My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #23

5x Leuke blogs om te volgen
Er staan weer vijf toffe blogs klaar om ontdekt te worden! Elke maand opnieuw ontdek ik weer blogs die ik nog nooit eerder voorbij heb zien komen. Super leuk! Ik zet maar al te graag elke maand vijf bloggers in de spotlights en heb ook dit keer weer toppers gevonden die absoluut een plekje in de spotlights verdienen.

➼ Oh My Pie
Dit is de blog van Marike. Ik kende haar al een beetje van Instagram, want daar zag ik altijd enorm lekkere dingen voorbij komen die zij maakte. Pas sinds iets langer dan een maand (denk ik?) ken ik haar blog en hier ben ik veel te enthousiast over, haha! Marike maakt allerlei glutenvrije lekkernijen en maakt naar eigen zeggen van een glutenvrije last een glutenvrij feestje. De recepten op haar blog zien er allemaal té lekker uit! En wat ik ook onwijs leuk vind is dat er een aantal dingen opstaan die ik met mijn voedselintoleranties óók kan eten. :D

➼ Tussen Mars en Jupiter
Dit is de blog van Irene. Wat ben ik toch blij met de ontdekking van haar blog! Voor mij is dit echt gezellige blog waar ik graag langs kom om haar blogs te lezen. Irene schrijft over haar leven als vijfentwintig jarige en alles wat daar bij hoort. En dit allemaal met een glimlach, hoe ze het zelf zegt! Echt een fijne blog om te volgen, dus neem zeker een kijkje.

➼ Benthe Bemelman
Dit is de blog van Benthe. Ik ken haar blog nog kort, maar wát ik allemaal al heb gelezen vond ik erg leuk.  Oh, en mag ik het even over haar lay-out hebben? Ik vind ‘m zo lekker clean, mooi! Al met al voor mij dus genoeg redenen om haar te volgen! Ook vind ik het leuk dat je allerlei onderwerpen op haar blog tegenkomt. Lekker afwisselend. :)

➼ Ashley Willems
Dit is de blog van Ashley. Ik weet echt niet meer hoe ik precies op haar blog terecht kwam, volgens mij via Instagram, maar ik ben wel heel blij dat ik haar blog ontdekt heb. Op haar blog kun je de meest lekkere en leuke recepten vinden! Naar mijn idee is dit geen ‘standaard’ foodblog, dus vandaar dat haar blog bij mij is blijven hangen. Wat een heerlijke dingen staan hier op! Ik meen het echt hoor, je moet gewoon even kijken hihi.

➼ Follow Fashion
Dit is de blog van Marlou. Terwijl ik op YouTube naar vlogs over Bali aan het zoeken was, kwam ik een bali vlog van haar tegen. Uiteindelijk vond ik haar video’s zó leuk dat ik ook op haar blog terecht kwam omdat ik zo benieuwd daarnaar was. En jep, die moest ik natuurlijk ook gelijk volgen, want de artikelen spraken mij gelijk aan. Je kunt hier lezen over fashion, beauty, interieur en een healthy lifestyle. Écht een toffe blog!

Dit was de februari editie alweer! Hij is iets later online gekomen dan normaal, maar dat komt omdat ik vorige week al vol zat met artikelen die voorrang hadden haha. Ach, wat maakt het uit? Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren door deze vijf blogs in de spotlights te zetten. :)

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 123456789101112131415161718192021, 22

25 Comments

 1. Romy

  Irene en Benthe volg ik ook al een tijdje. Ze hebben echt mooie blogs! Naar de andere blogs ben ik nu heel nieuwsgierig. Ik ga meteen een kijkje nemen :)
  Romy onlangs geplaatst…Essence Glitter in the Air review lipstick en blush

 2. Jonna@burgertrutjesNL

  Alleen Benthe volg ik van dit lijstje. De rest ken ik nog niet. Altijd leuk om zo weer Nieuwe blogs te ontdekken :)
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Online merktassen shoppen bij Brandfield

 3. Darina

  Ik ken ze niet maar altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!
  Darina onlangs geplaatst…9 Facts about Paris Fashion Week

 4. Aneta

  Irene en Marike volg ik ook. Super leuke meiden/vrouwen. Marike heeft onlangs een kookboek uitgebracht met heerlijke recepten. Leuk dat je bloggers zo in het zonnetje zet!
  Aneta onlangs geplaatst…Wintersport in Wagrain & slecht nieuws (video)

 5. Charelle

  Leuke tips Sandra, ik ga meteen even kijken! :D

 6. Marijke

  Ik ken inmiddels zoveel blogs maar toch ken ik, behalve oh my pie, niet een van deze blogs. Ik ga meteen even rond kijken op hun blogs!

 7. Susan

  Ik ken ze nog niet allemaal! Ik ga eens kijken.
  Susan onlangs geplaatst…Tastea Horsepower

 8. Rebecca

  Oh deze zijn nieuw voor mij! Dat komt niet vaak voor, haha.
  Ik ga eens even kijken :)

 9. Simone

  Wat leuk dat je er weer een aantal deelt. Ik kende een aantal nog niet! :)
  Simone onlangs geplaatst…WERK | De eerste twee weken

 10. Eva

  Ik volg de blog van Irene ook, inderdaad een gezellige blog! Vooral de artikelen over 1001 (of 1000?) vragen aan jezelf vind ik leuk. En Benthes blog volg ik ook! Haar lay-out is echt mooi ja, en haar artikelen zijn zo inspirerend :)

  Door jou ben ik nu ook FollowFashion gaan volgen, wát een leuke blog! De laatste tijd volg ik steeds meer blogs die over fashion gaan, en eigenlijk ‘zoek’ ik nog steeds leuke blogs over fashion. Ik vind het altijd leuk om te zien wat anderen dragen en zo kan ik weer inspiratie opdoen.

 11. Rowan

  Ohh, die blog van Mars naar Jupiter is echt iets voor mij! Met leuke challenges enzo. Meteen even gevolgd. :)

 12. Irene

  Aaaah wat lief! ♥
  Uit dit lijstje ken ik enkel Benthe. Ik ga bij de rest eens kijken!
  Irene onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf • Deel 25

 13. evelien

  Ik kende ze allemaal nog niet en wat een leuke blogs!
  Vooral die van Irene vind ik echt heel erg leuk <3
  Liefs,
  Evelien

 14. Sammie

  Altijd leuk om zo weer nieuwe blogs te ontdekken! :)

 15. Rowan

  Leuk lijstje weer! Het zijn ook hele verschillende blogs, leuk! Ik ga meteen even kijken.

 16. Benthe

  Heeeee, wat lief en leuk dat ik hier genoemd sta ??, dankjewel!! De blogs van Ashley en Marlou kende ik nog niet, daar ga ik ook eens een kijkje nemen. Oooh, mijn avond kan niet meer stuk ???!

 17. Mylène

  Ik vind dit zo’n leuk rubriekje, want ik ken er iedere keer maar weinig. Ik heb wel zin in gezellige nieuwe blogjes dus ik ga er eens een paar checken!

 18. Kim

  Ik ken alleen Benthe’s blog en volg haar op Twitter :) Na mijn afstuderen hoop ik ook weer meer blogs te kunnen ontdekken en lezen!

 19. marleen

  Leuk, ik ga weer even neuzen :)

 20. Irene

  Alleen de blog van mijn naamgenoot kende ik al. Wat leuk dat dit deelt! Ga snel eens kijken bij de andere blogs!

 21. Claire

  Yaay ik vind dit altijd zo leuk om te lezen! Ik kende Oh My Pie niet maar ik heb toevallig een vriendin die vegan en glutenvrij eet dus ik ga haar die blog doorlinken. Tussen Mars en Jupiter lees ik ook graag, ik vind Irene zo grappig! De rest ken ik niet dus die ga ik even bekijken.

 22. Anne

  Leuk leuk, hier ook een echte oh my pie fan!
  Anne onlangs geplaatst…Gezond eten en taart, gaat dat samen?

 23. Ayla

  Hee wat grappig, ik volgde Benthe wel op Insta maar realiseer me nu dat ik haar blog nog helemaal niet volgde! Meteen maar even doen :) De blog van Irene is ook een van mijn favorieten, ze schrijft zo leuk!
  Ayla onlangs geplaatst…Netflix series kijken, wat moet ik nu weer kiezen?!

 24. Eszti

  Leuk en inspirerend lijstje! Ik ga morgenochtend alle blogs lekker bekijken. Super inspirerend!

 25. Ashley Willems

  Hey wat super leuk!! Thx voor het compliment! :-) leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑