My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #40

5x Leuke blogs om te volgen #40
De 40e editie van ‘5x Leuke blogs om te volgen’ alweer, wow! Ik heb deze maand weer leuke blogs ontdekt die ik heel graag met anderen deel. Dit keer heb ik maar liefs drie blogs die de meest lekkere recepten delen en twee blogs die heel gevarieerd zijn qua onderwerpen. Super leuk en inspirerend, en alle vijf verdienen ze daarom een plekje in de spotlights!

➼ Minimalist Dutchie
Dit is de blog van Anja. Steeds vaker vallen mijn ogen op dit soort blogs, namelijk waar iemand schrijft over dingen als minimaliseren en budgetteren. Ik vind het interessant om er over te lezen en dit ook toe te passen in mijn eigen leven. Daar kan ik wel tips bij gebruiken! Op deze blog van Anja kun je lezen over onder andere deze twee onderwerpen, maar ook over opruimen, interieur, gezonde voeding en andere dingen die het leven mooier maken (zoals zij zelf zegt!). Leuke blog!

➼ Keukenmeid
Dit is de blog van Beau. Ik volg Beau al zolang ik zelf blog, al een hele tijd dus! Sinds kort heeft zij haar boognaam verandert naar ‘Keukenmeid’ en zet zij daar elke dag de meest lekkere recepten op. Super inspirerende dingen staan hier op! Ik heb haar blog altijd al leuk gevonden en nu ben ik nog steeds iemand die eigenlijk altijd haar blogs wel bekijkt. :)

➼ Monique van der Vloed
Dit is de blog van Monique. In mijn zoektocht naar recepten met intoleranties en voedingsmiddelen zonder ’troep’, ben ik terecht gekomen op deze blog van Monique. Of hoe zij het zelf noemt: ‘Meukvrij’, haha. Er staan trouwens ook veel (raw en) vegan recepten op, dus voor mensen die veganistisch eten is het ook een aanrader! Ook vind je budget recepten en kun je per voedingsmiddel daar informatie over lezen en zien wat je er mee kan maken. Super leuk!

➼ Schatreijk
Dit is de blog van Lara. Ik ken haar blog maar net omdat zij pas reageerde op een blog van mij. Leuk om op deze manier een nieuwe blog te ontdekken! Je vind hier blogs in de volgende categorieën: persoonlijk, lifestyle, travel en creatief. Van alles wat dus. Ik vind het een leuke en lekker persoonlijke blog! Daar houd ik wel van. :)

➼ Uniek Eten
Dit is de blog van Shifra. Deze blog ontdekte ik, net als de blog van Monique, tijdens mijn zoektocht naar recepten en voedingsmiddelen die ik eventueel zou kunnen eten met mijn intolerantie. Je vind hier vegetarische én veganistische recepten. Oeeeeeh en geloof mij: er staan heeeeel veel lekkere dingen op! Echt de moeite waard om hier eens lekker rond te snuffelen naar lekkere receptjes.

Dit keer drie blogs die over eten gaan, maar dat komt omdat ik afgelopen maand vooral hier naar gezocht heb haha. Ik kon niet kiezen, dus ik heb ze alle drie maar gewoon in dit overzicht gezet! De andere twee blogs zijn iets gevarieerder, wat ik zelf altijd super leuk vind. Hopelijk zaten er blogs tussen die je nog niet kende en dat ik je nu geïnspireerd heb!

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738, 39

6 Comments

 1. Romy

  Wat een leuk lijstje weer! Minimalist Dutchie kende ik al (inderdaad een leuke blog!), maar de andere vier nog niet. Ik ga eens een kijkje nemen. Altijd leuk dat soort receptenblogs, dus ik ben benieuwd :)
  Romy onlangs geplaatst…Mijn allerlaatste werkdag bij mijn allereerste baan

 2. Judith

  Leuke blogs weer :) Ik ken ze allemaal nog niet, dus heb weer aardig wat te lezen!
  Judith onlangs geplaatst…Snapshots – Een Zomers Weekend in Utrecht

 3. Simone

  Wat een leuke blogs weer! Kan ik mijn lijstje weer aanvullen om te volgen :)
  Simone onlangs geplaatst…NIEUW AVONTUUR | Ik heb (weer) mijn eigen bedrijf!

 4. Evelyne

  Weer een leuk lijstje dat ik niet ken. Ik zal ze eens van nader bekijken ;)

 5. Janne

  Tip: de schrijfster van Uniek Eten heet Sifra, niet Shifra (een H minder dus). Shifra is van acupoflife :)

  Minimalistdutchie volgde ik al, inderdaad een aanrader!

 6. Anja - Minimalist Dutchie

  Hee! Wat een leuke verrassing dat je mijn blog tipt! Dankjewel! <3

  Ik ga m'n licht eens opsteken bij de andere blogs die je noemt. Leuk zo'n vaste rubriek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑