My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #37

5x Leuke blogs om te volgen #36
Het einde van april nadert en dan kun je, zoals elke maand, op mijn blog een blog verwachten waarin ik 5x leuke blogs om te volgen deel. Ik heb voor deze maand weer een tof lijstje van blogs samengesteld waarvan ik vind dat ze een plekje in de spotlights verdienen. Kende jij deze blogs al?

➼ Elite-Life
Dit is de blog van Danique. Deze blog kwam ik via Instagram tegen omdat ik, natuuuuuurlijk, weer eens naar lekkere receptjes aan het zoeken was. Op de blog van Danique kun blogs vinden die onder de categorieën fit, food en lifestyle vallen. Ik vind vooral dat er een paar ontzettend lekkere recepten op staan! Zeker leuk om inspiratie op te doen. :)

➼ Over Schrijven Gesproken
Dit is de blog van Giovanna. Deze blog is een beetje anders dan anders, vind ik. Wat ik zo tof vind is dat Giovanna over schrijven schrijft. Zij noemt haar blog ook wel ‘Een site over schrijven en lezen, en al wat nog meer met taal te maken heeft.’. Ik vind dat er goede tips te vinden zijn en kan ook zeker inspiratie halen uit haar blogs.

➼ Blog by Kayl
Dit is de blog van Kaylee. Ik ontdekte een tijdje terug haar blog omdat zij wel eens reageerde op mijn blog. Leuk is dat, om op die manier een nieuwe blog te ontdekken! Hoe zij haar blog omschrijft is het volgende: ‘Op deze blog zal ik vooral laten zien waar ik heen ga op reis; ik show mijn favoriete fashion & beauty items; ik deel de hotspots én bezienswaardigheden die ik bezoek én ik schrijf persoonlijke artikelen.’ Zoals je leest is dat lekker afwisselend en dat vind ik juist zo leuk!

➼ Femke Meijboom
Dit is de blog van Femke. Ook al ken ik haar blog welgeteld pas sinds 3 dagen, maar dat is geen reden om haar niet in dit overzicht te plaatsen! Ik vind dat Femke een super fijne schrijfstijl heeft en dat haar blogs lekker makkelijk weg te lezen zijn. Dat heb niet bij iedereen, dus je kan je misschien wel voorstellen dat dit voor mij direct opviel. Ook wil ik nog even zeggen dat ze een leuk YouTube kanaal heeft, die ik dus ook nog maar een paar dagen ken, haha.

➼ Berry Blogs
Dit is de blog van Elisa. Net als de blog van Femke (hierboven) ken ik deze blog van Elisa ook nog maar heel kort. Dat is ook niet gek, want haar blog bestaat helemaal nog niet zo lang. Wat bij mij is gebleven is haar bijzondere lay-out. Het lijkt en beetje op een online magazine, ofziets. Hoe omschrijf ik dit? Haha! Ik het is in ieder geval iets wat gelijk opvalt. Elisa’s blog is een lifestyle blog met een persoonlijke touch met verschillende onderwerpen. Ik zou zeker eens een kijkje nemen!

Op naar de volgende maand! Ik ontdek de laatste tijd niet zo veel nieuwe blogs meer als voorheen, dus mocht je nog een leuke blog weten dan zou ik het altijd leuk vinden als je die blog zou tippen! Ik vind het fijn om op blogs rond te neuzen die ik nog niet ken, hihi. Wie weet komt die blog dan wel volgende maand in dit overzicht te staan! :)

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435, 36

9 Comments

 1. Romy

  Deze blogs kende ik alle vijf nog niet, maar er zitten zeker leuke tussen :) De blog over schrijven ga ik sowieso lezen. Daar ben ik heel benieuwd naar. En Femkes blog ziet er ook erg leuk uit!
  Romy onlangs geplaatst…Ik ging naar Elfia en ik nam mee…een knalroze tas!

 2. Darina

  Leuk zo’n overzichtje. Ik kende deze blogs ook nog niet.
  Darina onlangs geplaatst…Boek review | Time to Momo Parijs

 3. Larissa

  Altijd leuk om via jouw overzichtje nieuwe blogs te leren kennen!
  Larissa onlangs geplaatst…Maakt social media mij echt gelukkig?

 4. Femke

  Wat ongelofelijk lief! Dit is me nog nooit overkomen, wat leuk! <3 Je bent een schat!

 5. irene | tussenmarsenjupiter

  Femke volg ik ook nog maar net! De rest ken ik nog niet :)
  irene | tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Ik ga jullie weer kaartjes schrijven!

 6. Simone

  Ik heb weer leuke blogs aan mijn volglijstje kunnen toevoegen! Vind dit toch altijd een erg leuk terugkomend artike van je 😄
  Simone onlangs geplaatst…TAG | 10 food confessions tag

 7. Elisa Berry

  Wat enorm lief en leuk om te lezen! Heel erg bedankt hiervoor, natuurlijk ben ik jou ook meteen gaan volgen op Bloglovin’!

 8. Luc van de Wiel

  Wat een leuke tips! Sommigen kende ik al, zoals die van Kaylee. Vooral die van Giovana spreekt me aan, ik ben zelf ook beginnend blogger/columnist, dus ik kan de tips goed gebruiken. Ik zou ook wel in je top 5 willen staan… (schreef hij hoopvol!)

 9. Giovanna Jansen

  Wat ontzettend leuk dat je mijn site ook genoemd hebt! Dankjewel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑