AroundSan

My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #15

5x Leuke blogs om te volgen
Er staan weer vijf toppertjes voor jullie klaar hoor! Elke keer opnieuw is het weer een struggle wie ik nu weer moet kiezen, want de keuze uit al die leuke blogs is enorm haha. Maar goed, het is al voor de 15e keer gelukt! En hóe, want deze vijf blogs zijn weer enorm leuk en verdienen het om in de spotlights te staan. Kende jij deze blogs al?

➼ Stadsmeisje
Dit is de blog van Natascha. Naast dat zij mij echt een hele spontane meid lijkt, vind ik haar blog ook super leuk. Ik ken haar blog nog maar kort, maar ik wist gewoon gelijk dat ik haar in de spotlights moet zetten in de volgende ‘5x leuke blogs om te volgen’! Stadsmeisje is een blog waar je artikelen kunt lezen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Al haar inspiratie en energie die zij haalt uit het leven in de stad verwerkt zij in haar blogs. Erg tof om te zien!

➼ Waves Into Motion
Dit is de blog van Sanne. Op haar blog kun je artikelen vinden over lifestyle, fashion, beauty en persoonlijke dingen. Ik vind het vooral heel leuk dat zij regelmatig blogt over het bloggen zelf. In mijn Bloglovin’ lijstje zijn er niet veel blogs die daar regelmatig over bloggen, dus dat is wat mij betreft dus extra leuk als ik haar blog bezoek.

➼ Zo Saar
Dit is de blog van Sarina. Op haar blog kun je van alles verwachten, en dat vind ik nou júist zo leuk! Ook haar blog ken ik nog niet lang, maar opnieuw vond ik dit gelijk eentje die ik moest onthouden voor dit artikel. Je kunt veel creatieve dingen op haar blog verwachten, maar ook veel andere inspirerende dingen. Jep, je moet gewoon een kijkje nemen op haar leuke blog! :)

➼ Kimmetje Kims
Dit is de blog van Kimberley. Al een tijdje volg ik met plezier haar leuke en afwisselende blog. Wat mij gelijk opviel is dat zij echt een eigen stijl van foto’s maken heeft, dat is leuk! Verder schrijft zij over van alles en nog wat. Een aantal categorieën? Denk aan beauty, haar bucketlist, lifestyle, fashion, food, travel… Ga zo maar door. Eigenlijk alles dus, hihi. Vind ik tof! Zeker een aanrader!

➼ I live for my dreams
Dit is de blog van Sas. Zelf noemt zij haar blog een ‘van-alles-en-not-wat lifestyle blog’. En jup, daar ben ik het wel mee eens hoor! Zij schrijft van die typische weg-lees-blogs, zó fijn is dat. En ook zie ik regelmatig onderwerpen voorbij komen waarvan ik denk: aaah wat een tof idee om hier over te schrijven. Kijk, dat is toch gaaf? Ik vind het in ieder geval een hele inspirerende en leuke blog om te volgen.

De vorige keer zei ik al dat deze blog serie super goed loopt, maar het valt mij ook op dat er via google veel mensen op deze (inmiddels al) 15 blogs terecht komen. Heel tof om te zien en super leuk dat veel mensen opzoek zijn naar leuke blogs om te volgen. Yay!

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 12345678910111213, 14

49 Comments

 1. Awh Sandra, zo ontzettend lief dat je mij vernoemt! (Al geloof ik dat je mij al eerder hebt genoemd, hihi). De andere ken ik helaas niet, dus ik copy past ze in mijn herinneringen om later nog even te bekijken! (:

  • Ah echt? Ik check het wel altijd van te voren, maar misschien heb ik nu niet goed gekeken haha. Ga het straks even kijken! :p

 2. Bedankt voor het delen.

 3. De meeste kende ik! Onwijs leuke blogs inderdaad!

 4. Ik ken er geen één, oeps. Maar leuk om nieuwe blogs te ontdekken! :-)

 5. Altijd goed om nieuwe blogs te leren kennen! Toffe categorie!

 6. Ik ken ze allemaal al :) stadsmeisje vind ik inderdaad ook een leuke blog en een aanrader :)

 7. Oh ik vind dit altijd een leuke rubriek en kom hier altijd nieuwe blogs en artikelen tegen. Erg inspirerend. En toen las ik verder en kwam ik MIJN BLOG tegen. Ik voel me vereerd<3 Super lieve woorden die je over mij (en mijn blog) schrijft. Ik kom hier ook altijd met veel plezier. Lekker veel persoonlijkheid en vlotte leesstijl (om even wat complimentjes terug te geven hihi)

  Fijne Avond!

 8. Wat een leuke blogs weer! De laatste twee kende ik al maar de andere zijn ook heel tof! Heb ze gelijk allemaal even bekeken :)

 9. De laatste blog kende ik al maar de rest nog niet. Je hebt zeker leuke blogs uitgekozen. Ik ga ze zeker eens bezoeken en wie weet volg ik ze.

 10. Leuk! sommige ken ik nog niet eens. Kimmetjekims is zeker een leuke blog om te volgen!

 11. Jaaa, nieuw leesvoer! Vind het altijd zo leuk dat je zulke lijstjes maakt.

 12. Leuk overzicht! Een paar ken ik er nog niet, dus ga meteen even een kijkje nemen!

 13. Aaaah wat super lief dat ik hier tussen sta!! <3 Dat vind ik zo leuk om te lezen. Dankjewel meis!

 14. Leuk leesvoer! Veel kende ik al en vind het inderdaad fijne blogs. Zo nog even langswippen bij die andere ;)

 15. Wauw wat een leuke blog heb je ! Ook superleuke video’s van verschillende landen! Ik ga je blog volgen! Echt leuk :)

 16. Wat super lief dat je dit hebt gedaan, even een aantal bloggers in het zonnetje zetten. liefs en alvast een fijn weekend meid geniet ervan. X

 17. Leuk! Ik ken ze nog niet allemaal dus ga zeker een kijkje nemen!

 18. Oh, ik kende nog geen enkele van deze blogs, maar ze zien er allemaal suuuper leuk uit! Ik ga ze meteen eens bekijken, hihi! Xx

 19. Jaa deze ken ik! Super leuke blogs en ik lees ze met veel plezier :D

 20. Leuk! Ik ken alleen Kimmetjekims en Zosaar, de rest ga ik nu even bekijken. Leuk dat je ze zo in het zonnetje zet.

 21. Jaaaa stuk voor stuk ZO leuk! <3

 22. Ik hóud van zulke lijssies. Thanks.

 23. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

 24. Ik hou van je blog.

 25. Ik ken er maar twee. Ik vind zo een overzicht van jouw toppers altijd leuk.

 26. Ooooh superlief dat je mijn blog leuk vind ? dankjewel!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2021 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑