My Way of Exploring

10 Dingen die ik écht NIET kan

10 Dingen die ik écht niet kan
In sommige dingen ben ik gewoon écht slecht. Die dingen moet je dus eigenlijk niet aan mij moet overlaten. Het lijkt mij wel grappig om hier eens wat meer over te vertellen, want wat zijn eigenlijk dingen die ik écht niet kan? Ik heb er vandaag 10 op een rijtje gezet!

Wachtwoord van online bankieren onthouden
Ik weet niet hoe ik het elke keer weer voor elkaar krijg, maar ik vergeet dit wachtwoord gewoon standaard… Slaat nergens op, i know. Al mijn wachtwoorden weet ik altijd, maar bij deze krijg ik het toch altijd weer voor elkaar om té veel inlogpogingen te doen waardoor mijn account geblokkeerd wordt. Komt denk omdat ik alles via de app doe en daarbij heb je een code van cijfers en geen wachtwoord, dus als ik dan eens moet inloggen via de laptop ben ik dus de sjaak. :’) En ja, ik ben zo’n iemand die een wachtwoord ergens noteren heel tricky vindt.

Knippen
Ja, lach me maar uit hoor! Maar toch is het écht waar. Een schaar en ik is geen goede combinatie. Ten eerste ben ik mega onhandig, maar naast dat ben ik ook nog eens linkshandig en kan ik met geen enkele schaar normaal knippen. Zelfs met linkshandige scharen is het een drama. Hij doet het dan gewoon niet. Ik ben raar!

Niet morsen tijdens het eten als er anderen bij zijn
Ik moet zeggen dat ik niet eens meer zo klunzig ben met eten als ik alleen ben (écht!), maar zodra er anderen bij zijn gaat het mis. Als ik uiteten gaat vliegt er sowieso wat vanaf mijn bord op mijn broek of op de grond, ik stoot per ongeluk tegen mijn glas aan en er gaat dan een hele golf drinken overheen, dat wat op mijn vork ligt valt er vanaf op mijn kleding…  Tja.

Dop opendraaien
Dit is onmogelijk, ik zweer het. Als ik een dop open krijg dan hang ik de vlag uit! Ik kan dat gewoon écht niet. Vaak moet ik dan óf iemand roepen óf ik zorg er hardhandig voor dat er een gat in de dop komt (is ook niet optimaal, ik weet het…).

Een spel op de playstation (of een ander apparaat) spelen
Zodra ik een controller in mijn handen heb gaat het al mis. Ik druk werkelijk op álle knopjes die er zijn. Tegelijk nog wel. Hoe vaak je mij ook uitlegt dat je met B moet springen en met A moet lopen, het gaat er bij mij niet in. Ik druk alsnog gewoon alle knopjes in, haha. Als het spel ook nog eens in een soort 3D is dan is het al helemaaaaaal een drama. Mijn vriend lacht mij altijd uit hierom. En terecht…

Uitslapen
Dit kon ik vroeger wel, maar nu al sinds heel wat jaren totaal niet meer. Soms zou ik wel willen dat ik eens lekker kon uitslapen, maar helaas is dat moment er maar zo’n één á twee keer per jaar, als ik geluk heb.

Tanden poetsen zonder dat de onderkant van mijn gezicht ook vol zit
Hoe doe je dat? Ik ben echt zo’n kluns als het hier om gaat. Ik mors gelukkig nooit op mijn kleding (haha, bijzonder hè?), maar mijn hele gezicht vindt het wel leuk om onder de tandpasta te komen te zitten.

Mascara opdoen zonder dat mijn hele gezicht ook onder zit
Precies weer zoiets als het puntje hierboven. Er gaan bij mij serieus sowieso 10 wattenstokjes doorheen op een dag omdat ik alles rondom mijn ogen moet weghalen. Geen grap.

Keuzes maken
Ik ben de grootste twijfelaar die er bestaat, daar is dus echt geen twijfel over mogelijk. Ik kan gewoon nóóit kiezen. Al om de kleinste dingen komt er keuzestress tevoorschijn en dat vind ik super irritant. Om een voorbeeld te noemen: zelfs om de kleur van een plantenspuit kan ik enorm twijfelen. Ehhhh, ja.

Planten verzorgen 
Deze heb je vast al 300 keer gelezen, maar bij mij is het dus óók zo: ik kan geen planten verzorgen. Ik ben benieuwd hoe het in mijn nieuwe huis gaat met onze urban jungle. Hopelijk gaat het nu wél lukken. :’)

Hier kan ik een hele waslijst van maken hoor, haha. Ik heb nu alsnog moeten kiezen uit al mijn klunzige dingen die ik niet kan! Weet je wat? Ik maak gewoon over een tijdje een tweede versie. Je hebt misschien wel eens een paar van de bovenstaande dingen voorbij zien komen in een blog uit de ”10 dingen die je nog niet over mij wist” blogreeks? Zou best kunnen hoor! Zelf vind ik het ook altijd wel grappig om te lezen wat anderen écht niet kunnen, dus laat vooral achter waar jij super slecht in ben! Of misschien herken jij jezelf wel in één of meerdere van de bovenstaande dingen?

Wat kan jij écht niet? 

26 Comments

 1. Aneta

  Wauw wat een prachtige foto! Heel veel dingen zijn herkenbaar. Super grappig. De tandenborstel, mascara en planten verzorgen.
  Aneta onlangs geplaatst…Driftbuien bij kinderen | Ik ben boos!

 2. Darina

  Leuke post en herkenbaar! Vooral het tandenpoetsen en planten verzorgen.
  Darina onlangs geplaatst…Parijs Do’s & Dont’s

 3. Romy

  Daar zit heel veel bij wat ik ook absoluut niet kan. Planten verzorgen en uitslapen lukt mij sowieso niet, maar ook mascara aanbrengen blijft na al die jaren niet mijn grootste talent, haha. Regelmatig zit de mascara op plekken waarvan ik me echt afvraag hoe ik dat toch voor elkaar heb gekregen!
  Romy onlangs geplaatst…10 tips voor meer positiviteit (elke dag!)

 4. Eline

  Dat uitslapen lukt me ook steeds minder goed nu ik vast zit in een schoolritme. Dan heeft mijn lichaam er gewoon geen zin meer in ofzo, haha. Gelukkig kan ik mijn dag dan wel productief indelen.

 5. Sylvia - alovelyadventure

  Je bent niet de enige die niet “netjes” in gezelschap kan eten? bij mij vliegt ook altijd alles in het rond en op de grond. Planten verzorgen snap ik ook niet.. niet dat ze doodgaan maar bij mij worden ze altijd huge!
  Sylvia – alovelyadventure onlangs geplaatst…De Snack-tag!

 6. Donna

  Planten verzorgen vind ik ook moeilijk! Mijn cactusje begint al dood te gaan en heb hem net een week. Hoe dan?!

 7. Rianne

  Hihi, ik kan ook niet omgaan met de playstation, ben heel slecht in uitslapen en kan ook niet voor planten zorgen! Best veel herkenbare dingen dus ;)

 8. Loes

  Oeps, planten verzorgen sluit ik me bij aan.. Er sterven teveel plantjes bij mij.. Zo zonde!
  Loes onlangs geplaatst…Favorieten van de Maand – Oktober

 9. marleen

  Hahahha ik kan ook echt niet knippen! Ik ben blij dat ik niet de enige ben. Als je al die creatieve DIY bloggers ziet ook dan kan ik wel janken, hahaha!

 10. Anna

  Wat een grappig artikel! Ik heb hetzelfde probleem dat ik ALTIJD eten mors wanneer er iemand ander bij is. Mijn vriend lacht mij hierom dus ook regelmatig uit…

 11. Kim

  Hahaha mascara opdoen…. Ben altijd zo blij als het er eenmaal goed opzit. Ik draag altijd waterproof, dus moet ook echt elke ochtend met een watje met makeupremover aan de slag.

 12. Daphne Lippmann

  Heel leuk artikel, sommige dingen zijn ook wel een beetje herkenbaar hoor!
  Daphne Lippmann onlangs geplaatst…Hoesjes-outlet.nl Telefoonaccessoires Huawei P8 Lite

 13. Johanne

  Uitslapen kan ik soms wel, maar soms ook helemaal niet. Heb echt een jaar lang gehad dat ik zelfs in het weekend om 8.00 uur wakker was, maar sinds een paar maanden slaap ik in het weekend weer lekker uit. Planten levend houden lukt mij ook absoluut niet, net als netjes eten waar anderen bij zijn. Zelfs als ik in mijn eentje eet, knoei ik nog. Nee, je kunt me alleen meenemen naar de McDonalds, want daar is vies eten nog enigszins geoorloofd :p
  Johanne onlangs geplaatst…10 dingen die mijn maand beter maakten | Oktober

 14. Irene

  Haha herkenbaar! Ik vergeet altijd m’n wachtwoord van Facebook. Op m’n telefoon sta ik automatisch ingelogd en als ik dan es op de computer ga, ben ik élke keer fout. Oh en het toppunt? Als ik een nieuw wachtwoord moet kiezen, herinner ik me plots het oude weer.
  Irene onlangs geplaatst…30-Day Mindfulness Challenge

 15. Rosemarijn

  Hahahaha dat tandenpoetsen THANKS dat je dat deelt. Ik dacht dus echt dat ik de enige was.

 16. Sabine

  Haha toen ik net bij Jimmy ging wonen had hij een schaar waar hij wel en ik totaal niet mee kon knippen. Het ding werkte volgens mij gewoon niet, terwijl hij het bij hem wel deed. Heb dus helemaal een nieuwe schaar gekocht zodat ik ook kon knippen haha :P

 17. Simone

  Haha wat een herkenbare dingen. Ik krijt mascara ook niet op mijn wimpers zonder de rest van mijn ogen ook zwart te krijgen :p
  Simone onlangs geplaatst…Trouwen | Bruidslingerie?!

 18. Sammie

  Uitslapen kan ik nog steeds, mits Tommy me niet wakker maakt :) Ik mors ook altijd met tandpasta, soms ook mijn kleding maar vaak ook op de grond, drama! :)

 19. Nina Simplynspecial

  Dit soort artikelen blijven leuk :) Ik moet even hard nadenken over wat ik niet kan.. Ik denk dat ik me sowieso wel kan aansluiten bij het puntje : geen keuzes maken. Zo lastig vind ik dat!

 20. Anne

  Zo herkenbaar! Ik heb sinds een jaar een nieuwe pincode en die kan er gewoon niet meer bij in mijn geheugen, ik kan het gewoon echt niet onthouden, zo gek.
  Anne onlangs geplaatst…Vijgentaart recept en een kijkje in de keuken

 21. jonna@burgertrutjes

  Haha, super leuk geschreven meis! Ik ben ook geen held met spelletjes op de Playstation of op andere consoles… Verschrikkelijk! En knippen kan ik ook niet. Ben sowieso niet zo creatief….
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Prijsvragenoverzicht november – win weer toffe prijzen deze maand!

 22. Saskia

  Playstation en uitslapen zijn ook niet mijn talenten ;-)

 23. Mevrouw Marloes

  Soms Playstation ik met mijn vriend en hij heeft me al vijfhonderd keer uitgelegd welke knoppencombinatie ik voor wat moet gebruiken, maar ik onthoud het gewoon niet ?
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Kookzondag: makkelijke couscoussalade

 24. Linda | travellersoftheworld

  Ik kan ook echt niet kiezen. Ik twijfel vaak zo erg dat ik er helemaal gek van word. Zo kan ik al twijfelen over de kleur van een flesje en daardoor gewoon alle kleuren maar kopen ;). Als iemand vraagt wat ik wil drinken kan ik dit ook nooit bedenken waardoor ik altijd een standaard antwoord geef van: doe maar wat, als het maar geen cola is. Maar ja, soms heb ik wel een voorkeur, maar dan nog kan ik het niet zeggen op de een of andere manier. Om gek van te worden :p Verder klieder ik altijd alles er onder en heb ik een talent voor dingen kwijt raken :p
  Linda | travellersoftheworld onlangs geplaatst…Wat te doen op Malta? 10 dingen die je niet mag missen

 25. Florentine

  Wat een heerlijk artikel! Zo jammer dat je niet kan uitslapen, hihi
  Misschien komt dat ooit wel weer:-)
  Liefs Florentine

 26. Sheila

  Oh die laatste. Jaaaah, die herken ik. Zelfs de Albert Heijn moestuintjes mislukken bij me. Dat zegt genoeg, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑