My Way of Exploring

10 Dingen die je nog niet over mij wist #13

10 Dingen die je nog niet over mij wist #13
Wedden dat jij deze feitjes over mij nog niet wist? Er zijn nog genoeg dingen die ik nog nooit op mijn blog heb gezet hoor, haha. Ik heb dus weer 10 dingen die je nog niet over mij wist op een rijtje gezet! Altijd leuk om meer te weten te komen over degene achter de blog, toch?

• De geur (en de smaak ook trouwens) van truffel is echt niet te doen voor mij. Zodra ik het ruik word ik zó misselijk. Bah! Net als een lavendel geur trouwens, maar dat feitje heb ik al eerder eens gedeeld.

• Op zakelijk gebied ben ik echt iemand die op haar strepen staat. Ik laat niet over mij heen lopen en zeg echt wat ík wil en ga daar dan ook 100% voor. Grappig, wan zoiets verwachten anderen niet snel van mij. Haha, ik durf echt wel te zeggen dat ik een pittige tante ben als het gaat om onderhandelen.

• Wat ik súper smerig vind is als mensen in hun glas ademen als ze drinken. Haha, nu zal je misschien echt denken: ”Whut? Waar let jij op?”, maar ik hoor álles. Bluhhh wat vind ik dat vies klinken zeg!

• Ik vind het een soort van irritant als mensen mijn volledige naam uitspreken. Noem mij maar gewoon San. Ik vind het om één of andere reden altijd zo afstandelijk klinken als iemand voluit Sandra tegen mij zegt. :’)

• Als ik pasta maak voor mijn vriend, dan gebruik ik altijd tomatenpuree uit zo’n blikje. Ik moet en zal dan sowieso het blikje uitlepelen om de restjes op te eten, hihi.

• Als ik geen sla, dressing, komkommer en tomaten in huis heb word ik gek. Ik moet sowieso dat altijd in huis hebben! Ik eet bijna elke dag dit voordat ik naar bed ga (sinds ik op mezelf woon zit ik weer in die fase, haha). Call me crazy, maar ik houuuuu er van!

• Ik weet vaak exact het tijdstip te raden. Zo bizar vaak dat ik zelf er regelmatig van schrik, haha!

• Als Pat en ik ’s avonds voordat we gaan slapen in bed liggen praat ik al-tijd over eten. Dan heb ik altijd zin in de meest rare dingen ineens, hahaha. Altijd zó random. Pat word dan knettergek van me. Uiteraard blijf ik dan doorgaan, puur om hem te pesten. :’)

• Ik ben zo’n iemand die bepaald bestek niet lekker vind eten. Ik ben daar méga kieskeurig in. I know, het slaat nergens op, maar ik heb gewoon zo mijn voorkeur wat dat betreft, haha.

• Onder mijn winterjas heb ik standaard een dik fluffy vest aan voor extra warmte. Anders heb ik het veel te koud! Ik noem het ook wel mijn tokkie vest. Ik woon er in!

Dat waren de feitjes weer voor deze keer! De dertiende editie was dit alweer… Wat heb ik al veel dingen gedeeld zeg, nu ik er zo over nadenk. Hopelijk is het nog steeds leuk om te lezen, hihi.

Benieuwd naar de andere feitjes? Kijk dan hier!

Wat vind jij raar/gek/lachwekkend aan jezelf?

15 Comments

 1. Romy

  Wat knap dat je steeds weer dit soort leuke en grappige feitjes weet te bedenken! Om sommige moest ik hard lachen. Wat namen betreft, heb ik juist het tegenovergestelde. Eigenlijk noemt iedereen me gewoon Romy en ik kijk juist vreemd op als opeens iemand die ik helemaal niet zo goed ken me “Room” noemt ;)

 2. Aneta

  Hahaha leuk om via deze weg jou te leren kennen. Dat van het bestek zou nog een klus zijn geweest. Want hoe weet je nu wat ‘lekker eet’ 🤗
  Aneta onlangs geplaatst…Werken met KOPP-kinderen | Een kijkje in mijn werkveld.

 3. Kelly

  Ik vind het ook heel irritant als mensen mijn hele naam uitspreken. In sommige gevallen is het geen probleem, maar niet altijd aub.

 4. Darina

  Heel leuk om te lezen en dat je ze steeds weet te bedenken.
  Darina onlangs geplaatst…Tips om Meer in het Moment te Leven

 5. Sylvia - alovelyadventure

  Haha ik herken er best wel wat van.. Ik wil ook gewoon syl genoemd worden en vind het ook verschrikkelijk als mensen in hun glad ademen net zo vies als smakken of hoorbaar eten iehw. Wc spray met lavendel kan ik niet tegen daar krijg ik het superbenauwd van haha. Leuk om je zo eter te leren kennen
  Sylvia – alovelyadventure onlangs geplaatst…About last week.. week 3 – 2018

 6. Rosita Elise

  Hahahaha heerlijk! Ik word eik altijd Roos genoemd behalve mijn moeder die zegt echt altijd Rosita; behalve als ze boos is dsn verspreekt ze zich en dat klinkt dan zo bizar!
  Rosita Elise onlangs geplaatst…Fashion | ESPRIT yay or nay?

 7. laura

  Ik vind het eigelijk ook best knap dat je al die dingen van jezelf merkt en weet! Ik herken bepaalde dingen ook wel, zoals dat ik altijd met hetzelfde bepaalde bestek moet eten, haha. En altijd over eten praten sowieso ;)
  laura onlangs geplaatst…MEMORIES OF PARIS

 8. Simone

  Haha wat een leuke feitjes! Bijna iedereen noemt mij “Siem” of “Moon” en anders wel “Simoon”. Ik luister overal naar. Maar bijna niemand zegt mijn volledige naam ook haha!
  Simone onlangs geplaatst…TROUWEN | Inspiratie voor bruidskapsels

 9. Florentine

  Super leuk om te lezen San! Echt leuke feitjes die je deelt. Ook best wel herkenbaar, sommige dingen die je noemt :-)

 10. Stella

  “Wat ik súper smerig vind is als mensen in hun glas ademen als ze drinken. Haha, nu zal je misschien echt denken: ”Whut? Waar let jij op?”, maar ik hoor álles. Bluhhh wat vind ik dat vies klinken zeg!”.. En nu zit ik heel erg te hopen dat ik dat niet heb gedaan vandaag, hahaha. En ik heb dat dus ook – als mensen me “Stella” noemen denk ik gelijk dat ik iets verkeerds gedaan heb. Mijn moeder noemt me ook altijd alleen bij mn volledige naam als ze boos is of iets heel serieus te zeggen heeft. Noem mij maar gewoon Stel (: Ennnn ik heb vandaag kennis mogen maken met je fluffy tokkie vest, hoera! (Het valt echt wel mee mensen, zo tokkie is ‘ie niet, haha). Liefsssss!

 11. Nina Simplynspecial

  Herkenbaar van je naam! Zo heet ik eigenlijk Janina, maar iedereen noemt me Nina. Behalve mensen die me niet kennen, daarom voelt het gek als iemand me zo noemt. Blijft leuk deze rubriek. Vind het knap dat je iedere keer weer feitjes kunt bedenken.

 12. Rowan

  Het blijft leuk, deze rubriek! Ik vind het ook knap dat je steeds van die grappige feitjes weet te bedenken! Ik kan niet tegen smak geluiden trouwens, daar word ik helemaal gek van. ;-)

 13. Bente

  Haha ik vind het maar indrukwekkend hoe je elke keer weer van die feitjes over jezelf weet te vertellen :D.

  Ik heb ook vast genoeg rare trekjes, maar als ik ze moet benoemen dan kan ik er niet zo goed meer op komen…

 14. marleen

  HAHAHA geweldig. Ik vind lavendel en truffels dus heerlijk!
  En over eten praten is niet raar hoor :P

 15. Jessica J.

  Zo tof weer! Dat van dat exacte tijdstip heb ik ook vaak. En ik kijk ook geregeld op de klok om dan mijn verjaardag in uur te zien, 11:08. :’) Ik heb trouwens ook bestek waarmee ik niet wil eten. Zo hebben we een bepaalde lepel die nét te breed is en dat voelt gewoon zo fout, haha!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Lush | Christingle Naked Body Conditioner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑