My Way of Exploring

10 Dingen die je nog niet over mij wist #15


Het is me weer gelukt! Ik heb weer 10 dingen die je nog niet over mij wist hebben kunnen verzinnen. Dit is de vijftiende keer al dat het is gelukt en er staan dus nu ook al in totaal 150 feitjes over mij op mijn blog, hihi. In deze editie heb ik weer dingen over mezelf neergezet die ik als het goed is nog nooit eerder heb gedeeld.

» Ik slaap negen van de tien keer op mijn zij. Soms ook op mijn buik, maar bijna nooit op mijn rug. Qua zij heb ik ook nog een voorkeur, haha, namelijk links.

» Nu we het toch over slapen hebben… Ik slaap al-tijd met een kussen tussen mijn knieën. Dat moet gewoon, want anders val ik niet in slaap (maar dan ook écht niet).

» Sinds mijn vakantie in de Seychellen ben ik groot fan van kokos! Voorheen moest ik er niets van hebben omdat ik het zo vies vond, maar nu is dat compleet omgeslagen. Love itttt!

» Ik haal mijn geluk het meest uit het zien van dierbaren die gelukkig zijn en als ik iemand blij kan maken of voor iemand kan zorgen.

» Alles met vanille smaak is goed. Álles. Ik ben altijd al dol op vanille geweest en ik lijk het ook nooit zat te worden, hihi.

» Douchefoam is de enige zeep die ik gebruik onder de douche. Ik zal nooit douchegel/schuim/hoehetookheet kopen. Waarom? Omdat ik de foam tegelijkertijd ook als scheerschuim gebruik omdat het zo goed schuimt!

» De geur van rauw vlees kan ik niet aan. Oh man, wat is dat smerig zeg! Ook het vast pakken van rauw vlees doe ik NIET. Bah, bah, bah. Gelukkig is hier nooit vlees in huis!

» Sinds ik op mezelf woon trek ik het liefst na het avondeten gelijk mijn pyjama aan, terwijl ik dat voorheen nóoit deed. Ik vond het eerst nooit fijn om lang in mijn pyjama te zitten, maar dat is ineens anders geworden sinds ik op mezelf woon. I don’t know why, maar vind het wel fijn nu haha.

» Nederlandse muggen vinden mij niet lekker, maar in het buitenland wel (en dan vooral de tropische muggen die gevaarlijk kunnen zijn). Hoe gek is dat? Ik snap het niet.

» Ik kan u-ren naar katten kijken, met ze spelen en knuffelen. <3

Dit was ‘m weer voor deze keer! Ik heb weer mijn best gedaan om dingen te verzinnen. Voornamelijk onnozele dingen natuurlijk, maar misschien is dat nou ook wel juist hetgeen wat zo’n blog als deze zo leuk maakt. Althans, dit vind ik zelf altijd zo leuk om over andere bloggers te lezen! Ik ben nu wel erg benieuwd of jij ook dingen herkent uit dit lijstje?

In welk feitje van hierboven herken jij jezelf? 

13 Comments

 1. Romy

  Altijd leuk, dit soort lijstjes met feiten! Dat zijn stiekem een van mijn favoriete soorten artikelen :) Net als jij, slaap ik ook altijd op mijn zij (maar dan wel op mijn rechterzij). Dat vind ik echt het lekkerst slapen. Enne, als je gek bent op kokos, “moet” je echt een keer de groene thee met kokos van Pickwick proberen. Ik ben er inmiddels aan verslaafd! :)
  Romy onlangs geplaatst…IJ-hallen shoplog | Mijn bescheiden buit van zaterdag

 2. Darina

  Heel leuk om te lezen! Ik hou ook heel erg van kokos!
  Darina onlangs geplaatst…Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

 3. Jessica J.

  Oeeeh, ik hou ook zo van pyjama’s en huispakken. Zodra ik na een lange dag op kantoor thuiskom, moet die bh uit en die losse broek aan. :’)
  Jessica J. onlangs geplaatst…Een dagje weg in m’n eentje? Met plezier!

 4. Shirley

  Dat van die muggen heb ik dus ook! Ik word in Nederland zelden geprikt. Al ga ik slapen met een mug in mijn kamer. Op vakantie val ik vaker in de smaak. We zijn exotische hapjes, haha.
  Shirley onlangs geplaatst…Sleur is underrated

 5. Loes

  Ik heb ook hele specifieke slaapeisen haha! Ik knuffel ook heel vaak met een kussen.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #66 – Lelijke zelfbruiner fail & tentamen tijd!

 6. Anja - Minimalist Dutchie

  Wat een grappig lijstje! Leuk om je zo te leren kennen!

 7. Larissa

  Ik heb het juist precies andersom met muggen: in NL ben ik altijd diegene die continu word gestoken, maar in het buitenland kom ik meestal goed mee weg.

 8. Laura

  Ik kan echt hele dagen in pyama rondlopen. Vandaag had ik een thuiswerk dag en dat deed ik met liefde in mijn pyama! En dat vlees, ieh! Ik snap je.

 9. Charel

  Dat pyjama aantrekken verhaal, heerlijk! Haha zodra ik thuiskom gaat het aan hoor!

 10. Kelly

  Haha wat grappig -en fijn- dat je hier niet vaak door muggen word gestoken, maar in het buitenland wel.

 11. Anna

  Wat een leuk lijstje! Met die pyjama is heel herkenbaar, heb die van mij nu ook aan haha!

 12. Mevrouw Marloes

  Ik kan niet in slaap vallen als ik niet op mijn buik lig. Ik moet echt op mijn buik liggen hahaha. Best slecht voor mijn rug, dus ik wil deze zomer proberen om van die gewoonte af te komen.

  Muggen moeten mij helaas overal hebben :(
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Mijn ervaring: LadiesRun Rotterdam 2018

 13. Sammie

  Ik slaap ook altijd op mijn zij, anders kan ik niet slapen :) meestal lig ik nog steeds op mijn zij in de ochtend als de wekker gaat. Tommy is dol op kokos, alles met een kokos smaak, ik vind vooral verse kokosnoot erg lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑