AroundSan

My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #17

5x Leuke blogs om te volgen
Op deze één na laatste mooie dag in augustus heb ik weer 5 leuke blogs om te volgen voor jullie! Als je geïnteresseerd bent in een gezonde levensstijl, lekkere recepten, persoonlijke artikelen, blogtips en reizen, dan is deze augustus editie perfect voor jou. Een kijkje nemen bij deze vijf toppers is het sowieso waard! Kende jij deze blogs al?

➼ Blogchick
Dit is de blog van Anouk. Haar blog heb ik nog maar kort in mijn Bloglovin’ lijstje staan, en dat ik haar blog ontdekt heb ben ik heel blij mee! Waarom? Omdat er super veel goede tips op staan over bloggen en alles wat daar bij komt kijken. Ik durf te wedden dat iedere blogger wat heeft aan de tips die zij geeft op haar blog! Even kijken dus. :)

➼ Notes of Happiness
Dit is de blog van Eline. Ik verbaasde mij er over dat ik haar nog nooit eerder had benoemd, haha. Haar blog ken ik namelijk al een hele tijd, dus ik vond het nu wel eens tijd worden om haar eens te noemen. Eline blogt over dingen die haar blij maken en de dingen die haar inspireren. Echt zo’n blog waarbij je de artikelen lekker wegleest!

➼ Karlijn Travels
Dit is de blog van Karlijn. Zoals je aan de naam van haar blog al kunt zien blogt zij over reizen. Ik volg haar nog niet zo lang, maar van wat ik al heb gezien ben ik razend enthousiast! Je kunt hier hele mooie foto’s van fantastische plekken vinden, maar ook hele goede tips. Jep, inspiratie opdoen op haar blog doe ik maar al te graag hoor! Als jij ook van reizen houdt, dan moet je hier dus zeker kijken.

➼ Healthy Wanderlust
Dit is de blog van Merel. Zij blogt over het creëren van een gezonde levensstijl, iets wat mij zeker wel boeit en ik denk samen met mij nog vele anderen. Wat mij sowieso als eerste opvalt zijn de mooie foto’s op haar blog en de interessante artikelen! Recepten, tips, informatieve artikelen over gezondheid, en nog veel meer in die genre kun je daar vinden. Ik vind haar blog één van de leukste ontdekkingen van deze maand!

➼ Blij Suikervrij
Dit is de blog van Saskia. Hier vind je de meest lekkere gezonde recepten! Daarnaast staat haar blog ook vol met tips en ideeën voor een suikervrije levensstijl. Als je inspiratie wilt opdoen qua gezond(er) eten, dan moet je hier zeker een kijkje nemen! Zal ik eens een aantal recepten noemen? Denk aan suikervrije pruimencake, Indiase bloemkool met ananas, Aziatische kipsalade, een zelfgemaakte burger van zwarte bonen… Ben je al om om te gaan kijken? Hihi!

Dit was de augustus editie weer! Ben benieuwd naar welke blogs ik in september weer allemaal ga ontdekken. Over een maand staan er opnieuw weer 5 leuke blogs voor jullie klaar!

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 123456789101112131415, 16

43 Comments

 1. Wat een leuke blogs! Ik ga ze vanavond eens even goed bekijken!

 2. Ik ken de blogs allemaal nog niet! Ga meteen even kijken..

 3. Ooooh wat leuk, deze klinken echt stuk voor stuk als hele fijne blogs die ik dus allemaal nog niet ken!<3 Dankjewel voor de tips! Liefs
  Sonja onlangs geplaatst…Lesgeven in Township Kayamandi

 4. Wat ontzettend lief dat ik ertussen sta! Ik lees jouw blog ook met heel veel plezier dus ik vind het echt super tof!

 5. Ik ben gelijk even bij Eline geweest, leuk, die kende ik nog niet.

 6. Ik ben gelijk een kijkje gaan nemen want ik kende nog niet iedereen. Altijd leuk om wat nieuwe blogs te kunnen lezen :)

 7. Blog Chick volg ik sinds kort, idd handige tips en tricks :)

 8. Leuke lijst weer! Ik volg ze zelf ook bijna allemaal :D

 9. Aahhh wat leuk dat mijn blog hier tussen staat! Heel erg bedankt voor het delen en het doet me super goed dat je wat aan mijn blog hebt. :D Ik ga ook gelijk even bij de andere blogs kijken. :)

 10. Jeeeej een nieuwe reisblog, haha. Die kende ik nog niet. De blog van Anouk klinkt ook heel interessant, ik vind het altijd leuk om over bloggen te lezen. Ik ga snel eens een kijkje nemen! :)
  Nienke onlangs geplaatst…Ik ben er weer | Een korte sfeerimpressie van Vietnam

 11. Ik ga ze gelijk aanklikken thanks for sharing meid !

 12. Ik kende deze blogs niet maar je hebt mij wel nieuwsgierig gemaakt. Ik ga snel een kijkje nemen.

 13. Ken nog niet alle blogs, ga gelijk even loeren :)
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Recept: Jonna’s zelfgemaakte hamburger (BBQ tip!)

 14. Wat leuk dat je mijn blog hebt genoemd! Dank je wel, ik ben vereerd :) Ik ga de andere blogs ook meteen bekijken!

 15. Deze kende ik eigenlijk bijna allemaal nog niet! Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken :D

 16. Ik ken er geen een! Ook voor het eerst ;-) lijkt mij wel leuke blogs, ik ga klikken.

 17. Ik ken ze nog niet! Later ga ik er even naar kijken :)

 18. Erg leuk! Ik ga ze straks eens bekijken :)

 19. Leuk! Ik kende nog niemand dus ga snel even doorklikken

 20. Leuk lijstje! Ik ken alleen de blog van Karlijn, dus de rest kan ik nog ontdekken. Like!

 21. Leuke lijstjes, die blogtips van jou!
  Ik ga deze maandelijkse updates volgen!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2022 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑