My Way of Exploring

Verhuis update #5 | Stapjes dichterbij & last minute besluit

Verhuis update #5 | Stapjes dichterbij & last minute besluit
Een nieuwe verhuis update! We schieten lekker op mensen, yes. Ik praat jullie helemaal bij over hoe ver we nu zijn en wat er dus de afgelopen weken allemaal weer is gedaan in ons nieuwe huis. Ik deel natuurlijk ook weer een aantal foto’s. Het wordt zo MOOI!

Badkamer

De badkamer wordt mooier en mooier. Alle tegels zitten nu op de muren, er is gevoegd en gekit, de douchekop hangt en de douchedeur is ook bevestigd aan de muur. Yes! Het wordt ZO gaaf.

20191102_172905-001Kan niet wachten om voor het eerst hier onder te staan. Zo’n regendouche lijkt me heerlijk! Hij is ook zo tof omdat hij zwart is. Love ittttt.

Onlangs bijgewerkt52
Een collage van hoe de douchedeur allemaal kan. Hij kan dus naar binnen, normaal (als je gaat douchen) en naar buiten geklapt. We hebben expres voor deze optie gekozen omdat we graag ruimte wilden besparen. Perfecte oplossing. Ook weer met zwarte details natuurlijk. :-) OH! En de ventilator linksboven is ook bevestigd.

Wat er nog moet gebeuren is dat de planken voor de waskom en spulletjes opgehangen moeten worden. Die planken hebben we al gekocht (met van dat boomschors aan de zijkant, zo tof), maar die moeten nog gebeitst en met 2 componenten spul worden behandeld. Dan moet de waskom + kraan er op gezet en aangesloten worden. De waskom is van riviersteen en de kraan is ook zwart. Die hebben we ook allebei al. Wordt echt een gaaf geheel denk ik. Kan niet wachten tot dat allemaal klaar is. Die foto’s deel ik dan natuurlijk hier ook!

Vloer

De vloer ligt nu in een groot stuk van de gang, de keuken en inmiddels ook in de woon- en eetkamer. Ik heb de vloer al aan jullie laten zien, maar nu kan je het op een groter oppervlak zien. Zo blij mee. :-)

20191022_173924
Deze foto is vanuit de eetkamer genomen. Een stukje van de blauwe muur dus + de vloer. Vind het zo gaaf!
20191022_173914Wat een crappy kwaliteit foto trouwens. Zie ik nu pas. Geen idee hoe dat komt maar oké.Ik zie ook dat de vloer op beide foto’s er veel donkerder uit komt dan het is. Toch altijd lastig om de goede kleur over te laten komen.  Maar okay, het is dus een stuk lichter van kleur.
Aan de andere kant van diezelfde muur zit er natuurlijk oker geel, in de woonkamer dus. Die stopcontact die je op de gele muur ziet zitten komt straks achter een tv kast hoor, daar zie je niks meer van. Alles is volledig uitgedacht in ons huis, hahaha.

Slaapkamers

Desktop36

Niet de leukste foto’s, I know. We hebben nog niks voor de ramen hangen en als ik foto’s maak dan zie je ons uitzicht. Dat wil ik niet op internet hebben. Vandaar elke keer die rare foto’s, haha.
De drie slaapkamers zijn nu ook voorzien van renovliesbehang en een likje verf. Wat een verschil joh! Heerlijk dat het daar nu ook zo opgeknapt is. Nu de vloer daar nog + in een stuk van de gang en dan is dat ook klaar. Hopelijk kan ik dat laten zien in de volgende update. :-) In onze slaapkamer willen we achter ons bed nog een mooie kleur, fotobehang of iets met een print. Maar wat? We hebben nog geen tijd gehad om inspiratie op te doen. Dat komt dan later wel, maar staat dus nog wel op de planning. Gelukkig kan dat altijd nog.

Voor de slaapkamers besloot ik last minute toch nog dat de stopcontacten op andere plekken moesten komen. Hahaha, echt typisch ik. Het moet perfect hè. Gelukkig was Pat het volledig met me eens. Dus daar ging ik hoor, met mijn rolmaat + potlood het aftekenen op de muren. Ik ben inmiddels een pro geworden in dit soort dingen uitdenken + aftekenen volgens mij. :’) Beetje jammer en frustrerend dat ik nu zelf de stopcontacten niet meer zelf mag maken door m’n zenuwgedoetjes. Maar gelukkig heeft iemand ons geholpen hiermee! Die last minute beslissingen toch… Haha. Maar dat komt puur omdat we over zo veel dingen moeten nadenken, dan vergeet je sommige dingen ineens. Gelukkig kwamen we er op tijd achter dat we daar nog niet naar gekeken hadden.

Laten we de ineens lekkende wc, verstopte afvoer en gedoe met water in de douche maar even achterwegen… :’)

Het wordt mooier en mooier. De afwerking is toch wel het aller leukste om te zien. Het wordt steeds meer ons huis nu. Vind het zo tof om het stap voor stap te zien. Nog even knallen. :-)

Meer updates lezen?
Verhuis update #1 | Aftellen & 1001 dingen regelen
Verhuis update #2 | We hebben de sleutel!!!
Verhuis update #3 | Slopen & opbouwen
Verhuis update #4 | Tegenslagen & het schiet eindelijk op!

3 Comments

 1. Darina

  Het ziet er prachtig uit! Je bent er even mee bezig maar dan heb je ook wel wat :) Succes verder.
  Darina onlangs geplaatst…5 Tips als je de kerstsfeer wilt proeven in Parijs

 2. Romy

  Wat tof om te zien! En wat hebben jullie veel stappen gezet! Ik vind jullie badkamer met zwarte regendouche echt heel erg mooi. Ook de vloer en de muren zien er heel strak uit. Heel gaaf om te merken dat jullie nu echt steeds een stapje dichter bij jullie droomwoning komen.
  Succes met alle klussen, maar voor nu eerst lekker genieten van jullie vakantie!

 3. Jessica J.

  Jezus, wat is jullie badkamer prachtig! Lijkt wel een hoteldouche!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Abombinaball Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑