My Way of Exploring

How’s life? | Het leven, werk en een leuk nieuwtje!

How's life? | Het leven, werk en een leuk nieuwtje!
Zo, dat is een tijdje geleden. :-) Als je mij volgt op Instagram, zul je merken dat ik daar actief ben. Toch zit het schrijven, het bloggen, echt in mij en zal ik mijn blog echt niet los kunnen laten. En eerlijk? Ik mis het echte schrijven ook ontzettend. Insta en een blog kun je niet met elkaar vergelijken, alhoewel je daar ook wel wat schrijfsels kwijt kunt natuurlijk, alleen niet zo veel als op mijn eigen vertrouwde blog. Daarom heb ik mij dit jaar voorgenomen om meer te gaan schrijven hier. Lees je mee?

How’s Life?

Da’s een goeie! In deze update vertelde ik al kort over PTSS en EMDR. In 2019 gebeurde er iets waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds last van heb. In 2020 heb ik de diagnose PTSS gekregen en een reeks EMDR sessies gevolgd. Gelukkig heeft het mij geholpen! Wel ben ik er de tijd daarna achter gekomen dat PTSS iets is waar je mee moet leren leven. Het is niet ‘even therapie volgen en klaar’. Nee, het is veel meer dan dat. Dit blijft je voor altijd achtervolgen.

Daarnaast ben ik een paar dagen na die update (waar ik net naar heb gelinkt) met spoed geopereerd. Dit was lichamelijk en geestelijk erg zwaar. Maar, vorig jaar heb ik knetterhard mijn best gedaan om me weer beter te gaan voelen. Ik heb angsten overwonnen en lichamelijk voelde ik me weer sterker worden. Conclusie? Het leven gaat dus nogal heen en weer, met hoogtepunten en dieptepunten.

Verder zitten nog steeds heerlijk in ons huis en genieten we daar ontzettend van. We hebben gewoon alweer bijna 4 jaar de sleutel. Bizar hoe snel dat is gegaan. Na die jaren zijn we nu wéér aan het klussen geslagen. Van verf tot behang en wat nieuwe meubels: Pat en ik houden van interieur en zijn er dus ook vaak mee bezig, haha. Ik vind het heerlijk ontspannend om er mee bezig te zijn!

We zijn vorig jaar ook heerlijk twee keer op vakantie geweest (méga dankbaar daarvoor!!) naar Corsica en weer naar Bali & Java. Op Java was ik nog nooit geweest, dus dat was weer een hele nieuwe ervaring. Wat hebben Pat en ik genoten van die twee mooie reizen! Het was echt geweldig. Maar goed, daar allemaal later nog meer over. Ik heb nog zó veel te laten zien. :-)

How’s work?

Nog steeds heb ik mijn eigen bedrijf en is ‘Eentofhuis’ waar ik het meest mee bezig ben. Wat haal ik daar veel voldoening uit! De combinatie van foto, video en tekst is natuurlijk helemaal mijn ding. Ik kan alles kwijt daar en dat is fijn! Naast dat het mijn hobby is, heb ik ook de leukste samenwerkingen. Vorig jaar heb ik samenwerkingen gehad met allemaal totaal verschillende bedrijven. Dat is nou iets wat ik juist zo leuk vind: het is súper afwisselend werk. I like! Mijn grootste vaste samenwerking die ik sinds vorig jaar heb is met Wehkamp, waar ik mezelf dan ook ambassadeur van mag noemen. Hoe gaaf is dat? Maar goed, daar kun je later in deze blog meer over lezen. :-)

Ook werk ik ook nog steeds als ZPP’er als content marketeer voor twee bedrijven: een videoproductiebedrijf en een digitaal magazine. Inmiddels doe ik dat ook alweer heel wat jaren, bedenk ik me nu! Hoe snel gaat de tijd hè…

Een leuk nieuwtje!

Zoals ik al vertelde ben ik ambassadeur van Wehkamp. Dit houdt in dat ik elke maand de leukste items laat zien op instagram! Dit doe ik nu al bijna een jaar en het is iets waar ik méga blij mee ben! Wat een droom van een samenwerking met zo’n groot bedrijf. Echt te gek! Maar er zit nóg meer in, namelijk dat ik vanaf dit jaar ook mag gaan bloggen voor Wehkamp. Elke maand schrijf ik een blog die wordt gepubliceerd op hun website. Hoe vet is dat?! Ik kan soms nog niet bevatten dat ik zoiets gaafs mag doen. Te gek! En het leuke? De eerste blog staat sinds vandaag online. Woehoeee!

Ik heb deze maand geschreven over mijn liefde voor co-ord sets, je weet wel: van die matchende setjes kleding. In de blog laat ik drie toppers van een setjes zien ter inspiratie, maar ook geef ik tips hoe je de outfit nóg specialer kan maken en hoe je het kunt combineren. Ik zou zeggen: check it out!

Elke maand zal ik trouwens hier ook een linkje naar de blog delen die ik die maand heb geschreven. :-)

Voor nu laat ik het hier bij en zal ik snel weer terug komen met een nieuwe blog. Genoeg inspiratie! Dat is wel eens anders geweest… Jup, ik denk dat ik wel weer in die heerlijke flow kan komen.

Thanks voor het lezen en tot snel!

Liefs,
Sandra

2 Comments

  1. Irene

    Ik zie ’t nu pas maar zo leuk dat je er weer bent!
    Irene onlangs geplaatst…2023 • Week 6

    • Sandra

      Yaaaay, ja! Woehoeee ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑