My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #21

5x Leuke blogs om te volgen
De laatste dagen van 2016 zijn aangebroken en natuurlijk heb ik ook in deze feestelijke maand weer 5 leuke blogs om te volgen uitgezocht. Vijf toppers dus die absoluut een plekje in de spotlights verdienen! Ik heb echt hele leuke blogs in dit lijstje staan, dus ik ben opnieuw weer super enthousiast over deze editie van ‘5x leuke blogs om te volgen’!

➼ Dit Is Anne
Dit is de blog van Anne. Op haar blog schrijft ze dat bloggen voor haar een leuke manier is om haar hobby’s reizen, schrijven en fotograferen te combineren. Haar passie voor deze drie hobby’s straalt ook zeker van haar blog af! Prachtige foto’s, een fijne schrijfstijl, leuke artikelen die mijn interesse wekken… Ben blij dat ik haar blog heb ontdekt en dat ik haar volg. :)

➼ Shirley.Digital
Dit is de blog van Shirley. Haar blog volg ik al een hele tijd en vind ik ook al die tijd al super leuk! Waarom ik haar nog nooit eerder heb genoemd vraag ik mij nu ook af… Maar hey, het is nooit te laat om iemand in de spotlights te zetten toch? Ik vind de blog van Shirley zo leuk omdat zij zo leuk kan schrijven over reizen, maar dan net op een speciale manier. Wat die manier is kan ik even niet zo goed verwoorden, maar het is gewoon tof! Daarnaast vind ik haar persoonlijke artikelen ook erg leuk om te lezen. Jep, dit is echt een aanrader! :D

➼ Liefs Laaura
Dit is de blog van Laura. Haar fotografie en lifestyle blog volg ik ook al een tijdje, bedenk ik mij nu. Ik twijfelde zelfs of ik haar als eens genoemd had, maar dit bleek niet zo te zijn. Tijd om daar verandering in te brengen, want Laura verdient zeker weten een plekje in de spotlights! Als ik op haar blog kijk dan schieten de volgende woorden in mij te binnen: creatief, uniek en zichzelf. Als je kijkt op haar blog, dan weet je precies wat ik bedoel. Dus, je weet wat je te doen staat!

➼ Laura’s Bakery
Dit is de blog van Laura. Hoewel deze blog volgens mij aardig bekend is, ken ik haar blog nu pas sinds een paar weken. Als je op zoek bent naar de meest lekkere recepten dan zit je écht goed hier! De foto’s zorgen er voor dat je gelijk ALLES wil maken wat je tegenkomt, haha. Van de meest heerlijke taarten tot ontbijtjes, toetjes, hoofdgerechten en gezonde bakrecepten. Ik kan serieus uren op deze blog rondkijken, whoooh.

➼ Travel Create Repeat
Dit is de blog van Edith. Ik ben de afgelopen dagen op zoek gegaan naar een toffe reisbestemming voor 2017 en zo kwam ik de blog van Edith tegen. Ik heb nog niet zo veel gezien, maar wát ik wel al heb gezien is zo gaaf! Er staan echt uitgebreide blogs op over verschillende toffe plekken op de wereld. Mooie foto’s,  inspirerend, goede tips en gewoon erg leuk om te lezen. Echt een travelblog die je moet bezoeken als je, net als ik, een reisfreak bent! :D

Dit was de laatste editie van ‘5x leuke blogs om te volgen’ in 2016. Maar wees niet getreurd, in 2017 ga ik gewoon vrolijk door met deze reeks! Er blijven zo veel gave blogs voorbij komen, die móet ik dan natuurlijk delen met jullie. Ben alweer benieuwd wat ik in januari allemaal ga tegenkomen! :)

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 12345678910111213141516171819, 20

30 Comments

 1. Darina

  Ik ken geeneen van deze blogs, leuke rubriek, zo leer je weer nieuwe blogs kennen.
  Darina onlangs geplaatst…Instagram Photo Diary December

 2. Shirley

  Ik lees altijd je blogtips, omdat er hele leuke mensen instaan en nu sta ik er plotseling zelf tussen met hele mooie complimenten. Dankjewel, superlief! Extra leuk omdat ik jou ook al een hele tijd met veel plezier volg.

 3. Romy

  Ik geniet altijd van jouw blogtips en heb er al vaker leuke blogs door leren kennen! Annes blog kende ik al, maar op de andere blogs ga ik nu even een kijkje nemen :)
  Romy onlangs geplaatst…Terugblik: 2016 was het jaar van…

 4. Susan

  Oeh ik ken er geen een! Ik ga direct even kijken.
  Susan onlangs geplaatst…Trind Perfect Nail&Cuticle

 5. Aneta

  Laura’s bakery heb al eens eerder gespot. Prachtige foto’s en super lekkere gerechten. De andere blogs ken ik nog niet maar zeker de moeite waard om ze te bekijken
  Aneta onlangs geplaatst…De Social Media Agenda 2017

 6. Evelyn

  Leuke blogs! En vreemd genoeg kende ik ze nog niet

 7. Rowan

  Wat een leuk lijstje weer! Ik heb weer wat te lezen vandaag. ;-) Shirley is bij mij ook favoriet! Ze heeft zo’n leuke, humoristische schrijfstijl, daar hou ik van!

 8. Angela

  Deze blogs kende ik allemaal nog niet! Ik ga zeker een kijkje nemen :)

 9. Marlies

  Toffe blogs! :) Ik kende er maar eentje van!
  Alweer heel wat nieuw leesvoer dus :)

 10. Kim

  Kende er maar één, leuk!

 11. Nina Simplynspecial

  Ik kende nog geen één van deze blogs, dus ik kan weer lekker doorklikken :) Ik ben benieuwd!

 12. evelien

  Zo’n leuke rubriek is dit want elke keer leer je weer nieuwe blogjes kennen!
  Ik kende ze ook nog niet dus heel erg leuk om ze eventjes te bekijken <3
  Liefs,
  Evelien

 13. Rachel

  wat leuk dat je deze mensen in het zonnetje zet! liefs en ik hoop dat je een leuke kerst hebt gehad liefs

 14. Charel

  Kende ze allemaal niet! Ga gelijk een kijkje nemen x

 15. Sarah

  Oeh, ik hou zo van deze rubriek. Ik leer er altijd leuke nieuwe blogs door kennen. Ik ben meteen weer eventjes zoet met het doorklikken dus :)

 16. Silke

  Toffe lijstje weer! Ik ga meteen eens kijken bij Laura’s Bakery, want ik kan nog wel wat desserttips genieten voor met Oudejaar! Liefs :D
  Silke onlangs geplaatst…Persoonlijk | 5 dingen die je nog niet over mij wist #2

 17. Simone

  Dit is Anne kende ik wel al. Zij reageert vaker onder mijn eigen artikelen, dus daar ken ik haar van. De rest ken ik nog niet, maar het wordt tijd voor een aantal nieuwe blogs die ik kan volgen, dus leuk leuk! Zeker als het over reizen gaat…

 18. Bente

  Ik ken geen van deze blogs nee, en ik blijf deze artikelen fijn vinden om weer eens nieuwe leuke blogs te ontdekken! Leuk! :)

 19. Nienke

  Ik kende ze niet allemaal. Leuk om te zien! Ik ga ze allemaal eens langs.

 20. Nesrin

  Ik ken alleen Laura’s Bakery (loveeee it) en de rest niet. Ik sla dit even op!

 21. Rebecca

  Wow voor het eerst dat ik geen 1 blog ken uit een lijstje met aanraders. Ik ga zeker even een rondje maken.

 22. jonna@burgertrutjes

  De blog van Edith ken ik nog niet, daar ga ik eens ff loeren. Leuk!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Met deze goede voornemens word je een gelukkig mens in 2017

 23. marleen@burgertrutjes

  Ik ken ook nog niet alles! Ik ga gauw ff spieken :)

 24. Kim

  Wat een leuke blogs heb je weer op een rijtje gezet zeg!:) ik kende er nog geen een! Superleuk, weer lekker wat leesvoer tijdens zo als ik vakantie heb :)

 25. Renske

  Jeeej! Nieuwe blogjes ontdekken! Uit dit rijtje ken ik alleen Dit is Anne en Laura’s Bakery. Snel bij de andere pareltjes kijken! :-)

 26. Resaarcle

  Altijd leuk om te kunnen bloghoppen. Bedankt voor de tips!

 27. Denise

  Van dit lijstje kende ik er maar 1. En eentje kwam me vaag bekend voor qua naam. Natuurlijk ga ik de blogs even allemaal bekijken :)
  Denise onlangs geplaatst…Kleuren voor volwassenen is nog steeds leuk!

 28. Jessica

  Dit is zo’n leuke reeks, er staat altijd wel een blogger tussen die ik nog niet ken :) Edith is inderdaad geweldig, toen ik op Cuba was heb ik haar vriend daar ontmoet. Ze zijn zo’n leuk stel!
  Jessica onlangs geplaatst…Films om in de reisstemming te komen #1

 29. Anne

  Onwijs leuk! Ik zie ook een naamsgenoot, k ga meteen even een kijkje nemen. Thnx voor de tips :)
  Anne onlangs geplaatst…Bliss balls, de makkelijkste ooit!

 30. Laura

  MERCI MERCI! Wat lief dat je mij genoemd had!! Nog helemaal niet gezien, oeps. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑