My Way of Exploring

10 Dingen die je nog niet over mij wist #11

10 Dingen die je nog niet over mij wist #11
Omdat ik het zelf ook leuk vind om meer van andere bloggers te weten te komen, heb ik zelf ook een boogserie waarin ik jullie dingen vertel die je (als het goed is haha) nog niet over mij wist. Dit is alweer de 11e blog uit deze serie! Iets met broccoli, bananen en een na-het-eten-ritueel…

× Als ik broccoli klaarmaak, dan kan ik het niet laten om alvast lekker veel rauwe stukjes te eten. Vooral de stronk (in plakjes gesneden) is zó lekker!
× Als ik buiten de deur eet eet ik altijd dezelfde dingen bij dat restaurant. Bij de ene pizzeria eet ik altijd dezelfde pizza, bij de Subway altijd hetzelfde broodje, bij de Eazie altijd dezelfde toppings, bij bepaalde lunchrooms bestel ik altijd dezelfde broodjes… Haha, ik houd me dus altijd vast aan dezelfde dingen omdat ik het dan zo lekker vind en zonde vind om iets anders te bestellen. :’)
× Ik vind bananen alleen lekker als ik in Azië ben. Ze zijn daar tenminste niet zo enorm zoet!
× In de supermarkt check ik de datum en pak ik altijd de producten die het langst houdbaar zijn, omdat bijvoorbeeld van zakken verse wokgroenten die dan verser zijn. Geleerd van mams, haha.
× Zonder olijven op mijn pizza is hij niet compleet en zou het zomaar zijn dat ik hem smakeloos vind (aangezien ik er ook al geen kaas op heb). Olijven vind ik echt dé smaakmaker op pizza! Mag niet ontbreken hoor.
× Ik loop het liefst altijd met mijn handen in mijn zakken, als ik zakken heb. Of dit nou van een jas, vest of broek is maakt niet uit. Dit gaat automatisch omdat ik altijd koude handen heb en ze daardoor warmer blijven. Maar… Het ziet er wel een beetje stom uit om zo te lopen vind ik.
× Ik ben een echte koopjesjager. Ik zoek echt altijd kortingscodes op voordat ik iets bestel. Ook als ik hotels boek blijf ik net zo lang doorzoeken totdat ik een code heb, haha. Op deze manier besparen we bijvoorbeeld met vakanties wel altijd aardig wat geld, want alles bij elkaar opgeteld is toch best wel veel!
× Na het eten moet ik wat zoets hebben. Ook al is het maar een klein slokje crystal clear, dat is al goed.
× Sinds ik totebags heb uitgevonden wil ik geen andere tassen meer. Ze zijn zó chill! Alles past er in en ze zijn lekker licht. Ideaal!
× Ik heb er een hekel aan als iemand het heeft over zichzelf en iemand anders en dan als eerste zichzelf noemt. Dus bijvoorbeeld: ”Ik en … zijn lekker een dagje naar de stad geweest.” Nopeeee, daar irriteer ik me dan aan haha. Ik vind dat je jezelf als laatste moet noemen. :p

Ik blijf mezelf er over verbazen hoe ik nog steeds elke keer weer tien dingen weet te verzinnen. Toch wel grappig dat dit elke keer weer lukt! Ik ben benieuwd of jullie bij deze puntjes ook denken:”Hey, dat doe/heb ik ook!”. :)

Wat is iets wat veel mensen niet over jou weten?

15 Comments

 1. Marie

  Haha dat laatste puntje is herkenbaar voor mij!
  Marie onlangs geplaatst…Zondagmiddag.

 2. Romy

  De handen in mijn zakken doe ik ook altijd in de winter. Inderdaad vanwege de koude handen die ik dan standaard heb ;) En ik heb ook een handje van zoeken naar kortingscodes voor dagjes weg of vakanties. Alleen de olijven herken ik dan weer niet. Dat is een van de dingen die ik dus écht niet lust ;)
  Romy onlangs geplaatst…9 bloggerclichés waar ik me schuldig aan maak

 3. Eline

  Jaa totebags zijn zo fijn! Ik heb er inmiddels echt veel te veel, maar ze zijn gewoon te leuk en gelukkig ook heel praktisch.

 4. Maaike

  Jazeker! In de supermarkt zoek ik ook altijd naar de langst houdbare datum. En dat mensen zichzelf als eerste noemen snap ik ook niet. Bij een gezamenlijke mail schrijf ik mezelf ook altijd als laatste.

 5. Nina Simplynspecial

  Deze artikelen blijven leuk ;) Ik moet na het eten ook altijd iets zoets hebben :P Maar bij mij wordt het vaak snoep ofzo. Oeps..

 6. Irene

  Ik irriteer mij ook aan die mensen die “ik” eerst zeggen. Haha :p En ik vind de stronk van de broccoli net minder lekker. Bij bloemkool ook.
  Irene onlangs geplaatst…De eerste persoonlijke toets!

 7. Rowan

  Leuke feitjes! Ik herken het laatste feitje, vind ik ook niet kunnen. En ik ga ook altijd op zoek naar de beste datum op verpakkingen. ;-) Grappig dat je de stronk van de broccoli eet, dat heb ik nog nooit gehoord. Wel handig, want zo gooi je echt niks weg. ;-)

 8. Darina

  Leuk om te lezen! Ik vind de stronk van de broccoli ook erg lekker :)
  Darina onlangs geplaatst…Photography | From the Archives #1

 9. Nesrin

  Oh ja ik vind de stronk ook heel lekker en geef het ook vaak aan mijn kinderen (krijgen ze het toch binnen).
  Olijven horen inderdaad als topping op een pizza hier ben ik het helemaal mee eens!

 10. Silke

  Oooh, dikke liefde voor totebags! Al moet ik zeggen dat ik de tassen van Dille en Kamille ook steeds meer begin te nemen, want daar kan nog net iets meer in, hihi. Enne, die dikke liefde geldt ook echt wel voor olijven, hoo. Als kind vond ik ze niet te vreten, maar ik ben blij dat ik er nu een grote fan van ben, hihi. Liefs! (en wat een mooie foto daar bovenaan!!)
  Silke onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #116 | Veel gesport & op familieweekend!

 11. Sylvia

  Wat een leuke feiten!! Ieeh de stronk van broccoli vind ik het minst lekker geef mij het “gras” gedeelte maar?. Ook ik maak me schuldig aan het altijd hetzelfde bestellen in restaurants. Haha..
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week..#37

 12. Robin Valentine

  Ik neem ook altijd dezelfde dingen in restaurants, ik ben wat dat betreft best kieskeurig.. het komt echt zelden voor dat ik moeite heb met kiezen tussen dingen :p

 13. Jessica J.

  Hahaha, ik bestel ook vrijwel altijd hetzelfde als ik buitenshuis ga eten. Ik heb schrik dat het volgende dat ik bestel, niet zo lekker is als dat ene lievelingsgerecht. :’D
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #70 • Herfstgeuren en verrassingsweekendje

 14. sammie

  Ik check ook altijd de datum in de supermarkt en ga zeker bij de groentjes en bij het vlees voor de langste houdbaarheidsdatum, ook omdat we altijd boodschappen doen voor een hele week.

 15. Mevrouw Marloes

  Ik check ook altijd de datum! Niet alleen bij groentes, maar bij elk product. En het laatste puntje is zo herkenbaar, hahah! Ik erger me er zo erg aan als iemand zichzelf als eerste noemt!
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…#awkward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑