My Way of Exploring

9 Dingen waar ik naar uitkijk deze herfst

9 Dingen waar ik naar uitkijk deze herfst
Het is herfst! Er staan een aantal toffe en fijne dingen op het programma en die deel ik graag met jullie! Onder andere de huwelijksreis guys, whaaa. Hoewel het aan de ene kant jammer is dat de zomer voorbij is, zijn er toch ook zeker dingen waar ik naar uitkijk deze herfst.

» Op huwelijksreis!

Yesss, inmiddels kunnen we al een klein beetje gaan aftellen, hihi. Onze huwelijksreis komt steeds meer in zicht. De voorpret is al zo leuk, laat staan als we straks samen al die toffe plekken gaan ontdekken! Kan nog niet helemaal geloven dat we straks een hele maand weg zijn. Maar we hebben het ook wel verdiend na een jaar vol veranderingen en stress.

» De knusheid 

Wat ik zo fijn vind aan de herfst, is dat we weer lekker kunnen wegkruipen onder dekentjes op de bank met een lekker kopje thee. Natuurlijk staat daar ook tegenover dat het kouder wordt en sneller donker, maar dat neem ik voor lief. Daar wen je vanzelf weer aan. Ik vind het zo gezellig om weer met kaarsjes in de weer te gaan en die knusheid weer te ervaren.

» Herfstkleding, because I love it

Ik hou van herfstkleding! Het is dan nog niet enorm koud, maar ook niet heel warm. Je kan daardoor ook zo veel combineren en dat vind ik chill. Plus het feit dat ik van herfstkleuren houd, maar dat draag ik net zo goed ook in andere seizoenen. Ik ben gewoon een lange broeken en lange mouwen mens. :-) Hetzelfde geldt voor fijne pyjama’s waar je jezelf helemaal in kan verstoppen. Heerlijk! Ik verruil mijn zomer pyjama maar al te graag voor de herfst/winter variant. Ik heb alvast weer wat inspiratie opgedaan en zag deze mooierd bij LASCANA voorbij komen. Love it! <3

20190916_181203

» Herfstige kleuren & boswandelingen

De natuur maakt mij blij. Dat hoef ik vast niet meer te vertellen… :-) Elk seizoen heeft zo zijn charme als het om de veranderingen van de natuur gaat. Toch is er één seizoen waarbij ik de natuur op haar mooist vind, namelijk de herfst. Ik kan echt genieten van al die mooie kleuren! Kan geen genoeg krijgen van boswandelingen de aankomende tijd gok ik, hihi.

» #WorkLife + ideeën uitwerken

JA, ik kan genieten van werken. Ik leef me uit tijdens mijn werk als content marketeer, maar ook als het om mijn eigen bedrijf gaat. Ik heb de laatste tijd veel ideeën opgeschreven en nagedacht over hoe ik alles voor me zie. Die ideeën moeten natuurlijk nog vorm krijgen. Daar besteed ik graag aandacht aan deze herfst. Vind het fijn om lekker bezig te zijn met van alles en nog wat. Als je werk dan ook nog eens je hobby is… Lucky me!

» Mijn nieuwe camera ontdekken

Ik schreef er al een blog over: ik heb een nieuwe camera! De herfst is een perfecte periode om hem helemaal uit te proberen. Ik wil alles natuurlijk wel onder de knie hebben voordat we op huwelijksreis gaan. Ik heb dus nog even om te leren hoe alles werkt. Moet wel goed komen. Er is in ieder geval genoeg moois te fotograferen en te filmen met die mooie natuur in de herfst. :D

20190916_180653

» Zen San

Ik ben de laatste tijd veel bezig met rustmomenten creëren en meer ‘zen’ te leven. Ik volg sinds een paar weken ook ademhalingstherapie zodat ik mijn lichaam nóg beter kan leren ontspannen. Het afgelopen jaar was namelijk best wel heavy als het gaat om spanning. Plus het feit dat ik ook een zenuwaandoening heb gekregen en het minste pijn heb als ik volledig zen ben. Ik leer bij die fysiotherapeute bijvoorbeeld ook welke houdingen ik het beste kan aannemen waarbij ik zo weinig mogelijk mijn buikspieren aanspan. Dusss, daar ben ik mee bezig! Ik kijk er naar uit om over een paar weken te kunnen zeggen dat ik weer wat stapjes verder ben gekomen. Tot nu toe werpt het in ieder geval al zijn vruchten af!

» Thuis zijn

Dit klinkt heel raar uit mijn mond, I know. Ik heb de afgelopen tijd een beetje geleerd om het te waarderen om thuis te zijn. Zeker omdat ik nu thuis werk zit ik dus veel in huis en ben ik minder vaak weg. Eindelijk heb ik die rust gevonden om dat te kunnen, want dat had ik voorheen niet. In de herfst is het helemaal niet erg om meer binnen te zijn met de kans op meer regen en storm. Natuurlijk ga ik elke dag wel naar buiten, want ik blijf dat enorm fijn vinden, maar als ik dan thuis kom vind ik dat nu óók fijn. Dus ’thuis zijn’ kan ik zeker waarderen deze herfst. Zéker als Suzie dan ook nog eens op mijn schoot komt knuffelen, hihi.

» Eindelijk in ons huis wonen!

En last but not least: ik durf het denk ik al een beetje te zeggen en een soort van te geloven. Ik denk dat we eind van de herfst nog wel ons huis kunnen betreden. Woehoeee! Maar ik ga er niet 100% van uit, want ik heb inmiddels veel geleerd van de verbouwing: je weet nooit maar dan ook NOOIT hoe het loopt. :’) Maar hoe het er nu naar uit ziet zullen we er voor de kerst denk ik wel wonen. Maken jullie je alvast klaar voor alle huis- en interieur spam? Want ik ga losssss. Hahaha.

Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd waar jij allemaal naar uitkijkt deze herfst. Laat het me weten! Misschien breng je me nog wel op ideeën. :-)

Waar kijk jij naar uit deze herfst?

34

5 Comments

 1. Simone

  Wat een heerlijke vooruitzichten allemaal. En heel fijn dat dat nu als ‘Zen San’ kan. Ik kijk vooral uit naar mijn 17-daagse reis naar Mexico in november, leuke dates met vriendinnen, verder gaan met mijn fotografiecursus en weer meer met mijn blog doen.

 2. Darina

  Wat fijn dat jullie bijna op reis gaan en dat je baat hebt bij de fysio. Ik kijk ook uit naar meer thuis zijn, een herfstgarderobe aanschaffen en onze vierdaagse trip naar Parijs!
  Darina onlangs geplaatst…La Vie Parisienne | Weekend Outfit #4

 3. Jessica J.

  Jullie huwelijksreis gaat gegarandeerd zooo mooi worden! Ik ben nu al benieuwd naar je reisverslagen! Nog veel voorpret gewenst, San!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Mercury Retrograde Bath Bomb

 4. Simone

  Wat een fijne vooruitzichten! Misschien dat wij wel ongeveer gelijk zullen verhuizen (als alles mee zit). Super leuk! Ik ben heel benieuwd naar je blogs over je huwelijksreis ook :)
  Simone onlangs geplaatst…Nog even over die heide, he…

 5. sammie

  Oh ik ga de zomer zo missen, al kan ik de fijne vesten ook wel waarderen :) Leuk dat de huwelijksreis dichterbij komt, ben benieuwd naar de reis foto’s die daarvan volgen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑