My Way of Exploring

10 Dingen die je nog niet over mij wist #14

10 Dingen die je nog niet over mij wist #14
Zal ik weer 10 dingen die je nog niet over mij wist hebben kunnen bedenken? Ik kan je zeggen dat het, volgens mij, weer is gelukt! Het zijn weer allemaal random feitjes geworden, haha. Denk aan deo, wormen, wind en katten filmpjes… Jep, lekker random dus weer. Volgens mij heb ik al deze dingen nog nooit gedeeld op mijn blog!

Ik krijg al-tijd dezelfde vraag van mensen die mij voor het eerst mijn medicijnen zien innemen: ”Zo dan, moet je al die pillen innemen? Doe je dat zonder water? Die zijn grooooot! Waar zijn die voor?”. Ik slik best wat pillen op een dag, waaronder 15 pillen van één soort medicijn. Als mensen die zien dan komen deze vragen dus. Ik heb dus al heeeeeeel vaak antwoord gegeven op die vragen. :’)

Als er stukjes van mijn nagellak af is dan voel ik me gelijk onverzorgd en niet lekker in mijn vel zitten. Raar hè? Maar het is écht zo…

Terugkomend op het bovenstaande puntje: ik wil altijd nagellak op hebben. Het liefst zwart, omdat dat lekker makkelijk overal bij past. Het is je misschien wel eens opgevallen op foto’s op mijn blog? Het is sinds een jaar of drie zo dat ik eigenlijk altijd wel nagellak op heb. Ik vind mezelf zó kaal als ik niks op mijn nagels heb en ik voel me dan zo gek. Ja oké, op vakantie heb ik het meestal niet op en laat ik het thuis.

Ik was vroeg echt verslaafd aan Super Mario Bros op de Wii. Ik kon dit met vriendinnen, familie of alleen echt u-ren doen.

Ik had vroeger een intense angst voor het gat tijdens zwemles. Oef, nog steeds volgens mij want ik krijg de kriebels als ik er aan terug denk. Ik was blij dat ik na mijn A en B zwemdiploma’s goed genoeg kon zwemmen en het gat gedag kon zeggen. :’)

Wat ik in de zomer altijd zo vreselijk vind is het volgende. Als het heef geregend dan zie je overal wormen verschijnen. Oh man, ik vind die beesten ZÓ verschrikkelijk smerig dat ik er spontaan misselijk van word als ik er naar kijk. BAH. Die slakken die dan tevoorschijn komen zijn ook smerig hoor, maar wormen stelen winnen het echt, brrr.

Ik heb een zwak voor katten filmpjes.

Een deo vinden waar ik tegen kan is een grote zoektocht. Sinds een aantal jaar krijg ik ineens jeuk en uitslag van bepaalde stoffen die 9 van de 10 keer in deo’s zitten. Zelfs in natuurlijke duo’s…?! Daarom heb ik nu al een aantal jaar dezelfde mannen deo van Axe, haha. Maar hey, hij ruikt heerlijk en ik reageer er niet op, dus dan vind ik het he-le-maal prima.

Ik ben in alle provincies in Nederland een keer geweest.

Als je met mij een vakantie probeert te plannen dan is dat niet makkelijk. Je krijgt mij echt niet zomaar ergens naar toe omdat ik súper kieskeurig ben. Ik geef alleen mijn hard gespaarde geld uit aan een vakantie waar ik 100% achter sta. Ik zou bijvoorbeeld nooit een Surprise Me tripje zelf boeken, want de kans dat ik op een plek kom die mij niet trekt is héél groot, haha. Ik ben gewoon ontzettend kieskeurig en tja… ik werk het liefst nu ik jong ben mijn bucketlist af met plekken die ik sowieso bezocht moet hebben in mijn leven en daarom wil ik geen geld uitgeven aan plekken die daar niet op staan. Ik moet er gewoon keihard voor sparen en veel dingen daarvoor laten, waar ik overigens zelf achter sta en het ook met plezier doe.

Dit was ‘m weer! Hopelijk heb ik weer wat leuke random feitjes over mezelf weten te vertellen. Niet dat het allemaal zo boeiend is (haha), maar toch vind ik het zelf ook altijd wel leuk om op andere blogs dit soort dingetjes te lezen. Dusssss, ik hoop dat ik je heb kunnen vermaken met deze, eigenlijk vrij nutteloze maar toch ook weer niet, blog. :)

Nog meer dingen die je nog niet over mij wist lezen? Kijk dan hier!

Ben jij ook in alle provincies van Nederland geweest?

17 Comments

 1. Romy

  Superleuk dat je weer 10 feitjes hebt kunnen bedenken :) Dat ‘onverzorgde’ gevoel als mijn nagellak afgebladderd is, herken ik wel. Dat is voor mij zelfs een reden om bijna nooit nagellak te dragen. Dan ben ik namelijk ‘bang’ dat ik geen tijd heb om het er weer af te halen als het er niet netjes meer uitziet. Oeps! Misschien moet ik toch maar wat vaker nagellak opdoen, want eigenlijk valt dat allemaal best mee ;)
  Zelf ben ik in bijna alle provincies geweest. Alleen in Friesland nog nooit en in Drenthe heb ik eigenlijk maar een paar stappen gezet ;) De andere provincies heb ik wel allemaal ‘gehad’.
  Romy onlangs geplaatst…Favorieten maart 2018 | Roze parfum, lipsticks & lekker bakkie!

 2. Darina

  Leuke feitjes! Dat van de nagellak herken ik wel :) En ik ben nog niet in alle provincies geweest. Ik mis Groningen en Friesland nog :)
  Darina onlangs geplaatst…10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Lente editie

 3. Kim

  Leuk om te lezen! Zelf weet ik eigenlijk niet of ik in alle provincies ooit geweest ben. Volgens mij ben ik nog nooit in Friesland geweest. Ik ben wel benieuwd maar de reizen die je nog wil gaan maken!
  Kim onlangs geplaatst…Mijn nieuwste Buddha to Buddha aanwinst

 4. irene | tussenmarsenjupiter

  Haha ik vind wormen erg maar slakken nog erger. Vorige zomer hadden wij echt een soort van plaag in onze tuin. VERSCHRIKKELIJK! Overal waar je stapte, zag je wel een slak. Met huisje, zonder huisje. Brr.
  Ik had ook altijd nagellak op, maar nu al een tijdje niet meer en ik vind het ook wel leuk zo. Ik kan het ook niet verdragen als er een stukje los is. Dan moet het er meteen allemaal af.
  irene | tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Deze week #6

 5. Sarah

  Dat van die nagellak heb ik ook. Van zodra er een stukje af is vind ik mezelf al niet meer lekker in mijn vel zitten. En in mijn geval zit nagellak na dag één al niet meer goed, dus dat is altijd vervelend. Haha. De laatste tijd heb ik daarom ook niet meer altijd een lakje op. Of gewoon een verzorgend, doorschijnend lakje. Dan valt het niet zo op als het niet meer mooi zit.
  En die wormen en slakken vind ik na een regenbui heel vervelend omdat ik altijd bang ben erop te trappen. Haha.

 6. Loes

  Ik vind dat van die nagellak helemaal niet gek, ik voel me dan ook mega onverzorgd meteen, vreselijk..
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #56 – Naar de kapper, stemmen & leuke koffie hotspot

 7. Anne - Ditisanne.nl

  Wat een leuk lijstje weer! :-)
  Ik ben wel vaak in alle provincies geweest; heb al in drie verschillende provincies gewoond dus dan gaat het al snel! In Limburg, Zeeland, Friesland, Groningen en Drenthe kom ik niet zo gek vaak maar in de andere delen van Nederland wel af en toe. Ik ontdek dan altijd weer hoeveel mooie plekken Nederland eigenlijk heeft!
  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Mooie reisplannen voor de komende zomer!

 8. Simone

  Wat een leuke feitjes! Ik geloof dat ik ook wel in alle provincies ben geweest. Maar niet als je het over vakanties hebt hoor. Gewoon een dagtripje ofzo heb ik alles wel gezien. Behalve de Waddeneilanden. Daar ben ik dus nog nooit geweest…. *schaam*
  Simone onlangs geplaatst…Even een weekendje offline

 9. Tiffany

  Wat leuk en ook herkenbaar deze punten. Ik was ook altijd zoooo bang voor het gat tijdens zwemles.

 10. Puck

  Leuke feitjes weer! Ik weet precies wat je bedoelt met die afgebladderde nagellak! Ik vind het zo onverzorgd staan en voel me ook echt onverzorgd als het bij mezelf gebeurt. En ik vond die gaten bij zwemles inderdaad ook vreselijk. Zou nu denk ik niet eens meer door zo’n gat kunnen/durven zwemmen haha!

 11. Kaylee

  Leuk om te lezen! En super grappig dat jij (en andere) mensen hetzelfde ervaren met nagellak! No way dat ik de deur uit ga als er een stukje vanaf is óf als ik niks op heb!

  En die wormen.. bah bah!

 12. sammie

  Leuke feitjes weer! Ik vind vooral de slakken die na een regenbui tevoorschijn komen zo vies. In Gorinchem had je dan heel veel naaktslakken, werd er altijd een beetje misselijk van. Ben benieuwd hoe het hier in deze nieuwbouw wijk zal zijn.

 13. Rowan

  Leuk om te lezen! Jij weet elke keer weer leuke feitjes te verzinnen. Dat lukt mij zelf nooit zo goed, stom is dat he?! Ik was vroeger trouwens ook heel bang voor dat gat. Grappig dat ik niet de enige ben. ;-)

 14. Mevrouw Marloes

  Door dat gat zwemmen tijdens zwemles vond ik het allerleukste onderdeel, hahah. Ik was teleurgesteld wanneer we dat een les oversloegen. Ik ben ook voor zoveel soorten deo’s allergisch. Tegenwoordig gebruik ik die van Odorex, daar kan ik wel tegen.
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Meubelverlanglijst #1 | Woonkamer

 15. Janet | thatonetime

  Leuk om te lezen!

 16. Rosita Elise

  Wat een leuke lijst weer! Ik zou dus wel echt een surprise me willen doen, lijkt me dood eng om niet van te voren te weten waar ik heen ga! haha! Ik mag noooooooit nagellak op voor mijn werk, dus heb het eigenlijk als ik voor langer dan 3 weken vakantie heb ( wat dus bijna nooit is ) en daarnaast heb ik amper nagels. OEPS.

  XXXX
  Rosita Elise onlangs geplaatst…Travel | Inpaklijst stedentrip Polen

 17. Saskia

  Leuke weetjes! Ik heb dat ook altijd met nagellak als het eraf gaat.. Fijne Maandag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑