AroundSan

My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #14

5x Leuke blogs om te volgen
Het is de laatste dag van mei, tijd voor een nieuwe (héle leuke!) ‘5x Leuke blogs om te volgen’! Ook dit keer heb ik weer vijf toffe blogs op een rijtje gezet voor jullie. Ik zeg het elke keer weer, maar er staan nu weer vijf toppers te wachten om ontdekt te worden. Ik ben benieuwd of jij deze blogs al kent?

➼ Corners of the World
Dit is de blog van Jessica. Haar blog ken ik nog niet lang, al kan ik mij wel herinneren dat ik er ooit eens eerder op heb gekeken een hele tijd geleden. Maar zeker weten doe ik dat niet, haha. Het feit is in ieder geval dat ik haar blog dus een paar weken ontdekt heb en dat ik dit een héle leuke reisblog vind! Absoluut de moeite waard om te kijken als je hier van houdt, geloof mij. :)

➼ Be Sabine
Dit is de blog van Sabine. In de categorie speciale blogs vind ik deze zeker passen, want zij is namelijk een Nederlandse die in Colombia woont! Ik vind het zelf heel tof om te lezen hoe haar leven daar is, de verschillen te ontdekken tussen Colombia en Nederland en daarnaast deelt zij ook regelmatig leuke tips en reisverhalen. Ben blij dat ik haar blog in mijn Bloglovin’ lijstje heb toegevoegd, want ik wil geen artikel meer missen van haar, hihi.

➼ Tijd om te dromen
Dit is de blog van Irma. Als je een boost wilt, dan moet je echt even artikelen gaan lezen op haar blog. Haar positiviteit straalt van elke zin af! Ik lees eigenlijk altijd met een glimlach haar artikelen, gewoon omdat ze je het gevoel geeft dat je goed bent zoals je bent. Haar doel is om meer positiviteit en humor de wereld in te brengen, en wat mij betreft slaagt zij daar zeker in! Jep, toffe blog. Is zeker een bezoekje waard!

➼ De mooiste ster aan de hemel
Dit is de blog van Sophie. Haar blog volg ik van deze 5 blogs het langst. Haar blog is haar dagboek, haar uitlaatklep, waarop zij artikelen plaatst over wat zij doet en meemaakt. Dat haar blog ‘De mooiste ster aan de hemel’ heet, is niet zomaar zo. Dit heeft met haar vader te maken, maar ook met het feit dat zij van het kleine geluk houdt. Voor haar verhaal moet je even naar haar blog gaan. Verder vind ik het tof dat zij zo persoonlijk schrijft, plus dat haar reis gerelateerde blogs ook altijd zo leuk zijn om te kijken/lezen. Aanrader!

➼ iMarjoleine
Dit is de blog van Marjolein. Gewoon lekker een persoonlijke blog waar je artikelen kunt vinden over van alles en nog wat! Inmiddels weten jullie denk ik wel dat ik dat zelf erg leuk vind. Lekker afwisselend! Dit is opnieuw een blog die ik nog niet zo lang ken, maar ik volg haar nu een een maandje denk ik (?) en zij hoort zeker in dit ‘spotlight’ rijtje thuis!

Zo tof om te zien dat elke keer deze ‘5x Leuke blogs om te volgen’ blogs het zó goed doen! Ik ontvang elke keer weer zo veel leuke positieve en enthousiaste comments van jullie. Thanks daarvoor! Ik blijf hier zeker mee door gaan. :)

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 123456789101112, 13

65 Comments

 1. Toffe blogs weer. meeste kenden ik al en ze horen heir inderdaad echt tussen.

 2. Leuke blogs! Kende ze nog niet! x

 3. Aaah super lief! Wat een fijne woorden om mee wakker te worden. Hihi ik volg jou nu ook al een hele tijd en val stiekem nog langer onder je vaste lurk groep. Oeps! Ik ga mijn best doen dat te veranderen! ;-) Oh en goed nieuws, er komt heeeel veel ‘travel’ aan :)
  Sophie onlangs geplaatst…Lief dagboek #44 – Kan de week alvast voorbij zijn?

  • Graag gedaan! En yay, leuk dat er veel travel gerelateerde blogs komen binnenkort oehoeeee. Ik ben benieuwd! :)
   Haha, en ik lees ook al best lang mee op jouw blog trouwens. :’)

 4. Leuke blogs! Ik kende ze nog niet allemaal! :)

 5. Nee, die ken ik nog niet allemaal! Of eigenlijk, allemaal niet ;) Ik geloof dat ik alleen wel eens op de blog van Sophie ben geweest. Ik ga snel eens een kijkje nemen! :)

 6. De blog van Sophie heb ik wel eens gezien maar de andere kende ik nog niet. Ik ga zeker eens een kijkje nemen.

 7. Ik ken alleen de blog van Sabine. Ik ga een kijkje nemen bij de rest.
  Nesrin onlangs geplaatst…Jeugdsentiment Rozenkelim

 8. Ik ga even bij Marjolein spieken :) Leuk dat deze rubriek goed loopt, het is ook altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken :)

 9. Ik ga gewoon weer een positieve comment achterlaten, want ik vind deze artikelen zo leuk! Heb weer een paar leuke blogs aan mijn lijstje toegevoegd die ik anders waarschijnlijk nooit zou leren kennen.

  • Ahhh hoe leuk! Leuk om te horen dat jij dit soort artikelen zo tof vindt. Super ook dat je weer een paar leuke blogs aan je lijstje hebt kunnen toevoegen. :)

 10. Oeh wat een leukerds weer. En hoeraa voor Sabine, ik vind haar blog ZO LEUK! :)

 11. Leuk! Weer wat nieuw blog voer. Daar vraagt het weer van vandaag (en de afgelopen dagen) ook zeker om. Ik ga even verder klikken en lezen :) (ik las gewoon een nieuwe zondag in, heerlijk)

 12. Leuke blogs weer!! Ik ken alleen de blog van Irma (en dat is zeker een leuke blog). Liefs.x

 13. Ik kon ze nog niet allemaal! Ik ga gelijk even kijken! -x-
  Marushi onlangs geplaatst…Smart-Lifestyle | De fruit infuser

 14. Ohh wat een lieve woorden meid! Dankjewel voor de plaats in dit rijtje! You just made my day :D Ik lees jou trouwens ook ontzettend graag, dus insgelijks! xx

 15. Wat super leuk dat je mij hier noemt! Ik voel me helemaal vereerd :-)

 16. Leuke blogs weer! Het was inderdaad de blog van Sabine waar ik het van de week over had haha!

 17. Zo leuk dat je elke keer nieuwe weet te ontdekken. Ken ze nog niet allemaal, ik ga weer eens kijken.

 18. Wat leuk! Ik kende ze nog niet allemaal, dus dat is juist leuk :)

 19. De blog van Sophie kende ik al wel, zijn heeft echt een fijne blog. En de blog van Irma is inderdaad heerlijk positief. Die ga ik onthouden!

 20. Ik kende sommige blogs niet dus ga ik eens een kijkje nemen.

 21. De onderste drie ken ik nog niet. Altijd goed, nieuwe blogs ontdekken!

 22. Uit dit rijtje ken ik alleen die van Irma. Dat is zeker een hele mooie, positieve blog! Bij de andere ga ik even een kijkje nemen:-D

 23. Ja een hoop leuke blogs! Ik volg ze bijna allemaal al :-)

 24. Wauw Sandra, weer een paar leuke blogs! Ik ga ze een andere keer eens bekijken :)

 25. Wat een leuke websites, klinkt echt goed! Ik ken ze nog lang niet allemaal, dus ik ga even kijken!

 26. Dankje! Allemaal leuke en originele blogs! Ik was toe aan iets nieuws! x
  Sax and the Pretty onlangs geplaatst…Vlog #18 Een week uit mijn leven

 27. Wat een mooi lijstje! De blog van Sophie volg ik ook graag.

 28. Ik kende alleen de eerste twee! op de andere ga ik ook eens een kijkje nemen:)

 29. Wat een leuke blogs zitten er tussen. Kon er een aantal nog niet.
  Melissa onlangs geplaatst…Gratis/Koopjes #22

 30. Wat een leuke tips geef je weer :D Ik kende enkel de blogs van Irma en Sabine (en dat zijn inderdaad toppertjes), dus bij deze ga ik ook eens langs bij de anderen! Liefs & echt zo lief dat je dit telkens maar weer doet :)

 31. Leuke blogs weer. Ik kende er dit keer maar ééntje! Ik ga ze zeker lezen :)
  Justine onlangs geplaatst…Kleine zusjes worden groot

 32. Wat een leuke blogs! Ik vind deze serie op je blog zo tof!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2021 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑