel goed om je alsnog in te smeren.

→ Waar mensen dromen van een mega bruiloft met alles er op en er aan (wat ik overigens heel goed kan begrijpen!), droom ik daar juist níet van. Ik heb daar gewoon niks mee en vind het zonde van het geld om zó veel geld aan één dag te besteden. Doe mij maar iets kleins en anders dan anders, dat vind ik veel leuker! Dan vind ik het leuker om dan wat meer geld te besteden aan een leuke reis daarna. :)

→ Waar ik zo snel mogelijk probeer weg te komen? De lampen afdeling in Ikea of überhaupt een lampenwinkel. Vreselijk! Ik word dan he-le-maal gek van al die lichten om me heen en raak helemaal overprikkeld daardoor. Niet chill dus.

→ Ik onderschat mezelf altijd. Ik denk altijd dat ik over bepaalde dingen minder weet dan ik eigenlijk weet. Daar kan ik mezelf soms echt gek mee maken.

→ De pannenlikkers van de Ikea zijn niet om aan te slepen hier. Vorige week nog heb ik er twee gesloopt in één week tijd. Ik ben zo’n sukkel die ze als spatel gebruikt en ze dan altijd half in de pan laag liggen na het roeren, terwijl het gas dus nog aan staat. Tja, dan smelt het en breekt het uiteindelijk door de midden. Grrrr! Ik leer het niet. :’)

→ Lekker random dit: ik laat al-tijd de magnetron eerder stoppen, ook al is het maar 1 seconde, hahaha. Het is echt een ding geworden hier in huis, want Pat valt het altijd op dat er nog een x aantal seconden staan op het display van de magnetron. Ik heb gewoon nooit het geduld om te wachten tot hij klaar is!

→ Sinds ik een dieet volg voor mijn intoleranties slaap ik ineens veel beter en word ik ’s nachts bijna niet meer wakker. Ook hoef ik niet meer ’s nachts te eten omdat mijn verzadigingsgevoel weer terug komt (dit heeft te maken met mijn intoleranties). Eerst kon ik super veel eten en zat ik nooit vol, nu zit ik daarentegen wél sneller vol.

→ Ik zit al-tijd op een plaid op de bank. Waarom dit zo is? Ik vind het gewoon lekker om op een zachte plaid te zitten, zélfs in de zomer. Ondanks dat wij een super fijn bank qua materiaal hebben hoor, daar ligt het niet aan! Pat vindt zo’n plaid overigens helemaal niks, dus hij haalt het altijd weer weg en ik leg hem vervolgens weer neer, haha. Every day again.

→ Mijn knieën zijn stom. Ik ben al een paar keer flink hard er op gevallen (2x scooter, vroeger vaak met hockey…) en vooral tijdens de twee scooter ongelukken heb ik ze flink verpest. Het gevolg is dat ik nu best wel snel knieblessures krijg als ik ga hardlopen bijvoorbeeld. Ook is fietsen echt een drama omdat mijn knie na een paar meter fietsen al vuurrood wordt, gaat bonken en heet wordt. Die beweging is not done. Echt niet leuk en ik zie dit ook echt wel een beetje als een belemmering. Maar om positief te blijven: met lopen heb ik er geen last van en als ik rustig aan doe met hardlopen (wat ik niet kan want ik ga al-tijd te ver) dan gaat het goed. Fietsen is dus eigenlijk het enige waarbij ik écht last krijg.

De zeventiende editie van deze feitjes blog was dit alweer. In het nieuwe jaar zullen er ongetwijfeld weer nog meer online komen! Toch wel grappig om van die random dingen te verzinnen en hier neer te zetten. Hoe nutteloos het eigenlijk ook is om dit soort dingen te weten, haha. Maar volgens mij blijft het wel leuk om deze random dingen te lezen! Ik vind dat in ieder geval zelf wel altijd op andere blogs!

Meer feitjes over mij lezen? Klik dan hier!

Wat is een random feitje over jou? 

11 Comments

 1. Romy

  Jaa, leuk artikel weer! Ik ben gek op deze rubriek :) Wat fijn dat je door het dieet een stuk beter slaapt! En grappig dat je liever geld zou uitgeven aan de huwelijksreis dan aan de bruiloft zelf. Daar kan ik me eigenlijk ook wel weer wat bij voorstellen.
  Zonnebrand is trouwens ook niet echt mijn favoriete product. Ik ben blij dat het bestaat omdat ik súpersnel verbrand, maar houd ook echt niet van plakkerige zonnebrand of zonnebrand met vieze geurtjes. Voel me dan zo muf!
  Romy onlangs geplaatst…Kleurrijk wonen | Deze items wil ik gráág in mijn interieur!

 2. Darina

  Leuk om te lezen! Dat van de magnetron is wel herkenbaar :) Wat fijn dat je nu een stuk beter slaapt door het dieet dat je volgt!
  Darina onlangs geplaatst…Boek review | De Amsterdame door Mirjam Deen en Lisa Maschhaupt

 3. evelien

  Haha wat grappig en herkenbaar van de magnetron! Ik heb daar ook nóóit geduld voor.
  Leuk artikel!
  Liefs,
  Evelien

 4. Simone

  Wat leuk om te lezen! Al kan ik zelf even niet op een feitje komen van mijzelf.
  Simone onlangs geplaatst…HUIS | We hebben een nieuwbouwhuis gekocht!

 5. Judith

  Superleuk om te lezen! Een feitje over mij: ik heb nog nooit koffie op haha.
  Judith onlangs geplaatst…5 Leuke Unisex Cadeau Ideeën

 6. Irene

  Hihi grappige feitjes zitten er bij! Ik ben ook iemand die de microgolf eerder laten stoppen. Ik heb ook het geduld niet en ik denk vaak: jaja ’t zal wel al goed zijn. Maar ik moet het er dan alsnog meestal toch nog een keer in zetten :p haha. Zonnebrand haat ik ook maar ik heb de pech dat ik wel snel verbrand :(
  Irene onlangs geplaatst…☆ Cadeau ideetjes voor de feestdagen ☆

 7. Lizzy

  Ik ben dol op dit soort lijstjes! Fijn om te lezen dat het dieet je slaap zo goed helpt. Ik sluit me helemaal aan bij jouw ideeën over een bruiloft. De gemiddelde kosten voor een bruiloft hier in Engeland zijn 30.000 pond en veel mensen nemen hier een lening voor op. Ik vind dat echt ontzettend zonde voor een dag en ga ook veel liever op een bijzondere reis.
  Lizzy onlangs geplaatst…How to get out of a slump – 7 tips

 8. Annelies Penning

  Leuk artikel! Het feitje over de wasmand is erg herkenbaar…😉
  Een random feitje over mij? Ik check altijd minimaal één keer per dag mijn banksaldo. Ik wil mijn financiën op orde hebben en niet voor verrassingen komen te staan.

 9. Shirley

  Dat van zonnebrand herken ik zo erg. Helaas verbrand ik wel snel. Welke zonnebrand heb je goedkeurd? Voor mijn gezicht gebruik ik Eucerin gel-oil control. Voor mijn lichaam wisselt het. Ik krijg ook vaak zonnebrand via mijn werk en omdat ik de perfecte nog niet gevonden heb, blijf ik verschillende soorten testen.
  Shirley onlangs geplaatst…Hoe Leuven mijn liefde voor kerstmarkten aanwakkerde

 10. Jessica J.

  Onze IKEA-pannenlikker is op exact dezelfde manier stuk gegaan. :’) Je bent dus niet alleen, haha!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush SOS Sumatra Shampoo Bar

 11. Janne

  Ik las laatst dat de was eigenlijk nooit klaar is, tenzij je in je blootje de was doet. Dat had ik me nog niet gerealiseerd…

  Ik heb een bamboe spatel om in m’n pan mee te roeren. Die smelt niet en ik heb er ook nog geen brandplekken op. Misschien een tip voor jou!

  Wat superfijn dat je nu gewoon slaapt! Zo rot om wakker te worden van de honger. Ik ben blij dat dat voor jou voorbij is. Ik heb het nog weleens als ik die dag een sportwedstrijd heb gehad en achteraf te moe was om goed te eten. Echt verbazingwekkend hoe veel eten er in je moet als je drie uur door de modder over hindernissen heen geploeterd hebt :D

  Geeft jouw magnetron ook zo’n naar gepiep als hij klaar is? Dat is waarom ik meestal al eerder stop. Of omdat mijn havermout al aan het ontploffen is – ook een goede reden om eerder te stoppen. Mijn vorige magnetron had een schattig belletje, maar hij ging kapot. Snif :'(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑