AroundSan

My Way of Exploring

Blijmakers | Leuke notitieboekjes #4

Blijmakers | Leuke notitieboekjes #4
Dit keer wel een héle toffe en uitgebreide blog met allemaal blijmakers: leuke notitieboekjes! Dit derde deel van ‘Leuke notitieboekjes’ bevat super veel leuke varianten waar je opslag verliefd op wordt. Echt waar hoor, hihi. Er zitten zó veel toffe bij! Vind jij een leuk notitieboekje ook zo’n blijmaker?

Alle links naar de notitieboekjes staan – zoals altijd – onder elke collage. :)

Blijmakers | Leuke notitieboekjes #4
Grafische print/Cactussen/Vliegende schildpad/Never Stop Exploring/Kat/Zee
Blijmakers | Leuke notitieboekjes #4
Mintgroen/Licht grijs linnen/Marble/Donkergroen met driehoek/Blauwe grafische print
Blijmakers | Leuke notitieboekjes #4

Dream Big/Cheetah/Roze rondjes/DO!/Lama’s
Blijmakers | Leuke notitieboekjes #4

Zeepaardje/Moleskine/Palmboom/Brilliant Ideas/Hotspot Diary
Blijmakers | Leuke notitieboekjes #4
Flamingo’s/Tropische bloemenprint/Marble/You Got This/Luipaard
Blijmakers | Leuke notitieboekjes #4
Ananas/Palmbladen/Grafische print/Beer/Marrokkaanse print/Wereld

Dit waren ze dan! Ik heb weer mijn best gedaan om allerlei soorten notitieboekjes uit te kiezen. Van kleurrijk tot simpel en bijzonder. Hopelijk zit er voor iedereen wel iets bij! Ik vind vooral de notitieboekjes uit de eerste en laatste collage érg tof. Dat is toch wel echt mijn stijl. :) Maar dan komt het volgende: wat ga je allemaal in zo’n boekje opschrijven? Ik weet er gewoon geen bestemming voor, dus ik houd me in en koop niks. Maaaaar, tijdens het maken van deze blog kwam ik wel op het idee om er misschien een keertje eentje te kopen om onder onze glazen tafel te leggen. Hier liggen nu toffe boeken met mooie kaften, maar daar past misschien zo’n gaaf notitieboekje ook wel onder. Hmm, is iets om over na te denken, hihi! Er zijn in ieder geval weer veel leuke exemplaren te vinden momenteel, dus mocht je iets zoeken dan hoop ik je geholpen hebben! En zo niet: dan is het alsnog leuk om naar mooie boekjes te kijken, vind je ook niet? Ik kan er in ieder geval al blij van worden om er naar te zoeken en te bekijken op internet. :)

Welk notitieboekje vind jij mooi van hierboven? 

9 Comments

 1. Hele mooie notitieboekjes. Ik ben er dol op! Lastig kiezen maar die met de marble look wordt het :)
  Darina onlangs geplaatst…Parijs Tip: De boekhandelaren langs de Seine in Parijs

 2. Altijd leuk om op zoek te gaan naar toffe notitieboekjes en jij hebt een heleboel gave exemplaren op een rij gezet! Vooral die met de kat vind ik leuk, maar ook het boekje met de lama’s is geweldig. Ik gebruik notitieboekjes ook vaak voor de sier. Het zijn best leuke accessoires eigenlijk :)
  Romy onlangs geplaatst…Fuck the quarterlife crisis | Wat ik leerde van dit boek?

 3. Ik heb echt een zwak voor notitieboekjes! Ik blijf ze kopen, ook al heb ik er genoeg! Deze zijn allemaal echt super leuk!!
  Mei Qi onlangs geplaatst…travel diary spain pt. 2 – castillo sohail

 4. Er zitten echt mooie in, zoals die allereerste! En ik heb net een notitieboekje gekocht voor de tweede helft van dit jaar. Ai, arme portemonnee haha!

 5. Jaaa leuk, ik ben gek op notitieboekjes! Ik vind vooral de oudroze met gouden palmboom van Zusss heel mooi!

 6. Oh die kat! <3 Mijn probleem met zulke mooie notitieboekjes is dat ik er niet in durf te schrijven. Dus ik schrijf in 'saaie' degelijke notitieboekjes, en de mooie blijven gewoon blanco. Niets is goed genoeg om erin te schrijven in mijn hoofd, haha!

 7. Leuk! En heel herkenbaar dat je eigenlijk niet weet wat je er in moet schrijven.

  Ik kocht pas in Krakau echt een prachtig notitieboek, met tussendoor allemaal foto’s en gedichten uit en over Krakau. Maar het is zó mooi, dat ik het niet als bullet journal of iets anders ‘burgerlijks’ wil gebruiken. Dus ligt hij in een bureaulaatje tot ik iets heb bedacht waar ik het voor kan gebruiken… :-)
  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Reisfilm: Onze roadtrip door Polen, Slowakije en Tsjechie in beeld!

 8. Ik koop eigenlijk alleen boekjes van de Hema, omdat die dik genoeg papier hebben dat het niet doordrukt met mijn vulpen. Ik zou eens moeten kijken of andere winkels ook papier van dik genoege kwaliteit hebben, want er zijn zo veel leuke boekjes!

 9. Ik vind ze allemaal leuk en heb ook vaak de neiging om leuke notitie boekjes te kopen, maar ik weet ook dat ik er niks mee doe. Ze belanden altijd leeg op een stapel of onder een laag stof.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2019 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑