AroundSan

My Way of Exploring

Blijmakers | Leuke notitieboekjes #2

blijmakers leuke notitieboekjes
Bij een nieuw jaar hoort een nieuw notitieboekje! Al je ideeën, plannen, lichtpuntjes, gedachten, recepten en lijstjes hebben een plekje nodig. Daar is een leuk notitieboekje natuurlijk perfect voor! Als je een tof exemplaar in je handen hebt, dan word je daar toch blij van? Ik vind het in ieder geval een échte blijmaker. Ik heb weer een hele boel leuke notitieboekjes gezocht en daar een vrolijke ‘blijmakers blog’ van gemaakt!

blijmakers leuke notitieboekjes
This is my year to sparkle/Veer/Goud&wit/Rondjes/Planten
blijmakers leuke notitieboekjes
Little things/Bloemen/The master plan/Amazing ideas!/Happiness planner
blijmakers leuke notitieboekjes
Marble
/Metallic/Blad
blijmakers leuke notitieboekjes
Mint groen/Rose palmbladen/Wereldkaart
blijmakers leuke notitieboekjes
Rose/Marble blauw/Gekleurde vakjes
blijmakers leuke notitieboekjes
Bloemen/Patroon goud/Patroon zwart&goud
blijmakers leuke notitieboekjes
Hartje/Koperkleurige stippen/Patroon zilver&turqoise
blijmakers leuke notitieboekjes
Bruin boompjes/Mint&wit print/Gele strepen/Mint pijltjes/
Bruin mozaïek

Word jij ook zo blij van al deze leuke boekjes? Er zijn zo ontzettend veel leuke notitieboekjes te koop, dat het maar moeilijk kiezen is als ik er eentje zou willen kopen. Momenteel gebruik ik al een tijdje geen notitieboekje meer om dingen op te schrijven en staat mijn telefoon vol moet notities. Maar eigenlijk vind ik het wel heel leuk om weer te beginnen in een notitieboekje. Gelukkig heb ik nog een hele leuke liggen, dus die ga ik eerst maar eens gebruiken. Maar als ik er nu één zou kopen, dan weet ik wel waar ik moet zijn hoor! Waar gebruiken jullie eigenlijk notitieboekjes voor? Daar ben ik wel benieuwd naar! Misschien kan ik daar nog wel inspiratie uit halen, maar andere lezers natuurlijk ook. Let me know! :)

Blijmakers | Leuke notitieboekjes deel 1

Welk notitieboekje vind jij het leukst? En waar gebruik jij notitieboekjes voor?

28 Comments

 1. Hoooo, ik hou van Paperblanks, serieus <3 Notitieboekjes zijn de hemel op aarde, haha! Al moet ik mezelf steeds verplichten om eentje te beginnen, want ik wil ze nooit 'verpesten', haha. Liefs!

 2. Ik vind het marmer boekje de mooiste! Ik gebruik sinds ik blog ook altijd notitieboekjes, zo handig!

 3. Jaaa, notitieboekjes! Daar word ik altijd zo blij van. Zeker sinds ik blog, begin ik een kleine verzameling op te bouwen, al is het alleen al omdat ik ze zo leuk vind voor op blogfoto’s ;) Je hebt echt supermooie boekjes op een rijtje gezet. Mijn favoriet is het boekje met de landkaart.

 4. Wat een leukies! Ik gebruik notitieboekjes voor to-do lijstjes, en blogideetjes. <3
  Oh de happiness planner van de hema heb ik, die is zo leuk!
  Liefs,
  Evelien

 5. Oeh die blush-kleurige ziet er erg mooi uit!

 6. Ik ben verslaafd aan notitieboekjes haha. Ik gebruik ze voor inspiratie onderweg, adressen opschrijven, ideeen voor blogs en mijn boek etc. Soms ook als dagboekje. Het rose boekje met de witte knoopjes vind ik wel heel mooi.
  Darina onlangs geplaatst…On the Coffee table: Presents

 7. Er zitten leuke tussen maar ik houd mij in! Ik heb er nog genoeg liggen die ik niet gebruik. Wat is dat toch met notitieboekjes? Je kunt er maar geen genoeg van krijgen! :-)
  Inge onlangs geplaatst…Gelukkig nieuwjaar!

 8. Wat een leuke allemaal! Alleen al leuk om gewoon ergens neer te leggen of zetten :)

 9. Ooh die marmer! I love marmer ? Ik gebruik notitieboekjes voor mijn bloginspiratie, dingen waar ik blij van word maar ook voor dingen die ik moet onthouden :)

 10. Ohhhh wat een schoonheden allemaal! Ik vind die met gekleurde vlakjes echt meeeega mooi! Ik ben eigenlijk geen notitieboekjes mens, maar deze zijn stuk voor stuk zo leuk… Malou x

 11. Oh die gekleurde vakjes! <3
  Ik vind ze altijd allemaal leuk maar koop ze nooit meer omdat ik weet dat ik er geen kont mee doe :D

 12. Ooooh, zo mooi allemaal! Ik ben ook zo verslaafd aan adresboekjes :) Ik gebruik er momenteel één voor mijn blog, één als adresboekje en één als soort van dagboek. Ik vind het altijd zo handig om alles op te kunnen schrijven!

 13. Die van de Hema vind ik ook zo leuk! Maar ik heb nu 2 nieuwe notitieboekjes gekocht, dus zal even rustig aan moeten doen met weer nieuwe kopen ben ik bang.

 14. OEhh die met dat blad en de bruine mozaïek, wauw! Naar mijn idee kan je nooit genoeg notitieboekjes hebben haha! Al heb ik er stiekem nu wel zoveel dat ik ze nooit allemaal kan gebruiken, oeps! Dit jaar wil ik ontspullen dus eigenlijk mag ik er geen meer kopen, maar het is zoooo moeilijk!

 15. Wat een mooie notitieboekjes zitten er tussen. Zelf moet ik ook een keertje al mijn notitie boekjes eens goed doornemen. Heb vaak teveel notitieboekjes liggen en weet dan na een tijdje niet meer wat ik waar in heb staan en vooral welke ook al weer waar voor is. Even niet bijkopen voor mij dus, maar kijken mag, toch? :).

 16. Leuk al die notitieboekjes! Ik ben nog naar eentje op zoek om alles rondom onze aankomende wereldreis in bij te houden. In ieder geval genoeg inspiratie hier, nu nog een keuze maken :)

 17. Héél leuk. Ik koop ze altijd maar ik maak er nooit gebruik van. Lekker chaotisch, hahaha!

 18. Ik ben gek op notitieboekjes, en word echt hebberig van jouw lijstje !

 19. Wat een super leuke notitieboekjes! <3 Ik gebruik echt teveel notitieboekjes, haha. :)

 20. Er zitten er echt hele leuke tussen! Ik heb een notitieboekje van de HEMA hij staat er ook tussen hihi.

 21. Oh my god dit is echt niet goed voor me, ik wil ze allemaaal!! #notitieboekjesaddict
  Sabine onlangs geplaatst…New Year’s resolutions + goals

 22. Op dit moment heb ik er wel vier. Oeps!

  Ik zou the Happiness planner wel willen hebben.

 23. The happiness planner en het boekje met marble print zijn mijn favorieten! Oh, en ik ben ook nog altijd op zoek naar een fijne agenda! De social media agenda lijkt mij heel fijn in gebruik, maar die is €20 of iets. Whoops, dat vind ik echt teveel. Misschien ga ik wel een notitieboekje gebruiken als agenda haha :). Liefs
  Lisa onlangs geplaatst…Mijn zelfgemaakte scrapbook + maak je eigen scrapbook!

 24. Hele leuke notitieboekjes, ik voor de witte met marmer look!
  Zelf heb ik ook veel te veel notitieboekjes en doe er helaas te weinig mee. Liefs.x

 25. Het is onmisbaar voor mij en zeker tegenwoordig zie je zoveel leuke notitie boeken. Ik heb er zelf ook al heel veel, ik gebruik ze dagelijks. Als ik weer één leuke zie waarschijnlijk koop ik het weer.

 26. Hebben, hebben, hebben! Je hebt gelijk: Bij een nieuw jaar hoort inderdaad een nieuw notitie boekje! ;-)

 27. Hebben hebben!!
  wat een leuke notitieboekjes… Altijd leuk om in het nieuwe jaar met een nieuw notitieboekje te beginnen. Ik vind vooral die met die wereldkaart echt superleuk :)

 28. Notitieboekjes komen altijd van pas! Daar kun je nooit genoeg van hebben.
  Demi | StudioKOOK onlangs geplaatst…Springrolls met spitskool

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2019 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑