My Way of Exploring

Merry Christmas! | Een persoonlijk berichtje voor jou

Merry Christmas!
Het is kerst! Vandaag heb ik een persoonlijk berichtje voor jou, maar ook vertel ik wat ik met kerst allemaal op de planning heb staan. Ik ben trouwens ook erg benieuwd naar wat jij allemaal gaat doen?

Dit is de eerste kerst voor ‘AroundSan’! Vorig jaar zat ik nog keihard een naam te bedenken voor mijn blog, en nu is het kerst en blog ik al 10 maanden. Vorig jaar baalde ik dat ik tijdens kerst nog geen blog had, maar nu is het anders wiehoe. Ja, dit schoot mij gelijk te binnen toen ik deze blog ging typen, haha.

Wat ik ga doen deze kerst? Kerstavond heb ik doorgebracht bij mijn vriend. Vandaag (eerste kerstdag) ga ik misschien eerst naar de kerk. Het ligt er aan of ik die drukte aan kan ’s ochtends, dus ik wacht even af hoe ik wakker word. Wel leuk, want mijn nichtje speelt een engeltje in de dienst, haha. Dan gaan we langs mijn oma en daarna gaan Pat en ik door naar zijn huis. Zijn hele familie komt daar naar toe en dan gaan we lekker eten met elkaar. Leuk! Op tweede kerstdag ga ik kerst vieren met mijn ouders, zussen, zwagers, de kids en natuurlijk Pat. Eerst help ik ’s ochtends mijn ouders met allerlei lekkere hapjes te maken en daarna komt iedereen en gaan we met zijn allen gezellig eten! Er staan dus leuke dingen op de planning. Heel :)

Het belangrijkste van dit blogje is het volgende wat ik tegen jou wil zeggen. Ik heb speciaal een persoonlijk berichtje voor jou:

Lieve *Vul jouw eigen naam maar in!*,

Hele fijne en gezellige feestdagen toegewenst! Geniet van de dingen die deze kerstdagen voor jou op de planning staan, maar natuurlijk ook van de dierbare mensen om je heen. Ik hoop dat kerst 2016 een glimlach van oor tot oor bij jou achterlaat en dat het bijzondere dagen worden!
Ik ben trouwens erg benieuwd naar hoe jij kerst gaat vieren. Ga je naar familie? Naar vrienden? Gourmetten? Een 4-gangen diner? Spelletjes? Wandelen? Cadeautjes? Uiteten? Een film kijken? Of misschien houd je het wel lekker rustig en relaxed? Tell me! :)

Enjoy!

Liefs,
Sandra


Wat staat er op jouw kerstplanning?

20 Comments

 1. Marion

  Mooi! Ik wens jou ook hele fijn feestdagen toe. Ik hoop dat je je goed genoeg voelt om de dingen te doen die je graag wilt doen. Ik doe het rustig aan en ga aan het einde van de ochtend naar mijn oom en tante. Daar zijn mijn ouders en zus en zwager ook. We lunchen daar, borreltje en aan het einde van de middag weer naar huis. Morgen blijf ik lekker thuis bij mijn mannetje. Lekker darten en voetbal kijken. Fijne dagen! XXX

  • Sandra

   Dankjewel Marion! Wat een heerlijke dagen heb jij achter de rug, als ik zo jouw plannen lees. Ik hoop dat je hebt genoten!

 2. Charelle

  Jij ook hele fijne Kerstdagen gewenst Sandra! :D Maar volgens mij ga jij een paar heerlijke dagen tegemoet, dus dat komt wel goed! En wat schattig dat je nichtje een engeltje speelt, haha.

  • Sandra

   Dankjewel Charelle! Ik heb hele fijne dagen gehad. :)

 3. Kim | Kimsbloglife

  Fijn, ik wens jou ook veel plezier de komende dagen! Ik heb gisterenavond al leuk gevierd met familie en mijn vriend, we hebben geraclet, cadeautjes uitgepakt en een spelletje gespeeld, heel leuk! Vandaag ga ik nog bij andere familie :-)

  • Sandra

   Dankjewel Kim! Ik heb mooie dagen achter de rug. Wat leuk dat je op kerstavond kerst al had gevierd met cadeautjes en spelletjes! Klinkt gezellig. :)

 4. Laura

  Hele fijne kerstdagen! Ik hoop dat je een beetje goed wakker bent geworden vandaag! Gisteren hebben ik gegeten bij mijn oma, vandaag gaan we gourmetten met het gezin en morgen eten we gezellig bij mijn vaders familie. Fijn!

  • Sandra

   Dankjewel Laura! Ik heb fijne dagen achter de rug. Wat een leuke plannen had jij! Ik hoop dat je er van hebt genoten. :)

 5. Bente

  Klinkt alsof je een fijne kerst op het programma hebt! Hopelijk voel je je goed genoeg om te doen wat je wilt doen. En geniet er natuurlijk van!! Fijne kerst!

  • Sandra

   Thanks Bente! De ochtend op eerste kerstdag was wat minder, maar gelukkig ging het daarna weer beter met me. Daar kijk ik dan gewoon naar! Ik heb hele fijne dagen achter de rug. :D

 6. Nina Simplynspecial

  Ik wens jou ook hele fijne feestdagen toe <3 En laat dit maar niet de laatste kerst zijn voor jouw blog, I like it. Wij hebben vandaag helemaal niks op de planning, heerlijk.

  • Sandra

   Thanks Nina! Hihi, ik ga er van uit dat heb sowieso niet de laatste kerst is op mijn blog. Ik wil nog heel lang doorgaan hoor! Wat lekker dat je eerste kerstdag niks op de planning had staan. Lekker relaxed is ook fijn. Ik hoop dat je er van hebt genoten!

 7. Reshma

  Ik wens jou ook fijne feestdagen toe!

  • Sandra

   Dankjewel Reshma! Ik heb er van genoten. :)

 8. Anja

  Ik gok dat je kerst 2015 bedoelt bij het berichtje ;)

  • Sandra

   Whoeps, dat was mij nog niet eens opgevallen! Thanks voor het melden. Ik ga het meteen even aanpassen. :)

 9. Eva

  Ik hoop dat je een leuke kerst hebt gehad! Wij waren gezellig bij familie dit jaar.
  Liefs, Eva
  Eva onlangs geplaatst…HAPPY things #8

  • Sandra

   Dat heb ik zeker gehad! Wat leuk en fijn dat je bij familie was dit jaar. Hopelijk heb je genoten!

 10. BySilke

  Hihi, hopelijk heb je het heel erg fijn gehad! Dat wens ik je dan ook zeker toe, net zoals alle andere dingen die ik op je kaartje schreef :) Ik beleefde Kerst op een hele leuke manier en heb weer vele mooie herinneringen gemaakt :) Liefs!

  • Sandra

   Dat heb ik zeker! Het waren leuke dagen. :) Jouw kaartje was zo leuk en lief. Hij staat in mijn kamer hoor, haha. Dankjewel nogmaals!!
   Super fijn dat je zo’n fijne kerst hebt gehad Silke. Dat vind ik heel leuk om te horen. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑