My Way of Exploring

Wooninspiratie | Mooie & hippe vloerkleden voor in huis

 Wooninspiratie | Mooie & hippe vloerkleden voor in huis
Welk vloerkleed past perfect bij jouw interieur? Ik moet zeggen dat mijn vriend en ik het nog behoorlijk lastig vonden om een mooie te vinden, maar gelukkig hebben we uiteindelijk een heel tof exemplaar gevonden die ik snel zal laten zien. Toch vond ik het nog wel leuk om een wooninspiratie artikel te maken vol met mooie & hippe vloerkleden voor in huis, inclusief uitzoek-tips!

Onder elke collage staan de links naar de webshops waar je de vloerkleden beter kunt bekijken en kopen. Er zijn van veel kleden verschillende maten en kleuren, dus mocht je liever een andere maat of kleur willen, dan moet je maar even op de webshop gaan rondneuzen en dan zie je hem vast wel er tussen staan! De webshop waar ik alle vloedkleden vandaan heb is Houss.nl, een toffe webshop waar je terecht kunt voor de leukste interieur spulletjes! Zo dus ook al deze onderstaande vloerkleden. :)

 onlangs-bijgewerkt25-001
Links boven/Links onder/Midden/Rechts
onlangs-bijgewerkt24
Links boven/Links onder/Midden/Rechts boven/Rechts onderonlangs-bijgewerkt23
Links boven/Links onder/Midden/Rechts boven/Rechts onder

onlangs-bijgewerkt26
Links boven/Links onder/Rechts boven/Rechts onder
collages
Links boven/Links onder/Midden/Rechts boven/Rechts onder

Wat een leuke kleden zitten er tussen hè? Maar toch, een vloerkleed vinden die perfect bij je interieur past is serieus zo makkelijk nog niet. Althans, dat is mijn/onze ervaring, haha. Er zijn zo veel dingen die je je moet bedenken. Wil je een lichte of donkere? Een patroon of egaal? Hoogpolig of laagpolig? Een kleur of zwart/wit/grijs? Allemaal vragen die je jezelf moet stellen voordat je een keuze kan maken. Wij hadden allebei nog geen idee wat mooi zou kunnen staan, dus we gingen helemaal blanco de zoektocht in. Mijn ervaring is dat je pas echt kan zien of een kleed mooi door hem gewoon te kopen en in huis neer te leggen. Wij hadden bijvoorbeeld ook twee kleden gekocht en toen we ze allebei hadden neergelegd wisten we direct welke het zou worden. Die andere ging gewoon gelijk weer terug naar de winkel. Easy peasy! :)

Welk vloerkleed van hierboven vind jij het mooist? 

34

10 Comments

 1. Aneta

  Prachtige kleden. Mijn voorkeur gaat uit naar rechthoekig. Helaas vindt mijn vriend kleden niet mooi
  Aneta onlangs geplaatst…Wat te doen tegen luieruitslag?

 2. Darina

  Mooie kleden. Ik vind de blauwe rechthoekige erg mooi!
  Darina onlangs geplaatst…Christian Dior Tentoonstelling in Parijs

 3. Romy

  Daar zitten echt mooie kleden tussen! Mijn favoriet is het witte kleed met ruitjes. Dat vind ik er zo gezellig uitzien! :)
  Romy onlangs geplaatst…Persoonlijk | 15x Ben ik de enige die…

 4. Eline

  Wat zitten er mooie kleden tussen! Ik heb er meteen een aantal opgeslagen want ik ben nog op zoek naar een mooi vloerkleed.

 5. Rosita Elise

  Leuke en mooie kleden zitten er tussen “! Ik hou wel van die Scandinavische stijl! Xxxx
  Rosita Elise onlangs geplaatst…Instagram | Hoe bewerk ik mijn instagram foto’s?

 6. Loes

  Hele toffe kleden! Vind vooral de exemplaren met een printje wel heel tof. Ik wil ook een kleed in huis nu!
  Loes onlangs geplaatst…Kijkende Loes #7 – Veel kijktips van Nederlandse bodem

 7. Jonna@burgertrutjes

  Heel cool!!! Alleen vind ik dat een kleed te veel stof aantrekt, dus niet zo handig in ons huisje. Maar ik vind de kleden met een printje wel heel erg tof!
  Jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Genante momenten – blunders en ander awkward gedoe!

 8. Elisa

  Wat een toffe kleden! Vind die vintage echt te gek. Ik moet helaas altijd voor hoogpolig gaan, anders hebben de katten hem zo gesloopt haha.
  Elisa onlangs geplaatst…3 dagen op avontuur in de Okavango Delta in Botswana

 9. Rowan

  Wat een gave kleden zeg! Kiezen is inderdaad heel lastig, ik ben ook opzoek naar een kleed voor in de huiskamer, maar ik heb hem nog niet gevonden. Komt vast goed. ;-)

 10. sammie

  Wij hadden er in het oude huis 1 in de woonkamer, in het nieuwe huis hebben we hem niet neergelegd. Hij is vreselijk verkleurd door de zon dus hij gaat naar zolder. We zijn er nog niet uit of we een nieuwe willen in de woonkamer. Vind zo’n touw kleurig kleed wel erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑