My Way of Exploring

1 Maand getrouwd! | Hoe is dat nou?

1 Maand getrouwd! | Hoe is dat nou? Vandaag zijn we 1 maand getrouwd! Niet dat ik elke maand hierover een blog online ga zetten hoor, maar die eerste maand is toch wel bijzonder. Ik vind het daarom vandaag een mooie dag om even terug te blikken naar de eerste weken als getrouwd stel. Hoe is dat nou? 

1 maand getrouwd!

Laat ik beginnen met het feit dat het bizar is hoe snel de tijd vliegt. Het is alweer een maand geleden mensen, een MAAND. 1 juli voelt als de dag van gisteren. Dat we onze mooie trouwkleding aan hadden, ‘ja’ tegen elkaar zeiden, eindelijk onze mooie ringen konden gaan dragen, gingen varen door Leiden, met zijn allen gingen barbecuen, foto’s maakten, aan het feesten waren en samen veel te veel dronken en om 6 uur pas in bed lagen, en en en… Te veel onvergetelijke dingen. Time flies, hoe cliché het ook klinkt. It’s true. En dit keer is het nog bizarder dan bizar. Snap je ‘m nog?

De eerste weken als man en vrouw. Hoe is dat nou?

De eerste weken zijn dus voorbij. We kunnen elkaar al een maand lang man en vrouw noemen en ik ben nog steeds aan mijn nieuwe achternaam aan het wennen. Afgelopen week noemde iemand voor het eerst Pat mijn man en toen moest ik toch wel mijn lach inhouden hoor. Het klinkt zooo raar, hahaha. Ik denk dat het nog wel even duurt eer ik daar aan gewend ben. Het is in ieder geval wel wennen om te bedenken dat je ineens getrouwd bent.

1 Maand getrouwd! | Hoe is dat nou?

Is er iets veranderd?

Eens even denken? Ja, eigenlijk wel. Het voelt anders. Voor mij voelt het alsof we nu écht iets van elkaar zijn. Het voelt zo veel echter en volwassener, al weet ik dat dat eigenlijk nergens op slaat hoor. Het is natuurlijk totaal niet volwassener of belangrijker als je getrouwd bent, maar voor mij voélt het wel zo. Ik vind het mooi dat we dezelfde achternaam hebben nu, dat speelt ook wel mee. We horen nu écht bij elkaar naar mijn idee. Al is dat al bijna 9,5 jaar lang zo, maar oké. Getrouwde mensen weten misschien wel wat ik bedoel? Hihi. Verder is er niks veranderd. We zijn nog steeds dezelfde personen en doen nog steeds hetzelfde tegen elkaar. :p

Terugkijkend naar de bruiloft

Nog steeds word ik intens blij en gelukkig als ik terugdenk aan de bruiloft. Het had niet perfecter kunnen zijn dan dit! Nog steeds krijgen we van mensen complimenten over hoe we de dag hebben ingevuld. Iedereen die uitgenodigd was vond het super leuk! ‘Het was een échte Pat & San bruiloft’ en ‘het was zooooo leuk’, is wat mensen zeggen. Vinden wij alleen maar tof om te horen natuurlijk! :D Dat we er allebei (en de gasten) er nog steeds tevreden naar terugkijken zegt al genoeg: het was perfect. Zeker nu we alle foto’s binnen hebben en alles terug kunnen zien worden we elke keer weer ’teruggetrokken’ naar die dag. Het is en blijft iets om nog steeds over weg te dromen en blij van te worden. <3

De foto’s komen er aan. Ik heb de afgelopen tijd – en nu nog steeds – een stapje terug moeten doen. Dat geldt dus ook voor mijn blog helaas, maar dat zullen jullie vast wel gemerkt hebben. Ik ga de foto’s samen met Pat uitzoeken die ik op mijn blog ga zetten. We hebben al een selectie gemaakt van de mooiste foto’s, maar om die nou allemaal hier neer te gaan zetten… Dat zijn er heeeeel veel, haha. Komt er echt snel aan hoor, want ik vind het natuurlijk ook super leuk om ze te laten zien aan jullie! Als je al een paar foto’s wilt zien, dan kan je op mijn Instagram al wat vinden, hihi.

Voelt getrouwd zijn anders voor jou?/Zou getrouwd zijn voor jou anders voelen denk je? 

13 Comments

 1. Darina

  Een mooie terugblik naar jullie trouwdag. En ja, dat gevoel dat het net échter is, ervaar ik ook. Wij gingen trouwen toen we elkaar 9 jaar kenden en dat is dit jaar alweer 10 jaar geleden. Ik ben heel benieuwd naar de foto’s.
  Darina onlangs geplaatst…Fotodagboek juli 2019

  • Sandra

   Leuk om te horen dat jij dat ook zo voelt! Had ook wel verwacht dat er meer mensen het zo zouden voelen, maar om het te verwoorden is toch wel lastig. Gelukkig weet jij exact weet wat ik bedoel, hihi.

 2. Romy

  Wat mooi dat jullie nog steeds met zo veel plezier terugkijken op jullie bruiloft! De foto’s die ik al voorbij heb zien komen, zijn zó mooi. Ik snap dat het wel wennen is dat je opeens een andere achternaam hebt en je voormalige vriend je “man” moet noemen ;) Ik denk dat trouwen voor mij ook nog net wat echter en volwassener zou voelen. Op een positieve en mooie manier dus :)
  Romy onlangs geplaatst…Binnenkijken in mijn kleurrijke woonkamer

  • Sandra

   Ahhh lief, thanks! Wij zijn ook SUPER blij met de foto’s. Het is inderdaad super wennen allemaal. Andere achternaam, ineens de woorden ‘mijn man’ aan je woordenboek toevoegen… :’) Maar wel heel leuk natuurlijk!
   Ja precies, volwassen op een positieve en mooie manier ja! Dat is precies wat ik bedoel. :)

 3. Simone

  Door onze gekke situatie heb ik me nog niet echt getrouwd kunnen voelen en eind deze maand zijn we toch echt alweer 1 jaar getrouwd. Ik denk dat we onze witte-broodsweken gaan inhalen in ons nieuwe huis :)
  Simone onlangs geplaatst…Ondernemen 2.0 | Precies 1 jaar ondernemen!

  • Sandra

   Wat vliegt de tijd dan hè? Hopelijk kunnen jullie het nagenieten van de bruiloft nog ervaren als jullie in het nieuwe huis zitten. Ik weet eigenlijk wel zeker dat dat moet lukken. De foto’s er bij pakken zal al voldoende zijn gok ik. Hopelijk is het snel zo ver voor jullie!

 4. Haydée

  Verwijzen naar mekaar als ‘mijn man’ of ‘mijn vrouw’ vond ik ook eventjes wennen in het begin (op een positieve manier, dat wel), maar nu ben ik het helemaal gewoon. Het maakt me nog elke keer blij dat we op die manier naar elkaar mogen refereren.

  • Sandra

   Inderdaad op een positieve manier! Het is in het begin gewoon raar omdat je het niet gewend bent, maar ik geloof ook dat het went. Dat merk jij nu ook, dus dat zal bij mij ook zo zijn straks hihi.

 5. Jessica J.

  Wat zijn jullie toch twee knappe mensen bij elkaar. De foto’s die ik tot nu toe gezien heb, vind ik stuk voor stuk dromerig mooi! Ik geloof best dat ze je helemaal terugkatapulteren naar die dag.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Goddess Shower Gel

  • Sandra

   Dat is echt super lief Jessica! <3 We zijn ook ENORM blij met de foto's van onze dag. :D

 6. Kaylin

  Die foto’s zijn zo mooi en sprookjesachtig. Ze stralen ook echt liefde en verbondenheid uit vind ik.
  Ik denk dat trouwen wel een positieve invloed zou hebben, alsof je écht een “team” bent nu. Inderdaad nogal moeilijk uit te leggen.

  • Sandra

   Lief!! Dat vind ik heeeeel mooi om te horen. Thanks! <3
   Dat van een team snap ik helemaal. Het voelt inderdaad zo! Je hoort nu echt echt écht bij elkaar en dat doet ook veel met je gevoel. :)

 7. Fleur Sophia

  Ohh, ik blijf het zien van jullie trouwfoto’s zo geweldig vinden. Ze zijn zo mooi!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑