AroundSan

My Way of Exploring

AroundSan bestaat 4 jaar!

AroundSan bestaat 4 jaar!
Hoeraaaaa! Het is een speciale dag, want AroundSan bestaat vandaag 4 jaar! Dat is wel een mijlpaal, toch? Voor mij in ieder geval wel, hihi. Natuurlijk kan ik deze dag niet zomaar voorbij laten gaan zonder er aandacht te besteden op mijn blog, dus bij deze vandaag een bloggie over deze mijlpaal. :)

Al vier jaar lang zie ik in de maand februari een melding opkomen in mijn agenda: ‘AroundSan bestaat … jaar!’. Nu is het niet zo dat ik daar nou zo veel bijzonders mee doe hoor, haha, maar ik vind het wel leuk om er op mijn blog aandacht aan te besteden. Het is toch al een best lange tijd dat ik elke dag met mijn blog bezig ben. Want ja, bloggen gaat gewoon de hele dag door, aangezien je o-ver-al inspiratie op doet en je blog er bij betrekt. Ik denk dat meer mensen die bloggen dit wel herkennen!

Het is dus een heel groot deel van mijn leven, al vier jaar lang. Ik schrijf elk jaar weer dat ik zo blij ben dat ik  toen begonnen ben met bloggen en dat ik er zo veel plezier uit haal, en dat is nog steeds zo, dus ik ga daar nu niet weeeeer over beginnen want dat is inmiddels wel duidelijk denk ik, hihi. Sinds een jaar komen er ook meer blogs in een week online en nog steeds is dit goed vol te houden voor mij. Momenteel iets minder, waardoor ik soms de blog op woensdag laat schieten, maar als de verbouwing klaar is dan zal dat geen probleem meer zijn. Verbouwen kost nu eenmaal ontzettend veel tijd en energie, dus ik ben vaak al lang blij als ik eens in bed kan liggen en níks kan doen. Maar goed, nog eventjes en dan is dat voorbij en dan komt er natuurlijk sowieso elke woensdag weer een blog online. :)

Voor iedereen die elke keer weer mijn blogs leest: súper bedankt lieve allemaal! Ik haal zó veel positiviteit  en energie uit jullie berichtjes. Ik vind het elke keer weer ontzettend leuk om te lezen dat er mensen reageren! Ik wil snel weer mijn best gaan doen om consequent te reageren op iedereen die reageert onder mijn blogs. Dit roep ik nu al een tijdje, maar ik moet het weer even in mijn systeem krijgen. Weet in ieder geval dat ik elk berichtje ontzettend waardeer! Of het nu kort of lang is, ik vind het allemaal leuk!

Voor nu ga ik het hier bij houden. Meer weet ik ook niet meer te schrijven, want elk jaar typ ik weer hetzelfde voor mijn gevoel, haha! Elke keer weer in herhaling vallen wordt ook zo saai… Toch? Ik ben in ieder geval nog steeds super happy met mijn blog en vind het nog steeds mééééér dan leuk!

Zonder jullie zou het bloggen niet zo leuk zijn als dat het nu is!!! <3

Hoe lang volg jij mijn blog al? 

14 Comments

 1. Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ga zo door! Ik volg je zo’n ongeveer 2 à 3 jaar :)
  Darina onlangs geplaatst…Dagje uit | Brocante Liefde bij Kasteel Maurick

 2. Op naar de volgende jaren! Ik lees volgens mij al een hele tijd mee, maar heb echt geen idee hoe lang precies.
  Shirley onlangs geplaatst…Ik heb mijn huis verkocht en mijn baan opgezegd

 3. Wat een prachtige mijlpaal! Gefeliciteerd met dit mooie blogjubileum! Echt een hele tijd al, vier jaar! En mooi om te horen dat je het bloggen nog steeds met zo veel plezier doet :) Ik hoop je blog nog heel lang met veel plezier te blijven volgen.
  Romy onlangs geplaatst…9 leuke dingen om te doen in Valencia (uitjes & tips)

 4. Gefeliciteerd met je blogjaardag, lieve San! Ik lees je schrijfsels al een aantal jaar met veel plezier. 😊 Mijn blog bestaat eind dit jaar ook alweer vier jaar, echt absurd.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Deze goede gewoonten krijg ik mezelf maar niet aangeleerd

 5. He gefeliciteerd! Wat een tijd al zeg. Ik volg je al lang , mss al van zowat het begin!

 6. Proficiat!

 7. Gefeliciteerd met je blog! Altijd leuk om bij zo’n mijlpaal stil te staan. Ik volg je nog niet zo lang, want ik heb het blogwereldje pas recent weer opnieuw ontdekt!

 8. Proficiat met je blogverjaardag! En het fenomeen van alles aan je blog linken herken ik wel. Zo ben je er inderdaad voortdurend mee bezig! :)

 9. Super leuk! Gefeliciteerd 😊 Ik volg je blog ongeveer 2.5 jaartjes nu. En ik hoop dat ik je ook in de toekomst nog heel wat jaartjes kan volgen.
  Lizzy onlangs geplaatst…7 wonderfully weird things my mind does

 10. Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Op nog vele fijne blogjaren, ik volg je hier zeker al een geruime tijd met veel plezier :-)

 11. Nog gefeliciteerd met je 4e blogverjaardag!

 12. Ben wat laat natuurlijk maar alsnog gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik heb werkelijk geen idee hoe lang ik je al volg maar het zal ongeveer zijn van toen ik zelf begonnen ben dus iets van een twee jaar denk ik? Ik kom hier graag lezen dus ik gun je nog heel veel mooie blogjaren!
  Irene onlangs geplaatst…40 Dagen bloggen.

 13. Nog gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik volg jouw blog denk ik zo’n anderhalf jaar (denk ik?). Hoewel ik niet altijd reageer, lees ik wel graag de posts die hier verschijnen :)

  Liefs,
  Marloes
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Pompoensalade met geroosterde kikkererwten

 14. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Heb je nog specifieke doelen/plannen voor het komende jaar? Daar was ik wel benieuwd naar!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2020 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑